Flørting er på en måte en litt spennende «lek» og det er nok det du bør huske å se på det som når du sender eller mottar meldingene. Utfordringen er å få den andre med på «leken» og samtidig greie å vekke den deilige, kriblende følelser av forelskelse.

Noe av hemmeligheten med flørting er å gjøre seg litt spennende og interessant uten å virke masete eller på annen måte irriterende.

Gode råd til flørtende meldinger

  • Send små hyggelige meldinger som får den andre til å føle seg sett på en positiv måte.

  • Tilpass hyppigheten på meldingene til responsen du får. Hvis du ikke får svar med en gang, ikke gi opp, men send en hyggelig melding en gang innimellom, kanskje med noen dagers mellomrom.

  • La den andre bli litt nysgjerrig, og få sjansen til å vente litt på meldingene dine.

  • Ikke mas. Hvis du maser kan det virke litt mot sin hensikt. Og om du føler at du må «mase» er det kanskje ikke sikkert at vedkommende er så interessert?

  • Gjør det litt spennende og uforutsigbart når du skriver meldinger og hva du skriver.

  • Ikke være klagende, krevende, fornærmet, negativ eller skuffet i meldingene dine.

  • Husk at dette skal være en hyggelig greie som gir den andre en god følelse og som gjerne gir den andre litt kribling i magen og spenning i tilværelsen.

FAKTA

Flørting skal være hyggelig og gi en god følelse. Hvis du ikke får en god følelse, så bør du avslutte flørten.

Nakenbilder er spennende, men...

Det kan være spennende og fristende å be om, eller sende, lettkledd- eller nakenbilder med en du liker. For noen er dette en hyggelig og fin måte å flørte på, men det er viktig å være klar over at noen også opplever å få intime bilder av seg selv spredt rundt. Å videredele nudes du har fått av noen, er ulovlig og straffbart.

Hvis du opplever å bli mast på om nudes, så finnes det mange måter du kan avvise dette på, uten nødvendigvis å avvise personen som spør.