Noen: Hvis du ikke pleier å snakke med denne personen til daglig, burde du starte med et "hei" når dere går forbi hverandre... Les innlegg

Kommentaren

Følg ung.no på Facebook
Følg ung.no på Facebook

A-Å

Å ha kjæreste

par (colourbox.com)
Par

Det er godt å ha en kjæreste! En som er din, og ingen andres. Men hva er det som er så bra med kjærester? Hva synes du? Del dine erfaringer i kommentarfeltet!


Av Hege, ungdomsjournalist i ung.no

Noen å være glad i

Først og fremst så betyr det å ha en kjæreste at du har noen å være glad i! Den følelsen av å elske noen som elsker deg tilbake er uerstattelig. Spesielt i starten av et forhold går mange med sommerfugler i magen, man tenker hele tiden på kjæresten sin, og man er lykkelig. Det er veldig godt å være forelsket!

Fint å vite at du har noen der

Å ha kjæreste betyr at du alltid har noen der. Du har alltid noen du kan snakke med, spise middager med, og finne på ting sammen med hele tiden. Du er mindre alene, og du har noen du kan søke til hvis du føler deg ensom. En kjæreste betyr rett og slett at du alltid vil ha tilgang på godt selskap!

Trygghet

Når du har kjæreste så har du en fast partner, en du kan bli ordentlig godt kjent med å være sammen med når du vil. Du har noen som er din. Det betyr at man i utgangspunktet skal slippe å bekymre seg for andre konkurrenter. Du skal være den eneste. For de fleste blir kjæresten nærere enn en bestevenn. Det er noen du virkelig kan stole på og støtte deg på, som kan trøste deg når du trenger det, og som du kan søke råd hos når du trenger det. Det er godt å ha en som alltid ønsker deg det beste! Det ligger på den måten en god trygghet i det å ha en partner.

Noen å kose med

Det mange savner når de er single er å ha noen å kose med. Alle trenger kos! Å være alene på lørdagskvelder er sjelden moro, og du savner kanskje å ligge i en armkrok eller å ha noen i armkroken. Kanskje vil man bli pjusket i håret, strøket på kinnet, eller bare høre "jeg er glad i deg". Når du har kjæreste kan du stort sett alltid få kos. For noen kan det også gi en økt følelse av velvære og økt selvtillit.

Var dette til hjelp?

Kommentarer fra brukere Kommentarer


Du må fylle inn både navn og tekst for å sende inn skjemaet.

Legg inn en melding!

Obs! Ung.no svarer IKKE på spørsmål i kommentarfeltet. Send inn spørsmål på ung.no/oss

(HTML-tagger fjernes)
....
0
25.05.2016 21:17:22
Har aldrig hatt en kjæreste å kommer aldrig sikkert til å få en -_-
Jente på 12
0
13.05.2016 22:43:13
Hei jeg liker en gutt som jeg ikke kjenner så godt ,han går i åttende og jeg går i sjette ,vi har litt kontrakt via Snapchat men ikke så mye ,hva skal jeg gjøre???
Anonym
0
13.05.2016 22:39:09
Jeg er forelsket i en gutt jeg ikke kjenner han bor ikke så langt unna meg ,han går i åttende og jeg går i sjette ,vi har litt kontakt via Snapchat men ikke så mye, hva skal jeg gjøre?
Komplisert
0
11.05.2016 23:57:24
Jeg er pågang med ein gutt men det har starta å bli litt komplisert å han vil bare snakke face til face med meg nå. Jeg er ikke så flink til det for jeg blir veldig nervøs siden jeg liker han kjempe mye. Han virker også litt usikker på om han liker meg noen ganger og jeg blir skikkelig stressa av det. Noen tips til hva jeg burde si til ham? Jeg vil ikke virke så veldig sur men jeg vil si ifra,hvordan?
Heihei00
0
01.05.2016 22:51:49
Jeg holder på med en jente, jeg var hos ho for første gang og vi kosa oss veldig. Så spurte jeg ho om vi var sammen, nå snakker ho plutselig ikke med meg lenger. Men jeg visste at ho likte meg, så prøver jeg å snappe med ho men ho ser snappen men ikke svarer på den. Hva skal jeg gjøre?
Jente 13♡
0
24.04.2016 22:47:27
Har hatt kjereste i ca 3 måneder, og d er helt fantastisk. Han er min første kjæreste, og han er best. Utrolig glad for at jeg fikk så mye hjelp av venner, osv, til å snakke med han! Til alle der ute som liker en, men som ikke tør. BARE GJØR DET♡ DET ER EN HELT FANTASTISK FØLELSE Å HA KJERESTE♡♡♥♥
Jente 13
0
18.04.2016 20:21:52
Hei, jeg hadde en kjæreste for ca et år siden, det var veldig gøy men til slutt så gikk vi veldig fra hverandre så jeg slo opp. Nå klarer jeg ikke å slutte å tenke på han, men han ser ikke på meg engang for det er jo et ÅR siden sist vi pratet sammen, hva skal jeg gjøre!?!?vet ikke om jeg liker han eller ikke.
Jente 13♡
2
24.04.2016 22:33:13
Bare snakk til han. Prøv å få en god samtale sammen med han. Jeg vet godt hvordan det er å være i samme situasjon som deg. Du kan prøve å snakke med han, etter hvert kan du finne på ting med han.. og kankje etter hvert finner du ut om han sine følelser for deg.
Jente 13;)
0
13.04.2016 15:46:07
Jeg har vært sammen med en gutt i 3 dager nå. Jeg har likt han lenge, og det viste deg heldigvis at han liker meg også. Vi har vært bestevenner lenge. Vi har det veldig fint ilag, men vi har enda ikke kysset. Jeg har aldri kysset en gutt før, men jeg vill at vi skal kysse. Han har kysset mange ganger før tror jeg. Kanskje han bare er nervøs. Hvordan kan jeg få han til å kysse meg uten at det virker rart? Pliis svar fort
Bare meg
0
24.05.2016 22:45:47
Skjønner problemet ditt Kjæresten min (01) og jeg (02) har vært sammen i 1 mnd og det var først i dag at han turte å kysse meg først. Vi snakker om alt mulig uten at det blir kleint så jeg spurte hvorfor han ikke hadde kyssa meg ennå. Og da sa han at ALLE gutter er redde for å ikke imponere jenta de liker nok. Hilsen lykkelig jente
Meg :)
0
19.04.2016 21:02:56
Hei! Du sier at dere er sammen, og da er det helt naturlig å kysse og du vil veldig gjerne kysse. det du kan gjøre er å se han inn i øynene, og det vil egt føles fantastisk, han vil mest sansynnelig ta hintet og dere lener dere mest sansynnelig mot hverandre og kysser, eller hvis d virkelig er ille kan du få med han og noen venner på nødt eller sannhet og få noen til å si at han skal kysse deg.. Jaja jeg håper iallefall at dere kysser og har en finntid vidre :)
G16
0
09.04.2016 00:55:41
Har vert sammen med en jente I 2 år no har vi samleie og koser oss. Hun er skikkelig snill
Dj
3
07.04.2016 07:46:59
jeg ønsker meg en kjæreste.Jeg har vært forelsket i ei jente i klassen siden 2 klasse faktisk men jeg har aldri turt å spurt henne om å bli sammen,Det eneste jeg vet er at mange av jentene i klassen min ser på meg mye i skole timene xD kanskje jeg får meg kjærester snart hvis jeg ikke får det så blir jeg skuffet. Har dere noen tips til hvordan jeg kan spørre den peneste jenta i klassen min håper på svar :)
J16
0
10.04.2016 11:53:52
Vær sjarmerende og vær åpen for samtaler. Helst send dem evt meldinger på face hvis du vil begynne på den måten. Hvis du vil tiltrekke en spesiell jente, er det ikke lurt å flørte med mange. Lykke til :)
Dj
0
10.04.2016 16:14:21
Tusen takk for tipset setter stor pris på det jeg håper hun vil bli sammen med meg skal kanksje spørre henne i morra
Jente 14
0
24.05.2016 22:48:34
En gutt keg likte tok kontakt med meg på face og nå er vi sammen takket være det. Håper det ordner seg for deg!
J16
6
06.04.2016 17:32:27
Det er virkelig forskjell på gutter der ute! Har en kjæreste, han er virkelig best. Vi har likt hverandre i 3 år, vi var sammen for 1 år siden men ble tvunget ifra hverandre pga mine foreldre. Likevel ga vi ikke opp... Så ble vi sammen i tidlig September og har vært sammen siden da, altså 7 måneder. Jeg holdt på å gjøre det slutt igjen pga mye press fra foreldrene, men det orket han ikke... Han gråt i ansiktet mitt og bønnfalt meg å bli... Jeg måtte jo selvfølgelig tenke meg om, men jeg bestemte meg å gjøre det jeg ville, ikke la foreldrene mine bestemme. Hver dag prøver han å få meg til å le, han får frem det beste i meg og respekterer meg. Han snakker mye om fremtiden og er overraskende modig for alderen sin. Han er bokstavelig talt som gutta på film! Han moser kinna mine med en hånd og kysser meg... Kan bare ikke uttrykke nok hvor mye jeg verdsetter han. Jeg er utrolig heldig og jeg tar aldri for gitt det vi har. Familien hans liker meg. Herregud, det er HAN som minner meg hver gang vi har jubileum og hvor mye han gleder seg... Han kommer til meg og sier "jentami nå har vi vært sammen 7 måneder),.. Han er bare herlig. JENTER FINN NOEN SOM ER PERFEKTE FOR DERE, GIR DERE DEN OPPMERKSOMHETEN DERE FORTJENER, RESPEKTERER DEG OG GJØR DEG BEDRE SOM PERSON :) Lykke til
Svar
2
06.04.2016 19:55:03
J16 fint å høre på deg jeg er forelsket i så mange er gutt da men jeg tørr ikke si noe fordi jeg føler eg så flau da
J16
1
10.04.2016 11:50:47
Er ikke forelska i så mange haha... Trenger ikke være flau. Stå opp for deg selv. Kjærlighet er ikke et spill om liv og død! Slapp av og ha det morsomt. Jenter liker å høre når gutter liker dem, uansett hvem det er. Det gir dem selvtillit :)
Til J16
0
10.04.2016 14:03:52
Jenter liker å høre når gutter liker dem, UANSETT hvem det er. Det gir dem selvtillit??? Da tviler jeg på om du har blitt avvist av den du liker og fikk kjenne på følelsen av hvor vondt det er eller hvor lite man føler seg.
J16
0
01.05.2016 12:13:55
Så klart er det sykt vondt å bli avvist, men jeg mente ikke sånn i den sammenhengen. Hvis man liker en person og blir redd på hvordan de skal reagere, så bare forteller jeg at det ikke er noe å være redd for. Går man rundt med tanken at man skal bli avvist og at det gjør dritvondt, da får man seg aldri noen.
Dj
2
06.04.2016 16:20:26
Jeg er en gutt på 11 år jeg har vært forelsket i en i klassen min helt siden vi ble kjent med hverandre men jeg har aldri turt å spurt hun om hun vil bli sammen jeg syns det er så flaut det er også flere andre søte jenter i klassen min men det er en jente som jeg liker aller best og som jeg er forelsket i det er sant. Vi ble venner i 3 klasse og da lekte vi mye og snakka sammen men nå har hun fått se en jente venn også,hun er nesten ikke med meg mer det er skipt har dere noen tips. :(
Anonym
1
14.04.2016 22:28:26
Prat med hun, og ta initiativ til å møte henne. Forstår deg hvis du synes det er flaut, har det sånn selv (bare at jeg er jente, og liker en gutt), men man kommer ikke lenger uten å prøve...
Gla gut
3
01.04.2016 14:23:37
Jenta jeg er forelsket i har endelig spurt med! Vi har vert bestevenner i lang tid nå, å i går spurte hun meg. Vi oppfører oss skikkeli ny forelska og jeg er kjempe gla i hun.
Dj
1
06.04.2016 16:25:15
Kult man jeg har vært forelsket i ei jente i klassen siden 3 klasse og jeg går i 6 nå men har aldri spurt om hun vil bli sammen med meg for jeg tror ikke at hun liker mer så godt uansett bra at du spurte hu der du er sammen med nå bra jobba Hilsen en kul gutt kallenavn Dj
Isabell
4
22.03.2016 11:29:24
Eg liker en men tør ikkje og spørre. Va skal eg jøre?...
J13
0
09.05.2016 22:17:54
Det jeg gjorde da jeg spurte kjæresten min var at jeg fikk eg venn av meg til å spørre for meg. Det gikk veldig bra!!! Det er bare å spørre
svar
2
04.04.2016 20:23:23
Du burde kanskje spørre en venn om den kan spørre for deg :) Det hjalp meg !
G15
0
22.04.2016 10:10:31
Nei, absolutt ikke! Dette er ikke den riktige måten å spørre noen om å bli sammen. Snakk med henne ansikt til ansikt. Det er mye mer romantisk. Hvis du får en venn til å spørre for deg kommer hun bare til å anta at du er for lat til å spørre selv.
til G15
0
24.04.2016 22:39:53
Det der er faktisk ikke sant. Det kan godt hende at noen jenter synes det er teit, men veldig få. Vi synes det er søtt at guttene er litt forsiktige når det kommer til det å spør om å bli sammen.
J16
0
01.05.2016 12:18:28
Det finnes vel ingen fasitsvar? Alle liker vel forskjellige ting, det viktigste er at man gjør det som føles best for seg selv. Men jeg er egentlig enig med begge. Jenter blir like nervøse som gutter og kanskje noen føler seg presset til å svare ja hvis de blir spurt ansikt til ansikt, og noen syntes det er søtt at gutten var sjenert og fikk noen andre til å gjøre det. Men det å spørre ansikt til ansikt er jo den "modigste" utveien.
Tiril
2
22.03.2016 11:31:11
Du bør finne ut om han eller hun liker deg
2
22.03.2016 11:22:05
Eg liker en men tør ikkje og spørre går på ungdom skulen i 8b.
J13
2
22.03.2016 00:50:14
Jeg har en kjæreste men han går på en annen skole, vi begynner på samme ungdomsskole til neste år. Vi har vert sammen i 10 måneder i dag! Men møtes veldig kjeldent fordi han reiser bort når jeg er hjemme og motsatt, så blir det aldri noe av!! Tips ????
veit ikke
1
21.03.2016 16:31:46
JEg tør ikke å spørre jenta jeg liker :( hun har sagt a t hun liker meg, men jeg tør fortsatt ikke ;L
Få dåke balla gutter
2
16.03.2016 21:31:52
Si at du like ho
(jente)...
1
13.03.2016 19:28:48
Jeg har kjæreste, vi har vært sammen i 3 dager
G15
0
22.04.2016 10:11:22
Så spennende!
.
4
08.03.2016 19:18:34
Vil ha noen og snakke med. Hva er snappen deres? (Gutt 15 år snart 16). Ikke send nudes pls det er bare teit.
aa
1
15.03.2016 12:01:17
00er asså, kult Eg o
jente 15 snart 16
1
10.03.2016 13:03:51
snap meg!!!
Gutt 15 snart 16
0
22.04.2016 10:11:57
Det blir litt for dumt, tror du ikke?
...
2
08.03.2016 19:31:58
Er det ikke litt dumt da?
lonley
2
07.03.2016 18:03:26
Har sykt lyst på kjæreste. Men ingen vil bli sammen med meg '--' :-(( hilsen Jone14år
Jente 13 need help
4
07.03.2016 16:36:33
Eg har en kjæreste men jeg liker noen andre. Trenger hjelp
ekspert
1
07.03.2016 19:56:00
ehm då slår du opp og følg den du like ikkje ha fake følelser men gå for følelsene dine
Jente (13)
1
07.03.2016 14:24:55
Mistet kjæresten men for akkurat en uke siden, der veldig lei meg. Jeg hadde ikke trodd at det skulle vært så slitsomt å ha kjærlighets sorg...
Rebekka
1
05.03.2016 11:21:55
Han heter Simon og bor i sør-Norge mens jeg bor i midt-Norge. Savner han:-(
Gutt 14 oslo
1
04.03.2016 20:44:40
Har aldri hatt kjæreste skulle ønske jeg hadde det men på min skole er det 96% gutter så ja Jeg føler meg litt ensom når jeg ser andre gutter på min alder ha kjæreste.
Hjelp !
4
02.03.2016 16:49:18
Hei jeg har akkurat mister 3 jente venner fordi de likte en gutt som liker meg! Jeg liker han han liker meg,men da jeg ble sammen med han ble de jentene så sure på meg jeg mente aldri å såre dem. Hva skal jeg gjøre jeg vill ikke slå opp eller miste venninnene mine!
G 12
0
16.05.2016 23:05:48
Jeg har lang erfaring... Enten følger du hjertet ditt. Eller så følger du hjernen din
Tips
2
07.03.2016 18:05:40
Prøv og snakk med kjæresten din om det:-) fortell til han at vennene dine er sure på deg, kansje han kan hjelpe eller snakke med de:-))
XAnonymxox
1
02.03.2016 21:07:49
Tror det er best å følge hjertet ditt jeg mener å velge mellom venner og kjæreste er vanskelig men følg hjertet ditt!
Enig
1
02.03.2016 22:09:47
Det er en grunn til han valgte akkurat deg og hvis dere begge liker hverandre så må dine venner forstå dette:)
Den sjenerte
3
02.03.2016 14:57:16
Jeg er 13 år å går i 7 klasse, vi snakket veldig mye før vi ble sammen men nå smiler vi bare til hverandre fordi jeg tror vi begge er litt sjenerte, noen tips plz :(
Anonym
0
04.03.2016 20:45:14
Prøv å snakke?
8
1
29.02.2016 22:30:01
Har hatt kjæreste i 8 måneder, forholdet går ut på at hun slår og mobber meg. Men sexen er fantastisk (red: Du kan skrive inn til oss på ung.no/oss og få svar)
Jente (13)
2
29.02.2016 15:51:34
Har akkurat fått en kjæreste vi ble sammen på valentinsdagen
Gratz
1
07.03.2016 18:06:33
Congratulatsjons
Jente 15/16
3
02.02.2016 20:54:19
Er i et langdistanseforhold med den mest fantastiske personen
Meg
2
28.01.2016 21:28:21
Det er veldig godt, men vær klar over at forholdet en dag kan ta slutt
Jente 14
3
14.01.2016 20:22:10
Jeg er forelsket i en gutt,han går i klassen min. Vi smiler til hverandre klemmer hverandre og han sier at jeg er søt og pen men da jeg spurte han om å bli sammen sa han at det er fortilig og at han ikke vil nå. Vet ikke hva jeg skal gjøre,noen tips??!!
assasasdasdasdasd
1
21.03.2016 16:24:36
Bare vent, his han sier at han syntes det er for tidlig 1. FRIENDZONE 2. bare vent
AngeDragon
4
06.01.2016 11:37:56
Jeg har hat en kjæreste i 6 mnd nå :3 Jeg er kjempe glad i han og han er glad i meg :3 Han bor lit langt unna :( Men vi måttes minst 2 ganger i månden i helgene :3
Nerden
1
01.01.2016 19:17:02
Jeg har aldri hat kjæreste men de mobber meg så det er ikke så rart
enda en nerd
1
29.02.2016 22:32:22
Føler med deg, heldigvis aldri blitt mobbet for noe sånt. Ikke bry deg om dem, den som venter på noe godt venter ikke forgjeves. Og gro noen baller hvis du liker noe . Å gnage på noe sånt lenge er den verste følelsen noen gang. Bare ikke bygg opp hvordan det kommer til å bli
❤️
3
28.12.2015 21:49:43
Jeg har kjæreste, og jeg er kjempeglad!!!! Vært sammen i 3mnd og det går ganske bra. Har sommerfugler i magen hver eneste dag, og vi klarer ikke slutte å smile til hverandre❤️
Gutt 15
3
23.12.2015 05:30:17
Å huff, jeg får meg nok aldri kjæreste! Jeg vil bare ha noen å kose med, er det for mye å be om? Akk, det finnes definitivt ulemper ved å være homofil...
Neida
1
11.02.2016 23:44:44
Ingen ulemper! Ta livet med ro og finn en annen gutt du er glad i :) lykke til!
Jente 12
9
17.12.2015 22:52:34
Jeg har kjæreste og vi har vert sammen i ca.3 år og nå går vi i 7.klasse
Angis
1
13.12.2015 23:10:38
Jeg vil ha kjæreste, vi har vært sammen før, og jeg liker han enda, klarer ikke tenke på noen andre, og gleder meg til skolen hver dag fordi jeg får se han og hans smil!
noen
2
12.12.2015 22:51:24
Jeg vil ha en kjæreste
Scottiman22
0
11.12.2015 21:41:50
Jeg skulle ønske jeg hadde en kjæreste( jeg er gutt på 14)
Mathi
1
19.12.2015 15:36:25
Jeg vil og har kjæreste! Hvor bor du?
Jente, 13
2
09.12.2015 00:04:10
Jeg liker en gutt i klassen, han er døds skjønn og lik meg på mange måter. Men, han er en av de "populære", ikke sånn at han oppfører seg slemt eller noe, men han prater av og til med "plastikkfjesene" ( Du vet, de som går i merkeklær og har omtrent visket og tegnet på fjeset sitt igjen med sminke), det høres sikkert dødsteit ut, men jeg blir sjalu. Har absolutt ikke peiling på hva jeg skal gjøre, noen som har noen tips?
...
1
29.02.2016 22:35:35
Hvis du virkelig liker han så gi f*** i plastikk fjesene. Jeg er en gutt og jeg ville ikke brydd om noen rangstige når det kommer til kjærlighet. Jeg er jo en nerd, men det mener jeg hvertfall.
Gutt (16) - trenger hjelp :)
3
29.11.2015 15:42:32
Jeg går på VG1, og tror jeg er veldig forelsket i en jente som går i parallel klassen min. Det rare er at hun gikk i klassen min på barneskolen min hvor vi har kysset noen ganger og vært "kjærester" i en kort periode i femte eller sjette klasse. Så jeg kjenner henne altså på en måte veldig godt, men etter vi begynte på forskjellige ungdomsskoler så har vi hatt 0 kontakt. Men nå når vi begynte på VG så har vi altså endt opp på samme skole igjen, bare forskjellige klasser. Men fordi vi nå har hatt 3+ år hvor vi ikke har sett hverandre så er det eneste vi sier til hverandre når vi går forbi hverandre i gangene på skolen "Hei" og smiler til hverandre :P (hun går i en klasse som har klasserom i en annen etasje enn meg så ser henne bare 1-2 ganger i uken, maks). Så nå som jeg har sagt litt om situasjonen - her kommer det jeg lurer på: Hvordan kan jeg få henne ? Har sagt hei og smilt til henne i et par måneder nå, og hun smiler og sier hei tilbake (jeg tar det som et godt tegn). - Men noen som har noen ide om hva jeg burde gjøre nå? Burde jeg si noe om hva jeg føler? Isåfall, virker ikke det litt rart med tanke på at vi ikke snakker med hverandre og nesten aldri ser hverandre? (Setter veldig stor pris på svar :) ! )
per
0
22.12.2015 01:40:23
Prøv å få opp kontakten litt! Ta det likevel med ro, videregående skole er en lang fase :). Prøv gjerne å vær litt spontan - hils på henne, spør henne om vanlige ting (hvordan hun har det, meningene hennes, planer for dagen/helga), uten at du viser noen baktanke. Et smil og et godt humør viser at du er komfortabel med å snakke med henne! :) Vær gjerne litt sjarmerende, men ikke ekkel!
HEI IGJEN OG IGJEN OG IGJEN
3
21.11.2015 15:08:15
Jeg går i 7. Og har syyyyyyyykt lyst på kjæreste jeg er forelska nå men hun liker en av de andre vennene mine
Hei
1
06.02.2016 10:48:45
Prøv å få kontakt med hun.
Yay
8
20.11.2015 21:12:59
Gutten jeg har likt i 3år nå spurte meg i dag!!
yuo
2
05.11.2015 17:46:13
jeg er en gutt som er 18 år og jeg har ikke kjæreste .hvordan kan jeg få eller noen som vil være med meg. Trondheim
Jente, 12
3
01.11.2015 16:33:33
Hei, kan noen plis hjelpe meg. Jeg har kjæreste og vi snakker masse i lag. Og vi har kysset flere ganger, men når jeg ser ham på skolen og andre steder tør jeg nesten ikke å si hei, jeg har gjort det noen ganger, og han sa hei tilbake, så jeg skjønner ikke hvorfor jeg er så redd for det. Jeg tør spesielt ikke når han er med vennene sine, for de sier sånn "der er jo dama di" og "skal du ikke si hei til jenta di" osv. Kan noen gi meg råd?
Gutt
1
27.12.2015 03:20:38
Du må bare prøve å ikke være så sjenert og bare si tkl deg selv er det så farlig og bare ike ta det så personlig og kanskje også grunnen til at dem sier det er bare ag dem er sjalu på at du kjæreste men kke dem
Hoi
2
20.10.2015 21:47:54
Steike det had vori nice å fått a
Anonym
4
20.10.2015 06:00:26
Jeg hadde en kjæreste en gang, han var det beste og det værste som har skjedd meg. Jeg har ikke turt å nærme meg følelses messig til noen siden. Alt jeg ønsker er en kjæreste, men jeg klarer ikke gi noen den intime følelses delen av meg selv til noen, jeg er redd.
Heval
0
19.10.2015 00:22:07
Det er meg ikke noe mer det er det
Gutt 15
1
07.10.2015 23:00:42
Jeg er forelsket i ei jente i trinnet under meg. Jeg kjenner henne litt og vi går på samme fritidsaktivitet. Bør jeg spørre henne om vi skal finne på noe? Ossen kan jeg vise hva jeg føler?
Jente 15
1
24.11.2015 20:33:06
Jeg har kjæreste nå, og alt startet med at han spurte om å treffes. Jeg likte han ikke i begynnelsen, men måten han var på mot meg var viktig for at vi skulle ende opp der vi er i dag. Nå har vi vært sammen i 14 mnd, og jeg er i lykkerus!

Spørsmål og svar

Vi må holde ting borte fra foreldrene våres
Hei Det er litt slitsomt å måtte holde ting hemmelig.  Jeg vet ikke hvorfor det er slik.  Vil ikke foreldrene godta at dere er kjærester?  Du h...
Dårlig selvtillit, føler seg alene om dette.
Hei jente 16 år Du er ikke alene om å føle at ikke er "som alle andre". I den perioden av livet hvor du nå befinner deg, er det ofte slik at man ...
Jente er usikker på forholdet til kjæresten sin
Hei Flott at du skriver til ung.no!Jeg kan godt forstå at du kjenner på frustrasjon og forvirring! Når det gjelder p-piller anbefaler vi at når ...
Jeg skammer meg over ting jeg har gjort i fortiden. Hva kan jeg gjøre?
Hei og tusen takk for spørsmålet ditt. Du skriver at du skammer deg over ting du har gjort tidligere og at du er livredd for at mange skal finne ut...
Pappa nekter meg å ha kjæreste fordi det går ut over idretten min
Hei Det er jo du som bestemmer hva du skal bli.  Pappa kan råde deg og støtte deg, men ikke presse deg.  Det høres jo ut som du har et bra talen...
Kjæresten virker ikke interessert lenger..
Hei Takk for at du sender inn spørsmål til oss! Dette er ikke din feil. Noen ganger i et forhold hender det rett og slett at interessen og følelse...
Muligheter for utdanning i USA? Og hvordan får jeg kjæreste?
Hei og takk for spørsmål!    Så fint at du skriver inn til oss med alle tankene dine :-) Du tar opp mange temaer i spørsmålet ditt. For at de...
Jeg får ikke lov til å ha kjæreste av mine foreldre, men jeg vil gjerne ha det.
Hei Jeg forstår at det er vanskelig for deg når du ikke får lov til å ha kjæreste, mens dine venner får lov. Det å være forelsket kan oppleve...
Dama mi sier hun vil ha pause. Hun håper bare at alt mellom meg og henne blir bra, men når jeg spør hun sier hun at hun vil ha en pause fra meg. Hva skal jeg gjøre?? Hjelp meg? Er det slutt eller er det enda håp?
Hei Takk for at du kontaktet oss i ung.no! Det er fullt forståelig at du ikke vet hva du skal gjøre, jeg kan også skjønne at dette er en veldig ...
Tenker på å ha sex med andre og føler at jeg går glipp av noe
Hei! Du må finne ut om dette kan skyldes at du ikke føler at forholdet er helt rett lenger. Sett bort i fra andre jenter du kunne ha hatt sex med -...
Hvordan blir man kjærester?
Hei Takk for spørsmålet. Hvordan man blir kjærester kommer litt an på om man har noen man er forelsket i eller ikke. Hvis man ikke har det, er eg...
Jeg sa nei og måtte skyve han vekk mange ganger! Tenker han kun på sex?
Hei Skjønner at du har mye å tenke på og trenger råd.   Gutten på facebook, er han like gammel som deg? Hans argument at man blir bedre kjent...
Jeg og kjæresten min har en tung periode, hva bør jeg gjøre?
Hei Det virker ikke som forholdet deres fungerer så godt for tiden, og jeg skjønner at det er frustrerende at samtalene deres ender i krangling. Sa...
Kjæresten min snakker mye med venninnen min.
Hei Takk for spørsmålet ditt. Jeg skjønner ikke helt hva du mener med at kjæresten din prøver å få venninnen din til å "gå deg ut". Men for ...
Jeg vil ha kjæreste. Hvordan får man en gutt til å like deg?
Hei Å være forelsket er en deilig følelse, og det å ha en kjæreste er jo veldig hyggelig, så jeg skjønner godt at du vil det. Det er nok ingen...
Gutt 17, er ikke ferdig utviklet.
Hei Flott at du skriver til oss i ung.no!Du spør om du kommer til å komme lenger i pubertet enn du er i dag. Det kan godt hende. Det kan være at d...
Hva kan jeg gjøre for å vise at jeg elsker kjæresten?
Hei, Takk for spørsmål!Jeg synes ikke du skal stresse med å tenke så mye på tidligere kjærester og hvordan du hele tiden skal vise at du elsker...
Angrer på at jeg svarte nei, hva skal jeg gjøre?
Hei I dette tilfellet er det bare din mening som betyr noe. Om vennene dine liker han eller ikke er ikke noe du skal bekymre deg for. Om du liker han...
Hvordan forbedre forholdet?
Hei Det er ingen hemmelighet at forhold krever arbeid. Begge to må gå inn for det om et forhold skal fungere. Jeg tror først og fremst du burde sn...
Kjæresten min skal flytte til hjemlandet sitt, men det vil han ikke selv. Hva kan vi gjøre?
Hei Du forteller at kjæresten din og familien hans skal flytte til utlandet. Forstår at dette er veldig trist og vanskelig for dere. Tenker at der...
Se alle