Hopp til hovedinnholdet

Hva er DU opptatt av? Politikerne vil høre fra deg!

Det mener jeg (ung.no)
HVA TENKER DU? Barne- og likestillingsdepartementet ønsker å høre litt om hvordan du har det.

Er det vanskelig å være ung i dag? Er det mye press? Eller har du muligheter man bare kunne drømme om før? Barne- og likestillingsdepartementet vil høre hvordan DU synes det er å være ungdom i dag!

Offentlig og kvalitetssikret
Det mener jeg (ung.no)
HVA TENKER DU? Barne- og likestillingsdepartementet ønsker å høre litt om hvordan du har det.

Fra november 2018 til utpå våren 2019 skal barne- og likestillingsdepartementet på rundtur i Norge for å høre fra ungdom selv om hvordan det er å være ung i dag.

Bli med på spørreundersøkelse her!

Hva er viktig for deg?

Rundturen startet i Trøgstad, og gikk videre til Lillesand og Molde. I 2019 står Bergen og Sør-Varanger for tur.

Målet er å få innspill til ungdomspolitikk fra deg som er ungdom og vet absolutt mest om hvordan det er å være ung i dag. Hva er du opptatt av, hva er viktig for deg, hva er du bekymret for, og hvor ser du deg selv om 10 år?

Er du fornøyd med fritidstilbudet der du bor? Har du noen å snakke med når ting er vanskelig? Er du stressa for å velge utdanning?

Alle får si sitt

Hvis barne- og likestillingsdepartementet ikke kommer dit du bor, har du fortsatt mange muligheter til å si din mening.

Du kan for eksempel bruke noen få minutter til å svare på en spørreundersøkelse laget av ung.no og Barne- og likestillingsdepartementet. Her vil du gjennom et enkelt avkrysningsskjema få sagt masse om hvordan det er å være ung i dag.

I tillegg kan du sende inn helt egne innspill via spørreskjemaet til ung.no. Du velger bare kjønn og alder, og så kan du skrive akkurat det du er opptatt av. Det trenger ikke å være et spørsmål, det skal bare være dine tanker om hva ministeren bør vite om det å være ung i dag.

#detmenerjeg

Under hashtagen #detmenerjeg i sosiale medier kan du følge Linda Hofstad Hellelands møter med andre ungdommer, og du kan også bruke hashtagen til å dele dine innspill.

ung.no/detmenerjeg finner du relevante artikler, og du kan bidra ved å stemme på votes om ting som opptar deg i hverdagen.

Skrevet av:
Redaksjonen, ung.no
Sist oppdatert:
05.11.2018
Var dette til hjelp?
Var dette til hjelp?