Skal: Hei, vil bare si at jeg har lest Endelig ikke røyker, av Allan Carr. Det er en god bok som i alle fall har fått meg til å bli motivert til å slippe å snuse. Han hevder at det å trappe ned bare g... Les innlegg

Kommentaren

Få hjelp
Få hjelp

 hvordan skal vi få gutter til å like oss?

 

Spørsmål

Hei, vi er to jenter på 15 år, en av oss har hatt en kjæreste (men han gjelder vel egentlig ikke for han var utro!) den andre her ikke hatt noen, hvordan skal vi få gutter til å like oss? Ingen av oss ser stygge ut. Vi føler at guttene bare faller for oversminkede bitcher! Hvor like oss? (Uten å bli bitch eller tå silicon ;p) Og hvordan vett vi om de liker oss? Hilsen to frustrerte jenter.

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei

 

Det pleier å hjelpe å smile og le, gi komplimenter og ta intiativ til å få i gang en samtale med den man liker. De fleste gutter synes det er fint at jenter er litt frempå- da slipper de å gjøre all jobben selv! Dere kan jo begynne å småflørte litt med det samme. Be dem for eksempel med ut en dag. Det trenger ikke være noen store greier, bare slik at dere kan tilbring litt tid sammen. Da får guttene se hvor søte og snille og morsomme dere er:) Dere merker at de er interessert dersom de flørter tilbake med dere!

 

Det beste tipset jeg har, er at dere passer på at dere er dere selv. Ikke prøv så hardt å være kule- da kan dere ende opp med å bli det stikk motsatte! Kvalitetsguttene vil like dere selv om dere ikke er de "mest populære". Det er disse dere bør satse på!

 

 
Hilsen Ungdomsredaksjonen, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?

Tilbake til spørsmål og svar om Flørting/sjekking
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om flørting/sjekking


ukens tema

Cambingbil

kommentar

Skal: Hei, vil bare si at jeg har lest Endelig ikke røyker, av Allan Carr. Det er en god bok som i alle fall har fått meg til å bli motivert til å slippe å snuse. Han hevder at det å trappe ned bare gjør det verre, fordi snusing/røyking er en avhengighet og ikke en vane. Når man trapper ned, går man lengre med abstinenser, og snusen/røyken føles mer dyrebar, samtidig som grunnene til å slutte blir fjernere. Anbefaler denne boken! Les innlegg