Help plz: Noen jenter 14-15 år som har noen tips til hvordan man hooker jenter på deres alder?:p liker en jente men det er sykt mange andre som liker henne.. Hvordan vil dere at gutter skal flørte med dere?:... Les innlegg

Kommentaren

aldersgrenser kinofilmer (foto: ung.no)
aldersgrenser kinofilmer (foto: ung.no)

A-Å

Gutt med armene i kors (colourbox.com)

- Jeg vet jo ikke hva jeg vil bli
Jenter tenker (colourbox.com)

Noen ganger virker det som om alle rundt deg helt fra de er små vet hva de vil bli når de blir voksne, enten det er brannmann, veterinær eller tannlege. Men faktisk er det slik at de fleste bruker lang tid på å bestemme seg for hva de vil gjøre.

Av Hege, ungdomsjournalist i ung.no

Drømmer du om å bli lege?
Lege (www.colourbox.com)

ung.no/oss er det mange som spør om medisinstudiet og legeyrket. Er du blant dem som vurderer å bli lege, men som er usikker på hvordan du skal gå fram og hva som kreves? Her får du oversikt over hvilke opptakskrav som gjelder og hvordan utdanningen er bygget opp.

Politiutdanning

Vil du jobbe med etterforskning? Eller kanskje du engasjerer deg i arbeid for at færre ungdommer skal begå kriminelle handlinger? Trives du med mennesker og vil bidra til at samfunnet føles trygt for alle? Politihøgskolen er den sentrale utdanningsinstitusjonen for Politiet og lensmannsetaten.

Hvordan bli lærer
blyanter (colourbox.com)

Det vil alltid være behov for engasjerte og gode lærere. Lærere kan jobbe i både barneskolen, ungdomsskolen, videregående skole, voksenopplæringen, samt andre steder i samfunnet der det undervises eller drives opplæring.