jente 16: jenter tar til seg mye mer dritt. Vi jenter tolker ansiktsuttrykk, selv om ingenting vondt er ment med det. Jeg har fått høre mange ganger at folk synes jeg viser blikk og sukker frekt, men som rege... Les innlegg

Kommentaren

Jogger (colourbox.com)
Jogger (colourbox.com)

 hvordan skal vi få gutter til å like oss?

 

Spørsmål

Hei, vi er to jenter på 15 år, en av oss har hatt en kjæreste (men han gjelder vel egentlig ikke for han var utro!) den andre her ikke hatt noen, hvordan skal vi få gutter til å like oss? Ingen av oss ser stygge ut. Vi føler at guttene bare faller for oversminkede bitcher! Hvor like oss? (Uten å bli bitch eller tå silicon ;p) Og hvordan vett vi om de liker oss? Hilsen to frustrerte jenter.

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei

 

Det pleier å hjelpe å smile og le, gi komplimenter og ta intiativ til å få i gang en samtale med den man liker. De fleste gutter synes det er fint at jenter er litt frempå- da slipper de å gjøre all jobben selv! Dere kan jo begynne å småflørte litt med det samme. Be dem for eksempel med ut en dag. Det trenger ikke være noen store greier, bare slik at dere kan tilbring litt tid sammen. Da får guttene se hvor søte og snille og morsomme dere er:) Dere merker at de er interessert dersom de flørter tilbake med dere!

 

Det beste tipset jeg har, er at dere passer på at dere er dere selv. Ikke prøv så hardt å være kule- da kan dere ende opp med å bli det stikk motsatte! Kvalitetsguttene vil like dere selv om dere ikke er de "mest populære". Det er disse dere bør satse på!

 

 
Hilsen Ungdomsredaksjonen, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?

Tilbake til spørsmål og svar om Flørting/sjekking
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om flørting/sjekking


ukens tema

Skilsmisse hus delt i to

kommentar

jente 16: jenter tar til seg mye mer dritt. Vi jenter tolker ansiktsuttrykk, selv om ingenting vondt er ment med det. Jeg har fått høre mange ganger at folk synes jeg viser blikk og sukker frekt, men som regel, så blir jeg sur på meg selv og sukker i frustrasjon. Til vanlig så kan jeg slite med dårlig selvtillit selv... Til alle jenter der ute; dere blir ikke dømt selv om andre ser på dere. Om det føles slik; ta et dypt åndedrag og hev hodet! YOU GO GIRL! Les innlegg