Chattetjenester

Her har ung.no samlet gode tjenester for deg som ønsker å chatte med noen nå. Velg tema og se hvilke tjenester som finnes. Når du klikker deg videre til tjenestene, så forlater du ung.no og går videre til en annen tjeneste.

Husk at du også kan sende inn spørsmål som vanlig til ung.no og få svar av fagpersoner. Finner du ikke det du leter etter i denne oversikten kan du også se vår oversikt over hjelpetjenester.

 • Følelser, tanker og problemer

 • Kropp, kjønn og identitet

 • Mobbing

  SnakkOmMobbing.no

  SnakkOmMobbing.no er et tilbud fra Blå Kors til barn og unge i hele Norge. De fleste som bruker chatten har til felles at de har det vanskelig, noen ganger uten å vite hvorfor. Chatten er åpen søndag til torsdag kl. 15:00 – 21:00.

  Stengt

  Fagfolk

  Chat nå

  Sidetmedord.no

  Sidetmedord.no er et tilbud til alle som trenger å dele tanker og følelser med noen. På chatten kan du prate med veiledere fra Mental Helse.

  Stengt

  Faste ansatte

  Chat nå

  Kors på halsen

  Kors på halsen er et gratis, trygt og anonymt tilbud til alle opp til 18 år. Her kan du chatte med eller ringe voksne som er frivillige i Røde Kors. Telefonen (800 333 21) er åpen mandag til fredag 14:00 – 22:00. Chatten er åpen alle dager 14:00 - 22:00.

  Stengt

  Frivillige

  Chat nå

  Kirkens SOS

  Kirkens SOS har en chattetjeneste der du kan prate om det du vil. De har også en døgnåpen telefon (22 40 00 40) hvor du møter et lyttende medmenneske når du trenger det. Alt er anonymt, og alle er velkomne.

  Stengt

  Frivillige

  Chat nå

  Ungdomstelefonen

  Ungdomstelefonen er Skeiv Ungdoms tilbud til unge som trenger noen å snakke med om seksualitet, kjønn, identitet, legning, forelskelse, aktivitetstilbud eller sikrere sex. Chatten er åpen fra søndag til torsdag fra kl. 18:00 – 22:00.

  Stengt

  Frivillige

  Chat nå
 • Rus og avhengighet

 • Sex, prevensjon og graviditet

 • Skole, utdanning og jobb

 • Straff, fengsel og kriminalitet i familien