Chattetjenester

Her har ung.no samlet gode tjenester for deg som ønsker å chatte med noen nå. Velg tema og se hvilke tjenester som finnes. Når du klikker deg videre til tjenestene, så forlater du ung.no og går videre til en annen tjeneste.

Husk at du også kan sende inn spørsmål som vanlig til ung.no og få svar av fagpersoner. Finner du ikke det du leter etter i denne oversikten kan du også se vår oversikt over hjelpetjenester.

 • Følelser, tanker og problemer

 • Kropp, kjønn og identitet

  Dopingkontakten

  Dopingkontakten er en tjeneste du kan prate med anonymt dersom du kunne tenke deg å bruke midler for å gå ned i vekt, få økt muskelmasse eller mer energi. Vi har faginformasjon om hva pillene inneholder, og vi kan mye om helse og trening. Chatten er åpen tirsdag til fredag fra 11:00 – 18:00.

  Stengt

  Fagfolk

  Chat nå

  Diabeteslinjen

  Trenger du råd eller hjelp med diabetesbehandlingen din? Hos Diabeteslinjen kan du snakke med erfarne veiledere eller helsepersonell på telefon eller chat, eller sende spørsmål på nett. Du kan få svar fra lege, psykolog, apoteker og klinisk ernæringsfysiolog.

  iChatten

  Hos iChatten kan du chatte med fagpersoner med sexologisk videreutdanning eller transkompetanse. De svarer på spørsmål om kjønn og kjønnsidentitet. Chatten er åpen mandag og torsdag 17:00 – 20:00.

  Stengt

  Fagfolk

  Chat nå

  Mental Helse Ungdoms kostholdschat

  Er du mellom 13 og 30 år og har du spørsmål om mat, kosthold eller ernæring. På Mental Helse Ungdoms kostholdschat kan du chatte med frivillige ernæringsstudenter om mat, kosthold og ernæring - helt anonymt.

  Alle frivillige som jobber med chatten har fullført minst to år av studiet klinisk ernæring.

  Stengt

  frivillige

  Chat nå

  ROS (rådgivning om spiseforstyrrelser)

  Synes du forholdet til mat, kropp eller trening har blitt vanskelig? Eller står du nær noen med en spiseproblematikk? På ROS chat kan du snakke anonymt med frivillige og ansatte som har både kunnskap og erfaring med spiseforstyrrelser.

  Stengt

  Frivillige

  Chat nå

  Spiseforstyrrelsesforeningen (SPISFO)

  Sliter du med forholdet ditt til mat og kropp, eller lurer på om du har en spiseforstyrrelse? Sjekk nettsidene til SPISFO. De gir også informasjon og støtte på telefon og chat. Når du kontakter dem, treffer du personer som har egenerfaring eller er pårørende, og alle har taushetsplikt. SPISFO har lokallag og selvhjelpstilbud.

  Stengt

  Faste ansatte og frivillige

  Chat nå

  Sex og samfunn

  Sex og samfunn kan unge over hele landet chatte med kvalifisert helsepersonell om sex, seksualitet, kjønnsidentitet og seksuell helse. Chatten er åpen mandag til torsdag fra 10:30 – 18:00.

  Stengt

  Fagfolk

  Chat nå

  YouChat

  Youchat kan du chatte med frivillige skeive, lesbiske, bifile og homofile unge voksne som selv har erfaring med det å forelske seg i noen av samme kjønn, komme ut og det å føle seg litt annerledes. Tjenesten drives av Helseutvalget. Chatten er åpen mandager og torsdager fra kl. 17:30 – 20:30.

  Stengt

  Frivillige

  Chat nå

  Ungdomstelefonen

  Ungdomstelefonen er Skeiv Ungdoms tilbud til unge som trenger noen å snakke med om seksualitet, kjønn, identitet, legning, forelskelse, aktivitetstilbud eller sikrere sex. Chatten er åpen fra søndag til torsdag fra kl. 18:00 – 22:00.

  Stengt

  Frivillige

  Chat nå
 • Mobbing

 • Rus og avhengighet

 • Sex, prevensjon og graviditet

 • Skole, utdanning og jobb

 • Straff, fengsel og kriminalitet i familien