Hopp til hovedinnholdet

Er du lesbisk, bifil eller homofil?

Flagg i regnbuefarger
INGEN FASIT: Noen tenner på og blir forelsket i folk av ett kjønn, mens andre kan oppleve disse følelsene i møte med flere kjønn. Her finnes det ingen fasit.

Eller lurer på om du kanskje er det? I ungdomstida prøver man å finne ut hvem man er, hvordan man skiller seg fra andre eller hva som er spesielt med akkurat meg.

Offentlig og kvalitetssikret
Flagg i regnbuefarger
INGEN FASIT: Noen tenner på og blir forelsket i folk av ett kjønn, mens andre kan oppleve disse følelsene i møte med flere kjønn. Her finnes det ingen fasit.

I denne tiden opplever mange sin første store forelskelse og sin første store kjærlighetssorg. Det å bli forelsket er en helt spesiell opplevelse, der man kan svinge fra håp og drømmer om at den ene skal bry seg om og se akkurat meg, til den dypeste fortvilelse over ubesvart kjærlighet. Dette er noe de aller fleste opplever. Nesten alle opplever også noen ganger det å være forelsket i noen som ikke er forelsket i dem selv.

Utforske seg selv

Det er vanlig å prøve ut forskjellige måter å være på i ungdomstida. Dette betyr at mange også utforsker seksualiteten sin og sin seksuelle identitet. Noen tiltrekkes av personer av samme kjønn, mens andre kan oppleve disse følelsene i møte med personer av et annet kjønn. Mange tiltrekkes også av flere kjønn. Andre igjen tiltrekkes ikke av noen. Her finnes det ingen fasit.

Forelsket i samme kjønn

Når man blir forelsket eller tent på noen av samme kjønn, er ikke disse følelsene annerledes enn de er om man forelsker seg i eller blir tent på et annet kjønn. Noen kan være redde for å kjenne på disse følelsene, fordi de bryter med normene rundt det som blir betegnet som "vanlig" i samfunnet vårt. Det å være i mindretall kan derfor kjennes problematisk, fordi man blir redd for ikke å være som "de andre".

Får støtte

Det finnes fremdeles fordommer og uvitenhet om det å være skeiv i samfunnet vårt. Likevel er det viktig å vite at de fleste som forteller til andre at de lurer på om de er homofile, bifile/panfile eller lesbiske, får støtte fra venner og familie. Ungdommer som ikke har noen å snakke med om følelsene sine føler seg ofte veldig annerledes og alene. Det er vanlig å tro at man er den eneste som føler det sånn. For dem som ikke får støtte fra familie er det ekstra viktig med støtte fra venner eller kanskje en helsesøster.

Å komme ut

Det å finne ut og fortelle andre at man er skeiv kalles gjerne for "komme ut-prosessen". For noen tar dette kort tid, mens det for andre kan ta flere år. I denne tida kan det være godt å snakke med andre som har opplevd noe av det samme selv eller som vet hva det handler om.

Unge svarer unge

Har du spørsmål om seksualitet og identitet kan du gjerne ringe Ungdomstelefonen på: 400 00 777. De som jobber hos Ungdomstelefonen er unge mennesker som selv har erfaring og kunnskap om det å være skeiv, å “komme ut av skapet" og å finne tilhørighet i et sosialt nettverk. De har taushetsplikt og du kan være anonym når du ringer, hvis du ønsker det.

Snakk med noen anonymt via chat

Youchat er Helseutvalgets chattetilbud til de som er skeive, lesbiske, bifile og homofile. De som svarer på chatten har selv erfaring med det å forelske seg i noen av samme kjønn, komme ut og det å føle seg litt annerledes.

Kilder:
Brosjyren "Forelsket". Landsforeningen for lesbisk og homofil frigjøring (LLH).
Sist oppdatert:
20.11.2018
Var dette til hjelp?
Var dette til hjelp?

Kommentarer fra brukere Kommentarer


Du må fylle inn både navn og tekst for å sende inn skjemaet.

Legg inn en melding!

Obs! Ung.no svarer IKKE på spørsmål i kommentarfeltet. Send inn spørsmål på ung.no/oss

(HTML-tagger fjernes)
Jente 14
0
09.12.2018 19:21:35
Jeg er lesbisk. (RED:Ung.no svarer ikke i kommentarfeltet, men du kan stille spørsmål til ung.no/oss helt anonymt og få svar av fagpersoner).
Anonym
3
09.10.2018 22:54:18
Jeg vet ikke, men jeg tror jeg er blidt forelsket i fienden min. Jeg er en jente på 13 og hun er en jente på 13. Jeg virker kanskje gal, men ingen kan forstå oss to. Vi har vært «fiender/rivaler» i MANGE år. Ingen forstår oss, vi har på en måte vårt egent språk. I den siste tiden har jeg tenkt på henne annerledes. Hva skal jeg gjøre med det?
J18
3
03.09.2018 20:49:59
Noen som har tips til hvordan å si til venninna at jeg liker ho? Vi har vært på fester sammen flere ganger hvor vi ender opp med å kline, og vi har ligget sammen før, så hele saken er litt spesiell. :p Hun har sagt mens vi er på fest at hun tror hun er bifil, men hun er ikke sikker selv. Forventer ikke noen følelser tilbake, men er så vanskelig å holde det skjult.
G04
3
02.09.2018 18:20:38
Hei, jeg er i skapet og vil gjerne komme ut men jeg mistenker faktisk at mine to av mine nærmeste venner (gutter) er litt Homofob, han ene er skikkelig i mot trans og vi har ofte diskusjoner .Jeg synes ærlig han er idiotisk når han sier sånt. Begge sier av og til at de kjønnet ikke «homser» og at de er ekle og at de er homofob og jeg kan ikke vite om de tuller eller ikke.. Men jeg vil gjerne komme ut og trur at resten av klassen og familien aksepterer det men ikke de to. Helt ærlig kunne jeg ha funnet meg nye folk men vi bor på en liten plass. Plz noen tips ?!?
anon24
2
01.09.2018 16:23:10
hehe jeg tror jeg er bi. jeg liker jenter og gutter. har spesielt begynt å like gutter nå. umm jeg får stå av å tenke på gutter. enten om jeg gir dem en sånn blowjpb eller tar det opp rompa. det er pinlig så jeg har ikke snakket med det til noen. men den følelesen er så god og sterk jeg kan ikke unngå den
Jente 14
4
27.08.2018 18:46:29
Pansexual og genderfluid.
Oi
2
10.08.2018 02:16:48
Jeg er en panne.
Jente 13
2
15.07.2018 23:39:55
Hei jeg er en jente på 13 år og jeg liker en gutt som er litt mindre enn meg men noen ganger tenker jeg at jeg mister interessen for han og at jeg heller liker en jente isteden. For jeg får den følelsen så å si hver dag men jeg vet ikke om jeg bare liker gutter eller at jeg er bifil, jeg har jo kysset en jente men da følte jeg ingenting for da var jeg forelsket i en gutt. Hva skal jeg gjøre. Plis hjelp meg (Hei! Vi svarer ikke på spørsmål i kommentarfeltet. Vanligvis kan du få svar ved å skrive til www.ung.no/oss, men akkurat nå er det feriestengt. Vi åpner spørretjenesten 6.august. Her finner du andre hjelpetjenester nå: https://www.ung.no/sok/?q=hjelpetjenester Vennlig hilsen ung-redaksjonen)
jente 15år
2
10.05.2018 20:10:44
hei. jeg var på fest i går, så hadde jeg hatt sex med en jente. Da jeg våknet så lå hun oppå meg, og sa at hu elsket meg Jeg skjønte ingenting, så jeg kom meg bort ifra hjemme hennes, og løp hjem. Dagen etter så ringte hun meg og spurte om vi kunne møtes, jeg sa ja. Da vi fikk møttes så snakket vi om det som skjdde, hun sa at jeg er lesbisk. At vi hadde klinet, og jeg hadde spurt om hun ville bli sammen med henne, og hun sa ja. Er det sant?, er jeg lesbisk?. Jeg vet ikke helt selv akkurat nå
(Red.: Vi svarer dessverre ikke på spørsmål i kommentarfeltet, men du kan sende inn spørsmål på ung.no/oss og få svar)
Redd bi
1
07.05.2018 17:18:56
Hei, vet dåkker ikkje svare i kommentarfeltet, men leite etter svar av nån uansett. (12 år) alle jenten i klassen veit at æ e bi, og en gutt. I dag fant æ ut at en Anna gutt også visste d. 13 stykk veit d allerede, og vi e 19 i klassen. Har ei venninne i parallell-klassen som æ trur e litt i mot akkurat d. Ho trur at de som e født i feil kropp e egoista som bare ikkje e førnøyd m kordan de e født, og skjønne ikkje kordan nån kan like samme kjønn. Føle mæ ganske klar til å komme ut av skapet, men føle at vennen min stoppe mæ litt. Ka ska æ gjøre? (Red.: Vi svarer dessverre ikke på spørsmål i kommentarfeltet, men du kan sende inn spørsmål på ung.no/oss og få svar).
12 år og usikker
3
04.05.2018 15:25:29
Hei jeg går i 7.trinn og jeg syntes flere gutter i klassen er litt søte men jeg vet ikke om jeg er ordentlig forelsket eller ikke så jeg lurte på hvordan fant du ut av at du er homofil,lesbisk og bifil
Lespa
0
24.04.2018 11:25:43
jeg er en jente på snart 16 år, og har falt for min venninne.. hva skal jeg gjøre??? jeg er sikker syk i hodet.......... snx lu jm.
Ein panfil jente
3
04.04.2018 22:08:16
Når e kom ut for trinnet mitt som panfil, så sa de fleste «Hæh? Hva er panfil?» selvom e hadde forklart det. Det var kun 2 stk. Som sa at de støtta mæ, mens alle de andre spørte om hva det var. E følte at trinnet mitt var/er imot panfile, for nesten alle unga mæ på skolen dagen etter. Hver gang e ‘flørter’ (som de mener) med andre jenter får e blikk, e flørter ikke, e bare kødder rundt med vennan mine(de som sa de støtta mæ) E liker det virkelig ikkje, e har prøvd og spørre hvorfor de unngår mæ, men da bare ignorerer de mæ å går.
J13
4
27.03.2018 22:40:45
Hvis jeg er forelska i en jente betyr det at jeg er lesbe? Og hvis, kan det forandre seg etterhvert som man blir eldre??
Forvirra J14
1
26.03.2018 23:20:35
Jeg er en forvirra 14 åring. Jeg har fantasier om jenter og kan ikke tenke meg å ligge med noen gutt. Er jeg lesbisk/ bifil?? Håper på svar!
?
3
19.03.2018 12:23:42
Enn ting til. Enormt bra arrtiekkel og det kreves mye respekt
?
8
19.03.2018 12:20:27
Jeg er både gutt og jente på fortnite og liker begge deler? Er jeg da bifil?
Jente 13
2
08.03.2018 15:10:49
Har nettopp funnet ut at jeg er bifil, men det er det å fortelle familien jeg sliter med. Noen råd? (Red: Hei, ung.no svarer ikke på kommentarer i kommentarfeltet, men du kan skrive til oss på ung.no/oss, så vil en fagperson svare deg på det du lurer på og komme med noen tips og råd. Hilsen ung.no).
jaja
3
06.03.2018 10:31:11
En ting er sikkert, det er ikke noe galt å være homo, lespe, bi eller transe. alle mennesker har rett til å like hvem de vil, og ingen er teite eller idiotiske for å like samme kjønn eller å føle at de ikke passer som det kjønnet de er. Hvorfor er det galt i å like samme kjønn uansett ? det er bare dere som synes det er unaturlig at to gutter eller to jenter er sammen, det er ikke det. Det er gud som skapte en person til å like samme kjønn eller å føle at de ikke passer i den kroppen. Jeg synes det er drit kult at folk tør og vil være med samme kjønn, de er i vertfall tøffere enn alle dere som snakker drit om de. Vær deg selv og vær med de du vil være med
uææh
0
25.02.2018 20:53:25
Queer 13åringer på vestlanded?
Ingrid x.x
1
25.02.2018 20:52:23
Panromantic og intekjønn og/eller genderfluid
Gutt13
2
22.02.2018 00:53:49
Jeg er sammen denne jenta men jeg tror at jeg er homofil fordi jeg blir tent av andre gutter og jeg vet ikke hvordan jeg skal finne ut om jeg faktisk er homofil (RED: ung.no svarer ikke i kommentarfeltet, skriv til oss på ung.no/oss, så vil en med fagbakgrunn svare deg).
G15
0
14.02.2018 14:16:00
Jeg vet jeg er bifil fordi jeg har ikke noe problemer med å kysse andre gutter eller jenter. Jeg hadde følelser for en annen gutt, men også enn jente i samme slengen. Jeg er en gutt og jeg vet hvor vanskelig det er å finn seg en annen "gutte bifil" eller en som er homo.. Den gutten jeg chrusher er ikke homo eller bifilm det er trist men det finnes folk dær ute man ikke har troffet enno ;))
Jente
0
12.02.2018 19:03:43
Er litt usikker på om jeg er bifil, har sagt det til 3 venner 2 av dem er lesbiske. Tror en av dem liker meg.
kkjj
2
09.02.2018 12:38:43
jeg kjener noen
g 04 hgsd
4
06.02.2018 22:40:17
Noen andre fra haugesund her? Hmu
lol2
7
31.01.2018 09:24:12
støtter alle sammen! stå på og tro på deg selv! du er perfekt som du er...
albert
5
31.01.2018 09:22:13
jeg er homse men har ikke noe problem med det men jeg blir mobba pågrund av det. jeg hater at andre folk ikke syntes det er vanlig. fack alle som syntes det er rart og feil.
kkjj
3
09.02.2018 12:39:47
jeg støter deg bare vær deg selv
lol3
1
31.01.2018 09:21:09
hva skal jeg gjøre
lol2
1
31.01.2018 09:16:43
hei
elisabethcd
2
20.01.2018 07:22:41
Hei jeg er nesten fulltud transe men yøt ikke gp ut av skapey da guyyerollen ogsp funker bra. noe forslag
Jente15
5
02.01.2018 01:25:20
Jeg er lesbisk, jeg var 13 da jeg fant ut at jeg ikke liker gutter. Jeg og venninna mi var å badet nede i ei elv og ingen andre var der, vi sto naken å skulle ha på oss bikini. Jeg ble plutselig kåt å da hun spurte om jeg kunne hjelpe henne med å knyte bikinitoppen tok jeg på puppene hennes, jeg hviste ikke hva jeg holt på med, hun spurte «eh er du lesbisk» med en vennlig stemme. Alt jeg kunne si var «nei» jeg ville ikke at hun skulle hvite at jeg ikke liker gutter. Etter en stund når jeg begynte å hvite at jeg var lesbisk var det bare en ting igjen å gjøre nemlig å fortelle foreldrene mine det. Jeg gikk ned til mamma og prøvde å fortelle, men det var ikke lett fordi jeg hviste ikke om hun skulle bli sur eller glad, etter en stund klarte jeg å si det, hun ble ikke sur. «jente eller gutt spiller ingen rolle så lenge du finner deg noen å være glad» sa hun å gidde meg en klem
Gutt 14
2
30.12.2017 02:15:43
Jeg er forelska i ei jente, og vil ha et forhold med henne, men jeg tenner også på gutter og nesten alle sex fantasiene mine er om gutter. Jeg vil ikke ha et forhold med en gutt, men liksom bare prøve å ha sex med dem. Hvor homo er jeg på en skala fra 0 til 10? Pls svar
kkjj
1
09.02.2018 12:42:20
du er så homo du hvil være
00master
2
10.01.2018 01:35:03
Man kan si du er 5/10, 1/10 og 9/10. Legning har ikke noen fasitt. Jeg er homo men liker å se på hetro porno. Syntes jenter er fine men kunne aldri hatt ett forhold på en annen måte en venn.
Lesbisk 29 åring
1
29.12.2017 00:24:58
Jeg er 29 år og er lesbisk og føler bra med det! Kom ut som 21 åringen trodde først at jeg var bifil! Drev med gutter men etter jeg fant meg selv. Ble kjent med leggninga mi Så har det bare vært damer hele tide! Det var lit uvante med familien til å begynne med, det var litt uvante med at jeg er homofil å at ingen kunne se st jeg er homoseksuel men etter et år med min første jentekjæreste så ble det vanesak. Nå er jeg snart 30 år og føler meg som en helt normal som alle andre kvinner på 29 år.
J15
3
03.12.2017 07:15:07
Jeg tror jeg er bi, men kan ikke være det fordi familien min er religiøs. Det er veldig vanskelig. Det eneste jeg kan gjøre er å tenke på jenter, kan aldri snakke om at jeg liker en jente. Uansett om jeg likte en jente, vil ikke jenta like meg tilbake :( Jeg er ikke pen :/ Til og med gutter, de vil ikke like meg heller fordi jeg er for stor (er 177cm og 72kg).... Hater livet mitt... Noen ganger ønsker jeg at jeg levde et liv der ingen kjente meg, så jeg kunne gjøre hva jeg ville. (red. Kontakt oss på ung.no/oss og still spørsmål til fagpersoner. Da kan du få råd og hjelp til hva du kan gjøre for å få det bedre)
Jente
2
14.12.2017 21:34:37
Tror foreldra dine kommer til å skjønne det selv om du er religiøs.Håper det blir bedre for deg!
trymmelymme
0
07.11.2017 14:55:38
jeg syntes at trans er best men jeg liker også homo er litt usikker
Leser
0
05.11.2017 23:02:23
Skriv om dere er gutt eller jente
UsikkerGutt16
5
05.11.2017 23:00:03
Er ganske sikker på at jeg er bifil. Men i det siste har jeg hatt mest interesse for gutter. Fant nettop ut at jeg måtte være bifil, eller kansje homofil. Så jeg er egentlig vettskremt
JUliee
2
17.12.2017 22:18:28
Ikke vær vettskremt. Alt vil ordne seg og det har ingenting å si. Love is love
Demidemi :D
2
30.10.2017 13:57:03
I e demifil, og det betyr at i blir seksuelt tiltrukket ette i he fått eit emosjonelt eller romantisk tilknytting til ei person. Det kan hende d skjer, men d e veldig sjeldent så den seksualiteten er i Ace kategorien også i lag med den vanlige tiltrekknings kategorien. Det er veldig ukjent for vanlige folk....
Føler meg litt lonely
1
29.10.2017 13:39:24
Noen andre som er ace her?
Demi
1
30.10.2017 13:53:38
I e demi så i føle me d i den kategorien. :,D
Trorjegerbifil
0
13.10.2017 17:10:41
Er 13 men vet ikke hva jeg er. Synes begge kjønn er fine liksom
Add veisi96
2
02.08.2017 13:38:28
På kik :)
tromsø jente15
0
10.07.2017 00:49:00
Jeg er usikker på hva jeg liker, tenker en del på jenter og har kost med ei. har aldri vært forelska eller noe sånt. Lespisk? eller bør jeg vente å se, men er jo 15 allerede så gidder ikke ;D ;_;
Noe
7
04.07.2017 00:03:01
Jeg er ikke sikker på hva jeg er.... Jeg liker en gutt men jeg tenker noen ganger på jenter og når Jeg gjør det så blir jeg kåt eller jeg føler meg kåt i alle fall. På skolen er det mange som bruker ordet homo som et skjellsord og det gjør meg nervøs. Jeg vet ikke hva jeg skal gjøre. Hvordan vet jeg om jeg er lesbisk eller ikke?
heihei
2
08.12.2017 22:32:38
du kan vel prøve det ut? finne ut hva som fungerer for deg?
Helle
2
12.09.2017 15:14:34
De fleste blir kåte av å fantasere om sitt eget kjønn, helt normalt
Noe
0
04.07.2017 00:02:57
Jeg er ikke sikker på hva jeg er.... Jeg liker en gutt men jeg tenker noen ganger på jenter og når Jeg gjør det så blir jeg kåt eller jeg føler meg kåt i alle fall. På skolen er det mange som bruker ordet homo som et skjellsord og det gjør meg nervøs. Jeg vet ikke hva jeg skal gjøre. Hvordan vet jeg om jeg er lesbisk eller ikke?
ss
2
30.06.2017 21:23:46
Og hva vis den nederste parten vill ha pi** men jeg tenker på jenter men blir ikke kå* bare av gutter
g14
11
30.06.2017 21:21:55
Er det noen som vet om dating sider får homo/bifile folk?? For tennåringer
forvirra
3
29.06.2017 12:31:58
ehm i d siste har jeg blitt forelsket i en jente.... men jeg liker også gutter, men d varierer hele tiden om va jeg føler. Avogtil er d gutter jeg tenkter på og avogtil er d jenter jeg tenker på... Jeg har hatt guttekjærester men ingen jentekjærester men jeg jeg liker henne så sykt godt men tror ikke hun er lesbisk... og jeg er forvirra??? hva skal jeg gjøre???? hilsen 13 år gammel jente
Biii
2
25.06.2017 14:43:38
Så jeg er bi og vil ikke si det til klassen for da tror de jeg er "løs". Jeg synes ikke løs er et ord man burde bruke uansett. Det er jo ikk farlig om man ligger med mange hvis det ikke sårer noen føler jeg. Jeg vil ikke bli stemplet som løs!
Alpha
9
22.06.2017 18:25:04
egentlig, så liker jeg ikke ordene 'homofil', 'lesbe' eller 'heterofil'. jeg føler at på denne måten, så stempler vi hverandre. vi har et felles ord for alle, og det er mennesker. mennesker er ment for å sympatisere og elske, så hvorfor representerer vi ikke akkurat det? hvorfor komme opp med alle disse forskjellige ordene som deler oss opp i flere grupper, eller kategorier. vi mennesker er allerede delt opp som det er. hvis du ikke liker noe, hold det for deg selv, fordi verden bryr seg ikke. det eneste du gjør er å spre mer hat. vi går ikke rundt å sier; 'hun som jobber på kiwi, hun er heterofil' men å si; 'hun som jobber på kiwi, er lesbe' er greit? NEI slutt å bland dere inn i andre sine liv. å spre hat gir deg ikke noen positive ting tilbake. alle er likeverdige.
Anonym
3
09.10.2017 12:39:07
JEG ER HOMOFIL
Lesbisk
1
22.06.2017 20:21:00
Vi har ord for å gjøre det klart hvem vi vil at skal legge an på oss, tenker jeg. Når jeg sier jeg er lesbisk gjør det at ingen gutter prøver seg, og det er fint. Når en jente sier hun er heterofil veit jeg at jeg skal ligge unna, sånn slipper man mye forvirring. De fleste har ikke noe problem med å svare på legningen sin om du spør høflig :)

Spørsmål og svar

Lurer på om jeg kanskje har mikropenis?
Hei gutt 15 år. Takk for at du skriver til ung.no!Du lurer på om du kan ha mikropenis, fordi du har penis på 3-4 cm i slapp tilstand og rundt 10 c...
Hvordan har lesbiske sex?
Hei Takk for at du skriver inn til ung.no. Du spør om lesbiske kan si at de har sex. Jeg regner med at du med sex mener samleie, men sex er mer enn ...
Hva er sexuel legning?
Hei I ungdomstida blir man opptatt av seg selv på en helt annen måte enn tidligere. Man prøver å finne ut hvem man er, hvordan man skiller seg fr...
Moren min tvinger meg til å be og sier jeg kanskje må til eksorsist
Hei Dette du beskriver er ikke greit. Du er modig som tenker at du vil snakke med en voksen. Det støtter jeg deg i. Det er ikke bra for deg å leve...
Hvordan gjør man anal med gutter? Er fingring noe jeg bør prøve? Har dere noen tips? 
Hei, og takk for at du skriver til ung.no!   Anal sex er å ha sex/samleie i anus. Noen syns det er OK, mens andre ikke liker det i hele tatt.  D...
Legninger
Hei Takk for spørsmålet. De vanligste legningene er homofil (like samme kjønn), det kalles gjerne lesbisk når det er kvinner som liker kvinner, ...
Meg og en kompis runka hverandre, jeg likte det, er jeg homo?
Hei gutt 14 år. Takk for at du skrev til ung.no   Selv om du likte å bli runka av kompisen din betyr ikke det at du er homo. Det er vanlig at ba...
Veldig usikker på seksualitet.
Hei gutt 19, Takk for at du skriver inn til oss. Du opplever at du trenger hjelp på bakgrunn av tankene du har rundt seksualiteten din. Du strever s...
Har jeg blitt homo fordi jeg liker en dildo i endetarmen?
Hei gutt 17 år. Takk for at du skrev til ung.no Det at du liker en dildo i endetarmen har ikke noe å si for hvilken legning du har. Det er mange, ...
Er det skadelig å bli pult i rumpa? Er jeg en hore, homse? Liker jo Egt jenter! 
Hei gutt 15 år. Takk for at du skrev til ung.no   Det er svært viktig at du vet at du ikke kan ha seksualitet med de som er over 16 år eller vo...
Vi har runket mange ganger sammen også. Er dette normalt? Er jeg homo?
Hei gutt 13 år. Takk for at du skrev til ung.no   Kvinnen dere fant på nettet hadde ikke lov til å be dere gjøre seksuelle ting med hverandre....
Tegn på at du kan være bifil?
Hei jente 15 år Du er ikke alene om å lurer på akkurat dette! Mange av de som definerer seg som bifil, opplever å ha talent for å forelske seg ...
Hva betyr ordet gay?
Hei jente 14 år Så fint du tar kontakt! Ordet gay er det engelske ordet for det å være homofil, som betyr at man tiltrekkes og forelsker seg i n...
Jeg vet jeg tenker, stresser og bekymrer meg for mye da jeg er skeiv, men disse fysiske ubehagene er nye for meg.
Hei Skeiv jente 19 år. Takk for at du skriver til oss i Ung.noNå i tre uker er du med i et prosjekt om homofili, noe som er viktig for deg. Du skri...
Er det greit at jeg onanerer med en jeg er forelsket i?
Hei gutt 13 år. Takk for at du skrev til ung.no   Det er fint å være forelsket. Men hvis forelskelsen kun er en vei, kan man bli såret og skuf...
Hun ble gravid og jeg fant ut at jeg var homofil.
Hei gutt 13 år. Takk for at du skriver til Ung.no!Det er fint at du skriver til oss, og jeg forstår at dette ikke er enkelte for det på flere måt...
Hvor kan jeg møte andre unge homofile?
Hei Så fint at du vil være sosial og åpen sammen med andre på din alder. Jeg legger ved noen linker til nettsider for unge homofile. Spreeonline...
Liker en jente, men ikke seksuelt, hva betyr det?
Hei Så fint at du har tenkt litt over dette. Det kan være flere grunner til at du ikke er seksuelt tiltrukket til henne. Det kan selvfølgelig vær...
Homofil. Hvordan "komme ut av skapet"?
Hei Takk for spørsmål! Så fint du tar kontakt med oss. Husk at du ikke er alene om dette. Mange homofile er i samme situasjon som deg. Det er nor...
Er man automatisk homo når man har lyst til å suge en gutt?
Hei gutt 14 år Du er ikke alene om å lure på akkurat dette spørsmålet. Flere som deg har lyst på og fantasier om å ha sex med noen av samme kj...
Se alle