Fornøyd: Jeg fikk noen fotballsko til konfirmasjonen. Jeg er faktisk veldig førnlyd. Konfirmasjon handler vel ikke bare om gaver? Les innlegg

Kommentaren

Alarmtelefonen 116 111
Alarmtelefonen 116 111

Emner

Hvordan finne sommerjobb?

Sommerjobber

Er du på jakt etter sommerjobb? Hvilke jobber kan man søke på, og hvordan finner du drømmejobben? Start jakten tidlig, de beste jobbene går først! Her får du tipsene.

Offentlig og kvalitetssikret

1. Bruk nettverket ditt!

Fortell alle du kjenner at du er på jakt etter sommerjobb. Både familie, venner, venners familie og venner kan ha tips eller vet om en ledig jobb. Den vanligste måten å få seg sin første sommerjobb, er faktisk gjennom kjente.

 

2. Gå rundt og spør om jobb

Mange bedrifter trenger sommerhjelp selv om de ikke annonserer etter det. I alle bedrifter har de mange arbeidsoppgaver som du kan utføre uten å ha arbeidserfaring. Det kan være rengjøring, kantinearbeid, opprydning i arkiv, vaktmester- og gartneroppgaver og varepåfylling. De fleste sommerjobber lyses ikke ut, så vær aktiv med å oppsøke stedene der du vil jobbe!

Stikk innom butikker, kaféer, restauranter, hytteuleie, campingplasser, gårder og alle andre tenkelige bedrifter. Fortell at du gjerne vil ha sommerjobb hos dem. Ved å vise at du er motivert, høflig og har godt humør, øker du sjansene for at de velger nettopp deg. Tenk etter hvilke bedrifter og kontorer som finnes i byen eller bygda der du bor, og oppsøk dem. Spør om å få prate med daglig leder eller han/hun som er ansvarlig for å ansette sommervikarer. Ta med jobbsøknad og CVen din som du leverer fra deg. Er det mange som søker, kan du skille deg positivt ut i bunken fordi de husker at du kom innom. I tillegg gjelder det å skille seg ut med en god jobbsøknad og CV.

 

3. Sjekk utlysninger i lokalavisen, oppslag i lokalmiljøet og på internett

Bruk lokalavisen, kikk på oppslagstavler i butikkvinduer, på bussholdeplassen og på internett. Kanskje ser du også en butikk som har hengt opp lapp i vinduet om at de leter etter sommervikarer? Mange tror det å søke på annonserte stillinger er den eneste måten å finne seg jobb på. Det er imidlertid ikke riktig. Vi vil anbefale deg å kombinere denne metoden med de andre nevnt lenger opp.

For jobbsøk på internett

Sjekk også artiklene Du som søker jobb for første gang og Under 18 og på jakt etter jobb? for tips om aktuelle jobber for ungdom.

Dersom du finner en interessant jobbannonnse, ta først kontakt med arbeidsgiver direkte eller pr. telefon. Fortell at du er interessert. Forbered deg og tenk ut spørsmålene du vil stille på forhånd. Ikke still spørsmål som det finnes svar på i stillingsannonsen. Arbeidsgiver vil oppfatte det som at du ikke har brukt tid på å sette deg ordentlig inn i annonsen.

For noen arbeidsgivere holder det at du tropper opp og viser deg interessert og motivert, andre ønsker at du skal skrive en søknad, en CV eller begge deler.

Skillelinje, ung.no

Hvordan skrive søknad og cv?

De fleste arbeidsgivere ønsker at du leverer en jobbsøknad og CV. Du bør også ha med deg dette dersom du går rundt til bedrifter og spør om ledige sommerjobber. Gi fra deg jobbsøknaden og CV. Hvis du søker på stillinger over nettet, må du huske å sende inn CV sammen med søknaden.

Bruk god tid på å skrive jobbsøknad og lage CV. På den måten er det større sjanse for at du klarer å skille deg ut i søknadsbunken, slik at arbeidsgiver vil vite mer om akkurat deg.

I disse artiklene finner du oppskrift for hvordan skrive jobbsøknad og CV:

 

Typiske sommerjobber for ungdom:

 • Avisbud/utdeling av reklame
 • Rengjøring
 • Pakking/lagerarbeid/varepåfylling
 • Innhøsting av bær og frukt, åker- og hagearbeid
 • Enkelt kontorarbeid (sortere, kopiere, rydde, sende brev)
 • Male hus og gjerder
 • Barnepass/hundepass
 • Butikkmedarbeider
 • Jobber på kafé, i kiosk, på hytteutleie, campingsplass
 • Jobber i Fornøyelsespark, eksempelvis Tusenfryd og Kongeparken
 • Enkelt gartnerarbeid i parker eller på gravlund

Trenger du tips til hvilke jobber som er aktuelle for deg under 18 år - sjekk denne artikkelen her på ung.no!

 

Tips på veien:

 • Oppsøk arbeidsgivere alene.

  Da virker du mer selvstendig og gir et bedre inntrykk av deg selv.

 • Vær positiv!

  Husk at du konkurrerer med andre om jobbene, så det er viktig å være blid og virke motivert for jobben.

 • Ikke forvent drømmejobben.

  Du kan ikke regne med at de første sommerjobbene du får er kjempespennende. Også jobber som kan virke kjedelige i utgangspunktet er ofte bedre enn du tror, og med jobberfaring er det lettere å få andre jobber senere. Uansett er det flott å tjene egne penger!

 • Si ja til å jobbe store deler av sommeren.

  Ofte trenger bedrifter ekstrahjelp i hele sommerperioden. Din sjanse er større om du er villig til å jobbe sammenhengende i flere uker, for da slipper arbeidsgiver å lære opp enda en ekstrahjelp.

 

Lykke til med sommerjobbjakten!

Signatur Redaksjonen, ung.no


Kommentarer fra brukere Kommentarer


Du må fylle inn både navn og tekst for å sende inn skjemaet.

Legg inn en melding!

Obs! Ung.no svarer IKKE på spørsmål i kommentarfeltet. Send inn spørsmål på ung.no/oss

(HTML-tagger fjernes)
Anders
0
19.03.2015 15:42:23
Jeg er 15 år å bruker appen mojob til å skaffe meg jobber. Der er det mange jobber for unge :D
hmmmm
0
15.01.2015 18:23:21
Hei Jeg er 19 år jeg vil gjerne tjene mine egne penger, jeg har søkt jobb i nesten hele byen jeg bor i. Men jeg får aldri svar, hva skal jeg gjøre?
12 år
0
03.11.2014 20:14:29
Hei. Jeg er en 12 år jente, blir 13 i november 2015. Jeg har har veldig lyst på jobb, men bare sommerjobb. Problemet er at jeg vil ha sommerjobb til neste år, men da er jeg jo under 13 år og da kan jeg ikke få noen jobb fast i sommerferien. Jeg vil liksom ikke dra og klippe plenen til naboene mine for tenk hvis jeg "klipper" feil? Og jeg vil liksom ikke være den som tigger om jobb. Noen som har tips på hva jeg skal gjøre??
Javeriah / 14 år
1
27.09.2014 08:27:55
Du kan spørre hobbybutikker, bokhandeler eller lignende butikker, sånn som Nille om de har noen ledige jobber, trenger ekstra hjelp eller om det er noe du kan gjøre og bli belønnet for. Om du er mer interessert i mote, kan dere over femten spørre i klessbutikker, sånn som Cubus o.l. Bruk interessene dine og spør i de butikkene som interesserer deg, men husk at det ikke alltid er at du får jobben.
Eline
0
03.08.2014 22:07:21
Jeg fikk ikke noe sommerjobb i år! Jeg er 13 år. Jeg bor like ved en tog stasjon. Pappa kom på at jeg kunne selge kaffe der om morningene! Selv om det er sommerferie så er det fortsatt ganske mange som tar toget. så nesten hver morgen selger jeg kaffe og muffins! Lett tjente penger! Man må jo selfølgelig stå opp ganske tidlig! Men det blir en god del penger av det!
Staine
0
22.07.2014 01:50:49
Noen som har sommerjobb til 10-11 åringener ja vet litt ung
martihjas
2
09.06.2014 22:08:22
er du jakt etter sommerjob hvor lenje sove hope over du foreltrene dine detyr om om hvor lenje man mens ha man hjemme hvor lenje har du broblem med hjemme
Hafsa
1
06.06.2014 19:57:56
Ok
Linda
4
29.03.2014 21:33:03
Hei jeg er fra Kosovo har bodd i Norge som flyktning har fullført studier ved Fakultet for økonomi og master i IT ønsker å fullføre sine doktorgradsstudier, men vi munet at jeg er min lønn er bare € 352, og jeg har mulighet til å fullføre sine studier, ønske en sommerjobb om mulig å hjelpe meg og jobbe derfra
Kolnesen
2
12.03.2014 01:41:26
Finnes ikke så mange andre måter å skaffe seg jobb på enn å gå inn i butikken(e), levere CV (helst uten forelder), så presentere seg høflig med hatten under armen og håpe på at de kontakter deg.
Kristine
2
09.03.2014 21:54:04
Hei jeg letter etter en sommerjobb og er bare 14år kanskje kaffe eller kiosk kunne dere hjelpe meg
jente(13)
1
21.02.2014 20:19:29
Dere kan spørre forskjellige gårder :D
blengdall
2
14.01.2014 14:32:50
du går å spør om jobb en plas
AR
7
17.06.2013 02:50:16
Hvis du bor i et by-område vil jeg råde deg til å printe ut hundrevis av CVer, gå til butikker over alt i byen og lever CVene, helst personlig til butikksjefen. Ikke bry deg om reisevei. En 30 minutters busstur til og fra jobb er bedre enn å ikke ha jobb i det hele tatt. Dessuten, dersom du blir ansatt av en kjede er det gode sjanser for at du kan få en jobb i ditt nærområde med en gang eller senere hvis noen slutter i en butikk som er nærmere deg. Dette vet jeg av erfaring! Når du leverer CVer er det i tillegg lurt at du ser ut som en oppegående person, ikke dass inn i butikken med caps og joggebukse, men dra på deg en fin skjorte/t-skjorte! Når man leverer et par a4-ark har førsteinntrykket til personen du gir det til mye å si. Ikke glem å smile, vær høflig og takk personen for at han/hun tar seg tid til å se på CVen din, og at du venter på svar. Ikke si at du går rundt å gir ut CVer til butikker i hele byen, gjør det heller mer personlig. Si for eksempel at du er veldig interresert i musikk hvis du søker på platekompaniet, eller aktiv og glad i sport hvis du søker på XXL. Lykke til med å skaffe jobb!
Hanne
2
31.05.2013 18:26:57
Om du ønsker sommerjobb er det viktig at du ikke har noe særlig med planer i sommer, om du skal være borte flere dager er det mindre sansynlig at du får jobbe. Husk når du spør setter arbeidsgiveren pris på en cv og skriftelig søknad, jo mindre de trenger å gjøre jo bedre er det ;)
Hestejente
2
16.05.2013 00:43:50
Jeg er nesten 13 år og hardtarbeidende hestejente. Jeg er veldig aktiv med hest og bor i Harstad området.
Sani
12
24.04.2013 21:28:18
jeg er veldig intressert til å få en sommerjobb og gir mine 100 prosent til å finne en jobb.
Hey :)
4
06.05.2013 20:04:32
Hei! Viss du ennå ikkje har funnet ein jobb rådar eg deg til å sende mail til lokale bedriftar. Kanskje matbutikkar, møbelfabrikkar diverse industriar alt etter kva du er ute etter. Personleg har eg sendt ut fleire mailer til firma sjølv om dei ikkje har spurt etter nokon. Nå har eg avtalt eit jobbintervju og håpar på det beste. Håpar dette kanskje har hjulpet deg litt med å lete etter jobb :) Ikkje vær redd for å verke dum for å sende in mail, administrasjonen i bedriftar er ofte positivet og i verste tilfelle seiar dei at dei dessverre ikkje har noko ledi akkurat no.
GULLGRAVER
17
27.04.2011 00:32:29
Hvis du bor i områdene rundt Karasjok eller Kautokeino i Nord-Norge, vil jeg anbefale gullgraving som sommerjobb, der det er mulig og tjene opp til tre ganger mer en som f.eks. jordbærplukker. Og, du kan kanskje få ditt eget skjerp.
maria
9
15.04.2011 10:50:40
hva gjør man når man søkte i mars, men enda ikke har fått svar?! stressa... (red Du kan stille spørsmål og få svar på ung.no/oss, men ring gjerne arbeidsstedet først)
eventyrer
17
15.02.2011 14:05:30
KONGEPARKEN e verdens kuleste sommerjobb!!!! 15-75 år =D
Sebastian
8
16.09.2010 23:30:46
Hei. Jeg er en 14 år gammel gutt, fyller 15 den 10. oktober. Jeg leter etter en jobb. Jeg har en venn som jobber på Spaceworld med fast stilling, så jeg tenkte jeg burde gjøre det samme å få med en jobb. Helst butikk, trenger ikke serlig høy lønn. (red: vi kan dessverre ikke formidle kontakt via ung.no)
Ida Kristine
6
27.06.2010 14:11:00
Noen som vet hvor jeg kan finne meg en sommerjobb? Jeg bli 15 i år og bor i Trondheim. Jeg vil så veldig gjerne tjene meg litt penger. Kan noen hjelpe? :D
Hjelper'n
0
13.11.2014 22:31:36
Du kan være jordbær-plukker. Du kan tjene opptil 500 kr for 10 Jordbær kasser. Eller du kan jobbe som drive-in " servitør".
SAYANTHAN
3
24.06.2010 15:30:00
har dere sommer jobb til meg jeg er 15år jeg bor i soreide i bergen jeg er utlanding (Red. Vi har dessverre ingen oversikt over ledige sommerjobber, men følg tipsene i artikkelen og forhør deg rundt).
sara
7
06.06.2010 18:20:00
Hei Jeg Er En Jente På 12 År Jeg Vil Ha Sommer Jobb eller jeg kan jobbe som å ploke jordbær
Lisa
4
04.06.2010 12:35:00
Kul sommerjobb hvor de to vinnerne får betalt for å reise rundt med en bobil i sommer :D www.aretssommerjobb.no
Mohi
16
22.05.2010 21:18:00
Jeg er utlending .. vanskligere for meg ._.
Julie Amalie
5
16.05.2010 17:28:00
Finnes det sommerjobber for 13 åringer? jeg tenkt å jobbe i vg, men har ikke tid, går på håndball 3 ganger i uken, å har kamper i helgene,,, Hva skal jeg gjøre!?!?!?
Petter
3
07.05.2010 22:33:00
Alle er flinke til noe, tenk på hva du er flink til og hva du liker. Alle er inntreserte i noen som faktisk kan noe innen for faget, bransjen. Så det vil si hvis du kan noe innen en bransje, noe som faktisk kan bety noe for et firma, bør du snakke med eventuelle eiere/ledere i firmaet. Feks. Konditor bransjen har alt for få fagarbeidere, bedrifter innen for den bransjen trenger nesten alt de kan få tak i av kunnskapsrike medarbeidere.
sahra
7
03.05.2010 14:34:00
jeg er bare 13år og vil ha jobb forde jeg vil tjene penger men jeg finner ikke noen jobb kan dere gi meg tips om jobb hvor jeg kan finne det? HILSEN SAHRA (red: du kan sende inn spørsmål på ung.no/oss)
johanna
1
31.03.2010 16:14:00
hvor lenge kan man jobbe når man går på ungdomskole og man er bare 13 år (red: http://www.ung.no/arbeid/38_Aldersgrenser_-_jobb.html)
jonny
1
22.03.2010 19:17:00
hvorfor er det ikke jobber for 15årineger det er jo bare for 18år og oppover
Dere er lol
6
25.01.2010 18:02:00
å få en jobb er lett, jobb på butikk . der tjener man ca 100 i timen det funker fett. Men føler med dere som bor på landet (hartttt liv) :P
mohamed
2
16.12.2009 18:08:03
jeg synes at jobben er bra for meg. fordi tjener mange penger.
Erlend
3
21.06.2009 10:33:01
prøv som jordbærselger! jeg og en i klassen tjener bra på det, og vi er bare 13/14 år!
Britt
5
17.06.2009 14:41:14
Vet et firma i Oslo som søker etter sommerhjelp, www.holmenminilager.no Tror de søkte etter studenter, men vet ikke hva min. alder var.
agata
3
13.05.2009 18:58:38
hey! i'm looking for a summer job in norway. can you tell me where i should look for it? any information is important for me :)
jente (17)
4
10.05.2009 14:26:21
Tips til de som skal søke jobb: lag en ordentlig CV (søk etter forskjellige oppsett på nettet, og få den til å se ryddig og oversiktlig ut!) Ha gode referanser (lurt å forhøre deg med de du skriver opp først!) Skriv gjerne en søknad hvor du forteller litt om deg selv og hvorfor akkurat DU passer til stillingen:-) Jeg leverte maaange CV-er og søknader før jeg fikk jobb. Ble skuffet over hvor mange som faktisk ikke gadd å gi tilbakemelding, det synes jeg var veldig useriøst. Og det å måtte lete etter jobb og føle at ingen gidder å svare deg en gang, er ikke særlig oppmuntrende. Det hele endte med at jeg tok med meg en haug av cv-er og gikk rundt og leverte. Da jeg hadde én igjen leverte jeg den ganske tilfeldig i en butikk jeg gikk forbi, og så hørte jeg fra dem etter to uker. Jeg kom endelig på intervju og fikk jobben:) Så til alle som søker jobb: stå på, ikke gi opp:) Vær positiv, interessert og lever masse CV-er! Lykke til:D
Per
5
04.05.2009 19:46:56
Dette er ikke et sted å spørre etter sommerjobber, spør foreldrene deres eller venner. For dere som bor på landet, steinplukking.
Gnom
2
13.04.2009 20:00:54
JEG VIL HAA JOOOBBB KOM MED FORLAGS AAA :S
marlene
1
09.03.2009 15:57:55
jeg vil ha jobb og jeg vil tjene godt med penger!!!!
Magnus
2
04.03.2009 22:35:57
Gutt på 14 trenger penger. Vil ikke selge ting direkte til kunder, foretrekker heller individuelt arbeid, eller på lagerrom eventuelt med kolegaer.. Jeg takker ja til det meste, og er ikke gnikken på lønning =)
1
01.03.2009 10:58:11
jeg heter seline og har lyst på en jobb i dyreparken men jeg gir opp jeg finner ingen.....
Marita
0
03.02.2009 20:26:07
Hei, jeg er ei jente på 16 år (17 år til sommeren) og søker sommerjobb i perioden 22.juni - 1.august. Vil helst ha det i Sandnes. Kan godt jobbe innenfor salg, vask og ekstrahjelp.
1992
0
15.01.2009 15:40:52
Hei! Jeg er ei seksten år gammel jente som trenger en sommerjobb det meste av sommeren. Problemet mitt er at jeg bor I Bø i Tørdal, som ligger i Telemark. Når jeg søker på NAV og alle disse plassene her, så finner ikke de Tørdal, og Drangedal, som Tørdal ligger i, er et ganske stort område og busser er sjeldne. Poenget mitt med jobb er kun å tjene penger, jeg skal flytte ut, og jobben er ikke så veldig nøye, men hvis jeg skal bruke så mye tid og penger from og tilbake til SKien eller Porsgrunn, er det nesten ingen vits. Noen ideer om hvordan jeg kan gå fram eller få meg en bra betalt jobb i et bygdestrøk?
Rika
1
04.01.2009 11:37:20
Hei! Jeg blir 15 i 27.juni og tenkte på en sommerjobb siden jeg skal til Polen i 10.klasse. Hvor kan jeg jobbe? Går det på en bokhandels butikk? Å skrive CV er jeg ikke så særlig god til...rettere sagt, jeg har ALDRI skrevet en CV før. Skal ha arbeidsuke i uke 4. Skal jobbe i en bokhandelsbutikk som heter ARK. Tror du om jeg kunne spørre om sommerjobb der? Dagliglederen har møtt meg.
:)
1
08.01.2011 00:14:53
litt sent og skrive nå, men jobbet du bra på ARK er det lett å komme tilbake å få jobb. Det handler om å ikke være negativ på jobb.
Kitano
0
06.07.2008 18:03:03
Enten får du jobb eller ikke. Du må være tidlig ute for gode jobber, i februar og Mars cirka. Vær glad du tjener noe og voksne tjener helt klart bedre enn 14 åringer, så ikke klag på 400 kr. Selv tjener jeg dobbelt så mye, men jeg jobber 8-9 timer og 5 dager i uken. Jeg sendte ut 30 søknader.
Mia Charlotte
2
28.06.2008 22:40:00
Jeg har litt lyst til og jobbe med og selge jordbær, er det noen som trenger folk til det ? Jeg er 13 år og vil tjene inn litt penger i sommerferien :)
Haakon
1
27.06.2008 02:41:39
Trenger sommerjobb! elsker å jobbe med det meste,glad og positiv og sosial:) er 13 år og gjør alt bare name it! jobber helst bare i østfold fredrikstad:)
Kai
0
23.06.2008 23:22:14
TIPS SOMMERJOBB. Sightseeingtoget Oslo toget og Thomas toget trenger noen fra 16år og opp til å selge billetter. Ring dem å sjekk opp, telefon nummeret dems står på hjemmesiden deres som er: www.oslotoget.no Kai
VidarVikar
0
18.06.2008 09:44:29
Xtra Personell kårer Norges kuleste somemrjobb. Har du en kul sommerjobb, så fortell om den i en MMS-video og send til meg. Send Sommerjobb og Navn på film til 2077. Kanskje har du Norges kuleste sommerjobb og vinner en reise til en verdi av 10.000 kroner!

Spørsmål og svar

Hvordan skrive åpen søknad?
Hei og takk for spørsmål! Når du søker på en jobb som er utlyst, starter du søknaden som du nevner i spørsmålet ditt ovenfor. Når du søker på en jobb...
Har så dårlig råd. Hva skal jeg gjøre?
Hei Det høres ut som du har et stort press på deg for å skaffe mer penger.  Du føler press til å gjøre noe du VET ikke er greit.  -Når du kjenner det...
Vil jeg klare det økonomiske ansvaret ved å flytte hjemmefra?
Hei, og takk for spørsmål! 1. Du må selv regne på utgiftene og inntektene dine for å finne ut om du har råd til å flytte. Det lureste du kan starte ...
Hvordan få sommerjobb i utlandet, når man er 15 år
Hei, og takk for spørsmålet ditt!    Så spennende planer du har! Dessverre er det slik at de aller fleste opplegg for jobb i utlandet krever at man ...
Hva skal jeg si når jeg ringer dem og spør om å levere åpen søknad?
Hei, og takk for spørsmål! Dette høres ut som en lur plan! Hvis du har mulighet så kan det kanskje være enda smartere å faktisk gå innom de stedene d...
Jobb når man er 13 år.
HeiDet er en del begrensninger i hva du kan jobbe med når du er 13 år, men det kan du lese mer om i artikkelen under. Du kan f.eks. jobbe i butikk, me...
Jente 13 år - jobb som avisbud
Hei, og takk for spørsmålet ditt!   UNG.no kan ikke tipse om konkrete jobber på et spesielt sted, men vi gir generelle tips og råd om hvordan du kan...
Hvordan tjene og spare penger?
Hei og takk for spørsmål!    Det beste tipset for å spare penger, er å lære seg å lage budsjett slik at man får bedre oversikt over hva man har. Bud...
Hvordan få jobb når man ikke har erfaring?
Hei og takk for spørsmål!   Du har helt rett at man må begynne et sted! Og det sier seg selv at når man søker på sin første jobb som ungdom, kan ikk...
Jeg trenger virkelig en ny PC, til skolen i 9.klasse
Hei, og takk for spørsmålet ditt! Noen skoler lar elevene ta med egen PC hvis de har, mens andre steder brukes datarommet på skolen, eller det lånes ...
Sommerjobb eller "internship"!
Hei, og takk for spørsmål! Så flott at du vil jobbe i sommerferien! Dette vil gi både gode opplevelser, kunnskap og nyttige erfaringer du kan føre op...
Jeg og en venninne har tenkt å finne sommerjobb denne sommeren
Hei, og takk for spørsmålet ditt! Man kan begynne å jobbe fra man fyller 13 år. De aller fleste jobber som er aktuelle for ungdom finner man ved å gå...
Jeg går på skole, kan NAV hjelpe meg med husleie og strøm?
Hei, hyggelig at du skriver til oss! I utgangspunktet så gis det ikke støtte til husleie og lignende til studenter, da det forutsettes at studenter m...
Jeg sliter med å få jobb, kan jeg få økonomisk støtte fra NAV?
Hei, og takk for ditt spørsmål. Det høres ut for oss som du virkelig har forsøkt å finne jobb, og det må du fortsette med! :-) Det finnes støtteordn...
Noen tips til jobb for en 14-åring?
Hei Vi har ingen ledige jobb for ungdom på ung.no, og heller ingen oversikt over ledige jobber. Og har heller ingen mulighet til å kontakte firmaer o...
Jeg liker ikke jobben min. Hva skal jeg gjøre?
Hei Det var leit at du ikke likte deg i den nye jobben din. Å ikke føle at man mestrer jobben sin, er en veldig ekkel følelse. Denne følelsen er sik...
Har tenkt på å søke sommerjobb som bartender i syden
Hei, og takk for spørsmålet ditt!  1.  Mange som jobber som bartendere har ingen formell utdanning, men begynner bare å jobbe i en kafé, restaurant,...
19 år og strever med å få jobb. 
Hei og takk for spørsmål!    Du er ikke den eneste som opplever jobbjakten frustrerende. Det å søke jobb kan være både en langvarig prosess og en tå...
J 13: Kan jeg jobbe på Rema 1000?
HeiNår du er 13 år kan du jobbe i butikk med det man ofte kaller forefallende arbeid, som f.eks. vasking, rydding i hyller o.l. Det er ikke sikkert Re...
Sommerjobb når man er 14 år?
Hei Så bra du tenker på sommerjobb allerede, for det er lurt å være tidlig ute! På ung.nos egen temaside om sommerjobb, finner du mange gode tips til...
Se alle