Hopp til hovedinnholdet

Martin: Jeg føler meg trygg, når jeg har mobilen med meg overalt. Les innlegg Liten pil høyre

Kommentaren

Følg ung.no på Snapchat
Følg ung.no på Snapchat

A-Å

20 tegn på at han/hun liker deg

Forelsket jente (colourbox.com)

Mange opplever stadig følelsen av å være hodestups forelsket, og at det ikke er noe man ønsker mer enn at den du er forelsket i skal føle det samme for deg! Men hvordan vet du om en person liker deg eller ikke?

Av Signe, ungdomsjournalist ung.no

Alle oppfører seg forskjellig ovenfor den man er forelsket i. Noen blir tøffe og vil gjerne imponere så mye som mulig, mens andre blir nervøse og synes det er vanskelig å ta kontakt. Likevel finnes det noen tegn som ofte går igjen, og under kan du finne noe av det man ofte gjør når man er forelsket.

tall 1Blikkontakt

Tar du ofte personen i se på deg, og møtes blikket deres ofte? Dette kan være et tegn på at han/hun liker deg. At blikket deres møtes kan bety at begge tenker på hverandre, og i tillegg er det en fin måte å vise interesse overfor den man er forelsket i på!

tall 2Oppsøker deg og oppholder seg rundt deg

Merker du at han/hun ofte oppholder seg i nærheten av der du er? Dette kan være et annet tegn på forelskelse. Er man forelsket i en person har man nemlig ofte oversikt over hvor denne personen befinner seg. I tillegg ønsker man kontakt, og dette får man mye lettere ved å være i nærheten av personen. Merker du altså at en person ofte leter etter deg med blikket sitt og er interessert i hvor du er kan dette være et tegn på at personen er interessert i deg.

 

tall 3Gir deg ekstra mye oppmerksomhet

Er man forelsket i en person gir man ofte denne personen ekstra mye oppmerksomhet. Er dere for eksempel flere som står i en gjeng vil en som er forelsket i deg ofte bry seg mest om akkurat det du sier og gjør. Ofte kan det virke som om personen snakker spesielt til deg ved at han/hun ser rett på deg, selv om dere står i en gruppe på flere. I tillegg vil han/hun ofte vise ekstra mye interesse når akkurat du snakker.

 

tall 4Tar kontakt

Personen tar ofte kontakt for å spørre om dere skal finne på noe eller møtes. Han/hun er interessert i å tilbringe tid med deg! I tillegg starter personen ofte samtaler med deg for eksempel på skolen eller på chat.

 

tall 5Hun/han snakker om deg til venner

Kanskje blir du spurt etter om du er syk og borte fra skolen en dag. Han/hun har lagt merke til at du ikke er der og spør vennene dine om hvor du er. Eller han/hun snakker mye om deg til sine egne venner. Når man er forelsket så tenker man på personen nesten hele tiden, så hvis du får høre av andre at han/hun snakker mye positivt om deg til andre, kan det godt hende det er en forelskelse på gang...

 

tall 6Smiler

Han/hun er i godt humør og smiler. Når man er forelsket så vil man vise seg fra sin beste og mest positive side. Hvis han/hun smiler mye når du er i nærheten, kan det bety at han/hun er interessert og blir veldig glad for å se deg.

Les mer (ung.no) LES MER: "Flørtetips for små skriftlige meldinger"

 

tall 7Gjengjelder flørting

Hvordan reagerer han/hun når du åpner deg opp ovenfor personen, gir han/hun oppmerksomhet og er flørtende? Tar personen i mot flørtingen og viser samme interesse ovenfor deg, eller er han/hun avvisende? Hvordan en person reagerer på flørting kan si mye om hva personen tenker om deg.

 

tall 8Prøver å være morsom

Personen prøver å være morsom for å få deg til å le. Personen ønsker å imponere deg og å vise at han/hun er en person det er morsomt å være sammen med! Kanskje du til og med merker at personen prøver for hardt? Dette er nok kun fordi han/hun ønsker å vise seg fra sin beste side.

 

tall 9Små-erter

Du merker at personen "erter" deg på en morsom og tullete måte. Mange bruker dette som et sjekketriks og en metode å få oppmerksomhet på. Ved å erte deg litt får personen oppmerksomheten din uten å vise åpenlyst at han/hun er interessert. Kanskje personen kommer med kommentarer som handler om skolen eller fritidsinteresser? Personen kommenterer gjerne noe som han/hun får til, men som ikke du får til. Han/hun ønsker rett og slett å starte en diskusjon slik at dere får snakket sammen!

 

tall 10Tøffer seg

Man ønsker gjerne å imponere den man er forelsket i. Man vil vise hva man kan, hva man tør og hva man duger til. Derfor prøver mange å "tøffe seg" ovenfor den man er interessert i. Ofte betyr dette at man vil vise fram noe man er god i eller noe man klarer. Andre ganger gjør personen ting som viser fram spesielle eller imponerende evner. Eksempler på dette kan være å hoppe fra "ti-metern", løpe veldig fort, vinne i håndbak eller bade i kaldt vann.

© Frode Øverli. / Distr: Strandcomics.no

 

tall 11Blir klønete og nervøs

Mens noen blir tøffe og vil vise seg fram, blir andre litt klønete og nervøse. Disse får kanskje prestasjonsangst når det kommer til for eksempel sport og andre fritidsaktiviteter man vanligvis mestrer. I tillegg merker du på personen at han/hun er nervøs når han/hun skal snakke med deg. Noen ganger resulterer dette i stamming, rødming og svetting. Personen stokker kanskje til ordene og sier ting som han/hun vanligvis ikke ville sagt. Hvor nervøs man blir varierer selvfølgelig fra person til person.

 

tall 12Er hyggelig og snill

Personen er ofte snill og hyggelig mot deg og ønsker deg alt godt. Spør du han/hun om en tjeneste får du nok ja til svar! I tillegg kommer personen med komplimenter for at du skal føle deg vel, og sier hyggelige ting som du blir glad av å høre.

 

tall 13Fikser på antrekket

Personen sørger for at klærne sitter som de skal før og når dere snakker sammen, og når dere oppholder dere i nærheten av hverandre. Han/hun ønsker å se så fin ut som mulig ovenfor akkurat deg.

 

tall 14Tar seg i håret

Et vanlig tegn på forelskelse er at man ordner håret sitt når man snakker med den man liker. Gutter drar gjerne hånden gjennom håret, mens jenter "tukler" eller "leker" med håret sitt. Også dette gjør man for å prøve å se så pen og vakker ut som mulig.

 

tall 15Ønsker fysisk kontakt

Det er vanlig at en person om er interessert i deg ønsker fysisk kontakt. Personen holder kanskje rundt deg, stryker deg på kinnet, klapper deg på ryggen eller lignende. Det at man ønsker berøring med den man er forelsket i er et vanlig tegn på forelskelse.

 

tall 16Retter seg opp i ryggen

Personen retter seg opp i ryggen i stedet for å krumme den, ofte helt automatisk. Dette er fordi han/hun vil virke så attraktiv og innbydende som mulig. Dette er ofte et tegn på at man ønsker kontakt.

 

tall 17Blir sjalu

Personen blir gjerne sjalu når han/hun ser deg med andre av samme kjønn som han/hun selv er. Dette er fordi personen er redd for konkurranse og for at noen andre skal "stjele" deg fra han/henne. Dette resulterer i at personen prøver å "skjerme" deg fra andre. Personen holder da gjerne rundt deg for å vise at du reservert, i tillegg til å komme bort for å delta i samtaler hvor han/hun ser at du snakker, flørter eller tuller med en annen potensiell kjæreste.

 

tall 18Blir glad av å se deg

Personen blir glad av å se deg, og av å tilbringe tid med deg! Forelskelse innebærer jo at man er veldig glad i en person, og da vil det at han/hun får lov til å tilbringe tid med deg være en ting som gjør personen glad og fornøyd.

 

tall 19Sender koselige sms/meldinger på Facebook

Hvis han/hun sender deg meldinger med komplimenter, hjerter, mye smilefjes etc., kan det bety at vedkommende er interessert. Kanskje særlig hvis meldingen kun inneholder innehold som dette, ikke praktiske spørsmål om lekser eller når dere skulle møte på skolen i morgen. Mange synes det er lettere å skrive koselige komplimenter til en man liker, enn å si det ansikt til ansikt.

 

tall 20Spør om du har kjæreste

Hvis hun/han spør om du er sammen med noen, er det kanskje for å sjekke at du ikke allerede har kjæreste. Ofte betyr et sånt spørsmål at han/hun er interessert i deg. Er man forelsket, vil man jo finne ut av om den man liker har de samme følelsene tilbake, eller om han/hun egentlig liker en annen.

 

Husk uansett at alle oppfører seg forskjellig når de er forelsket. Kanskje du rett og slett bare må hoppe ut i det og se hvor det ender? Lykke til!

Var dette til hjelp?
Var dette til hjelp?

Kommentarer fra brukere Kommentarer


Du må fylle inn både navn og tekst for å sende inn skjemaet.

Legg inn en melding!

Obs! Ung.no svarer IKKE på spørsmål i kommentarfeltet. Send inn spørsmål på ung.no/oss

(HTML-tagger fjernes)
Feiring gutt
0
17.05.2017 19:58:56
Jeg snaker med helse søster om problemene mine jeg ble mobba men er det vanelig og snakke med helse søster
Feiring gutt
0
17.05.2017 19:56:18
Er det vanelig og ronke og fingere
kissa 99
0
18.05.2017 15:47:06
du er nå kommet til kategorien forelskelse/kjærlighet så du har nå skrevet spørsmålet på feil plass, men jeg skal svare deg:) ja det er vanlig og så er det bra og sunt for kroppen å ronke/onanere for gutter og fingre seg selv for jenter
Feiring gutt
1
17.05.2017 19:55:30
Jeg har en penis på 15 cm er det normalt
Mullah
0
23.05.2017 13:27:48
den er veldig stor average er 13,8 men min er 15 og jeg er 12 år!!! åååååååååååååååå yeeeee!!!!!!!!!!!
Hva skal jeg gjøre?
0
16.05.2017 15:14:22
Hei, jeg tør ikke å spørre en gutt som jeg liker om å finne på noe? Liksom hva skal vi gjøre hvis han sier ja. Men hvis han sier nei eller kan ikke hva skal jeg skrive til bake da? Trenger hjelp?
kissa 99
1
16.05.2017 17:27:22
bare ta mot til deg å spør han om han vill finne på noe på fritiden med deg :)(det gjordet jeg og det gikk veldig fint) vis han sier nei da er han desverre ikke intresert i deg som kjæreste mitt tips til deg er: ta sjangsen:) tenk vis du får et ja:) det får du aldrig vis du aldrig tar sjangsen og det kan bli lenge til neste gang jeg har troen på deg ta mot til deg å spør enten face2face , skolen, sosiale medier osv JEG ØNSKER DEG MASSE LYKKE TIL:)
Heihei
1
13.05.2017 21:42:28
Jeg har litt foreleser for en gutt. Han har kjæresete, men han flørter og sånnt med andre jenter. Idag så kom han og mange andre gutter til en venninne av meg som jeg var hos. Han la seg i senga til venninna mi. Og venninna mi la seg oppå han. Og jeg la meg siden av han også la han seg på bena mine og jeg drev og tokk i håret hans. Han drev å lå oppå venninna mi og klemte og sånt. Hva skal jeg gjøre liker han meg eller ikke liker han venninna mi eller ikke? Men så nå r kjæresten hans sur på han fordi at han var med oss. Men jeg vet ikke jeg.....
kissa 99
0
14.05.2017 14:24:46
hold deg langt vekke fra han det høres ut som at han er bare ute etter sex, og itilleg så har han kjæreste og jeg skjønner veldig godt at kjæresten hans er sur på han, vent heller til du finner deg en fantastisk gutt som elsker deg for den du er som person og som ikke vill bare ha sex med deg, et forhold er så mye mer en sex, (jeg snakker ikke om erfaring men jeg har leste det av fagfolk ) LYKKE TIL MED Å FINNE HÅPER DU FINNER DRØMMEGUTTEN:)
Liker han meg?
0
11.05.2017 14:43:40
Hei, jeg og eksen min går i samme klasse, men vi begynner snart på forskjellige skole(Videregående) Men uansett, i går var vi på en premiere med hele klassetrinnet, han var også der, men han så den veien jeg sto med jevne mellomrom. I dag i gymmen, så spilte vi fotball, der vi var på samme lag. Jeg skåret et mål, og da sa han "Bra" og tok tommelen opp, jeg sa bare takk tilbake. Vi snakket litt med hverandre i pausene, men da var det andre også der. Liker han meg? Plz trenger svar!;)
kissa 99
1
11.05.2017 15:07:32
jeg vet ikke om han liker deg, det beste blir å spørre han face2face eller på sosiale medier om han liker deg eller ikke
Christine
0
09.05.2017 15:56:27
Wæææ, en jeg liker som troli liker meg samsvarer alle kategorier!! Han vet ikke at jeg liker han, og jeg vet ikke om han liker meg men nå er jeg et steg nærmere svare
Wææææ
0
08.05.2017 22:59:09
Ok jeg har likt en gutt på treningsstudioet jeg går på i noen uker og jeg føler liksom at det bare er oss to som snakker og jeg sendte sånn at tentamen i morgen Streak ting og da sa han lykke til og da vi møttes dagen etter så spurte han hvordan det gikk
kissa 99
0
09.05.2017 14:48:34
han sa det nok bare for å være snill med deg:) du kan snakke med han når du trener med han da blir du bedre skjent med han som person etter vært:) du kan og legge han til på soaiale medier og snakke med han der:) prøv å få blikkontakt med han smil og se han inn i øynene:) så ser du om du får respons:) og kankje så kan du små flørte med han og:) LYKKE TIL VIDERE:)
0
08.05.2017 15:19:34
jeg liker en gutt og han liker også meg, men jeg tørr ikke å spør han tilfelle at han bare tuller med meg. magne av vennene mine sier at det er jo bare til å spørre han... noen tips til hva jeg bør gjøre?
kissa 99
0
08.05.2017 17:14:29
du kan jo flørte med han og se hvordan det går:)hvis dere flørter og snakker sammen og har det bra sammen både på skolenog fritiden:)så kan du spørre han når dere står face2face:) mot hverandre siden det er den beste måten siden det da kan du se hvordan han reagerer:) (jeg spurte hun jeg er sammen med face2face og hun sa ja) hvis du mener at tiden er inne så er det bare å spørre enten på sosiale medier eller face2face jeg anbefaller face2face men det er du som bestemmer:) LYKKE TIL:)
Problemo
0
07.05.2017 23:08:17
Hei, jeg er litt vanskelig situasjon som.keg håper noen kan hjelpe meg med: Jeg går i 8. nå og jeg har kjent en gutt der siden barnehagen. Men vi gikk ikke på samme barneskole. Han går i paralellklassen sammen med bestevennene mine. To av dem liker han. Ene er kjempegod venn med han, og andre snakker med han sånn av og til. I påskeferien begybte vi å chatte, men det endte med en slåsskamp på skolen(sånn gjorde vi i barnehagen også) siden det sa jeg unnskyld to ganger, men han snakket ikke med meg. Etterhvert begynte jeg se han på en annerledes måte og fikk følelser for han. Nå snakker han sånn av og til med meg på skolen. (Han er veeeeldig folsøm) jeg liker han, men jeg har ikke sjans, siden han liker noen andre og bestevennene mine liker han. Hva skal jeg gjøre?
kissa 99
0
08.05.2017 15:01:16
det eneste du kan gjøre er å være venn med han siden han liker noen andre...mitt beste tips til deg blir å se etter andre gutter som du kan få følelser for LYKKE TIL VIDERE:)
Problemo
1
08.05.2017 18:30:22
Tusen takk
kissa 99
0
09.05.2017 14:41:36
bare hyggelig
S
0
07.05.2017 19:44:58
Foresten er det sant at ekte kjælighet starte med krangel
:-)
0
11.05.2017 17:57:51
Det tror jeg på
kissa 99
0
08.05.2017 15:03:07
nei det er ikke sant
S
0
07.05.2017 19:40:02
Hei, Jeg går i 6 klasse og jeg har et problem. Det er en jente som hete Julie. Og Julie like den gutten jeg liker. Først likte hun en annet gutt som het maf. Og no liker hun den gutten jeg liker. Å hun sier til meg at jeg skal hjelpe henne med å få henne nærheten av gutten. Å jeg sier Ok fordi jeg tørr ikke å si at jeg også like den gutten du liker. Jeg har allerede sakt at jeg ikke bruke å like en gutt besteveninna mi like. Jeg kjenner gutten i 6 år og Julie kjenner han i 3 år. Jeg har likt gutten i 6 år mens Julie har likt han i 2 år tror jeg. Hva skal jeg gjøre:(
kissa 99
0
08.05.2017 15:16:54
dere for finne ut hva som er viktigst denne "gutten" eller vennskapet deres, det er kankje ikke lurt så at den ene for denne gutten siden det kan ødelegge venskapet deres, det beste er kankskje at ingen får denne gutten siden det er nok det beste for veskappet dere begge hadde i værtefall (ikke vondt ment av meg) funnet dere en gutt en gutt til henne og en gutt til deg som er glad i dere for den dere er som person dere for diskutere hva som er det beste for dere begge:) LYKKE TIL VIDERE:)
kissa 99
0
08.05.2017 15:08:38
du skal ikke hjelpe henne med denne her "gutten" det er ikke ditt ansvar, dere for bli enige om hva som er viktigste vennskapet deres eller denne her gutten i værste fall så må du se etter noen andre som du kan få følelser for...men det beste er kanskje at dere begge lar denne gutten gå så kan dere finne der en annen gutt en gutt til henne og en gutt til deg...det beste blir at dere snakker sammen om hva som er viktigst tror jeg LYKKE TIL:)
Hei
0
07.05.2017 22:59:49
Jeg er i litt samme situasjon, så det eneste jeg kan si er at hvis du kjenner gutten veldig godt så burde du snakke med han om hva du føler og dere kan finne en løsning på problemet, men hvis du ikke kjenner han så godt og er litt redd for å snakke med han så kan du si til bestevennina di hva du føler for han uansett hvor vanskelig det er. For når du sier det kan dere finne en løsning sammen. Jeg er sikker på at vennina di forstår hvis hun virkelig er glad i deg.
M
0
07.05.2017 12:44:18
Jeg går i åttende klasse og jeg er kanskje en litt forsiktig jente som er syyyyyykt forelska i en gutt i paralellklassen min. Vi har snakket sammen noen ganger men da var det andre folk der og sånt, så det har ikke så mye å si. Men jeg trenger noen gode råd til hvordan han kan like meg. Setter mye pris på gode råd:)
kissa 99
0
07.05.2017 13:33:02
det viktigste er at du er deg selv:) flørt med han:) snakk med han på sosiale medier vis du synes at det er skummelt med å snakke med han face2face så anbefaler jeg å begynne å bli kjent med han på sosiale medier:) det er på sosiale medier jeg ble litt kjent med hun så jeg er sammen med så etter vi hadde snakket på sosiale medier så klarte vi etter hvært å snakke sammen face2face både på skolen og på fritiden:) du kan og smille til han og se han inn i øynene så ser du om du får blikkontakt med han tilbake:) gå rett i ryggen og brystene frem da har du en bra holdning og det liker vi gutter og motsatt:) gjør noe på fritiden når den tiden kommer:) men som jeg så så er det viktigste at du er deg selv:) så må du satse på at han liker deg tilbake som person:) ta 1 dag om gangen så ser du hvordan dette her går:) JEG ØNSKER DEG MASSE LYKKE TIL:)
M
0
07.05.2017 15:36:14
Tusen takk kissa 99
kissa 99
0
07.05.2017 17:12:02
bare hyggelig
Katte elskeren
0
26.04.2017 18:50:21
Hei hei Kissa 99. Det er lenge siden jeg har skrevet noe her nå. Jeg tror ikke du husker hvem jeg er. Jeg kalte meg hvertfall katte elskeren når jeg skrev til deg ganske seint i 2016 en periode. Det var til stor hjelp. Jeg skrev hvertfall at jeg var forelsket i en gutt og sånt, men ikke turte å spørre han. Det har gått veldig bra. Vi ble faktisk sammen. Det var han som spurte meg. Men problemet var bare det at vi aldri gjorde noe sammen. Det var ikke fordi ingen tok initiativ. Det ble bare kleint når vi var sammen. Så vi slo opp. Vi snakket om det og slo opp. Men nå har det gått lang tid. Vi er kjempe gode venner og har det så gøy sammen. Han sier til meg nå at han liker meg. Jeg vet ikke om jeg liker han eller ikke. Hva skal jeg gjøre? Tusen takk for svar.
kissa 99
0
26.04.2017 21:08:46
hei igjen, takk for sist:) jo jeg husker hvem du er:) så dumt at dere slo opp:( men det er bra at dere er gode venner:) dere kan jo prøve å finne en løysing på hva som gjordet det så klein når dere var sammen...kan du fortelle meg hva som er grunnen til at det ble klein mellom dere, vis du husker hva som var grunnen til det det hadde det hjelpet meg mye:) dere kan jo bli sammen igjen vis du tror at det kommer til å gå bedre denne gangen, men det er ikke så lurt kanskje å gå inn i et forhold med han på ny så lenge du er usiker,,,du kan jo se etter andre kjekke gutter der ute siden det finnes heldigvis andre som og kan elske deg for den du er som person:) mitt beste tips til deg blir: følg hjerte og mage følelsen din gjør det som du mener er best for deg JEG ØNSKER DEG MASSE LYKKE TIL VIDERE MED KJÆRLIGHETEN:)
Katte elskeren
0
27.04.2017 14:57:03
Tusen takk for svar. Jeg føler at det blir feil å bli sammen med han. Han er veldig snill og morsom og vi har det veldig gøy sammen nå. Men jeg tror faktisk at vi passer best som venner. Jeg vet ikke. Jeg er ikke sikker på hva jeg vil egentlig. Du spurte om hva som gjorde det kleint. Det vet jeg faktisk ikke. Når vi var venner så hadde vi det kjempe gøy sammen, men når vi ble kjærester så bare forsvant det helt. Vi hadde ikke noe å snakke om og jeg følte det bare feil når vi var sammen. Vi hadde ikke noe å snakke om. Men nå er det bare rart. Han sier at han vil bli sammen med meg nå. Jeg vet ikke hva jeg skal si. Nå er jeg ikke sikker. Vi har det så gøy sammen, men det føltes bare feil når vi var sammen.
kissa 99
0
27.04.2017 15:14:35
du vill ikke være sammen med han da har du følt hjertet ditt og gjordt det som er det beste for deg...du har god tid til å finne den rette som du kanskje vill stifte famiile med når dere er godt voksne...det er bra at du er venn med han og så kan du lette videre etter den rette når du vil det KOS DEG VIDERE MED VENSKAPET MED HAN:)
Katte elskeren
0
27.04.2017 17:58:54
Tusen takk for svar igjen! Men jeg lurer på hvordan jeg skal si det til han at jeg ikke vil bli sammen med han? Han har sendt til meg at han liker meg og vil bli sammen med meg og sånt. Jeg vil ikke såre han. Også hva om vennskapet blir ldelagt hvis jeg sier til han at jeg ikke vil bli sammen med han. Hvordan skal jeg si det?
kissa 99
0
27.04.2017 20:57:39
bare si det til han face2face det er det beste siden det er personlig og en fin måtte å gjøre det på...du kan si det til han at du synes at det er kjempe kjekt å være venn med han men at du ikke vil være sammen med han du kan og si til han at han ikke trenger å være lei seg siden det finnes 1000 vis av jenter der ute som vil elske han for den han er som person det kan hjelpe han da kommer han mest sansynlig til å fokusere på andre jenter som han kan bli sammen med
Katte elskeren
0
29.04.2017 09:39:42
Jeg har snakket med han. Han sa Ok, jeg skjønner. Jeg vet ikke om han ble lei seg eller ikke. Tusen takk for svar og tips!
Katte elskeren
0
26.04.2017 18:50:21
Hei hei Kissa 99. Det er lenge siden jeg har skrevet noe her nå. Jeg tror ikke du husker hvem jeg er. Jeg kalte meg hvertfall katte elskeren når jeg skrev til deg ganske seint i 2016 en periode. Det var til stor hjelp. Jeg skrev hvertfall at jeg var forelsket i en gutt og sånt, men ikke turte å spørre han. Det har gått veldig bra. Vi ble faktisk sammen. Det var han som spurte meg. Men problemet var bare det at vi aldri gjorde noe sammen. Det var ikke fordi ingen tok initiativ. Det ble bare kleint når vi var sammen. Så vi slo opp. Vi snakket om det og slo opp. Men nå har det gått lang tid. Vi er kjempe gode venner og har det så gøy sammen. Han sier til meg nå at han liker meg. Jeg vet ikke om jeg liker han eller ikke. Hva skal jeg gjøre? Tusen takk for svar.
J14
1
20.04.2017 20:11:19
Hei. Jeg liker en gutt. Vi to går i samme skole og samme trinn, men ikke i samme klasse. Vi to bor vedsiden av hverandre. Har merket at han stirrer på meg. Han har nevnt navnet mitt mange ganger. Vi to har snakket sammen noen få ganger, men ikke hverdag. Vi har fått blikk kontakt mange ganger. Jeg har snakket med han på sosiale medier. Men er usikker på om han virkelig liker meg. Da vi to så sammen på en film i samme klasserom så snakka HAN til meg. Han bare "Du vet at vi to er naboer ikke sant?" sa han. og jeg sa "Jepp" også sa han "Kule briller" til meg. (Bruker briller og det gjør han og) og jeg sa "Takk" men nå snakker vi ikke med hverandre lenger dessverre. Har lyst, men.. jeg vet ikke hvordan. Så jeg lurte på hvordan. En av vennene mine sier "Du kan "dunke" borti han og si "unnskyld" også prater dere sammen og bla bla bla" og ja.. jeg synes også det var god ide. Men jeg gjorde ikke den ideen ennå. Så jeg skal gjøre snaaaaaaaaarrtt! men jeg vet ikke når. hmmmmmmmmm. Han er snill og hjelpsom. Jeg er veldig forelska i han. så jaaaa. hehe noen tips på hvordan jeg kan snakke med eller starte en samtale face2face?
kissa 99
1
22.04.2017 12:21:23
han liker deg siden han viser tegn på at han liker deg:) prøv å smil til han når du ser på han:) jeg sier det bare i tilfelle du ikke har komt på smilt til han så ser du om han smiler tilbake:) ( det gjør han helt sikert)...du kan prøve å flørte med han på skolen:) med å for eksempel ta på ha (Kroppskontakt) så ser du om han flørter med deg tilbake:) du kan og spør han enten på skolen eller på sosiale medier om han vil gjøre noe på fritiden sammen med deg:) vist han sier ja så har du en date og da finner du ut etter vært om han liker deg eller ikke LYKKE TIL:)
J14
0
22.04.2017 15:26:40
OK! Skal smile til han, men ikke be han ut;)
kissa 99
0
22.04.2017 23:05:21
du kan be han ut etter vært...du får håper på at den dagen kommer:) ta en dag om gangen:)
i am in love
0
19.04.2017 20:17:56
hei, jeg ble sammen med en gutt for ikke så lenge siden. jeg er kjempe forelsket i ham, men er redd for at han er forelsaka i bestevennina mi. hun flørter med ham, eller jeg vet ikke men det ser veldig sånn ut. han har likt henne før, så jeg er litt redd for at han liker henne. men han har sagt at han bare liker meg og ingen andre. men jeg er ikke helt sikker så jeg trenger noen tips til hvordan jeg skal takle det:)
kissa 99
0
22.04.2017 12:11:19
du bør se om han flørter med henne tilbake eller du kan spørre han face2face om han liker henne
What?
0
14.04.2017 20:12:26
Hei , det er bare en ting jeg lurer på kan gutter ha følelser for samme jente i år selvom han har vært sammen med andre ? Og han liksom sier at han aldri mista følelsene for deg ? Og det samme sier han til en av vennene mine. Er han liksom litt ute å kjører eller ? (Player)
kissa 99
0
18.04.2017 15:37:02
ehh ja det kan jo gå fint ann det, jeg er ikke player selv og jeg kommer aldrig til å bli det heller men det beste er nok at du spør han:) så for du nok svar på det du lurer på:) bare spør han det er det beste for deg det mener jeg:)
Dikte
0
13.04.2017 20:08:48
Jeg er jente og liker en gutt... Men jeg vet ikke om jeg vil si det til han. Jeg er så redd for at han ikke liker meg...(som han garantert ikke gjør) Vi går i samme klasse, så det hadde vært kleint om jeg hadde sagt det, og han ikke liker meg tilbake. En gang likte jeg en annen gutt i klasse. Jeg sa det til han men han likte ikke meg... Jeg ble ikke sånn kjempe lei meg da. Plutselig visste hele klassen om det, til og med guttene! En gutt plager meg fortsatt med det, og det er ikke gøy! Det var ikke gutten som sa det til de andre i klassen, men en jente jeg sa det til som sa det til ALLE selv om hun lovte at hun ikke skulle si det til noen! Burde jeg si at jeg liker han?
kissa 99
1
13.04.2017 20:47:08
du bør gi beskjed til læreren din at det er en gutt som forsatt plager deg når du forlenge siden sa at du liker han i klassen din men at han ikke likte deg tilbake si det til læreren din eller andre du stoler på så blir det nok bedre:) det var stygt gjordt av hun jenta å si det til alle andre, men ikke tenkt på det se heller fremover:) du må først se om du og han har noe til felles for eksempel en felles fritids aktivitet da er det lettere å ha en samtale:) jeg skal gi deg noen tips som du kan se om han er intresert i deg eller ikke se han inn i øynene og smil til han se om du får blikontakt med han du kan og ta på han (kroppskontakt) flørte med han da viser du tydelig at du liker han og da ser du og om han flørter med deg tilbake du kan og gi han hyggelige komplimanger du kan og snakke med han på sosiale medier sosiale medier er en veldig fin måtte å bli kjent med folk vist man ikke tør å snakke med dem face2face til å begynne med men det viktigste er jo at han er snille gutt:) dere trenger ikke å ha så mye til felles egentlig men vist dere har godt kjemi og er trygge i hverandres nærvær så ser det veldig lyst ut:) JEG ØNSKER DEG MASSE LYKKE TIL:)
Dikte
0
14.04.2017 12:40:17
Tusen takk for de fine tipsene :-)
kissa 99
0
18.04.2017 15:22:52
bare hyggelig:)
Gorten
0
05.04.2017 17:19:30
Hei det er en jente i klassen min som jeg liker. Og hun ser på meg mens hun snakker med andre. Kan dette bety at hun liker meg??
kissa 99
0
12.04.2017 09:06:06
Ja det er et tegn på at hun liker deg:)
Love Mikkel❤
0
08.04.2017 08:02:54
Ja det kan bety at hun liker deg. Du må bare gå bort å spørre og husk at om hun ikke liker deg så finnes det flere fisk i havet. Dette klarer du, lykke til!
Love Mikkel❤
0
05.04.2017 16:13:07
Hei. Jeg er en jente. Jeg liker en gutt. Han er kjekk, snill og har et fint smil. Han smiler og blunker til meg. Jeg har veldig lyst til å bli sammen med han men jeg vet ikke om han liker meg hva skal jeg gjøre? Kan du hjelpe meg ? Det hadde vært til stor hjelp!
kissa 99
2
05.04.2017 17:24:18
klart jeg vill hjelpe deg frøken:) når han smiler og blunker til deg så er det et tegn på at han liker deg:) og vist han flørter med deg:) og vist han gir deg komplimanger som for eksempel at du er veldig vakker eller at han vill være hjelpsom osv....først må dere finne ut om dere passer sammen finn ut om dere har noen felles intereser da er det lettere å snakke sammen...dere trenger nødvendigvis ikke å ha noen felles interserer...mine foreldre har sagt til meg at det viktigste er at jenta er snille og hyggelig (jeg er en gutt) og det er sant så lenge han er snill og hyggelig så er det det viktigste:)...det ser ut som at han liker deg:) du kan og snakke med han på sosiale medier:)...ta en dag om gangen:) jeg krysser fingrene mine for at du blir sammen med han senere:) vær deg selv det er mitt beste tips:) JEG ØNSKER DEG MASSE LYKKE TIL:)
14
1
01.04.2017 21:37:09
Hei, hva skal jeg gjøre når jeg vil bli kjennet med andre gutter? Lit rar spørsmål men ja...
kissa 99
1
04.04.2017 15:18:54
jeg har vært veldig opptatt i det siste så jeg har ikke hatt tid til å svare deg:( men jeg skal svare deg nå:) jeg synes ikke at det var et rart spørsmål i det hele tatt du kan snakke med dem på skolen, sosiale medier på fritiden osv men det viktigste av alt er at du er deg selv:)
14
0
05.04.2017 21:43:11
Å tusen takk! Men liksom hvordan flørter man liksom?
kissa 99
0
12.04.2017 09:03:32
du kan flørte på forskjelige måter du kan se de inn i øynene og blunke til dem:) ta på dem (kropskontakt) sende dem søte meldinger på sosiale medier osv LYKKE TIL VIDERE:)
Emma
1
26.03.2017 22:18:18
Vet du ikke hva jeg stammer betyr? Men uansett:) det betyr at man liksom snakker sånn her: h h h v vil d du finne p på n noe ?
kissa 99
1
28.03.2017 16:20:37
oh nå skjønner jeg hva du mener:)...da betyr stammer det samme som at man blir nervøs, redd, usikker
halla
1
16.03.2017 18:24:57
jeg er en gutt som er 14 year som er liker ei jente og ikke tor a si det fra til henne. hva skal jeg gjore
kissa 99
0
28.03.2017 15:52:34
du kan snakke med henne på sosiale medier:) du kan gi henne komplimanger på sosiale medier til å begynne med da forstår hun at du viser intersse for henne:) vis dere går på samme skole så kan du smille og se henne inn i øynene:) se om bliket deres møttes:) du kan og ta på henne (kroppskontakt) vis du kommer til den dagen der du ha funnet ut at dere har god kjemi sammen:)..jeg håper for din del at det kommer til å går bra:) bare prøv deg frem:) ta en dag om gangen:) JEG ØNSKER DEG LYKKE TIL:)
kissa 99
0
16.03.2017 18:51:10
du kan snakke med henne på sosiale medier:) gi henne komplimanger det elsker jenter:) se henne inn i øynene når dere snakker sammen:) ta på henne (Kroppskontakt) da vet hun at du liker henne:) smil til henne:) gå rett i ryggen da har du en bra holdning:) gjør noe på fritiden med henne:) snakk med henne samme hva det er om:) enten om det er på skolen, sosiale medier osv det viktigste er å ta kontakt:) ta en dag om gangen:) jo bedre dere blir kjent jo lettere er det å finne ut om dere passer sammen:) ØNSKER DEG LYKKE TIL VIDERE:)
Heihei
1
06.03.2017 23:25:32
Jeg r en jente som tror liner en gutt som r ett år yngre. Har han på snap, men han svarer meg nesten aldri han bare smerter dager. Og han r også på spam lista mi for d ville han. R d egt ett deg på at han liker meg når han ville være med på spamlista mi?? Jo iallefall sp murte jeg på om hvordan jeg kunne på han til å svare meg??
kissa 99
0
07.03.2017 15:23:01
jeg hadde problemer med å forstå hva spørsmålet ditt var, men jeg skal hjelpe deg så godt jeg kan :) vist dere går på samme skole så kan du kan snakke med han på skolen:) vist han ikke svarer deg så ofte på snap eller andre sosiale medier LYKKE TIL VIDERE:)
leser
0
24.02.2017 00:49:51
når det er slik at man skjuler følelsene,og kan klare det,er man bare blitt nysjerige.men det kan jo gå ok.
Love a girl
0
15.02.2017 12:58:30
Hei jeg er så sikkelig forelsket i en jente Åssen blir jeg sammen med henne alle jentene i klassen snakker om gutter heletiden bortsett fra hun,hun sier heletiden at jeg må skjerpe meg :PS ingen av oss som er puberteten
Hallo
1
02.03.2017 21:31:52
Jenter vil at gutter skal spørre dem om å bli sammen med dem. Liksom du kan se på tegnene hennes om du henger med henne og tar insjativ. Vil hun bli glad. Bare ikke spør henne sånn liker du meg? Mer sånn du skjønner jeg har følelser for deg og jeg lurte på om du likte meg på den samme måten eller no
Kamz
0
14.02.2017 09:55:33
Få gutter boner når de er med jenten de liker?
AB
0
20.04.2017 20:28:57
Hvis jentene leker litt deilig og på en står litt flørtete ut så ja
kissa 99
1
15.02.2017 17:25:09
det er mangen som får det men det varierer fra gutt til gutt
Heihei
0
11.02.2017 20:59:17
Hei! Okey vet ikke hvor jeg skal begynne men. I går så var jeg men noen venner ( tror de r iallefall vennene mine eller ikke) men uansett så var vi med noen gutter og vi "lekte" flaske turen peker på og da måtte en gutt "a" og en jente "j" de måtte kysse. Så lekte vi kyss klapp eller klem. Og da vare d "a" som måtte kysse klappe eller klemme meg og han tok kyss på kinnet og d gjorde han flere ganger. Og da ble "j" sjalu og var slem mot meg hele den kvelden og jeg lurer på har "a" litt følelser for meg og lurte liksom på hvorfor han tok kyss og ikke klem eller klapp. Men så ble de sammen deg kvelden og hun andre jenta "a" har også kjæreste og da sa "a" når vi skulle sove at jeg ikke måtte gå til den som var kjekkest og sånt men d gjør jo hun. Og de snakke bare om kjærestene sine nesten hele nattan og da sa jeg at de ser på meg som den som skal ha den rar gutt og egt ikke få meg noen:( de r egt bare slemme mot meg og de ser på meg som den rare og stygge som jeg føler. Og d r ingen som liker meg og jeg har heller ingen ordentlig venner som jeg kan stole på heller:( hva skal jeg gjøre? Hvordan kan jeg få meg en ekte venn og en kjæreste som liker meg for den jeg r?
kissa 99
1
11.02.2017 23:34:13
du bør snakke med de som har vært stygge med deg så blir det nok bedre:) snakk om hva du synes ikke var bra med leken så får de og si si mening...det beste muligheten for å få seg venner er å være seg selv og være med i samtalen og være hyggelig osv...du har hele livet ditt på å få deg kjærest:) det kommer med tiden:) LYKKE TIL VIDERE:)
Unicorns
2
10.02.2017 09:08:45
Hey! Eg e liker ein gutt og mange trur han liker meg og. Når vi hadde ball i januar så gjekk eg bort til han og spurte han om han ville danse med meg og han ja, så klart. Etter d så har han sett på meg veldig masse osv, men mange jenter i klassen min seier at han ikkje liker meg. Mange trur fordi han e litt eldre enn meg osv og at jentene i klassen min liker han elle e sjalu på meg. Det eg syns e rart e at jentene i klassen min seier at han ikkje ser på meg elle liker meg, men han ser heile tide på meg, når eg e åleina så kommer han nesten bort før noken av vennene mine kommer til meg så går han bort. Kva skal eg gjere siden eg vil snakke med han og sånt, men eg e kje tøff nok te å gjere det lissom. Og når vi har noke som heiter fysisk så e det to grupper, han e på ein gruppe og eg e på ein, men når han e med oss så ser han på meg og av og til så står han ved siden av meg. Og når han står feks på andre siden av gymsalen og eg på andre så kommer han plutseleg bort til meg. Og han e så snill og seier at dette klarer eg osv. Det eg meiner e kva skal eg gjere lissom? Eg e så confused siden han ser på meg, e kjempe snill, vil snakke med meg, men så seier jentene i klassen min at han ikkje liker meg:// Kan eg få tips?
kissa 99
2
10.02.2017 17:16:29
jeg regner med at du er en jente...når han ser på deg så er det en tegn på at han liker deg:) vist du ser han inn i øynene og smiler til han så sender du ut et signal til han om at du liker han:) så kan du se om han smiler og ser på deg tilbake:) ikke hør på hva jentene i klassen din sier du bestemmer selv om du vil bli bedre kjent med han:) vist du synes at han er kjekke og greie så kan du bli bedre kjent med han...du bestemmer ikke jentene i klassen din:) ikke bry deg om at de jentene sier at han ikke ser på deg de er bare sjalu:) han går nok bort fra deg siden han kanskje er sjenert...men når han kommer til deg så signaliserer han at han vil snakke med deg:)...lukk ørene når jentene sier noe negativt om han du liker:) da er du veldig voksen av deg:)...du sier at du ikke klarer å snakke med han...da skal jeg bruke meg selv som et eksempel:) når jeg skulle gi julegaven til hun jeg liker ( som nå er kjæresten min) så tvang jeg meg selv til å snakk med henne det var skummelt men jeg var så stolt over at jeg klarte å snakke med henne:) vi snakket mye på sosiale medier så fant vi litt mer ut hva vi gjordet på fritiden osv..så etter vært så gikk alt naturlig så etter vært så kunne jeg holde henne i hånden å klemme henne osv...jeg signaliserte at jeg likte henne med å komme borti henne med vilje i armen.. så du kan flørte med han og se om han flørter tilbake med deg bare ta insiativ da blir alt lettere etter vært...vist dere har en bra tone så er det stor skjengs på at dere kan bli kjærester:) og ha det fint sammen:)...JEG HAR TROEN PÅ DEG BARE VÆR DEG SELV DU KLARER DET TIL SLUTT ØNSKER DEG LYKKE TIL VIDERE MED KJÆRLIGHETEN:)
14 jente
3
06.02.2017 22:05:03
Hei! Jeg vet ikke hvem jeg liker. Følelsene mine r så rare først så liker jeg den ene så om noen dager liker jeg de andre. Jeg har til og med likt tre gutter på likt. Og til fredagen skal to av vennene mine møte to gutter. Og jeg har veldig lyst å være med men da blir d liksom litt rart at liksom de har en gutt og jeg har ingen. Føler også at ingen liker meg og at inger gutter gir liksom initiativ til meg. Føler egt at jeg bare r luft for guttene jeg kjenner og at de egt ikke ser meg:( hva skal jeg gjøre og hvordan får man seg en kjæreste?
kissa 99
0
07.02.2017 15:40:50
du har hele livet ditt på å få deg kjæreste:) det kommer når du minst venter det:) det beste er å være seg selv:) gutter liker jenter som tar insiativ i samtaler:) jenter som er hyggelige og som bryr seg om de rundt seg:) osv...men det som er det viktigste for oss gutter er at jenta er hyggelige og greie:) LYKKE TIL MED JAKTEN PÅ Å FINNE DEN RETTE GUTTEN I DITT HJERTE:)
Emma
1
01.02.2017 23:23:38
Hei! Sender et spørsmål igjen... Men i friminuttet spilte vi elefantball (nesten som stikkball). Jeg ble tatt av en i 6 klasse og måtte gå på sidelinja. Etter litt ble han jeg er forelska i tatt, og han kon rett bort til meg og var 4-5 cm unna ansiktet mitt får han snudde seg. Han så meg rett inn i øynene! Hva betyr det?
kissa 99
1
02.02.2017 15:49:41
det kan bety at han har lyst å kysse deg:)
Emma
1
01.02.2017 23:24:37
Jo jeg glemte også at han stelte seg rett ved siden av meg og sto der i 5 sek. Før han gikk til Bestevennen hans
kissa 99
3
02.02.2017 15:50:39
han vil nok være så mye som han kan i nærheten av deg:)
Emma
2
02.02.2017 23:36:09
Tusen takk!
kissa 99
2
03.02.2017 21:23:09
værse god:)
Hei så forelska
7
31.01.2017 21:49:37
Jenter liker når gutter er romantiske og snille gir komplimenter og er seg selv. Ja be henne med deg hjem ( rydd rommmet ditt først) jenter liker gutter som er ryddige❤Lykke til videre
Så forelska
2
31.01.2017 16:47:24
Nå spør jeg en jente. Hva liker jenter? Skal jeg be hu med hjem? Skal
kissa 99
0
02.02.2017 16:07:40
jenter liker gutter som tør å ta insiativ:) at guttene behandler jenta med respekt omsorg og mye kjærlighet:) at gutten bryr seg om jenta at han vill henne alt vel:) det lønner deg og å gi jenter komplimanger:) det elsker jenter:) det er og veldig viktig at gutten klarer å oppføre deg siden jenter liker ikke gutter som kommer ofte i probleemr og som er barnslige...jenter likker og å få ting men det bør du gjøre vist begge liker hverandre:) du kan be en jente ut når dere har god kjemi:) vist hun liker deg tilbake så kommer hun garantert til å si ja vis du spør henne ut:) når du skal spørre en jente om å bli sammen så så bør du spørre henne face2face siden det er den beste måten siden det er mare personlig en å spørre hene via meldinger det er og kanskje lurt å spørre henne når dere er alene bare dere to:) jenter liker og gutter som er flørtete:) du bør se det litt an før du inviterer en jente hjem:) alt sammen kommer med tiden:)...men det viktigste er at du er deg selv.) ØNSKER MASSE LYKKE TIL:)
Så forelska
1
31.01.2017 16:45:45
Som jeg gjør skal jeg fortsette med det?
Så forelska
2
31.01.2017 16:45:19
Skal jeg gi gode kommentarer for at hun skal like meg
kissa 99
0
02.02.2017 15:53:50
ja:) men det beste er at du er deg selv:)
Victuri
1
31.01.2017 17:57:12
Sure m8
Så forelska
0
31.01.2017 16:43:50
Sier det til læreren dem får sitte Igen
Så forelska
0
31.01.2017 16:43:12
Jeg er lit ung men jeg trenger hjelp ikke for og skryte men jeg er den mest populære gutten i 9klasse så ja mange prøver seg og de andre gutta prøver og skade meg lit som slå meg midt i men klarer og ta takki hånda på han så men noen av jentene tror jeg starter det men noen vet jeg ikke gjør det og støtter meg så har lit flaks men skal jeg gå Una i stede jeg tror hu tror jeg er en som slåss mye
kissa 99
0
02.02.2017 16:11:53
så lenge du ikke slåss på alvor så er jentene fornøyd det er flaut å sloss på i virkeligheten ingen jenter liker det og du kommer selv i problemer og slossing løser ingenting det gjør alt 100 ganger være...men det er lov på tull det er det så lenge du begrenser deg:)
Hei så forelska
1
31.01.2017 21:44:45
Du må bare hoppe uti det eg har sikkert ikkje så mye erfaring som du sidene. Er 12 men bare pass på at du ikkje tråkker noen andre på tærene. Vis du liker henne må du bare vise den du virkelig er inni deg
Så forelska
0
31.01.2017 16:04:34
Jeg tror en anen dust er forelska i den jenta jeg er forelska i men hav skal jeg gjøre?
kissa 99
0
02.02.2017 16:18:02
vær der for henne:) vis at du er den rette gutter osv:)
kissa 99
0
02.02.2017 16:14:49
du bør være der for henne:) vise at du bryr deg om henne osv:)
Emma
1
01.02.2017 23:26:42
Spør henne før han "dusten" spør henne!!
0
31.01.2017 16:02:14
Jeg ville sakt at vis du er tøfere en meg så Hadde jeg spurt
0
31.01.2017 16:00:01
HVa skal jeg gjøre jeg er forelska i en men jeg prøver og prate med hu men jeg stammer
kissa 99
1
02.02.2017 16:21:30
hva mener du med "jeg stammer" er det du mener at du høres sliten ut? vist det er det du mener så er det bare en treningsakk:) det blir lettere å snakke med henne etter vært:)
2
31.01.2017 15:58:10
Ehi PG luer på Åsen man ser at en han/hun er forelsket i deg jeg er forelsket i en og hav skal jeg si til hu kan dere hjelpe meg please jeg tror hun er forelsket i meg men tør ikke og si noe til hu
kissa 99
0
02.02.2017 16:37:00
vist blikene deres ofte møttes og at dere ofte smiller til hverandre så er et et tegn på at dere liker hverandre:) vist dere har kroppskontakt så er det et bra tegn:) at du gir henne fine komplimanger:) gjør noe på fritiden med henne:) du kan begynne å snakke med henne på sosiale medier vist det er lettere en i real life til å begynne med eller du kan ta med deg en venn når du skal snakke med henne:) men det går og an å snakke med henne når hun står helt alene:) uten at hun er med venene sine det er av og til lettere siden da trenger du ikke å tenke på de rundt deg:) LYKKE TIL VIDERE OG HUSK : DU TAR EN DAG OM GANGEN OG SÅ SER DU HVORDAN DET GÅR:)
Emma
1
28.01.2017 13:47:41
Jeg er dritforelska i en gutt i klassa, og tror han er det med meg også. I KRLE timen på torsdag, fikk vi oppgave i å tegne noe islamsk og jeg og crushet mitt ble ferdig samtidig. Litt etter ble bestevennen hans ferdig (han sitter foran meg) også begynte crushet mitt og bestevennen hans å gi hverandre rare blikk,og jeg skjønte ingenting. Bestevennen til crushet mitt( kaller crushet mitt bare for C bestevennen hans for B) sitter foran meg og jeg sitter nesten ved siden av C. Bare han sitter 2 rader bort for meg. Ikke bakover men siden...ja ikke sikkert dere forstår.. men etter C og B ble ferdige å sende hverandre blikk, begynte C å tulle med håret sitt, tok de snorene på hettegensern å lata som han hadde langt hår
kissa 99
1
28.01.2017 17:49:19
det ser og ut til at han vil ha oppmerksomheten din:)
kissa 99
0
28.01.2017 17:47:24
jeg forsto ingenting nesten...prøv neste gang å ikke gjøre det så komplisert i mine øyne ( ikke vondt ment) men jeg skal prøve å hjelpe deg uansett:)...du kan se han inn i øynene og smile til han du liker:) og blunke til han du kan og snakke med han på sosiale medier:) ta på han (kroppskontakt) gi han hyggelige komplimanger:) gå rett i ryggen og brystene frem:) gjør noe på fritiden med han får å bli bedre kjent uten om skolen:) ØNSKER MASSE LYKKE TIL VIDERE
gutt 16
0
23.01.2017 21:37:13
hei! eg like ei jente som går i klassen over (Vg2) men vi går ikkje på same Vgs! kva skal eg gjere?
kissa 99
0
24.01.2017 15:24:08
du kan snakke med henne på sosiale medier:) snakke med henne på skolen når hun for eksempel er alene det er lettere det en at hun er med mangen venner men det går fint det og:) ta på henne (kroppskontakt) når du ser henne så prøv å se henne inn i øynene og smil til henne:) gi henne fine komplimanger det elsker jenter:) gå rett i ryggen og brystkassa frem jenter liker når gutter har en bra holdning:) gjør noe på fritiden med henne:) LYKKE TIL:)
carmen
1
16.01.2017 13:48:15
dette er veldig gode tegn som hjalp meg om mitt crush og finne ut av det!:)
Gut
5
14.01.2017 13:28:40
Hei det er meg igjen (vist du husker meg)
Eg er jo forelska i ein jente som eg trur er forelska i meg. Men eg har ikkje turt å spørre ho, no så henger ho fortsatt med meg, men ho henger med nokon gutter i parallelklassen. Venta eg forlenge? Lika ho meg enda? Bør eg spør ho?
kissa 99
1
15.01.2017 12:20:32
hei igjen:) det er bra at hun liker deg:) du har ikke ventet forlenge du har forsatt håp:) vis dere har god kjemi og dere liker hverandre godt så kan du spørre hun:) hun liker nok enda:) ikke bry deg for mye om hun henger med noen gutter i parellklassen:) du kan spørre hun når dere er alene bare dere to:) jeg vet ikke hvordan det går med dere siden jeg skjenner dere ikke...men jeg håper jo at hun liker deg enda:) og at hun vill bli sammen med deg:) jeg spurte hun jeg liker om å bli sammen når jeg var alene med henne og jeg fikk ja:) lytt til hjertet ditt og hode og magefølelsen din:) vis det sier at du skal spørre henne om å bli sammen så anbefaler jeg det:) vis hun ikke vill bli sammen med deg så må du huske at det finnes 1000 vis av jenter der ute som vil elske deg for akurat den du er som person:) LYKKE TIL VIDERE PÅ REISEN DIN:)
Gut, 12
0
15.01.2017 13:45:43
Tusen takk for støtta
kissa 99
2
15.01.2017 13:58:39
bare hyggelig kompis:)
Heihei
0
09.01.2017 08:28:31
Hei, jeg liker en gutt som r et år yngre enn meg. Bestevenninna mi driver med bestevennen hans om jeg liker. Så vi har liksom vært sammen mange ganger vi fire. Og da har venninna mi sakt at jeg og ham jeg liker passer sammen og burde liksom drive. Men jeg vet ikke om han liker meg. Han kysser på alle jenter som han ikke liker og venninna mi har sakt til meg at han er veldig glad i å kysse. Og jeg som ikke har kysset før. Men hver gang vi møtes vi fire og jeg og venninna mi skal hjem så klemmer han jeg liker meg. Men jeg vet ikke helt hvordan jeg skal få kontakt. Når han ikke har adda meg på snap og jeg heller ikke har nummeret hans. Hvordan skal jeg få kontakt med han?
kissa 99
0
09.01.2017 16:26:46
jeg vet ikke hva du mener med ordet "drive" men du bør snakke med han hvorfor han gir ut så forskjelige singnaler til forskjellige jener...men det beste vill være for deg og se etter andre gutter som er mer modne som bare vil kysse og klemme og holde hånden bare den 1 jenta han liker deg for eksempel lett heller etter andre gutter siden det finnes andre gutter der ute som vill elske deg med helle sitt hjertet:) LYKKE TIL VIDERE:)
Heihei
0
09.01.2017 17:51:02
"Drive" betyr at du liksom holder på med noen at du er på vei å bli sammens med den personen. Men tusen takk for svaret❤❤
kissa 99
0
09.01.2017 20:16:34
nå vet jeg hva drive betyr:) det var en sann glede å hjelpe deg:)
Anonym, Jente
0
09.01.2017 00:24:05
Jeg er dritforelska i en gutt i klassen, avogtil ser han på meg mens han fikser på sveisen..er det er godt tegn? Itillegg forteller han meg historier fra barndommen og sånt..Avogtil prøver han og få meg til og le...men Jeg tror også at han er ''In love'' med en annen i klassen..(venninen min) Hva skal je gjøre??
kissa 99
1
09.01.2017 16:19:39
han liker deg han gjør det:) du bør prøve å flørte med han:) du kan se han inn i øynene når dere snakker sammen:) og smile og blunke til han:) ta på han (kropskontakt) gi han hyggelige komplimaner:) og legge han til på sosiale medier:) gjøre noe med han på fritiden din:) du får prøve å ha han til å like deg og ikke venninen din...men vis du eller veninen din vis en av dere ikke får han for eksempel så må du/dere huske at det finnes 100 vis av gutter der ute som vill elske dere for akuratt den dere er som person:) ØNSKER DEG MASSE LYKKE TIL:)
Jente
0
07.01.2017 23:14:30
Hei, for ca en halvtime siden så sendte jeg til en gutt som venninna mi liker. Der skrev jeg " vet du at hun liker deg" hun= venninna mi. Og da skriv han nei. Og hun venninna mi har sakt til meg på skolen at at vet at hun liker han og mye mer. Så da sendte jeg til hun venninna mi og skrev at jeg sendte "vet du at hun liker deg og da skrev han nei" da svarte hun til bake. "Faen hvorfor gjorde du d" da skrev jeg" du sa jo d til meg på skolen" da slev hun idiot til meg og my mer. Og til ogmed har hun jugd til meg om andre ting. Og da trudde jeg at hun jugde om d hun sa til meg om d her. Og d var tydeligvis ikke sant. Jeg har også sakt d til mamma og hun sa at jeg ikke akkurat burdde spørre om d. Men jeg hviste liksom ikke hva jeg skulle tro. Og nå er du dritsur på meg. Og jeg vet ikke hva jeg skal gjøre? Hjelp meg!
kissa 99
0
08.01.2017 00:35:44
det var veldig uedvendig av deg å blande deg opp i vennina di sitt privat liv...men du gjør jo det får å hjelpe henne og det er jo bra det:) snakk med henne om det som skjedde det er det beste snakk om det face2face med henne:) LYKKE TIL:)
To
0
06.01.2017 17:14:32
Går det Ann å slette??? (red: send spørsmål på ung.no/oss og be om sletting, så fikser vi det. )

Spørsmål og svar

Hvordan kan man få seg kjæreste?
Hei! Mitt råd til deg er at du hele tiden prøver å være deg selv, vær hyggelig, gi komplimenter (ærlige) og være egasjert og vis henne interes...
Hvordan starte en samtale med han? Og hvordan vet jeg om han liker meg?
Hei Jeg legger ved en artikkel som handler om hvordan man vet om en person liker deg eller ikke, den heter "20 tegn på at han/hun liker deg".Hvis be...
Hvordan kan man gå frem for å få seg kjæreste? Er av den sjenerte typen.
Hei For å få seg kjæreste må man finne en man virkelig liker og passer sammen med, og får å finne denne personen må man være utadvendt og sos...
Har dere noen tips til hvordan flørte/sjekke opp jenter?
Hei!   Vedlagt finner du artikkelen "ung.nos flørteskole" der det står en del om flørting og sjekking. Jeg legger også ved noen andre artikler ...
Hvordan skal jeg holde samtalen med han gående?
Hei Så hyggelig at du har møtt en du liker og at dere har fått så god kontakt. Det virker jo absolutt som han liker å snakke med deg, men jeg sk...
Hvordan kan jeg spørre en jente ut uten at det blir kleint? 
Hei, og takk for spørsmål! Det er et kjent problem for mange; hvordan man kan spørre noen ut uten at det blir kleint. For deg tror jeg ikke det bi...
Jeg vil bli sammen med en jente, hva skal jeg gjøre?
Hei, Siden du foretrekker punkter skal du få svar punktvis: 1. Dersom hun ofte er i nærheten av deg, smiler mye til deg, snakke mye med deg kan de...
Hvordan kan jeg vite helt sikkert at en gutt liker meg?
Hei Takk for spørsmål. 1. Folk oppfører seg ofte forskjellig når de liker eller er forelsket i en person, så det er vanskelig å si sikkert om ...
Forelsket i en gutt men vet ikke om han liker meg.
Hei Det er alltid vanskelig å være forelsket i noen når man ikke vet hva den andre tenker. Det virker jo som om dere har hatt en del kontakt, og d...
Hvordan skal jeg gå fra å få en gutt interessert? 
Hei, og takk for spørsmål! Det er mange måter å gå fram for å få en gutt interressert, og det er ikke nødvendig å snakke om sex av den grunn...
Hvordan vet jeg om jenta er interessert?
Hei Det er fint å høre at du har lyst å be henne ut- jenter liker gutter som tar initiativ! Dersom hun får følelsen av at du holder på med noen...
Hvordan flørte for å få jenter superinteressert? Lyst på kjæreste. 
Hei Det er ikke så lett å si hvorfor de ikke er superinteressert. Kanskje er det fordi dere ikke har passet sammen? Andre ganger kan det jo ha vær...
Pupillene hennes blir større når hun ser på meg. Hva betyr dette?
Hei Så hyggelig at du har så god kjemi med hun du liker! Hvis pupillene hennes utvider seg når hun ser på deg, kan dette være et tegn på at hun...
Hvorfor spiller gutter hard to get, og hva skal man gjøre da?
Hei Så hyggelig at du sender inn spørsmål til oss. Du skal selvfølgelig få svar, men det blir jo på norsk:)Jeg skjønner godt din frustrasjon o...
En gutt sier halla brosjan til meg
Hei Takk for at du sender inn spørsmål til oss. Det vet jeg desverre ikke noe om. Jeg tror han hilser på deg og vil gjøre noe morsomt ut av det, ...
Bli kjent med ei jente.
Hei Det er mange måter å gjøre dette på, og vi har samlet gode tips i artiklene jeg lenker ved under. Ta en kikk på dem! Men husk at det beste t...
Hvordan gå fra venn til kjæreste? Vanskelig å "prøve seg" på noen. 
Hei For å gå fra venn til kjæreste må du vise at du er interessert, og ikke bare som en venn. Flørter du med de jentene du liker får du vist ty...
Hvilken karakter må til for å komme inn på idrettslinja? Er jeg normalvektig? Jeg er forelsket. Skal jeg spørre han eller vente til han spør meg? Jeg er bare 12 år.
Hei Jente 12 år. Takk for at du skriver til Ung.no. Klart det er lov å stille oss spørsmål, selv om du bare er 12 år. Det viktigste er at du er ...
 Hvordan bli enda bedre kjent med han? Hva skal vi snakke om?
Hei Les artikkelen under kalt "20 tegn på at han/hun liker deg" for tips til hvordan du kan se om denne gutten liker deg eller ikke. Når det gjelde...
Jeg liker en gutt, men tør ikke snakke med han
Hei Selv om det er skummelt bør du absolutt ta det første steget! Det høres jo ut som om han liker deg. Jeg legger ved noen ulike artikler. Den en...
Se alle