jente 16: jenter tar til seg mye mer dritt. Vi jenter tolker ansiktsuttrykk, selv om ingenting vondt er ment med det. Jeg har fått høre mange ganger at folk synes jeg viser blikk og sukker frekt, men som rege... Les innlegg

Kommentaren

Jogger (colourbox.com)
Jogger (colourbox.com)

Sex spørsmål!!

 

Spørsmål
sex spørsmål!!
hei lurer om du kune svare på noen av spørsmålene mine!!

1.når jeg har sexfantasier tenker jeg alltid på eksen min, han er den eneste jeg noen gang har hatt sex med hvis det kan kalles sex... hvorfor tenker jeg på ham? liker jeg ham fremdeles? eller er det noe annet?

2.jeg vet ikke om jeg kan si at jeg har hatt sex, fordi jeg og eksen min "prøvde" fire ganger
første gangen var jeg for trang
andre gangen var kondomet for lite
tredje gangen kom han etter 2 minutter
fjerde gangen klarte han ikke å holde den opp så lenge
kan jeg si at jeg har hatt sex?

3. jeg klarte aldri å suge eksen min, hvergang brakk jeg meg, eller så var jeg så redd for å være nær ham med tennene at jeg ikke klarte å fullføre.. har du neon tips så jeg kan klare å suge den neste kjæresten min skikkelig.. har så lyst til å få det til..

4. jeg tenker utroli mye på sex, jeg blir veldig fort kåt.. er dette unormalt? jeg tenker på sex alltid når jeg skal ut på fest, eller hvis jeg skal kjøpe undertøy, hva synes guttene er sexy.. er det vanlig?

FrustrertFrøken
Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
1. At du tenker på exkjæresten din når du har sexuelle fantasier er ikke så rart og trenger ikke å bety at det er HAN du savner. Du tenker nok mest på ham i denne sammenheng fordi det er din "seksuelle preferanse/erfaring).

2. Sex er jo ikke bare et fullbyrdet samleie, så du kan absolutt si du har hatt sex.

3. Hvis du selv ønsker å suge en partner (noe ikke alle gjør), kan det være et tips at han ikke får komme så langt inn i munnen din, for da kan du lettere brekke deg. Det kan også være et tips å stoppe før han får utløsning slik at du ikke får sæden i munnen hvis du syns det er ekkelt. Du kan også suge ham med kondom på.

4. Det er ikke unormalt å tenke mye på sex. Dette kan gå i perioder og det handler kanskje også litt om at du er litt klar for en ny partner?

Vennlig hilsen helsesøster

Fikk du svar på det du lurte på?

Tilbake til spørsmål og svar om Sex og samliv
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om sex og samliv


Quiz: Hva vet du om vennskap?

Hvilken kjent TV-serie handler om nettopp vennskap

ukens tema

Skilsmisse hus delt i to

kommentar

jente 16: jenter tar til seg mye mer dritt. Vi jenter tolker ansiktsuttrykk, selv om ingenting vondt er ment med det. Jeg har fått høre mange ganger at folk synes jeg viser blikk og sukker frekt, men som regel, så blir jeg sur på meg selv og sukker i frustrasjon. Til vanlig så kan jeg slite med dårlig selvtillit selv... Til alle jenter der ute; dere blir ikke dømt selv om andre ser på dere. Om det føles slik; ta et dypt åndedrag og hev hodet! YOU GO GIRL! Les innlegg