Meg: synest det er bra at vi har mobilforbud. Før tok folk bilder hele tiden, og jeg liker ikke å ta bilder, spessielt når jeg ikke vet det blir tatt bilde. Og nå kan jeg snakke med vennene mine på sk... Les innlegg

Kommentaren

Se ung.no-filmer
Se ung.no-filmer

Sex spørsmål!!

 

Spørsmål
sex spørsmål!!
hei lurer om du kune svare på noen av spørsmålene mine!!

1.når jeg har sexfantasier tenker jeg alltid på eksen min, han er den eneste jeg noen gang har hatt sex med hvis det kan kalles sex... hvorfor tenker jeg på ham? liker jeg ham fremdeles? eller er det noe annet?

2.jeg vet ikke om jeg kan si at jeg har hatt sex, fordi jeg og eksen min "prøvde" fire ganger
første gangen var jeg for trang
andre gangen var kondomet for lite
tredje gangen kom han etter 2 minutter
fjerde gangen klarte han ikke å holde den opp så lenge
kan jeg si at jeg har hatt sex?

3. jeg klarte aldri å suge eksen min, hvergang brakk jeg meg, eller så var jeg så redd for å være nær ham med tennene at jeg ikke klarte å fullføre.. har du neon tips så jeg kan klare å suge den neste kjæresten min skikkelig.. har så lyst til å få det til..

4. jeg tenker utroli mye på sex, jeg blir veldig fort kåt.. er dette unormalt? jeg tenker på sex alltid når jeg skal ut på fest, eller hvis jeg skal kjøpe undertøy, hva synes guttene er sexy.. er det vanlig?

FrustrertFrøken
Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
1. At du tenker på exkjæresten din når du har sexuelle fantasier er ikke så rart og trenger ikke å bety at det er HAN du savner. Du tenker nok mest på ham i denne sammenheng fordi det er din "seksuelle preferanse/erfaring).

2. Sex er jo ikke bare et fullbyrdet samleie, så du kan absolutt si du har hatt sex.

3. Hvis du selv ønsker å suge en partner (noe ikke alle gjør), kan det være et tips at han ikke får komme så langt inn i munnen din, for da kan du lettere brekke deg. Det kan også være et tips å stoppe før han får utløsning slik at du ikke får sæden i munnen hvis du syns det er ekkelt. Du kan også suge ham med kondom på.

4. Det er ikke unormalt å tenke mye på sex. Dette kan gå i perioder og det handler kanskje også litt om at du er litt klar for en ny partner?

Vennlig hilsen helsesøster

Fikk du svar på det du lurte på?

Tilbake til spørsmål og svar om Sex og samliv
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om sex og samliv


Quiz: Hva vet du om kriminalitet?

Er det lov å legge ut bilder av andre på nettet?

ukens tema

Søvn er viktig

kommentar

Meg: synest det er bra at vi har mobilforbud. Før tok folk bilder hele tiden, og jeg liker ikke å ta bilder, spessielt når jeg ikke vet det blir tatt bilde. Og nå kan jeg snakke med vennene mine på skolen ihvertfall, etter skolen er de bare på mobilen Desverre.... Les innlegg