Hopp til hovedinnholdet

A-Å

20 tegn på at han/hun liker deg

Forelsket jente (colourbox.com)

Mange opplever stadig følelsen av å være hodestups forelsket, og at det ikke er noe man ønsker mer enn at den du er forelsket i skal føle det samme for deg! Men hvordan vet du om en person liker deg eller ikke?

Av Signe, ungdomsjournalist ung.no

Alle oppfører seg forskjellig ovenfor den man er forelsket i. Noen blir tøffe og vil gjerne imponere så mye som mulig, mens andre blir nervøse og synes det er vanskelig å ta kontakt. Likevel finnes det noen tegn som ofte går igjen, og under kan du finne noe av det man ofte gjør når man er forelsket.

tall 1Blikkontakt

Tar du ofte personen i se på deg, og møtes blikket deres ofte? Dette kan være et tegn på at han/hun liker deg. At blikket deres møtes kan bety at begge tenker på hverandre, og i tillegg er det en fin måte å vise interesse overfor den man er forelsket i på!

tall 2Oppsøker deg og oppholder seg rundt deg

Merker du at han/hun ofte oppholder seg i nærheten av der du er? Dette kan være et annet tegn på forelskelse. Er man forelsket i en person har man nemlig ofte oversikt over hvor denne personen befinner seg. I tillegg ønsker man kontakt, og dette får man mye lettere ved å være i nærheten av personen. Merker du altså at en person ofte leter etter deg med blikket sitt og er interessert i hvor du er kan dette være et tegn på at personen er interessert i deg.

 

tall 3Gir deg ekstra mye oppmerksomhet

Er man forelsket i en person gir man ofte denne personen ekstra mye oppmerksomhet. Er dere for eksempel flere som står i en gjeng vil en som er forelsket i deg ofte bry seg mest om akkurat det du sier og gjør. Ofte kan det virke som om personen snakker spesielt til deg ved at han/hun ser rett på deg, selv om dere står i en gruppe på flere. I tillegg vil han/hun ofte vise ekstra mye interesse når akkurat du snakker.

 

tall 4Tar kontakt

Personen tar ofte kontakt for å spørre om dere skal finne på noe eller møtes. Han/hun er interessert i å tilbringe tid med deg! I tillegg starter personen ofte samtaler med deg for eksempel på skolen eller på chat.

 

tall 5Hun/han snakker om deg til venner

Kanskje blir du spurt etter om du er syk og borte fra skolen en dag. Han/hun har lagt merke til at du ikke er der og spør vennene dine om hvor du er. Eller han/hun snakker mye om deg til sine egne venner. Når man er forelsket så tenker man på personen nesten hele tiden, så hvis du får høre av andre at han/hun snakker mye positivt om deg til andre, kan det godt hende det er en forelskelse på gang...

 

tall 6Smiler

Han/hun er i godt humør og smiler. Når man er forelsket så vil man vise seg fra sin beste og mest positive side. Hvis han/hun smiler mye når du er i nærheten, kan det bety at han/hun er interessert og blir veldig glad for å se deg.

Les mer (ung.no) LES MER: "Flørtetips for små skriftlige meldinger"

 

tall 7Gjengjelder flørting

Hvordan reagerer han/hun når du åpner deg opp ovenfor personen, gir han/hun oppmerksomhet og er flørtende? Tar personen i mot flørtingen og viser samme interesse ovenfor deg, eller er han/hun avvisende? Hvordan en person reagerer på flørting kan si mye om hva personen tenker om deg.

 

tall 8Prøver å være morsom

Personen prøver å være morsom for å få deg til å le. Personen ønsker å imponere deg og å vise at han/hun er en person det er morsomt å være sammen med! Kanskje du til og med merker at personen prøver for hardt? Dette er nok kun fordi han/hun ønsker å vise seg fra sin beste side.

 

tall 9Små-erter

Du merker at personen "erter" deg på en morsom og tullete måte. Mange bruker dette som et sjekketriks og en metode å få oppmerksomhet på. Ved å erte deg litt får personen oppmerksomheten din uten å vise åpenlyst at han/hun er interessert. Kanskje personen kommer med kommentarer som handler om skolen eller fritidsinteresser? Personen kommenterer gjerne noe som han/hun får til, men som ikke du får til. Han/hun ønsker rett og slett å starte en diskusjon slik at dere får snakket sammen!

 

tall 10Tøffer seg

Man ønsker gjerne å imponere den man er forelsket i. Man vil vise hva man kan, hva man tør og hva man duger til. Derfor prøver mange å "tøffe seg" ovenfor den man er interessert i. Ofte betyr dette at man vil vise fram noe man er god i eller noe man klarer. Andre ganger gjør personen ting som viser fram spesielle eller imponerende evner. Eksempler på dette kan være å hoppe fra "ti-metern", løpe veldig fort, vinne i håndbak eller bade i kaldt vann.

© Frode Øverli. / Distr: Strandcomics.no

 

tall 11Blir klønete og nervøs

Mens noen blir tøffe og vil vise seg fram, blir andre litt klønete og nervøse. Disse får kanskje prestasjonsangst når det kommer til for eksempel sport og andre fritidsaktiviteter man vanligvis mestrer. I tillegg merker du på personen at han/hun er nervøs når han/hun skal snakke med deg. Noen ganger resulterer dette i stamming, rødming og svetting. Personen stokker kanskje til ordene og sier ting som han/hun vanligvis ikke ville sagt. Hvor nervøs man blir varierer selvfølgelig fra person til person.

 

tall 12Er hyggelig og snill

Personen er ofte snill og hyggelig mot deg og ønsker deg alt godt. Spør du han/hun om en tjeneste får du nok ja til svar! I tillegg kommer personen med komplimenter for at du skal føle deg vel, og sier hyggelige ting som du blir glad av å høre.

 

tall 13Fikser på antrekket

Personen sørger for at klærne sitter som de skal før og når dere snakker sammen, og når dere oppholder dere i nærheten av hverandre. Han/hun ønsker å se så fin ut som mulig ovenfor akkurat deg.

 

tall 14Tar seg i håret

Et vanlig tegn på forelskelse er at man ordner håret sitt når man snakker med den man liker. Gutter drar gjerne hånden gjennom håret, mens jenter "tukler" eller "leker" med håret sitt. Også dette gjør man for å prøve å se så pen og vakker ut som mulig.

 

tall 15Ønsker fysisk kontakt

Det er vanlig at en person om er interessert i deg ønsker fysisk kontakt. Personen holder kanskje rundt deg, stryker deg på kinnet, klapper deg på ryggen eller lignende. Det at man ønsker berøring med den man er forelsket i er et vanlig tegn på forelskelse.

 

tall 16Retter seg opp i ryggen

Personen retter seg opp i ryggen i stedet for å krumme den, ofte helt automatisk. Dette er fordi han/hun vil virke så attraktiv og innbydende som mulig. Dette er ofte et tegn på at man ønsker kontakt.

 

tall 17Blir sjalu

Personen blir gjerne sjalu når han/hun ser deg med andre av samme kjønn som han/hun selv er. Dette er fordi personen er redd for konkurranse og for at noen andre skal "stjele" deg fra han/henne. Dette resulterer i at personen prøver å "skjerme" deg fra andre. Personen holder da gjerne rundt deg for å vise at du reservert, i tillegg til å komme bort for å delta i samtaler hvor han/hun ser at du snakker, flørter eller tuller med en annen potensiell kjæreste.

 

tall 18Blir glad av å se deg

Personen blir glad av å se deg, og av å tilbringe tid med deg! Forelskelse innebærer jo at man er veldig glad i en person, og da vil det at han/hun får lov til å tilbringe tid med deg være en ting som gjør personen glad og fornøyd.

 

tall 19Sender koselige sms/meldinger på Facebook

Hvis han/hun sender deg meldinger med komplimenter, hjerter, mye smilefjes etc., kan det bety at vedkommende er interessert. Kanskje særlig hvis meldingen kun inneholder innehold som dette, ikke praktiske spørsmål om lekser eller når dere skulle møte på skolen i morgen. Mange synes det er lettere å skrive koselige komplimenter til en man liker, enn å si det ansikt til ansikt.

 

tall 20Spør om du har kjæreste

Hvis hun/han spør om du er sammen med noen, er det kanskje for å sjekke at du ikke allerede har kjæreste. Ofte betyr et sånt spørsmål at han/hun er interessert i deg. Er man forelsket, vil man jo finne ut av om den man liker har de samme følelsene tilbake, eller om han/hun egentlig liker en annen.

 

Husk uansett at alle oppfører seg forskjellig når de er forelsket. Kanskje du rett og slett bare må hoppe ut i det og se hvor det ender? Lykke til!

Var dette til hjelp?
Var dette til hjelp?

Kommentarer fra brukere Kommentarer


Du må fylle inn både navn og tekst for å sende inn skjemaet.

Legg inn en melding!

Obs! Ung.no svarer IKKE på spørsmål i kommentarfeltet. Send inn spørsmål på ung.no/oss

(HTML-tagger fjernes)
Altfor forelsket Gutt 02
0
17.11.2017 17:11:20
Kan det bli for mye blikkontakt slik at det blir for kleint for vedkommende?
kissa 99
0
17.11.2017 23:55:59
det kan ikke bli for mye blikkontakt vil jeg si så nei
Hh
0
16.11.2017 16:56:34
Jeg er forelsket i en gutt og han flørter med mæ vær dag og jeg sa til han at jeg likte han foran alle i klassen. Da ble han rød i ansiktet da begynnte noen og si uuu så da sa han til dem e dokker sjalu eller. Men Æ e redd for og spørre han har dere noen tips om hvordan Æ skal gjøre det??
kissa 99
0
16.11.2017 21:32:17
flørt med han tilbake:) da viser du at du liker han:) se om du for blikkontakt med han:)se han inn i øynene og smil til han:) gi han fine komplimanger:) vær med han på fritiden:) du kan enten gjøre det på sosiale medier eller face2face LYKKE TIL:)
3546
0
15.11.2017 20:17:26
Jeg tror jeg er forelsket i en gutt. Han framhever meg når vi jobber i grupper, men han har kjereste. Jeg vet ikke hva jeg skal gjøre...
kissa 99
0
15.11.2017 22:48:33
det er veldig snilt gjort av han å snakke varmt om deg:) du bør ikke prøve deg på han siden han har kjæreste men du kan prøve deg på han vis de slår opp husk at det finnes 1000 vis av gutter som kommer til å elske deg for den du er som person se etter andre gutter:) det er det beste LYKKE TIL VIDERE:)
Omg
1
13.11.2017 20:30:57
Det er en jente som virker inntrisert i meg og jeg er inntrisert i henne tilbake men hvordan skal jeg spørre?
kissa 99
1
13.11.2017 20:37:19
det er viktig at dere bruker tid på å bli kjent med hverandre først siden da er det lettere å finne ut om dere passer sammen du kan spør enten på sosiale medier eller face2face men vis du spør henne face2face da blir det mer personlig siden da kan du se hvordan hun reagerer DETTE KOMMER TIL Å GÅ KJEMPE BRA JEG HAR TROEN PÅ DEG JEG ØNSKER DEG MASSE LYKKE TIL VIDERE:)
Mitt kallenavn
0
13.11.2017 09:35:53
Ligner på en i klassen
Hjelp
0
10.11.2017 22:01:47
Hva skal jeg gjøre når jeg savner en person utrolig mye.... og jeg ikke tør å si det til han... jeg tenker på han nesten hele tiden. Men når vi møtes på i på byn med venner så ser han på meg ogsånnt men han snakker og ler og sånn med andre av venninnene mine. Og han snakker ikke til meg en gang... før så gjorde han det men ikke nå lenger han bare ser på meg. Hva skal jeg gjøre??
kissa 99
0
10.11.2017 23:18:05
du kan prøve å flørte med han (vis du er intressertt/ Forelsket i han) når han ser på deg så kan du smile å si hei til han:) da kommer han nok til å si hei tilbake og om du spør hvordan det går med han så kommer han helt sikkert til å svare deg:) så etter litt så har dere en fin samtale sammen:) prøv å start en samtale med han begynn med å si hei det er en bra begynelse:) LYKKKE TIL VIDERE:)
321
0
07.11.2017 17:50:31
Hva betyr det?
kissa 99
0
07.11.2017 18:52:20
hun er nok veldig nysjerrig på om de hun spør er forelska eller ikke men hun har ikke plikt på å få vite om de hun de har kjæreste de som blir spurt de svarer om de vill men det jo en privat sak hun er bare nysjerrig
321
0
07.11.2017 17:50:17
Det er en jente i klassen som har kjæreste men spør alle hvem de er forelska i både på skolen og på sosiale medier
LonelydudexD
3
04.11.2017 22:43:57
Welp, da liker ingen meg xD
Kommentarfelt-engelen
0
05.11.2017 12:29:16
Jeg er 100% sikker på at det er noen der ute som er eller kommer til å bli forelsket i deg! Så, don't you worry :)
007
0
04.11.2017 21:34:19
Kissa 99 alle her har fått hjelp av deg til kjærlighet så tussen takk fra kanskje 100 forsett og hjelp oss i konflikter tussen takk
kissa 99
1
04.11.2017 23:49:55
bare hyggelig:) jeg synes at det er kjempe kjekt å hjelpe dere når det kommer til kjærlighet:) jeg setter stor pris på tilbake meldingen jeg får fra deg, tusen takk det varmer hjertet mitt jeg prøver å hjelpe dere så godt som jeg kan
04
0
04.11.2017 15:53:27
Personen jeg liker er spesielt snill mot meg i gjengen og forsvarer meg vis noen sier noe stygt eller prøver å slå meg, den gir meg også jakken sin når jeg er kaldt. Er det et tegn på at han liker meg? vennenne våre bruker å gjøre det kleint vær gang vi møtes og den ene vennen sier at han ikke liker meg. Hva skal jeg gjøre?
kissa 99
0
04.11.2017 23:56:21
ja det er et tegn på at han liker deg:) du kan legge han til på sosiale medier:) ta på han (kropskontakt) gi han fine komplimanger:) se han inn i øynene og smille til han:) vær med han på fritiden:) vær deg selv det er det beste tipset jeg kan gi til deg du er unik:) LYKKE TIL:)
007
0
04.11.2017 14:38:26
Hvordan skal jeg spørre om nomeret hennes (jeg har sosiale medier)
kissa 99
0
05.11.2017 00:00:01
du kan enten spør etter nummeret hennes på skolen eller spør om vennene dine har nummeret hennes eller legge henne til på sosiale medier og så spøre etter nummeret hennes
007
0
02.11.2017 17:55:54
Det er en jente i klassen(5trinn) som jeg er forelsket i, personen tuller mye med meg.Men hun tuller med alle andre også er hun forelsket i alle eller hva betyr det?
kissa 99
0
02.11.2017 19:28:30
hun er nok veldig betatt av dere gutter...hun tuller med deg det er et tegn på at hun liker deg:) du kan legge henne til på sosiale medier (vis du har det) eller så kan du snakke med henne på skolen:) så ta du det der i fra:) LYKKE TIL VIDERE:)
Hjelp
0
02.11.2017 17:14:11
Hva slags personlighet liker jenter
kissa 99
0
02.11.2017 19:40:49
det varierer fra jente til jenter...du har en kjempe god mulighet til å vinne hjertet hennes (det betyr at hun blir trygg på deg og at hun stoler på deg osv) vis du er 1. snill med henne 2. gir henne fine koplimanger 3. trøste henne vis hun er lei seg 4. vise henne respekt 5. være kosete med henne( vis det er greit for henne) 6. være hjelpsom men det viktigste av alt er at man er seg selv:) så kommer du en vakker dag til å bli sammen med en kjempe søt, snill, hyggelig jente som elsker deg for den du er som person gled deg til den dagen:)
alfred
0
02.11.2017 14:26:37
takk for fine tips
Hjelp
0
31.10.2017 15:58:42
Jeg vet ikke helt om han er sur på meg men var virket veldig lei seg og litt sur. Han svarer meg på Snap men bilde av ansiktet sitt og da er han glad
kissa 99
0
31.10.2017 18:18:12
snakk med han det er det beste
Hjelp
0
28.10.2017 00:18:23
Jeg har følelser for en gutt. Møter han være fredag på en sånn klubb jeg går på. Har kjent han en en liten stund og vi har prata sammen litt ikke så mye. Så for noen dager siden adda jeg han på snapp og så begynte vi å snappe litt. Og så for i dag så snakke han ikke til meg han sa ikke hei en gang... jeg skjønner ikke hva jeg har gjort han. Han titta bare surt på meg. Han snakka med alle de andre.... jeg savner han veldig! Hva skal jeg gjøre? Når vi snappa for noen dager siden så spurte jeg OL han ville ft ( face time) da svarte han at han måtte gjøre lekser og bilde av han med surt ansikt. Men han er helt anmelders i virkeligheten. Jeg sendte også dager så svarte han på den med bilde av ansiktet sitt, men han snakker ikke til meg... og når jeg satt og snakka men noen så snakke han jeg liker og en annen jente sammen også kom de litt nærme meg også sa ho jenta «ja kom igjen da si det» og da snudde jeg meg og da titta han surt på meg? Men jeg vet ikke om jeg hørte riktig da.. men hjelp hva skal jeg gjøre??
kissa 99
0
29.10.2017 18:00:14
det er kjempe bra at du har han på snap:) vist han forsetter å se surt på deg så tyder det på at han ikke er intresert i deg..si til han at du ikke liker at han ser surt på deg...vis han forsetter å se surt på deg så bør du glemme denne gutten da er det hans feil ikke din...men det finnes heldigvis 1000 vis av gutter der ute som kommer til å elske deg for den du er som person:) LYKKE TIL VIDERE:)
Mille03'er
0
27.10.2017 20:51:52
Hei! Jeg er veldig populær i klassen min! Jeg liker en gutt som er litt upopulær, men han er ganske søt
kissa 99
0
27.10.2017 22:03:49
du kan prøve deg på han:)...snakk med han på sosiale medier:) ta på han (kropskontakt) gi han fine komplimanger:) se han inn i øynene og smil til han:) se om du får blikkontakt med han:) gjør noe på fritiden med han:) JEG ØNSKER DEG LYKKE TIL VIDERE:)
Gutt 14
3
16.10.2017 18:53:04
Hei! Jeg er en gutt på 14 som liker en jente. Hun er søt, snill, morsom og hun er nesten på min høyde:) Tingen er at bestevennen min likte henne før, men nå har han funnet en annen (Hvert fall som jeg vet). Jeg føler at jeg har en sjanse på å prøve å snakke eller prøve å få kontakt med henne på ett eller annet vis med henne, men vet ikke helt hvordan. Jeg er ganske sjenert, så "Just do it" fungerer ikke helt for meg:) Hun har bare vist noen av tegnene som står i artikkelen, og akkurat nå venter jeg bare på at hun kanskje tar et steg(?). Jeg er også redd for å såre følelsene til bestevennen min selv om han har funnet en annen, selv om jeg ikke vet om de er sammen eller ikke. Hvert fall så vet jeg ikke hva jeg skal gjøre videre.
1
09.11.2017 07:51:06
Go for it og snakk med henne! (; Du kan starte med å si hei når du møtter på henne, neste gang kan du utvide samtalen og spør hvordan det går. Første steget er altid skummelt, men det er så lett gjort! Du må starte et eller annet plass, lykke til
kissa 99
2
16.10.2017 22:37:49
jeg tror ikke at du kommer til å såre bestevennen din...jeg tror det er lurt at du fremover viser at du liker henne:) siden det kan være at hun ikke tør å ta kontakt med deg eller et steg siden hun ikke føler seg trygg nok på deg...men når hun finner ut at du er snill og at du vill at hun skal ha det bra så kommer hun helt sikkert til å ta mangen steg fremover:) hun trenger litt tid... vær tålmodig du kommer til å vinne på det:) du kan begynne å snakke med henne på sosiale medier:) med henne det er en bra måtte å ta kontakt vis man er litt sjenert så klarer du etter vært å snakke med henne face2face:) det er altid vanskelig i begynnelsen men etter vært så klarer du å snakke med henne uten å være sjenert siden da er du trygg på henne og hun er trygg på deg:) prøv å flørt med henne:) se om hun flørter med deg tilbake:) (kroppskontakt) gi henne finne komplimanger:) se henne inn i øynene å smil til henne:)...når du snakker med henne på sosiale medier så er det en bra måtte å finne ut hva hun gjør på fritiden og om dere har noen felles interesser:) vis dere har noen felles interserrer så er det lettere å snakke med hverenadre:)....men det viktigste er at man behandler hverandre med respekt og at begge har det bra...men det viktigste av alt er at du er deg selv:) du har en kjempe god mulighet til å bli sammen med henne når du er deg selv:) du kan og spør mor og far om de har noen gode tips til deg:) men du kan begynne å snakke med henne på sosiale medier:) det er en bra begynelse:) JEG ØNSKER DEG MASSE LYKKE TIL VIDERE:)
Gutt 14
1
17.10.2017 16:52:15
Takk for rådene:) Skal prøve å gjøre noe av det du foreslå
kissa 99
1
17.10.2017 18:04:08
bare hyggelig:) gleden er på min side:) dette klarer du:) jeg har troen på deg:)
Hjh
2
13.10.2017 17:07:51
Det er en jente i klassen som har kjæreste men tuller med meg og sånt hele tiden hva betyr det
kissa 99
2
13.10.2017 20:51:02
det kan bety at hun liker deg eller bare at hun liker å tulle med deg
Neymar
1
12.10.2017 21:57:47
Det er en jente som er sur på meg siden jeg er også venn med Bv’eb hennes og hun tror at jeg ikke liker henne hjelp!!!
kissa 99
1
13.10.2017 15:53:23
si til henne at du liker henne, du kan og si at du ikke er intresert i bven hennes kanskje hun er sur på deg siden hun tror at du liker bven hennes og ikke henne...vis du liker hun som er sur på deg så er det beste å snakke med henne slikk at hun forstår at du bare liker henne da blir hun glad igjen:) LYKKE TIL:)
;)(
0
11.10.2017 13:43:48
Det er en jente i klassen som jeg er forelska i og bar e tuller med meg hele tiden hva skal jeg gjøre?
kissa 99
0
11.10.2017 20:22:44
tull med henne tilbake:) hun viser at hun er intersert i deg:) så tull med henne tilbake:) du kan og snakke med henne på sosiale medier:) ta på henne (kropskontakt) smil til henne:) og se henne inn i øynene:) vær deg selv:) gjør noe på fritiden med henne:) gi henne fine komplimanger:) LYKKE TIL VIDERE:)
........:::::::........:::::::::
1
07.10.2017 22:20:22
Det er en gutt i klassen min som tuller og ser på meg! HVA SKAL JEG GJØRE MANN! HVA SKAL JEG GJØRE MANNNN!!!!
kissa 99
0
08.10.2017 19:24:17
vis du er intersert i han så kan du prøve å få blikkontakt med han:) se han inn i øynene og smil til han:) snakk med han på sosiale medier:) ta på han (kroppskontakt) gi han fine komplimanger:) gjør noe på fritiden sammen:)
M05
0
04.10.2017 13:51:43
Det er en gutt i klassen min som jeg tror liker meg. Jeg har ferska ham i å se på meg flere ganger, og han ser på meg etter han har sagt noe. Og for cirka en uke siden på skolen, skulle vi dele oss opp i grupper, og han hadde ingen å være med, så jeg spurte om han ville være meg meg og vennene mine. Og han sa ja liksom med EN gang. Jeg er forvirret.
kissa 99
0
05.10.2017 17:58:47
han er intresert i deg...jeg har noen tips til deg som du kan gjøre vis du er forelsket i han, se han inn i øynene:) og smil til han:) ta på han (kropps kontakt) gi han fine komplimanger:) snakk med han på sosiale medier:) gjør noe på fritiden med han:)
Person
1
22.09.2017 11:30:29
Denne teksten sier at jeg er gay med bestevennen min. lol
Meg!!
0
20.09.2017 21:46:51
Har likt en gutt siden 1 klasse og no går eg i 6 klasse. Han er 04 er og jmeg er 06 er vi har en liten skule sp i fjor måtte eg sitte med han og det var så kleint. Han brukte og stikke meg med blyanter i låret. Og vi snakker på snap og san og på skulen. Men vi snakker mest på dans og fotball trening sidan av og til så har vi fotball trening med guttane. Og på dans i dag så sa han at eg og han hadde lagt ongar til en anna gutt og at vi hadde vert inn over skapn og klina og han gutten går i klassa til broren min. Og han tekk mobilen min og skrur den heilt av. Og kvar gang vi snapen og eg får en snao av han så domkor hjerte mitt sjukt fort. Og når vi holder på med prikk eller som noken kalla det 1 sprett så brukar han alltid og prøve på meg. Og i dag på snap så skreiv han eg veit du likar meg! Og det var så kleint
...
0
21.09.2017 15:48:09
Han liker sikkert deg og! smil til han viss du ser han på skolen vink til han så han og andre ser att dere kjenner hverandre godt! se han inn i øynene og smil. Jeg vet det var flaut når han sa att han viste att du liker han men du kan bare ingrorere den meldingen og ikkje bry deg om den.
kissa 99
0
21.09.2017 15:03:19
prøv å flørt med han:) gi han fine komplimanger:) vær med han på fritiden:) se om du får blikk kontakt med han:) se han inn i øynene og smil til han:) LTKKE TIL:)
Hjelp!
0
20.09.2017 19:06:12
Jeg har snakket med han på snapp og han sa att det var nøtt eller sannhet på mobil. Jeg har snakket med hun og hun sa også det var nøtt eller sannhet! Håper det er sant men det er liksom ikke greit att dei kysser uansett for han har jo kjæreste!
kissa 99
0
21.09.2017 14:56:20
spør foreldrene dine de kan hjelpe deg:)
Hjelp!
0
20.09.2017 15:08:05
Jeg trenger hjelp! Jeg har ein kjæreste som er verdens beste kjæreste! Men for 5 dager siden kom det ein ny jente i klassen. Og i går var eg og kjæresten min på kino sammen. Og etter på sp skulle eg gå hjem alene og så så jeg hun kysse med kjæresten min!! Jeg løp hjem og nå vet jeg ikkje va jeg skal gjøre jeg var syk i dag eller jeg orket ikke på skolen hjelp meg!
kissa 99
0
20.09.2017 16:49:50
ååå:( det høres ikke kjekt ut:( ikke bra:(... snakk med kjæresten din si til han at du ikke liker at han kysser hun "nye" jenta, si til han at viss dette gjentar seg mangen ganger så vill du ikke være sammen med han lenger...du må kunne stole på han, snakk med han med en bestemt men rolig stemme til han og la han forklare seg på hvorfor han kysset henne, snakk med han face2face dette skal gå bra, han kommer nok til å forstå alvoret i dette, snakk med han om dette her da blir det mye lettere for deg:) vær ærlig med han:) JEG ØNSKER DEG LYKKE TIL:)
05
0
20.09.2017 13:14:56
Det er det som er vanskelig. Jeg tørr ikkje snakke med han. Men prøver så godt jeg kan❤️
kissa 99
0
20.09.2017 15:00:35
vis du klarer å si hei til han så er det veldig bra gjort av deg:) det er alltid vanskelig de første gangene men det blir lettere etter vært:) etter vært så klarer du å snakke med han uten problemer:)
05
0
20.09.2017 08:39:21
Takk
kissa 99
0
20.09.2017 14:57:52
bare hyggelig:)
05
0
19.09.2017 16:05:57
Jeg er sjenert og jeg vill ikke være det! Jeg liker den gutten men tørr ikke snakke med hann det er for flaut. Jeg har heller ikke nummeret hans. Jeg er ikke sikker men av og til føles det som han ser på meg. Men er ikke sikker.
kissa 99
0
19.09.2017 22:50:28
snakk med han på sosiale medier:) se han inn i øynene og smil til han:) gi han fine komplimanger:) ta på han (kroppskontakt) gjør noe på fritiden med han:) ta en dag om gangen:) LYKKE TIL:)
05
0
19.09.2017 15:59:01
UPS sente den vist to ganger.
05
0
19.09.2017 15:32:00
For noen dager siden kom en ny gutt i klassen. Han er snill morsom og sånn men jeg tør ikke snakke med han. Jeg føler meg sjenert når jeg er med han og det er så flaut. Jeg vill bli mere kjent med han men det er vanskelig.
kissa 99
0
19.09.2017 22:52:04
begynn å snakk med han litt på skolen begynn med å si hei:) og legg han til på sosiale medier:) så tar du det der i fra:) LYKKE TIL VIDERE:)
05
2
19.09.2017 15:32:00
For noen dager siden kom en ny gutt i klassen. Han er snill morsom og sånn men jeg tør ikke snakke med han. Jeg føler meg sjenert når jeg er med han og det er så flaut. Jeg vill bli mere kjent med han men det er vanskelig.
Hellow
0
18.09.2017 23:21:02
13 av 20
Hellow
0
18.09.2017 23:16:40
14 av 20 ??
Trenger hjelp
0
15.09.2017 23:18:16
Hei, jeg vet ikke om jeg har følelser for en gutt, men han er tar bussen med meg og bor ved meg. Men han er 04 og jeg er 02. Og noen gutter i klassen min som kan være veldig frekke har han på snap og sitter med han på buss og har blitt veldig godt venn med han. Har adda han på snap men han har ikke adda meg til bake. Men jeg har utrolig steke følelser for en annen gutt som er 03 og han vet jeg at han ikke liker meg. Fordi det var noe spørsmål greier på Snapchat. Å jeg har likt han over ett år. Eller jeg har godt sånn av og på med har likt han innerst inne... savner han utrolig mye. Jeg og en venn tenkte å ta bussen til han fordi han bor en halv time unna så jeg ser han bare når jeg er hos pappa fordi han bor nærme han. Men ja vi tenkte å ta bussen til han. Bytte vi gjøre det når jeg vet at han ikke liker meg eller han sa at han ikke for et halvt år siden... og jeg har ikke snakka med han siden det og han svarer ikke når jeg sender "hei" eller "skjer". Hva skal jeg gjøre?? Men hva skal jeg gjøre med han 04 jeg tror jeg har litt følelser for han. Han smiler og titter på meg i bussen også.... hva skal jeg gjøre med begge guttene??? Trenger hjelp!
kissa 99
0
16.09.2017 18:47:23
det virker ikke som han 03 gutten er intresert i deg siden han ikke svarer deg (dessverre) prøv deg på han 04 gutten han viser at han er itresert i deg:) han ser på deg:) og smiller til deg:)det er et tegn på at han liker deg:) legg 04 gutten til på sosiale medier:) snakk med han face2face:) flørt med han:) se han inn i øynene:) og smil til han:) gi han fine komplimanger:) gå rett i ryggen:) og brystene frem:) (jeg regner med at du er en jente) gjør noe på fritiden med han:) JEG ØNSKER DEG LYKKE TIL VIDERE:)
.....
0
16.09.2017 21:32:39
Men han leger meg ikke til på sosiale medier. Å det er bare rar å spørre han om å finne på noe når vi ikke en gang har snakket til hverandre. Og han vet ikke hva jeg heter og hvem jeg er. Tøt heller ikke å gå bort til han.... hva skal jeg gjøre??
kissa 99
0
16.09.2017 22:59:21
du kan begynne å snakke med han på skolen:) du kan begynne med å si hei til han:) ta en dag om gangen:) du kan spørre foreldrene dine:) di kan gi deg mangen gode tips:) de har erfaring med det å være forelsket så de kan hjelpe deg:) mitt tips til deg er: spør foreldrene dine:) du kommer til å få god hjelp:)
....
0
17.09.2017 00:16:11
Men synes det er kleint å si der til foreldrene mine likosm.... men synes du jeg budde dra og besøka han 03 med en venn eller ikke...? Jeg saver han veldig... men er det så god ide å dra til han??
kissa 99
0
17.09.2017 13:43:16
ja du kan dra å besøke han med en venn det går fint det:)
....
0
17.09.2017 17:26:20
Han 04 har lagt meg til på snap og vi har snakket samme litt. Men det er jeg kom må starte samtalene... har også lyst til å finne på noe med han men synes jeg er litt for iveri. Hvordan skal jeg tørre å spørre om å finne på noe?
kissa 99
0
17.09.2017 22:00:10
det er bra at dere snakker sammen på snap:) det er en veldig bra begynelse:) du kan spør enten face2face eller på sosiale medier jeg har troen på deg:)
0
18.09.2017 17:50:10
Oki tusen takk
kissa 99
0
19.09.2017 14:54:06
bare hyggelig:)
04 gutt
0
07.09.2017 23:01:03
Dro på telttur med klassen. Hele turen var det en jente som prøvde å skremme meg ved å "dytte" meg i ryggen. Noen ganger tok henne armen sin rundt nakken min. Hun prøvde å være så mye i nærheten av meg som mulig, og smilte til meg og oppførte seg nesten litt overekstatisk. ?
kissa 99
1
08.09.2017 17:18:43
hun er nok intersert i deg:) eller forelsket i deg:) vis du er forelsket i henne flørt med henne tilbake:) vis at du liker henne tilbake:)
mbj
0
05.09.2017 15:55:18
13 av 20
15
0
31.08.2017 20:39:55
Hei, i stad så jeg en gutt på matbutikken med foreldrene sine. Å jeg kjenner han og foreldrene. Når jeg så han begynte hjertet mitt å hammer raskere og raskere når jeg så på han. Jeg blei så nervøs jeg vet ikke hva som skjedde. Har likt han før veldig. Og han bor ved pappa en min som er ca 20-30min unna så har vært med han noen ganger men ikke alene. Men når jeg er med han så ser han ikke på meg og stammer når han snakker til meg... det er et halvt år siden jeg så han sist. Men det jeg ikke skjønner er Hvorfor begynte hjertet mitt å hammere fortere og fortere? Og hvorfor blei jeg nervøs?
kissa 99
0
31.08.2017 21:29:28
jeg tror grunnen til at hjertet ditt slo fortere og fortere og at du ble nervøs jeg tror at det skjedde siden du er nok litt forelsket i han og det er kjekt det:) du har likt han før sa du, du kan legge han til på sosiale medier:) prøve å treffe han på fritiden:) da kan du snakke til han:) og se han inn i øynene og smile til han:) da viser du at du liker han:) og da finner du fort ut om han liker deg tilbake flørt med han og gi han fine komplimanger:) LYKKE TIL:)
GingerGirl03
0
21.08.2017 18:02:13
En gutt i klassen min er i en gjeng og en gang sa en av de andre der at han duden liker meg og jeg bare :0 Whaaaaat liksom og så en gang sa han at jeg hadde et fint smil og jeg bare
kissa 99
1
21.08.2017 22:39:21
det kan jo være at han liker deg:) snakk med han på sosiale medier:) eller face2face:)så finner du ut om han liker deg og kanskje du og blir forelsket i han prøv å finn ut om han liker deg
a
1
16.08.2017 10:57:23
Jeg holder på med storebroren til bestevenninna mi.
Kos
1
21.08.2017 17:58:46
Kos
Heihei
1
16.08.2017 00:00:04
Jeg har to venninner men ho enne som vi kan kalle t ho vil ikke være venn men ho andre som vi kan kalle m. Jeg vet ikke men ho sendte snap nå forlitt siden om at de ikke kunne være venner leger forde ho t syntes de var ulike og hadde ikke lik interesse. Jeg vil egt ikke bli inn blandet i dette men jeg synes så synst på m. Ho er veldig lei seg... å har Egt veldig lyst å hjelpe men hvordan? Vet at dette er kanskje ikke riktig side å skrive dette på men trenger hjelp...
kissa 99
0
17.08.2017 14:09:53
det går helt fint å skrive det her:) du får hjelp:) det hender at folk vokser fra hverandre at man blir eldre og at man får andre interser...si til henne at det er normalt og at hun må rett og slett finne noen andre som hun kan bli venn/vennine med (desverre) (ikke vondt ment av meg) her er noen tips til hun som kan gjør at hun blir glad i igjen:) hun kan høre på mussik som hun liker, fortelle det til dem hun stoller på, være med andre venner og deg, se på film gjøre kjekke ting på fritiden som hun liker osv håper at dette var til hjelp
Hvofor?
0
14.08.2017 22:55:12
Jeg har på en måte likt en gutt i over et år. Liksom jeg har likt han og ikke likt han det høres rart ut men. Jeg vet at han ikke liker meg... jeg ble kjent med han hos pappa da det var sån åpen greier da var han veldig snill og smilte og sånn. Vi lekte boxsen går også skulle jeg hente han å Han bare stirra meg inn i øya i noen sek. Men så kom et noen. Dagen etter adda jeg han på snap og vi begynte å snakke litt men så begynte han å være CARE.... det gikk over et år og jeg møtte han igjen hos pappa ham bor i nærheten av pappaen min så han henger med lille broren min som er 2 år unger og han er liker er 1 år yngere. Det var vinter å vi sto på ski og aka. Jeg sto på et av akebretta som han skulle ha. imens han så ned i bakken sa han kan du passe deg. Jeg titta på han og han ble helt rød i festet. Etter den gang som er et halvt år siden nå har jeg ikek sett han. Men jeg har også blokka han og fjerna han fra snap mange ganger Og adda han igjen høres veldig rart ut men han adda meg til bake alle gangene men han ville ikek svare på noe. Har han likt meg eller like han meg? Hva skal jeg gjøre??
kissa 99
0
15.08.2017 10:38:15
når han ser på deg i noe sekunder da liker han deg og når han blir rød i fjeset når du ser på han så da er det et tegn på at han liker deg men at han er litt sjenert du kan være venn med han det kan vær at han vill prøve å bli sammen med deg på sikt men han lurer kanskje på hvorfor du adder han og så sletter han kanskje at han blir litt ussiker på om du liker han når du sletter han og så adder han på ny kankje han er lei seg for at du har slettet han så kankje det er grunnen til at han ikke svarer deg du kan spørre han om like deg og så kan du og kankje spør om han er lei seg eller sint på deg når du har slette han og så lagt han til på ny spør han så kan du og spør hvorfor han ikke svarer deg når du prøver å ta kontakt med han gjør det som er best for deg:) LYKKE TIL:)
Jente 15
0
14.08.2017 21:21:32
Jeg føler ut som at ingen liker meg for den jeg er liksom jenter og gutter. Liksom jeg savner en gutt som liker meg for den jeg er... men liksom det jeg føler ut som er når jeg er med vennene mine eller jeg vet ikke helt om jeg kan kalle det venner egt. Vi var på stranda det var meg og to andre jenter som jeg kjente godt. Det kom noen elder gutter bort til oss som var 2-3 år eldre. Ho ene venninna mi var veldig på og svarte og snakka veldig mye ho kan vi kalle a og ho andre j . Så spurte de om de kunne på snappen våres så skrev j inn sin snap og sendte mobilen videre til a og så skrev hun inn sin. Så snudde ho ryggen til meg og ga mobilen til han. Da titta han på meg men sa ingen ting. Så skulle vi gå og noe vi gikk snakka a om hva de guttene skrev til ho og sånt var det egt riktig å bare snu ryggen til meg så jeg ikke fikk skrevet inn min snap? Men bør vi har vært hjemme hos noen av oss sa sier ho a at ho trener så og så mange ganer i uka. Så titta ho på meg og sa at det er bra å trene å ta styrke trening og sånn. Da ble jeg faktisk litt lei meg når ho sa det. Jeg trener meg men jeg er kanskje litt kraftigere enn de vennene mine men. Og når vi er på byn og møter gutter er ho a sånn vakt liksom på meg litt rart å si det men ho skal liksom bare være i veien sånn at jeg ikke får snakker med noen gutter. Og når vi møter sånn "rare" gutter så sier ho til meg han hadde du passet med og sånn. Faktisk så blir jeg ganske lei meg av det. Men ikke nokk med det, vi skal på en fest om noen dager som er en halv time unna. Og jeg skal si at jeg sover hos j når vi er på festen. Hvorfor vi ikke sier at vi skal på fest er fordi at det er alkohol der. Men jeg skal ikke drikke men det skal vennene mine og egt så føler jeg ut som at jeg skal være en som passer på de så de ikke gjøre noe som ikke er greit. Men da tenker jeg hadde de gjort det samme for meg? "Nei det tror jeg ikke". Men jeg har jo også lyst til å gå... jeg har flere andre venner også men de dere liksom ikke på fester og være ute på byn... men hva skal jeg gjøre. Er det riktig det vennene mine gjør mot meg i såfall hvis det ikke er riktig hva skal jeg gjøre??
kissa 99
1
15.08.2017 11:13:04
nei det var ikke bra at hun snudde ryggen til deg det kan være hun ikke ville at de skulle få nummeret ditt/snappen din osv kanskje siden at hun var redd for at du skulle gi henne kamp om de 2-3 guttene men det var stygt gjort av hun spør henne hvorfor hun snudde ryggen til deg og at hun ikke lot deg skrive inn nummeret ditt/snappen din osv du har rett til en forklaring spør henne enten på soisiale medier eller face2face de hae ingenting med hvem du snakker med du kan snakke med gutter når du vill de har ingen ting med det og jeg synes at du ikke skal gå på festen det er kjempe bra at du har bestemt deg at du ikke vil gå på festen siden det er alkohol og vis du ikke vil drikke alkohol så er det bra du er ikke gammel nok du er en veldig fornuftig jente som ikke vil gjøre noe som ikke er lov det er ikke kult at ungdommer under 18 år drikker seg fulle på alkohol det er bare trist å se du trenger ikke å passe på de på festen de er stygge med deg så hvorfor skal du da passe på dem de gir deg ikke respekt vær heller med de andre veninnene dine:) det går an å gjøre mye mer på fritiden en å være oppe hele natta eller på byen og drikke seg full det er så utrolig mye det går ann å gjøre på fritiden an å feste heldigvis:) mitt tips er vær heller med gutter og jenter som behandler deg med respekt du gir respekt du viser respekt og du får som regel alltid respket tilbake:) VÆR DEG SELV SÅ KOMMER DU TIL Å FÅ DEG MANGEN SNILLE, HYGGELIGE, KJEKKE,VENNINER OG GUTTEVENNER MED TIDEN:) DU KOMMER TIL Å TREFFE MANGEN MENESKER SOM VILL LIKE DEG FOR DEN DU ER SOM PERSON:) DU ER UNIK:) DU ER LIKE BRA SOM DE ANDRE:) KROPPEN DIN ER PERFEKT:) DU ER PERFEKT:) VIS DU ETTER VÆRT VILL FÅ DEG EN GUTT SOM KJÆRESTE SÅ KOMMER DU TIL Å KLARE DET:) SIDEN DET FINNES 1000 VIS AV GUTTER DER UTE SOM KOMMER TIL Å ELSKE DEG FOR DEN DU ER SOM PERSON:) DU ER FORSATT UNG DET ER NÅ DET BEGYNNER:) DU HAR MANGEN MANGEN GODE, KJEKKE ,ÅR I MØTTE/VENTE GLED DEG:) JEG HAR TROEN PÅ DEG:) JEG ØNSKER DEG MASSE LYKKE TIL VIDERE:)
Jente 15
0
15.08.2017 13:51:08
Ååå tusen takk
kissa 99
0
15.08.2017 21:41:35
være god:)
Anonym112233 jente
0
13.08.2017 15:55:59
Hei. Det er en gutt i klassen som er forelska i meg. Jeg er ikke forelska i han. Men jeg vet liksom ikke hvordan jeg kan få sagt det. Men det er ikke det som er problemet. Problemet er at vi snakker sammen om ting. Liksom vi snakker sammen om at han runker og jeg fingrer. Han sier han vil se meg naken og fingre meg og slikke meg og sånt. Jeg sa nei. Det respekterte han. Men jeg lurer på om det er vanlig å ha sånne venner? Må man være kjærester for å snakke sammen om sånne ting? Vi gjør det på meldinger. Men er det liksom normalt og sånt? Takk for svar. Jeg vet dette ikke akkurat er riktig syed å spørre om dette, men jeg gjør det for det om
kissa 99
0
14.08.2017 21:16:42
det høres ikke vanligt ut det synes ikke jeg at de man er venner med snakker med deg om sexuelle ting men noen vil si at det er vanligt men jeg synes ikke at det er vanligt og nei man må ikke være kjærester for å kunne snakke om sexuelle ting og private ting imtimsoner noen kan snakke om alt uten å bli flau alle er forskjellige
kissa 99
0
14.08.2017 21:09:44
du kunne ha skrevet dette spørsmålet på temaet: sex men det går og helt fint å skrive det her og jeg tror at det ikke er vanlig å ha venner som snakker om at de vil gjøre sexuelle ting med deg men noen ville ha sakt at det er vanlig men jeg synes at det ikke høres vanlig ut eller riktig men alle er forslkjelige og nei man må ikke være kjærester for å kunne snakke om sexuelle ting eller private ting som intimsoner noen kan snakke om hva som helst uten å bli flau alle er jo forskjelige
Anonym112233jente
0
19.08.2017 10:30:13
Takk for svar
Gutt (15 år)
0
13.08.2017 20:19:47
Hei. Dette er forsåvidt et greit sted å spørre om slikt om. Da kan også mange andre ungdommer i landet gå inn og kommentere og legge igjen tips, råd og erfaringer:) Man må ikke være kjærester for å snakke om seksualitet, heller ikke slik som i deres tilfelle. Men, det kan være litt greit å ikke gå altfor langt om man bare er venner. Hvis din kompis ønsker å se deg naken, men du ikke ønsker det, skal ikke du la ham se deg naken. Det var fint av han å respektere det. Om du og han ønsker å snakke om onani som venner, er opp til dere. Noen gjør det, noen ikke. Det varierer litt. Et godt tips jeg personlig vil gi deg og kanskje din kompis er å ikke snakke altfor ``grovt`` over meldinger og internett. Husk at meldinger ikke alltid er like enkelt å få fjernet, og uten at man ønsker det, kan andre komme seg inn og se noen meldinger. Selv om det ikke er ulovlig, kan det være litt ubehagelig. Så et godt råd er å begrense hva dere snakker om over nettet. Verken du eller din kompis skal føle deg tvunget til å diskutere seksualitet og onani og andre private ting. Hvis du eller din kompis ikke ønsker det og sier nei, skal den andre respektere dette. Men, ønsker dere å snakke om seksualitet er dette greit. Noen gjør det, noen gjør det ikke. Hvis kompisen din er forelska i deg og du ikke er forelska i han, er det viktig at du ikke legger an på han. Når han legger an på deg trenger du ikke være frekk eller arrogant, men hvis du ønsker det har du lov å si at han er en god venn, men ikke noe mer enn det, også kan du f.eks si: ``Tenkte bare jeg skulle si det`` eller ``Det kan jo være litt greit at vi begge vet`` kan du si på en fin måte. Det viktigste er uansett at du ikke flørter med han mer enn nødvendig, og ikke viser for mye antydninger til at du liker han når du ikke gjør det. Lykke til, og husk å respekter hverandre, så vil det gå bra:)
Anonym112233jente
0
19.08.2017 10:29:50
Tusen takk for svaret. Satte stor pris på det. Jeg skal fortelle han i dag at jeg ikke er forelsket i han. Jeg gruer meg egt litt da. Men tenkte at vi ikke skulle fortsette å snakke om sex og sånt
1
24.07.2017 22:30:16
Jeg liker en gutt har likt han siden før jul men har liksom gått sånn av og på... men han har kjæreste... og de har pult og gjort mye annet men når jeg r med han og mange andre folk r han veldig på og snakker til meg og vil liksom holde rund meg og sånn. Liker han meg, men han kjæreste. Og vennene mine sier at han ikke r bra for meg fordi han har prøvd snus, røyk og alkohol og har vært full han r 02 og d r jeg å. Men liksom han driver å dunker borti andre jenter også og han leger armen rundt dem også som han gjør med meg. Men r d riktig når han har kjæreste? Hjelp jeg svaner han men vet at har kjæreste men....
kissa 99
1
25.07.2017 17:46:48
han flørter med andre jenter det bør man aldrig gjøre når man har kjæreste, han har prøvd snus, røyk, alkohol, ikke bra, og i tilleg så har han kjæreste han virker ikke som en fornuftig gutt desverre ( ikke vondt ment) se heller etter andre gutter der ute:) det finnes heldigvis gutter der ute som er mer fornuftige:) det finnes 1000 vis av gutter som kommer til å elske deg for den du er som person:) ta 1 dag om gangen:) og du kommer og til å treffe mangen søte, snille, hyggelige gutter i årene som kommer:) gled deg:) JEG ØNSKER DEG LYKKE TIL VIDERE:)
1
25.07.2017 18:34:57
Tusen takk!!
kissa 99
1
25.07.2017 21:22:40
bare hyggelig:)
04 gutt
1
20.07.2017 09:37:37
Hei, er det normalt at en kjæreste slår opp siden hun savner den gamle?
kissa 99
2
20.07.2017 14:39:00
det er noen som gjør det ja
SOMEONE
1
20.07.2017 12:07:40
Jeppp!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
03'er
1
14.07.2017 20:21:48
Ehm.. hei. Ehh.. det er sånn at... det er ikke noe galt i å være forelska i fetteren sin...? Jeg liker en annen forsatt, men.. så kom jeg på fetteren min. Minnene som jeg har med han. Men.. det.. eller vi to har ikke snakket med hverandre på flere år.. det er så lenge siden.. jeg savner! Lurer på han savner meg.. jeg vet ikke hva jeg skal gjøre nåå..! Jeg liker to gutter, men.. vet ikke hvem jeg liker mest.. begge to er morsomme og snille.. er så usikker:(
kissa 99
1
15.07.2017 18:30:42
det er ikke galt å være forelsket i fetteren sin(det er ikke noe galt så lenge han er på samme alder som deg cirka) velg han du har best kjemi med:)velg han som du følger er den rette for deg JEG ØNSKER DEG MASSE LYKKE TIL:)
03'er
1
16.07.2017 18:57:20
Tusen takk for tipset:D Du gjør en fantastisk jobb!
kissa 99
1
17.07.2017 12:59:16
bare hyggelig:) tusen takk, jeg gjør så godt som jeg kan
Someone
1
14.07.2017 21:13:06
Kjenn etter hjerte ditt! Tenk på hvem du er mest deg selv med. Det er det viktigste! ÅH ER SÅ FLINK MED OR! Glad for å kunne hjelpe:)
En 05er jente
1
13.07.2017 19:00:48
Hei jeg er jente 12 hvet ikke om en 06 er liker meg eller ikke han har gitt meg nummer vi har snakka lit om en leir vi var på ,å en dag spurte jeg hvem han liker og han så på meg og smilte til meg en gang sa en venninne av han hun var sammen med at han liker meg og at jeg liker han til henne jeg løp til fotballbanen og henta han og sa det til han vi prata litt å så gikk vi hen til han han var sammen meg og begge sa at vi ikke hadde følelser for hverandre. har jeg glemt noe bare spør . None som aner om han liker meg
someone
0
15.07.2017 10:18:56
Det er sjeldent gutter smiler til jenter! Du er heldig! Eller crushet mitt har smilt til meg mange ganger OG HVIS HAN GIR DEG KOMPLIMENTER SÅ BETYR DET AT HAN LIKER DEG! og siden du har fårr nummeret hans... TULLERING HAN MED SJULT NUMMER OG SPØR FORSKJELLIGE SPØRSMÅL OM KJÆRLIGHET! glad for å kunne hjelpe:)
kissa 99
0
13.07.2017 21:45:15
det er kjempe bra at dere har snakket litt sammen fra før:) når han ser på deg og smiller til deg så er det et tegn på at han liker deg:) jeg skal gi deg noen tips: se han inn i øynene og smil til han:) se om dere får blikkontakt:) ta på han (kroppskontakt) da viser du at du liker han:) gi han fine komplimanger:) snakk med han på sosiale medier:) send han søte meldinger på sosiale medier:) gjør noe på fritiden sammen:) gå rett i ryggen og brystene frem da har du en bra holdning det liker vi gutter:) vis han ikke er den rette så må du huske du er forsatt ung:) og at du har hele livet ditt på å finne drømme gutten:) ta 1 dag om gangen:) LYKKE TIL VIDERE:)

Spørsmål og svar

Hvordan kan man få seg kjæreste?
Hei! Mitt råd til deg er at du hele tiden prøver å være deg selv, vær hyggelig, gi komplimenter (ærlige) og være egasjert og vis henne interes...
Hvordan starte en samtale med han? Og hvordan vet jeg om han liker meg?
Hei Jeg legger ved en artikkel som handler om hvordan man vet om en person liker deg eller ikke, den heter "20 tegn på at han/hun liker deg".Hvis be...
Hvordan kan man gå frem for å få seg kjæreste? Er av den sjenerte typen.
Hei For å få seg kjæreste må man finne en man virkelig liker og passer sammen med, og får å finne denne personen må man være utadvendt og sos...
Hvordan kan jeg spørre en jente ut uten at det blir kleint? 
Hei, og takk for spørsmål! Det er et kjent problem for mange; hvordan man kan spørre noen ut uten at det blir kleint. For deg tror jeg ikke det bi...
Hvordan skal jeg holde samtalen med han gående?
Hei Så hyggelig at du har møtt en du liker og at dere har fått så god kontakt. Det virker jo absolutt som han liker å snakke med deg, men jeg sk...
Pupillene hennes blir større når hun ser på meg. Hva betyr dette?
Hei Så hyggelig at du har så god kjemi med hun du liker! Hvis pupillene hennes utvider seg når hun ser på deg, kan dette være et tegn på at hun...
Jeg vil bli sammen med en jente, hva skal jeg gjøre?
Hei, Siden du foretrekker punkter skal du få svar punktvis: 1. Dersom hun ofte er i nærheten av deg, smiler mye til deg, snakke mye med deg kan de...
Forelsket i en gutt men vet ikke om han liker meg.
Hei Det er alltid vanskelig å være forelsket i noen når man ikke vet hva den andre tenker. Det virker jo som om dere har hatt en del kontakt, og d...
Hvordan skal jeg gå fra å få en gutt interessert? 
Hei, og takk for spørsmål! Det er mange måter å gå fram for å få en gutt interressert, og det er ikke nødvendig å snakke om sex av den grunn...
Har dere noen tips til hvordan flørte/sjekke opp jenter?
Hei!   Vedlagt finner du artikkelen "ung.nos flørteskole" der det står en del om flørting og sjekking. Jeg legger også ved noen andre artikler ...
Liker en gutt, men er redd for at han er "fuckboy".
Hei Takk for at du skriver til oss. Det kan være litt usikkert å vite helt hvordan noen er før man blir godt kjent. Du sier at denne gutten har ry...
Jeg har veldig lyst på en pulevenn.
Hei Takk for at du skriver til oss. Jeg forstår at tanken på sex er veldig spennende og at en "pulevenn" virker som et godt et alternativ ettersom...
Hvordan kan jeg vite helt sikkert at en gutt liker meg?
Hei Takk for spørsmål. 1. Folk oppfører seg ofte forskjellig når de liker eller er forelsket i en person, så det er vanskelig å si sikkert om ...
 Hvordan bli enda bedre kjent med han? Hva skal vi snakke om?
Hei Les artikkelen under kalt "20 tegn på at han/hun liker deg" for tips til hvordan du kan se om denne gutten liker deg eller ikke. Når det gjelde...
Hvorfor spiller gutter hard to get, og hva skal man gjøre da?
Hei Så hyggelig at du sender inn spørsmål til oss. Du skal selvfølgelig få svar, men det blir jo på norsk:)Jeg skjønner godt din frustrasjon o...
Hvordan vet jeg om jenta er interessert?
Hei Det er fint å høre at du har lyst å be henne ut- jenter liker gutter som tar initiativ! Dersom hun får følelsen av at du holder på med noen...
Hvordan få kontakt med gutten jeg liker?
Hei, Takk for spørsmål og beklager seint svar.Så hyggelig at du har funnet en gutt du liker! :) For å gjøre det litt mindre skummelt å ta kont...
Hvordan flørte for å få jenter superinteressert? Lyst på kjæreste. 
Hei Det er ikke så lett å si hvorfor de ikke er superinteressert. Kanskje er det fordi dere ikke har passet sammen? Andre ganger kan det jo ha vær...
Jeg liker en jente. Hva skal jeg gjøre for å få svar på om hun liker meg? 
Hei Så fint at du har funnet en jente du liker!. Den sikreste måten å finne ut om hun liker deg også er jo å spørre, men jeg skjønner at du ik...
Bli kjent med ei jente.
Hei Det er mange måter å gjøre dette på, og vi har samlet gode tips i artiklene jeg lenker ved under. Ta en kikk på dem! Men husk at det beste t...
Se alle

ukens tema

Skolehverdag

kommentar

#forhomofile: Jeg synes det er helt fantastisk når folk er åpne homofile. Flere ganger møter jeg folk og tenker, skulle ønske de var hetero, for de er jo DRITKULE. Men først å fremst, hvis du er homofil, ikke vær redd for å komme ut av skapet. Jeg tror ikke folk tror det er så rart som du kanskje forestiller deg. Og hvis folk har et problem med homofile, har de ett seriøst problem med hjernen sin også. Det å være homofil er like normalt som det å være hetro. Folk som ikke greier å skjønne dette, greier heller ikke å sette seg inn i den moderne verden. Det kan selvfølgelig være et lite sjokk for venner, familie og dine nærmeste, men hvis de godtar deg som du er, så godtar de dette også. Det burde de i hvertfall. Sånn som vi lever nå så synes jeg egentlig at det er unødvendig å måtte si at det er helt greit å være homofil, lesbisk, trans .osv. Dette burde folk skjønne fra før. Hvis sånn du er ikke skader noen eller særer noen så må du vise det. Verden trenger flere originale personer. Jeg går på en skole der nesten alle er klonet. Det er bare dure klær og dyre ting, og nesten alle de som er populære er kjempeslemme. Sånn burde det ikke være Lik denne kommentaren hvis du er for en ny og bedre verden. Les innlegg Liten pil høyre