gutt14: Æ har kjempe lyst å ta en jente på rompa vess æ får lov. Les innlegg

Kommentaren

Alarmtelefonen 116 111
Alarmtelefonen 116 111

Emner

Å ha kjæreste

par (colourbox.com)

Det er godt å ha en kjæreste! En som er din, og ingen andres. Men hva er det som er så bra med kjærester? Hva synes du? Del dine erfaringer i kommentarfeltet!


Av Hege, ungdomsjournalist i ung.no

Noen å være glad i

Først og fremst så betyr det å ha en kjæreste at du har noen å være glad i! Den følelsen av å elske noen som elsker deg tilbake er uerstattelig. Spesielt i starten av et forhold går mange med sommerfugler i magen, man tenker hele tiden på kjæresten sin, og man er lykkelig. Det er veldig godt å være forelsket!

Fint å vite at du har noen der

Å ha kjæreste betyr at du alltid har noen der. Du har alltid noen du kan snakke med, spise middager med, og finne på ting sammen med hele tiden. Du er mindre alene, og du har noen du kan søke til hvis du føler deg ensom. En kjæreste betyr rett og slett at du alltid vil ha tilgang på godt selskap!

Trygghet

Når du har kjæreste så har du en fast partner, en du kan bli ordentlig godt kjent med å være sammen med når du vil. Du har noen som er din. Det betyr at man i utgangspunktet skal slippe å bekymre seg for andre konkurrenter. Du skal være den eneste. For de fleste blir kjæresten nærere enn en bestevenn. Det er noen du virkelig kan stole på og støtte deg på, som kan trøste deg når du trenger det, og som du kan søke råd hos når du trenger det. Det er godt å ha en som alltid ønsker deg det beste! Det ligger på den måten en god trygghet i det å ha en partner.

Noen å kose med

Det mange savner når de er single er å ha noen å kose med. Alle trenger kos! Å være alene på lørdagskvelder er sjelden moro, og du savner kanskje å ligge i en armkrok eller å ha noen i armkroken. Kanskje vil man bli pjusket i håret, strøket på kinnet, eller bare høre "jeg er glad i deg". Når du har kjæreste kan du stort sett alltid få kos. For noen kan det også gi en økt følelse av velvære og økt selvtillit.

Kommentarer fra brukere Kommentarer


Du må fylle inn både navn og tekst for å sende inn skjemaet.

Legg inn en melding!

Obs! Ung.no svarer IKKE på spørsmål i kommentarfeltet. Send inn spørsmål på ung.no/oss

(HTML-tagger fjernes)
Jente, 14
0
08.12.2014 18:02:42
For omtrent ett og et halvt år siden var jeg sammen med en fyr. Han var egentlig en drittsekk, men jeg likte han så mye at jeg ble blind for det. Han flørtet med mange andre jenter, ignorerte meg, klådde på meg og slo meg. Jeg trodde jeg var forelsket. En annen kompis av meg hjalp meg med å åpne øynene og komme meg ut av forholdet. Han støttet meg mye og konfronterte kjæresten min. En stund etter jeg klarte å gjøre det slutt, begynte jeg å henge mer og mer med kompisen min. For et halvt år siden ble han kjæresten min. I starten av forholdet var vi ganske sjenerte begge to, men vi kysset likevel samme dag det ble offisielt. Nå har vi så og si et forhold som på film (uten sex, vi har bestemt oss for å vente med det). Vi drev på i omtrent to måneder før det ble offisielt; vi flørtet, var på besøk hos hverandre og klengte mye på hverandre. Han er rett og slett perfekt. Han passer på meg, hjelper meg og støtter meg. Vi kan ha dype samtaler, men likevel tulle med hverandre. Han er kosete, liker å klemme, nusse, og holde rundt meg. Likevel kan han også være i kline/klå/være røff humør. Vi har det perfekte forholdet, og jeg elsker han.
0
04.12.2014 14:08:53
Er forelsker i en gutt i klasse min men tør ikke å si til ham
the girl
0
02.12.2014 22:14:45
Har hatt kj mennesker meg så en ny kjæreste!!
Jente 14år
1
01.12.2014 02:31:40
Hei,jeg er singel og er sykt lei av det,noen single gutter 14/15år?
Tuva
1
17.11.2014 21:47:26
Min kjereste gir meg ofte overraskelser.vi har kryssa mange ganger. Har vert kjerester 2år. Han var forelska i meg han har ikke sakt noe vi elsker verandre
Dopapir
2
16.11.2014 23:00:52
Jeg ville gi kjæresten min et kyss før jeg dro hjem :D hun og jeg er sjenerte. Jeg turte faktisk ikke men så bare tok jeg rundt hoftene hennes og hun ga meg en glem. Jeg bare wtf ikke det jeg ville :D. så måtte jeg samle mer mot for å se henne i øynene. PANG ga henne et kyss dro hjem like a boss (ง ͠° ل͜ °)ง hva jeg vil si? Gjør det Y.O.L.O
anonym g13
2
08.11.2014 23:03:31
tips til å få meg en kjæreste?? har dårlig selvtillit men er veldig forelsket
Jente, 14
0
15.11.2014 13:58:11
Hei! Det er veldig trist å høre at du har dårlig sevtillit. For du har nemlig ingen grunn til å ha det! Kanskje det er en grunn til at du har vanskeligheter med å få deg kjæreste? Jenter og gutter tiltrekkes av hverandre hvis de har selvtillit. Det viser dem at det kan ta litt for å få "kloa" i dem. Både gutter og jenter ønsker en utfordring, ikke en de kan lese som en åpen bok. Jeg slet også med selvtilliten min. Jeg måtte prate med helsesøster og alt det tullet der...etterhvert skjerpet jeg meg, og gjett hva? Jeg har funnet en som er forelska i meg. Han sa at jeg var sexy når jeg hadde så høy selvtillit :) Om du er gutt eller jente, hjelper det å se deg i speilet når du skal gjøre deg klar om morgenen og tenke; "Wow, jeg er ganske søt/kjekk," uansett om du syntes det eller ikke. Å få økt selvtillit er nemlig en prosess. Minn deg selv også ut på dagen. Som jente kan det hjelpe å "freshe" seg selv opp en gang i blant. Gre håret, rett på sminken etc...Som gutter kan det hjelpe å dra håret bakover eller sette på litt hårgele eller spray. Jeg håper alt går bra på dine vegne! Lykke til! :)
Lola, 16
2
04.11.2014 11:53:42
Heisann Folks.. Jeg er 16 og kjenner en flott type ikke langt unna. Vi kjenner hverandre via masse snikksnakk.. Jeg er bare veldig sky og tør rett og slett ikke å møte han. Jeg vet helt ærlig ikke hva jeg skal si! Har noen erfarne folk der ute noen gullverdige råd til meg? :-) Klemz
Jente, 14
0
15.11.2014 13:43:39
Hei! Hva mener du med at "du kjenner en flott type ikke langt unna"? Går han på skolen din, eller går dere på forskjellige skoler, men bor i nærheten av hverandre? Uansett hvilken situasjon du ligger i, foreslår jeg at dere prater først litt på sms. Kanskje etter dere har prata sammen, så kan du ta opp temaet om å møtes et sted? Hvis du mener en date ikke er et alternativ der og da, så kan dere dra et sted som ikke er så "romantisk". Hva med bare en enkel, uskyldig gåtur i området? Dere kan prate om skolene deres (hvis dere går på forskjellige skoler), eller om hva dere liker med skolen deres...småflørting kan også være et alternativ. Få gutten du liker til å le, det vil vise ham at du er morsom og være med og kan øke sjansen til at han vil være oftere sammen med deg. I så fall anbefaler jeg at du tar et steg om gangen :) Lykke til!
:(
0
03.11.2014 05:41:36
En jeg liker spurte meg... Jeg sa vet ikke helt(han pleide å sende hjerter og masse sånt)..:) 3 timer senere sa han at vi bare kunne glemme det.. Dagen etter sa jeg ja men da Gadd han ikke... Hilsen jente13
Jente, 14
0
08.12.2014 17:46:26
Hvis han oppfører seg så barnslig er det bare å glemme han. Han spør deg om å bli sammen, men tre timer senere endrer han mening? Han er ikke verdt det, mener nå jeg.
lola
0
04.11.2014 11:50:55
ignorer han, rett og slett. Vis at du er kostbar.
Lei meg
0
01.11.2014 19:16:44
Jeg har vært med en gutt som bør en time unna meg vi møtes hverdag og jeg liker ham veldig godt og han og .på hallowene vær det fest hos han og alle i klassen han ble invitert så vi bestemte oss for at jeg skal overnatte hos han men i festen så lekte vi nott sanhet eller kyss .så en jente så at han må kysse en henne og han gjøre det .og så ble jeg lei meg og ringte pappa men han sa at det er kl11 for å hente meg så eg måte bli hos han men så gikk jeg til min beste venn og sov hos henne han ringte og sendte sms men jeg svarer ikke er det galt av meg å verd sur
Jente, 14
1
15.11.2014 13:49:38
Det er ikke vanskelig å forstå at du er sur av dette! Jeg ville som regel også blitt sjalu og irritert, men se på situasjonen på en annen side: hvis han sendte deg sms og prøvde å ringe deg, så betyr det at han var redd for å miste oppmerksomheten din. Det er jo bra, men nå anbefaler jeg at du rister av deg sjalusien og forteller ham heller hva du tenkte om saken. Hvis du fortsetter uten å prate med han osv, så kan han gi opp på deg..Men det at han ringte deg, er faktisk et bra tegn! :)
lola
0
04.11.2014 11:47:02
det var veldig galt av ha..
Hvorfor hva det ikke vansk....for deg å sende melding første gang vi ble kjent ?
4
25.10.2014 17:57:13
Hvis du virkelig elsker meg kan du bevise det ,, jeg vet ikke hvordan....noe som kan hjelpe meg til stole på alt du sier , håper du forstår hva jeg mener ikke her :-)
jeg elsker hun men......
4
21.10.2014 23:39:28
Jeg kommer aldri til å finne en som hun, jeg blir aldri forelsket i en annen heller.
typisk deg. når jeg begynner å snakker til deg så
2
19.10.2014 23:31:38
Er du helt stille. HVORFOR ?.
Helene
1
12.10.2014 00:24:42
Er selv snart 13 og har hvert singel i snart i et år. Man kan godt si at jeg er sykt glad for at vi slo opp, han tørre ikke å snakke til meg og prøvde å unngå meg og det var rett å slett pinlig mellom oss. Jeg spurte om han ville finne på noe , men da sa han han hadde planer, 2 min etterpå lagg han ut et bildet på ig der han skreiv at han kjedet seg og om noen ville møtes. Jeg bestemte meg ganske enkelt for at dette er ikke gutten jeg har lyst til å være sammen med. Jeg lengter etter kjæreste nå , men har et problem selv og det er at jeg ikke liker gutter på min egen alder. Det kan hende siden jeg har nesten ingen venner som er på min egen alder. Bestevenninen min går 2.året på vgs, jeg har jo venner på min egen alder , men jeg trives best med folk som er 3-4 og hele 5 år eldre enn meg. Jeg føler meg veldig voksen og klar for et serriøst forhold , men jeg liker bare eldre gutter. fuck det.. Vet ikke helt va jeg skal gjøre med det, men man må bare tenke framover og en dag vil jeg/dere/vi finne den rette uansett hvem vi liker:-)
Det betyr mye for meg :-)
0
02.10.2014 21:47:31
Ex kjæresten min .....fikk tilbake den gaven, han ga meg på våres første date :-) hva kan dette betyr...hva kan gjøre for å få den tilbake (gaven) ?
Jente 15
0
29.09.2014 20:02:39
Det er ikke alle som har kjærester som bor i nærheten. Jeg selv har en kjæreste som bor i England, og vi har aldri møttes før. Jeg kan trygt si at jeg elsker ham, selv om mange kanskje mener at jenter i en så ung alder som meg ikke vet hva kjærlighet betyr. Jeg stoler 110% på ham, og for dere andre som er i et forhold over internett o.l. : Det er mulig å være lykkelig selv om dere aldri har klemt, kysset og kost sammen. Dersom du holder dine positive tanker oppe og ikke holder noen hemmeligheter så kan du være akkurat like lykkelig som med en kjæreste du kan se og ta på, og dersom du holder en tanke om at dere en dag kommer til å møtes og tror på dette, så er det absolutt ingenting som kan stå i veien for det. Kjærlighet vet ikke hva avstand er.
:-)
1
29.09.2014 21:44:06
Men kjærlighet vet aldersforskjell :-)
Jente 12
1
21.09.2014 22:36:52
Er det galt å ville ha en skikkelig kjæreste når man er 12? En som kan si til folk at dere er sammen? Om du har snap add meg; hennyaklen
Gutt 12 år
3
27.09.2014 22:52:44
Forstår deg godt, vi kan bli kjærester
Fornuftig mann
2
21.09.2014 00:10:28
Mange kjærester er falske.Har hatt et par sånne.Unødvendig
LilleMille
1
06.09.2014 16:09:48
Jeg er sammen med en gutt, vi er 13-14år. Vi er ofte sammen og sånn. det er bare det at jeg ikke tør å si til foreldrene mine at jeg er sammen med han, noe som gjør at jeg må finne på unnskyldninger for at han ikke kan komme og at jeg skal til han. Hva skal jeg gjøre?
Mollypolly
0
18.09.2014 15:49:35
Lillemille Jeg har ikke kjæreste men jeg er veldig forelska og jeg kan si at du må bare tenke at hvis foreldrene dine ikke er av den strenge typen så bare start med (Mamma jeg har likt en gutt (si navnet eller vis bilde) veldig lenge nå og vi ble sammen og nå er jeg kjempeglad. Nå som jeg er forelska vet både moren min og venner det og jeg inviterer han hjem flere ganger og han meg.
Hva så snill svar
3
30.08.2014 12:53:19
Hva skal jeg tolke stillheten?????
overraskelse
0
22.08.2014 22:06:09
Jeg liker overraskelse ....kjæresten min gjør ikke det...
Jente 15
1
13.08.2014 00:26:37
Jeg ble sammen me min fantastiske kjæreste for 8 mnd siden. Jeg elsker han over alt og jeg vet han elsker meg. Vi har selvfølgelig noen krangler osv men sånn er det. Men vi har det perfekt. Jeg lurer bare på om det er rart at han er 00 og jeg 98. Han er veldig voksen, å jeg hører stadig at han ser ut som om han er 17 år (haha). Jeg tenker egentlig aldri på det. Men nå begynner. Jeg i 1.videregående pg han i 9.klasse.. Og jeg er litt spent på hvordan folk vil reagere på videregående. Hvordan ville du reagert?
Tormod65
2
21.08.2014 15:47:05
Alderen har ikke noe å si hvis man har det fint sammen
natti
0
10.08.2014 02:08:16
vi er forlovet og jeg elsker han og vi koser og kysser og lager masse minner
natti
0
10.08.2014 02:07:48
jeg har også kjæreste og jeg elsker han.
?????
3
29.07.2014 00:01:19
Veldig vanskelig å forstå min kjæreste. .
plisssss bestem deg
0
26.06.2014 12:17:12
Ikke forvirre meg plisss ....du får meg til å tvile plisssss gjør noe .......
Anonym
3
24.06.2014 23:44:36
Hva en perfekt jente er: Gamer! Men hun gamer ikke fordi gutter liker det.. Hun gamer fordi hun syns det selv er driiiiit gøyt! Positiv! Er hun helt negativ på livet er hun virkelig ikkje en man burde beholde! Bruker hun sminke? Hvordan ser hun ut uten? Finere kan jeg tenke meg.. Jenter! Slutt med sminke! Dere blir så mye finere...
Jente 11 år
2
23.06.2014 17:48:40
Jeg har kjæreste og vi sitter og koser hele tiden i helgene.Det er helt fantastisk og ha kjæreste ! Han er 12 og jeg er 11. Nå er vi på hytten til foreldrene hannes. Helt aleine! Det er ikke så langt å gå hjem da. Men det er koselig fordi:)
Påskeøl følsom s klappe
0
24.08.2014 23:11:43
Heldiggriser :( #avstandsforholderdritt
Kvess
5
21.06.2014 20:34:14
Jeg skulle ønske at jeg hadde en kjæreste! Ææææ! Jeg blir galen!
Gutt 12
8
13.06.2014 22:55:15
Er en gutt på 13 år som søker kjæreste. Er så kjedelig å være singel. Send et svar vis du vil ha meg på Insta eller noe. Hilsen meg☆
Jente 12
1
27.09.2014 22:56:56
Jeg er 13 og singel kansje vi kan bli sammen
Just saying
2
12.06.2014 23:08:21
Hva hadde du svart hvis en gutt kom å spurte deg? Kansje han tenker det samme
Forelska...
3
12.06.2014 23:05:28
Er drit forelska i Casper!!
elisa
1
05.06.2014 17:32:40
hei jeg har et litte problem når jeg og kjeresten min kommer han før meg og får orgasme men det gjør ikke jeg hva skall jeg gjøre ? :/ :)
:)
2
13.08.2014 00:17:11
Det gjør ikke noe om du ikke kommer samtidig som han. Men hvis dere har sex, og han kommer, og han bare er happy with that, å slutter av, hadde jeg spurt han om han ikke kunne gjøre deg en tjeneste liksom..
Ingen
0
03.06.2014 22:35:58
Ingen
Ingen klarte
1
03.06.2014 22:35:34
Er elsker.deg ....ingen klarte hittil fjernet deg fra mitt hjerte.....
Anonymous
2
01.06.2014 22:05:51
Det beste med å ha kjæreste er at han/hun får deg til å le! Dere kan le sammen, og gjøre masse gøy sammen! + MASSE KOS!
ivart
0
27.05.2014 11:01:39
er forelska i ei jente men eg er ginger kva kan eg gjøre svar meg:( (Red.: Du kan stille spørsmål og få svar på ung.no/oss)
:)
0
13.08.2014 00:17:49
Spiller hårfarge noen rolle?
Meg en gutt
3
25.05.2014 23:46:55
Er syykt forelsket men tørr ikke å si det til henne.. Vi er veldig gode venner å jeg vil ikke ødelegge alt!
Jente 13
8
25.05.2014 23:35:10
Jeg vil ha en gutt som: Er søt, Tørr å holde hender, Vil kysse, Ikke er redd for å vise meg for vennene, Jeg kan ligge i armkroken til og Elsker meg. Er du en slik gutt som er under 17. Kommenter instagramen din
Loner
0
08.06.2014 10:16:15
Eg e den perfekte
Jente 13
3
25.05.2014 23:33:31
Jeg vil ha en gutt som: Er søt Tørr å holde hender Vil kysse Ikke er redd for å vise meg for vennene Jeg kan ligge i armkroken til Elsker meg Er du en slik gutt som er under 17. Kommenter instagramen din
Gutt 13
0
13.08.2014 21:39:46
Jente 13 år har du kik eller snap ?
Bro
0
13.08.2014 21:36:42
Ja vil du bli sammen med meg?
Taylor 14
1
12.09.2014 07:17:35
Er forelsket men jeg tørr ikke å si det til han vi er venner og vi er klasse kameraet Vil ikke ødelegge vennskap vårt
SNiP
0
26.05.2014 22:12:10
det er jo meg :P
Jente 13
1
26.05.2014 22:40:07
Hva heter du på instagram?
Heter browee
0
13.06.2014 23:02:03
Kanskje
Sææxy
21
25.05.2014 20:56:35
Jenta mi er helt perfekt! Vi er helt like og vi elsker hverandre! Vi kysser masse når vi er aleine og holder altid hender når vi går. Hun sitter i fange mitt i frimenittene og vi ligger over til hverandre nesten hver eneste helg!:) har vært sammen i 2 år nå og føler meg fortsatt nyforelsket!
wow
6
05.06.2014 08:26:52
Dere er heldige
Til Sææxy
16
01.06.2014 02:21:47
Da er det vel på tide å gi henne en ring??
forelsket
2
25.05.2014 15:56:14
Hei jeg er forelsket en i klassen og me snakker nesten aldri untatt når vi sammbeider jeg har likt han siden jeg begynte å gå i klassen med han. Mem jeg tør ikke å snakke med han eg har lust å spør han men jeg vet ikke hvordan tips
Elskerdegminkjære
2
22.05.2014 22:55:18
Jeg elsker kjæresten min han er drømmegutten og jeg kan aldri tenke meg å leve uten han
Forelsket
4
22.05.2014 19:38:59
Jeg ble sammen med "drømmegutten" på fredag den 16.Mai og vi texster hele tiden med varandre
var dumt
2
11.05.2014 03:26:11
Hvorfor kan jeg ikke gjøre hva jeg vil..........
Meeee
5
07.05.2014 21:41:31
Hei jeg har kjæreste men vi kysser aldri er aldri sammen vi bare tekster men jeg vil kysse og være sammen som et ordentlig par. Og han vil ikke si det til noen engang!!!
Aki
1
25.08.2014 21:02:23
Da er han ikke noe god for deg, da kan han bare bruke deg, tro meg hvis noen liker deg kjempe godt så er de ikke redde for at noen skal få vite det. Dessuten dere bare tekster og det er ikke bra fordi kroppsspråk er veldig viktig, og hvis dere bare tekster så er det et dårlig tegn, tro meg jeg hadde en sånn gutt han var nydelig og alt det gode, men han gjorde nøyaktig det samme som mot deg, og til slutt så maset han om sex
Jente 16
19
29.04.2014 17:47:39
Jeg har hatt 2 "ordentlige" kjærester så langt. Den første ble jeg forelska i og det var veldig spennende fordi det var min første forelskelse på lenge. Vi snakket og ble kjent med hverandre og det viste seg at han faktisk var interessert i meg og. Vi ble omsider sammen og jeg var veldig gla! Men som mange vet så når man er forelska og sånn så bruker man som regel å se bort i fra små detaljer som er dårlige og røde lys som blinker når det er noe som ikke stemmer, hvilket jeg gjorde. Etter sånn ca 3 uker så begynte han å snakke om at han ville ha sex, noe som jeg ikke følte meg helt klar for på det tidspunktet. og det ble etterhvert mer og mer mas om det. Andre ting jeg la merke til var det at han ikke var like engasjert som meg i forholdet vårt. Det endte opp med at jeg slo opp fordi han ikke var noe å samle på egentlig.. sexpress er ingen bra sak! Men i dag så er jeg utrolig gla for å ha min nåværende kjæreste, føler meg så trygg og han får meg til å smile uansett hva. Han respekterer meg og ser på meg som en bestevenn og samtidig partner, det er så herlig med et sånt forhold! Men det man skal se etter når man skal finne partner er helt klar det om man har noe tilfelles, klarer å snakke om hva som helst, åpenhelt og lojalitet er viktig! se etter en/ei som du kan ha det gøy sammen med, på alle tenkelige måter, en/ei som kan håndtere alvorlige situasjoner og ta ting seriøst når det trengs. Det er nok et par bra ting å se etter når du skal finne kjæreste :)
Liker meg?
6
29.04.2014 16:38:50
Min storebror sier altid at jeg er tykk og feit og jeg er redd for at han ikke liker meg bare fordi jeg er litt tykk, og han er tynn.
Aki
0
25.08.2014 21:03:53
Drit rett og slett i han, han vet ikke hva han snakker om, brødre elsker å irritere og mobbe søsken
Ikke bry deg! Han er bare dum :)
1
24.08.2014 02:53:21
Storebroren din er en like stor tufs som min storebror :) jeg er også litt tykk, og blir litt lei meg/Sur når han kaller meg stygg og tykk ovs -.- men bare overse han! Han er bare en håpløs dritt :) si noe stygt om han tilbake :) det hjelper veldig!! Jeg skrek dette til min bror: HOLD KJEFT DIN LILLE HORE KUK! :):) han ble litt overraska og han har nesten sluttet og kalle meg sånne ting xD håper dette "hjalp" Ahhaha
Aki
1
25.08.2014 21:04:31
Kukk* sorry haha XD
Liker meg?
3
29.04.2014 16:27:04
Jeg er forelsket i en gutt i klassen min, og vi får veldig ofte blikk kontakt. Han er snill mot meg og erter meg litt av og til. Jeg lurer på om han liker meg. Vi var på skitur med skolen og han kastet snøballer på meg, og han så mye på meg. Jeg er redd for å spørre om han liker meg også. Jeg vet ikke hva jeg skal gjøre.
Wonderwomen
1
29.04.2014 18:02:32
heng litt mer med ham og finn ut når dere snakker om han liker deg eller ikke. latt som det er en lure spørsmål. og ikke vær redd for noe. vær deg selv og vær sterk. ta det sakte og ikke vær så nysgjerrig hele tiden.
Liker meg?
2
03.05.2014 13:41:47
I går textet jeg han. Han hadde ikke mitt nummer og jeg fortalte det ikke, men hn fant ut at de var meg. I dag skal jeg feire bursdagen min, og jeg er redd for at han ikke kommer på grun av det.
321-
2
26.04.2014 22:22:49
det er litt vanskeli, for 1/3 av jentene i klassae er forelska i gutten jeg er sammen med, og de blir sjalu. Iblant de jentene er noen av mine beste venner og jeg er redd for miste dem..men jeg kan ikke bare slaa opp, kan jeg vel!!!? heldigvis er venninna mi flink til aa tilgi. men hun blir saa fort sur. Noe annet er det at alle maser om nar jeg og gutten min skal ta vaart 1.kyss. jeg har aldri kysset noen, men jeg har lyst. noen tips?
Wonderwomen
6
29.04.2014 18:11:20
ikke vær redd for å miste gutten. hvis han liker deg veldig godt så er han ikke dum nok for å forlatte deg. venninnen din høres ut som meg. si til venninnen din at hun må kjønne situasjonen, at du er veldig forelsket i gutten. hvis venninnen din er glad i deg og dere er ekte BFF, så er det mye lettere å forklare da. og de to andre jentene, bra dritt i dem. tror du virkelig at de har sjanse? hvis så ta en prat med typen din. si sannheten, at du er sjalu, men IKKE og ALDRI si til gutten at de skal slutte å se på andre sine rumper og pupper.

Spørsmål og svar

Tenker på å ha sex med andre og føler at jeg går glipp av noe
Hei! Du må finne ut om dette kan skyldes at du ikke føler at forholdet er helt rett lenger. Sett bort i fra andre jenter du kunne ha hatt sex med - h...
Jente er usikker på forholdet til kjæresten sin
Hei Flott at du skriver til ung.no!Jeg kan godt forstå at du kjenner på frustrasjon og forvirring! Når det gjelder p-piller anbefaler vi at når man ...
Muligheter for utdanning i USA? Og hvordan får jeg kjæreste?
Hei og takk for spørsmål!    Så fint at du skriver inn til oss med alle tankene dine :-) Du tar opp mange temaer i spørsmålet ditt. For at det skal ...
Hvordan skal jeg oppføre meg og være rundt kjæresten?
Hei Det høres ut som om du kanskje trenger å bli litt bedre kjent med denne gutten! Hva med å spørre om dere skal finne på noe i helgen? Da blir ting...
Hun er redd for kjærligheten
Hei Takk for at du skriver så ærlig og deler så åpent om din redsel for kjærligheten. Jeg tror det er ganske mange som kjenner seg igjen i det du skr...
Sammen med en gutt og får høre at jeg ikke kan stole på han
Hei Takk for at du henvender deg til oss. Dette hørtes ikke bra ut, og han er ingen god kjæreste for deg. Det at mange sier dette, behøver ikke å vær...
Jeg og kjæresten min har en tung periode, hva bør jeg gjøre?
Hei Det virker ikke som forholdet deres fungerer så godt for tiden, og jeg skjønner at det er frustrerende at samtalene deres ender i krangling. Samt...
Jeg vil ha kjæreste. Hvordan får man en gutt til å like deg?
Hei Å være forelsket er en deilig følelse, og det å ha en kjæreste er jo veldig hyggelig, så jeg skjønner godt at du vil det. Det er nok ingen fasit ...
Gutt 17, er ikke ferdig utviklet.
Hei Flott at du skriver til oss i ung.no!Du spør om du kommer til å komme lenger i pubertet enn du er i dag. Det kan godt hende. Det kan være at ders...
Jeg sa nei og måtte skyve han vekk mange ganger! Tenker han kun på sex?
Hei Skjønner at du har mye å tenke på og trenger råd.   Gutten på facebook, er han like gammel som deg? Hans argument at man blir bedre kjent av å ...
Hvor gammel skal jeg være for å ha kjæreste
Hei Selv om myndighetsalderen i Norge er 18 år, og det er da du kan bestemme det meste selv, finnes det likevel flere begrensninger for hva foreldren...
Hun tenker på gutter
Hei Jeg tror ikke det er noe galt med deg! Men for meg så høres det ut som at du har det ganske slitsomt! Det høres ut som at du har veldig mange tan...
Kjæresten min snakker mye med venninnen min.
Hei Takk for spørsmålet ditt. Jeg skjønner ikke helt hva du mener med at kjæresten din prøver å få venninnen din til å "gå deg ut". Men for meg virke...
Hvordan blir man kjærester?
Hei Takk for spørsmålet. Hvordan man blir kjærester kommer litt an på om man har noen man er forelsket i eller ikke. Hvis man ikke har det, er egentl...
Jeg vil ha et forhold med han, men tør ikke si noe. Redd for å bli avvist.
Hei Jeg tror du rett og slett må prøve å legge fra deg denne redselen for å bli avvist. Det er jo tydelig at denne gutten er interessert, så dersom h...
Kjæresten min er ikke like romantisk som før, og jeg er sjalu.
Hei Av og til trenger man bekreftelse på at han fortsatt er forelsket i deg. Hva med at du prøver å snakke med han? Du har merket at han ikke virker ...
Alle vennene mine har hatt kjærester. Jeg klarer ikke vente lenger.
Hei   For å få seg kjæreste handler det om å møte en du forelsker deg i. En du liker personligheten til og som du liker å tilbringe tid med. Som oft...
Får aldri kjæreste
Hei   Vi har dessverre ingen helsesøster eller lege som kan gi deg et faglig godt svar på dette. Derfor oppfordrer vi deg til å sende spørsmålet dit...
Ble såret, redd for å gå inn i et nytt forhold.
Hei Prøv å ikke tenke så mye på ordet forhold. Tenk heller at du skal være sammen med denne gutten som du er så glad i! Dere trenger jo ikke si at de...
Jeg og kjæresten min har ingen ting å finne på. Bør vi slå opp?
Hei Takk for spørsmål. Når man har vært sammen i noen måneder hender det noen ganger at forelskelsen dabber litt av, og at det begynner å bli litt kj...
Se alle