Hopp til hovedinnholdet

Martin: Jeg føler meg trygg, når jeg har mobilen med meg overalt. Les innlegg Liten pil høyre

Kommentaren

Følg ung.no på Snapchat
Følg ung.no på Snapchat

A-Å

5 på gata emnebilde

5 på gata: Vennedrama
5 på gata om vennedrama

Det er flott å ha gode venner, men noen ganger kan det oppstå uenigheter og krangling. Vi har intervjuet fem ungdommer for å finne ut om det er mye vennedrama i deres vennegjenger, hva det dreier seg om og hvordan de løser uenigheter og konflikter.

Av Amalie, ungdomsjournalist

5 på gata: Deltidsjobb
Fem på gata om jobb

Ung.no får mange spørsmål fra ungdom som ønsker seg en jobb ved siden av skolen, men som sliter med å finne passende jobber de kan få. Vi spurte derfor noen ungdommer om hvordan de skaffet seg sin jobb.

Av Torbjørn, ungdomsjournalist, ung.no

5 på gata: Føler du motepress?
5 på gata om motepress

Føler du deg tvunget til å kle deg på en spesielle måte, fordi noen andre - direkte eller indirekte - forteller deg at det er slik du bør se ut? Ung.no har vært ute på gata og intervjuet fem ungdommer om motepress.

5 på gata: Vennskap
5 på gata om vennskap

Ung.no har spurt fem ungdommer om hva som kjennetegner en god venn, hvilke råd de har til hvordan man kan bli kjent med nye mennesker, og hvordan de løser vennekrangler.

Av Jacob, ungdomsjournalist ung.no

5 på gata: Søvn
5 på gata om søvn (ung.no)

Er du en av de som sitter opp til langt på natt, eller er du flink til å legge deg når du merker at du er trøtt? "5 på gata" har vært ute og intervjuet ungdommer om søvn.

Av Jacob, ungdomsjournalist ung.no

5 på gata: Facebook
5 på gata om Facebook (ung.no/

Blitt sjekket opp på Facebook? Ville du lagt til moren din? Ung.no har spurt fem ungdommer om hva de synes. Én blir til og med sjekket opp så mye at hun synes det er irriterende. Hva synes du? Har du noen gang sjekket - eller blitt sjekket opp - på Facebook?

Av jacob, ungdomsjournalist i ung.no

5 på gata: Skole og framtid

Ung.no har besøkt en skole i Oslo og spurt fem ungdommer om hvilken linje de har valgt på videregående skole, og hvorfor. Noen har alt planlagt, mens andre ikke aner hva de vil.

Av Jacob, ungdomsjournalist i ung.no

5 på gata: Din største flause
Oskar og fotballen

Mange har opplevd å dumme seg ut, og noen blir fortere flaue enn andre. Men flauser blir det mange gode historier av for oss det ikke gjelder. Hva er det flausete du har opplevd? Oskar på 17 år er ikke i tvil: "Den gangen jeg bommet på straffe i Norway Cup foran en god del tilskuere!"

Av Julie, ungdomsjournalist ung.no

5 på gata: Aprilsnarr
Aprilsnarr! (ung.no)

Har du noen gang blitt lurt på 1. april? Ung.no har spurt 5 på gata om hva som er deres beste og verste aprilspøkopplevelser. Les - og del din beste aprilsnarr her!

Av Jacob, ungdomsjournalist i ung.no