Hopp til hovedinnholdet

Martin: Jeg føler meg trygg, når jeg har mobilen med meg overalt. Les innlegg Liten pil høyre

Kommentaren

Trenger du hjelp? Alarmtelefonen 116 111
Trenger du hjelp? Alarmtelefonen 116 111

A-Å

Personvern og informasjonskapsler på ung.no (Privacy Policy)

 

Offentlig og kvalitetssikret

Personvern

Våre brukeres tillit er av største viktighet for oss, og ung.no tar derfor ansvar for å beskytte ditt personvern.

Personopplysninger er opplysninger og vurderinger som kan knyttes til en identifiserbar enkeltperson. Som eksempel kan nevnes navn, adresse, telefonnummer og e-postadresse.

Behandling av personopplysninger er enhver bruk av personopplysninger, som for eksempel innsamling, registrering, sammenstilling, lagring og utlevering eller en kombinasjon av slike bruksmåter. All behandling av personopplysninger er underlagt personopplysningsloven, og Datatilsynet fører tilsyn med loven og medvirker til at personvernet til hver enkelt ikke blir krenket gjennom bruken av personopplysninger.

Behandlingsansvarlig er betegnelsen på den som primært har ansvar og plikter etter personopplysningsloven. ung.no er behandlingsansvarlig for personopplysinger som behandles i forbindelse med bruk av våre tjenester.

Generelt om informasjonskapsler (Cookies)

Cookies er en tekststreng som blir lagret på din PC når du besøker ung.no. Det er mulig å navigere rundt på siden uten å bruke cookies.

Som de fleste andre nettsteder samler vi også inn trafikkinformasjon automatisk og lagrer den på våre servere. Dette er informasjon som f.eks. IP-adresser, hvilken type nettleser man bruker på våre sider, bredbåndsleverandører (ISP), operativsystemer, dato og tid for besøk, samt en del data om navigasjon.

Informasjonen vi samler inn bruker vi til å gjøre våre nettsider bedre for deg som bruker.

Cookies informasjonskapsler INFORMASJONSKAPSLER: Disse kapslene brukes av nettsteder for å gjøre nettsiden enklere å bruke, men også for å tilpasse reklameinnhold til forbrukeren.

INFORMASJONSKAPSLER: Disse kapslene brukes av nettsteder for å gjøre nettsiden enklere å bruke, men også for å tilpasse reklameinnhold til forbrukeren.

Oversikt over cookies

Ung.no bruker følgende cookies på våre nettsider.

Google Analytics cookies:

__utma: Denne brukes til å skille mellom brukere og sesjoner. Denne cookien opprettes når java biblioteket er lastet inn og det ikke finnes noen __utma cookie. Denne cookien oppdaterer seg hver gang data blir sendt til Google Analytics, og utløper etter 2 år fra opprettelse/oppdatering.

__utmt: Benyttes for å kontrollere hyppigheten av antall forespørsler til Google Analytics.

__utmb: Benyttes for å avgjøre om det er nye sesjoner/besøkende på siden. Denne cookien opprettes når java biblioteket er lastet inn og det ikke finnes noen __utmb cookie. Denne cookien oppdaterer seg hver gang data blir sendt til Google Analytics, og utløper 30 minutter fra opprettelse/oppdatering.

__utmc: Benyttes for å avgjøre om brukeren er en ny sesjon/besøkende.

__utmz: Benyttes for å lagre hvordan brukeren kom inn på ung.no (f.eks via en bestemt link/direkte). Denne cookien oppdaterer seg hver gang data blir sendt til Google Analytics, og utløper 6 måneder fra opprettelse/oppdatering.

_ga:: Denne brukes til å skjelne brukere på våre sider. Denne holder styr på hvor mange ganger du har vært inne på våre sider, slik at vi kan se hvor mange brukere vi har som er inne for første gang og hvor mange som kommer innom våre sider oftere. Den utløper etter 2 år.

_gat: Denne brukes til å regulere forespørselshastighet og og begrense innsamlingen av data på nettsteder med høy trafikk. Den utløper etter 10 minutter.

AddThis cookies:

_conv_r, _conv_s, _conv_v, bt2, di2, dt, loc, ssc, ssh, sshs, uid, um, uvc, vc: Disse benyttes av tjenesten AddThis for opprettelse av linker til sosiale tjenester som eksempelvis Facebook og Twitter.

Var dette til hjelp?
Var dette til hjelp?

Spørsmål og svar

Jeg lurer på om noen andre kan se hva jeg har søkt på på Google?
Hei Dersom noen har tilgang til nettleserloggen din, kan de se der hva du har søkt på. Du kan hindre det ved å slette nettleserloggen eller ved å ...