Chattetjenester

Her har ung.no samlet gode tjenester for deg som ønsker å chatte med noen nå. Velg tema og se hvilke tjenester som finnes. Når du klikker deg videre til tjenestene, så forlater du ung.no og går videre til en annen tjeneste.

Husk at du også kan sende inn spørsmål som vanlig til ung.no og få svar av fagpersoner. Finner du ikke det du leter etter i denne oversikten kan du også se vår oversikt over hjelpetjenester.

 • Følelser, tanker og problemer

 • Kropp, kjønn og identitet

 • Mobbing

 • Rus og avhengighet

  BaRsnakk

  BaRsnakk.no er en chattetjeneste for deg som har en mor eller en far (eller andre du bryr deg om) med rusproblemer. Du er anonym når du chatter på BaRsnakk. Chatten er åpen fra 17:00 – 20:00 på hverdager.

  Stengt

  Frivillige

  Chat nå

  Dopingkontakten

  Dopingkontakten er en tjeneste du kan prate med anonymt dersom du kunne tenke deg å bruke midler for å gå ned i vekt, få økt muskelmasse eller mer energi. Vi har faginformasjon om hva pillene inneholder, og vi kan mye om helse og trening. Chatten er åpen tirsdag til fredag fra 11:00 – 18:00.

  Stengt

  Fagfolk

  Chat nå

  Hjelpelinjen for spilleavhengige

  Hjelpelinjen for spilleavhengige gir råd og hjelp om du eller en i familien har et problem med pengespill eller dataspill. Du kan chatte med dem, nå dem på telefon (800 800 40) eller e-post: post@hjelpelinjen.no.

  Stengt

  Fagfolk

  Chat nå

  RUSinfo

  Kontakt RUSinfo helt anonymt hvis du lurer på noe om rus! Ta kontakt om det gjelder deg selv, vennen din, familie, kjæresten din, eller om du bare er nysgjerrig. Telefonen (915 08 588) og chatten er åpen mandag til fredag 11:00 – 18:00.

  Stengt

  Fagfolk

  Chat nå

  Unge pårørende

  UngePårørende.no er en tjeneste for deg som har en far eller mor som er syk, en bror eller søster som har problemer, eller noen andre du er glad i som strever med noe. Du kan chatte med dem eller ringe på tlf. 90 90 48 48.

  Stengt

  Fagfolk

  Chat nå

  Ungdom, rus og psykisk helse

  Ungdom, rus og psykisk helse er en frivillig tjeneste og et lavterskel nasjonalt støttetilbud til de som trenger noen å snakke eller chatte med. Chattere og vaktansvarlige er alle personer som har enten selv gått igjennom det å ha levd med psykiske lidelser/rus, eller vært i nær relasjon for noen som har hatt vansker med det.

  Stengt

  Frivillige

  Chat nå

  UngSnakk

  Hos UngSnakk møter du veiledere som hver dag jobber med å hjelpe barn, unge og voksne som kjenner noen som sliter med alkohol, rus eller vonde tanker. De du snakker med hos UngSnakk er enten sosionomer, barnevernspedagoger, vernepleiere, sykepleiere og eller tidligere politi. Tjenesten er for deg mellom 10 og 23 år, og du kan være helt anonym.

  Stengt

  Fagfolk

  Chat nå
 • Sex, prevensjon og graviditet

 • Skole, utdanning og jobb

 • Straff, fengsel og kriminalitet i familien