Skal: Hei, vil bare si at jeg har lest Endelig ikke røyker, av Allan Carr. Det er en god bok som i alle fall har fått meg til å bli motivert til å slippe å snuse. Han hevder at det å trappe ned bare g... Les innlegg

Kommentaren

Alarmtelefonen 116 111
Alarmtelefonen 116 111

Leksehjelp på nett?

 

Spørsmål

Jeg trenger ofte hjelp til leksene, men har ingen å spørre hjemme,og lærer har ikke tid til å hjelpe alle, så jeg må lete på nett. Jeg har stor hjelp i wikipedia og leksikon. Finnes det noen som driver med leksehjelp over intrernett som jeg kan spørre om ting jeg lurer på? Det er ikke alltid jeg finner svar på alt, så jeg må spørre et sted. Hvor kan jeg finne noen som hjelper med lekser over internett?

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei, og takk for spørsmål!


Vi har dessverre ingen oversikt over nettsteder der du kan få hjelp med leksene. Derimot vet vi at det ofte finnes tilbud i de ulike kommunene eller nærmiljøet der du bor. I tillegg er det ofte lurt å spørre klassekamerater til råds eller om å jobbe sammen av og til, for ofte tenker to hoder bedre enn ett.

Steder i ditt nærmiljø som kanskje tilbyr leksehjelp:

  • Skolen din
  • Fritidsklubben/Ungdomsklubben
  • Biblioteket
  • Frivillighetssentralen
  • Røde kors ressurssenter
  • Sjekk også med eldre søsken, foreldre, bekjente, klassekamerater og andre som kanskje vet mye om akkurat det temaet eller faget du trenger hjelp med.Sjekk også ung.no/leksehjelp for å få råd om studieteknikk, hvordan forbedre karakterene dine og for tips til effektiv jobbing med leksene. I tillegg kan du sjekke med Kors på halsen på nett, selv om de ikke alltid har mulighet til å hjelpe med akkurat lekser.

 

Jeg har lagt ved en artikkel der du finner link til mange nettsider med relevant informasjon for skoleoppgaver og lekser i de ulike fagene.

 

Riktig lykke til med god jobbing!Hilsen utdanningsrådgiveren, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?

Hjelp til skoleoppgaver

Gutt sliter med leksene (colourbox.com)

Ung.no kan ikke gjøre oppgaven for deg. Men i denne artikkelen finner du oversikt over nettsteder med informasjon du kan få bruk for i de fleste skolefag og oppgaver. Husk å sjekke om det tilbys leksehjelp der du bor.

Les mer


Tilbake til spørsmål og svar om Leksehjelp
Tilbake til spørsmål og svar


ukens tema

Cambingbil

kommentar

Skal: Hei, vil bare si at jeg har lest Endelig ikke røyker, av Allan Carr. Det er en god bok som i alle fall har fått meg til å bli motivert til å slippe å snuse. Han hevder at det å trappe ned bare gjør det verre, fordi snusing/røyking er en avhengighet og ikke en vane. Når man trapper ned, går man lengre med abstinenser, og snusen/røyken føles mer dyrebar, samtidig som grunnene til å slutte blir fjernere. Anbefaler denne boken! Les innlegg