Hopp til hovedinnholdet

Vil du jobbe for Ung.no?

Videokamera (colourbox.com)
UNG.NO: Nå har du muligheten til å jobbe for en viktig informasjonskanal for ungdom

Er du mellom 15 og 18 år? Er du kreativ og liker å formidle gjennom video? Eller er du samfunnsengasjert og interessert i å skrive? Da leter vi etter nettopp deg!

Videokamera (colourbox.com)
UNG.NO: Nå har du muligheten til å jobbe for en viktig informasjonskanal for ungdom

Vi søker ungdommer som kan bidra til videreutvikling av innholdet på ung.no. Vil du bidra til å spre viktige budskap til andre ungdom er dette jobben for deg. Vi søker deg som:

  • leverer til fristen
  • har god arbeidsmoral
  • er samfunnsengasjert
  • jobber selvstendig, men ser verdien i samarbeid med andre

 

Arbeidet lønnes og det er fleksibilitet med hensyn til når du jobber, så lenge du leverer til gitte frister. I snitt forventes det mellom 12 og 15 timer arbeid i måneden. Vi ser etter noen som kan jobbe til utgangen av 2019, men dersom vi ser behov for det kan engasjementet forlenges. Du kan jobbe hjemmefra, og vi oppfordrer ungdom fra hele landet til å søke.

Vi lyser ut to stillinger som krever litt ulik kompetanse. Det kan bli noe overlapp, og det forventes et visst samarbeid på tvers.

 

1) Videoproduksjon

I denne jobben skal du produsere videoer for ung.no. Redaksjonen bidrar med innspill til tema, men det er du som skal lage selve videoene. Dette kan være alle typer video, men gjerne tegne- eller animasjonsvideoer. Det viktigste er at videoen er fengende og formidler informasjon på en måte ungdom forstår og liker. Vi ser etter deg som:

  • er kreativ
  • har erfaring med videoproduksjon
  • ser mulighetene, og er uredd i møte med nye oppgaver

Dersom du ønsker å søke på denne jobben må du sende med en video du har laget. Denne skal være på maks tre minutter. Send link av videoen, eller lever den gjennom wetransfer.com eller andre deletjenester.

2) Tekstproduksjon

I denne jobben vil du, i samarbeid med redaksjonen, videreutvikle innhold på ung.no. Arbeidet innebærer språklig gjennomgang av tekstene slik at disse er tilpasset vår målgruppe, innspill til nytt stoff og mulig produksjon av nye tekster til våre plattformer. Det er redaksjonen som velger hvilke emner du skal jobbe med, eksempler på tema kan være valg og demokrati, ungdomsmedvirkning, frivillig arbeid, eller miljøvern. Vi ser etter deg som:

  • er god til å skrive
  • interesserer deg for varierte tema i samfunnet
  • er kreativ, og ser nye muligheter i hvordan vi formidler innhold

Høres dette spennende ut? Lever en kort søknadstekst (+ videoprøve dersom du søker på den stillingen) til synne.hammervik@bufdir.no. Merk e-posten med «Søknad». Frist 23.06.2019.

Skrevet av:
Redaksjonen, ung.no
Sist oppdatert:
07.06.2019
Var dette til hjelp?
Var dette til hjelp?