Hopp til hovedinnholdet

Martin: Jeg føler meg trygg, når jeg har mobilen med meg overalt. Les innlegg Liten pil høyre

Kommentaren

Jente lener seg mot en vegg (colourbox,com)
Jente lener seg mot en vegg (colourbox,com)

A-Å

Møt ung.nos nye snappere!

Michael, Rakel og Christian snapper for ung.no.
SNAPCHAT: Michael, Rakel og Christian snapper for ung.no.

Michael, Rakel og Christian er ung.nos nye Snapchat-journalister. Her kan du bli litt bedre kjent med dem, og få noen gode grunner til hvorfor du bør følge ung.no på Snapchat.

Offentlig og kvalitetssikret

I tiden fremover skal Rakel (15) fra Leikanger, Michael (16) fra Sola og Christian (16) fra Oslo snappe for ung.no. De kommer til å snakke om både hverdagslige, morsomme, interessante og litt mer alvorlige temaer, og vi gleder oss til både vi og dere blir bedre kjent med dem gjennom Snap-kanalen vår.

 

Følg oss på Snapchat (ung.no)

Snapcode Ung.no

For å høre litt mer om hvem de er, hva de driver med, og ikke minst for å få vite hvorfor alle bør følge ung.no på Snapchat, stilte vi dem noen spørsmål:

  1. Hvorfor søkte du på jobben som Snapchat-journalist for ung.no og hva gleder du deg til med jobben?
  2. Hva interesserer du deg for/ bruker fritiden din på?
  3. Hvor mye bruker du Snapchat til vanlig?
  4. Hvorfor bør man følge ung.no på Snapchat?

 

Rakel snapjournalist for ung.no

Rakel (15), Leikanger

1. Eg er stor fan av ein quote av Stephen Chobsky som lyder " In the end we only regret the chances we didn't take" og eg elskar rett og slett å ta mulighete! Eg var 90% sikker på at eg ikkje kom til å få jobben, men eg bestemte meg for å søke likevel, for moro skyld. Og her er eg jo! Eg tykkjer at jobben høyrest utruleg spennande og artig ut. I tillegg synes eg det er utruleg viktig å nå ut til ungdommar med viktige tema som ikkje alle er like flinke til å snakke om, og Snapchat er ein veldig bra plattform til nettopp dette.

2. Eg er veldig aktiv og driv med utruleg mykje på fritida mi! I 3 år har eg vore danseinstruktør, og eg elskar å danse! I tillegg engasjerer eg meg i ungdomsrådet her i Leikanger og CISV.

3. Eg vil ikkje sei eg er av dei som brukar Snapchat aller mest, eg er liksom ikkje avhengig. På den andre sida er eg ein god del på snap, sjekkar det fleire gangar dagleg og bruker det som hovud-kommunikasjon med vennane mine.

4. Man burde følge ung.no på snap fordi det er tre rå ungdommar som skal prate om mange interessante og ikkje minst viktige ting framover, som det absolutt er verdt å få med seg. Det å vere ungdom i seg sjøl er ikkje enkelt, men om vi tar opp problem ilag blir den kanskje enklare, og du vil fort skjønne at det er mange som går i gjennom dei samme tinga. Spørsmålet er heller, har du ein grunn til å ikkje følge snappen?

 

Christian er snapjournalist for ung.no

Christian (16), Oslo

1. Jeg søkte på denne jobben fordi det virket veldig interessant å ha en jobb hvor alt jeg gjorde var å snappe, noe som virket morsomt og enkelt. Jeg gleder meg til å dele mine tanker og annen info rundt forskjellige temaer med andre ungdommer som følger.

2. Jeg driver egentlig ikke med noe ekstraordinært på fritiden. Jeg liker å være med venner og min kjæreste, trene, også liker jeg å drive med skuespill og teater.

3. Snapchat bruker jeg hver dag, flere ganger om dagen. Det er nok på den plattformen jeg kommuniserer mest daglig. Vet ikke om det er positivt eller negativt…

4.Du burde følge ung.no på Snapchat fordi du kommer til å bli underholdt med masse morsomme og interessante stories om temaer relatert til deg og ting rundt deg. Og hvorfor ikke? Det er jo bare Snapchat. Vi snakker ti sekunder maks.

 

Michael er snapjournalist for ung.no

Michael (16), Sola

1. Jeg søkte på jobben fordi jeg har lett etter en jobb en lang tid nå, og da jeg så annonsen på ung.no måtte jeg bare søke. Dessuten følte jeg virkelig at dette er en jobb som jeg kan mestre. Jeg gleder meg mye til å lage saker på Snapchat som kan interessere ungdom. Jeg håper at det vil hjelpe og inspirere.

2. På fritiden liker jeg å trene og være med venner. Jeg gikk på friidrett og var langdistanseløper, men når har jeg tatt en pause. For tiden har jeg drevet med styrketrening for å få litt variert treningsformer. Jeg og vennene mine finner på mye gøy på fritiden som for eksempel fotball, Geocaching eller bare en rolig kveld med TV og brettspill. Jeg er også interessert i politikk og liker å engasjere meg i saker som har med for eksempel ungdom å gjøre.

3. Jeg bruker mye tid på Snapchat. Hver eneste dag må jeg for eksempel ikke miste disse såkalte "Streaks" med vennene mine. Ellers bruker jeg Snapchat til å snappe om hva jeg gjør og for å holde kontakt med venner.

4. Dere bør følge ung.no for å få med dere tips om diverse tema som kan hjelpe og interessere dere. Kanskje dere lærer noe nytt eller får lyst til å engasjere dere i noe dere ellers ikke trodde dere var oppmerksomme på. Ellers kan det være underholdende å se på oss når vi tar opp temaer, og kanskje ta en pause fra "Streaks".

 

Vi fikk mange gode og kreative søknader, men til slutt falt valget vårt altså på disse tre supre ungdommene.

Ønsk dem hjertelig velkommen til ungdomsredaksjonen vår, og legg oss til på Snapchat for å få et innblikk i deres tanker og meninger om tema relatert til Ung.no.

Vi snappes!

Var dette til hjelp?
Var dette til hjelp?

Kommentarer fra brukere Kommentarer


Du må fylle inn både navn og tekst for å sende inn skjemaet.

Legg inn en melding!

Obs! Ung.no svarer IKKE på spørsmål i kommentarfeltet. Send inn spørsmål på ung.no/oss

(HTML-tagger fjernes)
Mordi
0
25.06.2017 00:22:23
Da aaaaa
Lurer på
3
09.05.2017 22:28:13
Kan vi stille spørsmål som vi kan få svar etter nokon få minutt (Red: Vi kommer ikke til å svare på spørsmål på Snapchat. Om det er noe du lurer på kan du gå inn på www.ung.no/oss og stille spørsmålet ditt der. Her vil du få svar fra fagpersoner.)

Spørsmål og svar

Hvordan kan jeg starte en samtale over SMS/Snapchat med en gutt jeg liker?
Hei Takk for at du skriver til oss! Jeg kan forstå at det kan være vanskelig for deg å få kontakt med han hvis han ikke svarer. Men du kan allik...
Hva kan jeg snakke om på Snapchat?
Hei Takk for at du skriver til oss! Når du snakker med han på Snapchat er det viktig å være deg selv. Bare slapp av og tenk at det går bra.  ...
Hva kan jeg gjøre på flyet i 15 timer?
Hei Takk for at du skriver til oss! Så kjekt at du skal ut å reise! Det blir nok bra! Men jeg leser at du skal fly i 15 timer og trenger tips til ...
Hva skal vi snakke om på Snapchat?
Hei Takk for at du skriver til oss! Så koselig at dere holder kontakten og prater sammen. Det er jo hyggelig! Men jeg kan forstå at det kan bli va...
Første skoledag på videregående
Hei Takk for at du skriver til oss! Første skoledag pleier ofte bare å være en informasjonsdag som ofte pleier å være over på noen timer. Den ...
Hei Takk for at du skriver til oss! Selve ~ heter Tilde og kommer fra det latinske ordet titulus.  Hvorfor vennene dine bruker dette, vet jeg ikk...
Jeg og bestevenninnen min liker den samme gutten, det gjør en annen også. Hvem skal jeg snakke med? Han eller henne?
Hei Takk for at du skriver til oss! Her var det mye å ta innover seg. Det første jeg tenker er at du står ovenfor et dilemma. Burde du snakke med...
Hvordan kan jeg være sikker på at han liker meg?
Hei Takk for at du skriver til oss! Det du kan prøve på er å få blikkontakt. Om blikket dere møtes hverandre kan det være et tegn på at begge...
Kan du gi meg råd til hva jeg skal snakke om til jenta jeg liker?
Hei Takk for at du skriver til oss! Når du snakker med henne på Snapchat er det viktig å være deg selv. Bare slapp av og tenk at det går bra. ...