Hopp til hovedinnholdet

Martin: Jeg føler meg trygg, når jeg har mobilen med meg overalt. Les innlegg Liten pil høyre

Kommentaren

Jente lener seg mot en vegg (colourbox,com)
Jente lener seg mot en vegg (colourbox,com)

A-Å

20 tegn på at han/hun liker deg

Forelsket jente (colourbox.com)

Mange opplever stadig følelsen av å være hodestups forelsket, og at det ikke er noe man ønsker mer enn at den du er forelsket i skal føle det samme for deg! Men hvordan vet du om en person liker deg eller ikke?

Av Signe, ungdomsjournalist ung.no

Alle oppfører seg forskjellig ovenfor den man er forelsket i. Noen blir tøffe og vil gjerne imponere så mye som mulig, mens andre blir nervøse og synes det er vanskelig å ta kontakt. Likevel finnes det noen tegn som ofte går igjen, og under kan du finne noe av det man ofte gjør når man er forelsket.

tall 1Blikkontakt

Tar du ofte personen i se på deg, og møtes blikket deres ofte? Dette kan være et tegn på at han/hun liker deg. At blikket deres møtes kan bety at begge tenker på hverandre, og i tillegg er det en fin måte å vise interesse overfor den man er forelsket i på!

tall 2Oppsøker deg og oppholder seg rundt deg

Merker du at han/hun ofte oppholder seg i nærheten av der du er? Dette kan være et annet tegn på forelskelse. Er man forelsket i en person har man nemlig ofte oversikt over hvor denne personen befinner seg. I tillegg ønsker man kontakt, og dette får man mye lettere ved å være i nærheten av personen. Merker du altså at en person ofte leter etter deg med blikket sitt og er interessert i hvor du er kan dette være et tegn på at personen er interessert i deg.

 

tall 3Gir deg ekstra mye oppmerksomhet

Er man forelsket i en person gir man ofte denne personen ekstra mye oppmerksomhet. Er dere for eksempel flere som står i en gjeng vil en som er forelsket i deg ofte bry seg mest om akkurat det du sier og gjør. Ofte kan det virke som om personen snakker spesielt til deg ved at han/hun ser rett på deg, selv om dere står i en gruppe på flere. I tillegg vil han/hun ofte vise ekstra mye interesse når akkurat du snakker.

 

tall 4Tar kontakt

Personen tar ofte kontakt for å spørre om dere skal finne på noe eller møtes. Han/hun er interessert i å tilbringe tid med deg! I tillegg starter personen ofte samtaler med deg for eksempel på skolen eller på chat.

 

tall 5Hun/han snakker om deg til venner

Kanskje blir du spurt etter om du er syk og borte fra skolen en dag. Han/hun har lagt merke til at du ikke er der og spør vennene dine om hvor du er. Eller han/hun snakker mye om deg til sine egne venner. Når man er forelsket så tenker man på personen nesten hele tiden, så hvis du får høre av andre at han/hun snakker mye positivt om deg til andre, kan det godt hende det er en forelskelse på gang...

 

tall 6Smiler

Han/hun er i godt humør og smiler. Når man er forelsket så vil man vise seg fra sin beste og mest positive side. Hvis han/hun smiler mye når du er i nærheten, kan det bety at han/hun er interessert og blir veldig glad for å se deg.

Les mer (ung.no) LES MER: "Flørtetips for små skriftlige meldinger"

 

tall 7Gjengjelder flørting

Hvordan reagerer han/hun når du åpner deg opp ovenfor personen, gir han/hun oppmerksomhet og er flørtende? Tar personen i mot flørtingen og viser samme interesse ovenfor deg, eller er han/hun avvisende? Hvordan en person reagerer på flørting kan si mye om hva personen tenker om deg.

 

tall 8Prøver å være morsom

Personen prøver å være morsom for å få deg til å le. Personen ønsker å imponere deg og å vise at han/hun er en person det er morsomt å være sammen med! Kanskje du til og med merker at personen prøver for hardt? Dette er nok kun fordi han/hun ønsker å vise seg fra sin beste side.

 

tall 9Små-erter

Du merker at personen "erter" deg på en morsom og tullete måte. Mange bruker dette som et sjekketriks og en metode å få oppmerksomhet på. Ved å erte deg litt får personen oppmerksomheten din uten å vise åpenlyst at han/hun er interessert. Kanskje personen kommer med kommentarer som handler om skolen eller fritidsinteresser? Personen kommenterer gjerne noe som han/hun får til, men som ikke du får til. Han/hun ønsker rett og slett å starte en diskusjon slik at dere får snakket sammen!

 

tall 10Tøffer seg

Man ønsker gjerne å imponere den man er forelsket i. Man vil vise hva man kan, hva man tør og hva man duger til. Derfor prøver mange å "tøffe seg" ovenfor den man er interessert i. Ofte betyr dette at man vil vise fram noe man er god i eller noe man klarer. Andre ganger gjør personen ting som viser fram spesielle eller imponerende evner. Eksempler på dette kan være å hoppe fra "ti-metern", løpe veldig fort, vinne i håndbak eller bade i kaldt vann.

© Frode Øverli. / Distr: Strandcomics.no

 

tall 11Blir klønete og nervøs

Mens noen blir tøffe og vil vise seg fram, blir andre litt klønete og nervøse. Disse får kanskje prestasjonsangst når det kommer til for eksempel sport og andre fritidsaktiviteter man vanligvis mestrer. I tillegg merker du på personen at han/hun er nervøs når han/hun skal snakke med deg. Noen ganger resulterer dette i stamming, rødming og svetting. Personen stokker kanskje til ordene og sier ting som han/hun vanligvis ikke ville sagt. Hvor nervøs man blir varierer selvfølgelig fra person til person.

 

tall 12Er hyggelig og snill

Personen er ofte snill og hyggelig mot deg og ønsker deg alt godt. Spør du han/hun om en tjeneste får du nok ja til svar! I tillegg kommer personen med komplimenter for at du skal føle deg vel, og sier hyggelige ting som du blir glad av å høre.

 

tall 13Fikser på antrekket

Personen sørger for at klærne sitter som de skal før og når dere snakker sammen, og når dere oppholder dere i nærheten av hverandre. Han/hun ønsker å se så fin ut som mulig ovenfor akkurat deg.

 

tall 14Tar seg i håret

Et vanlig tegn på forelskelse er at man ordner håret sitt når man snakker med den man liker. Gutter drar gjerne hånden gjennom håret, mens jenter "tukler" eller "leker" med håret sitt. Også dette gjør man for å prøve å se så pen og vakker ut som mulig.

 

tall 15Ønsker fysisk kontakt

Det er vanlig at en person om er interessert i deg ønsker fysisk kontakt. Personen holder kanskje rundt deg, stryker deg på kinnet, klapper deg på ryggen eller lignende. Det at man ønsker berøring med den man er forelsket i er et vanlig tegn på forelskelse.

 

tall 16Retter seg opp i ryggen

Personen retter seg opp i ryggen i stedet for å krumme den, ofte helt automatisk. Dette er fordi han/hun vil virke så attraktiv og innbydende som mulig. Dette er ofte et tegn på at man ønsker kontakt.

 

tall 17Blir sjalu

Personen blir gjerne sjalu når han/hun ser deg med andre av samme kjønn som han/hun selv er. Dette er fordi personen er redd for konkurranse og for at noen andre skal "stjele" deg fra han/henne. Dette resulterer i at personen prøver å "skjerme" deg fra andre. Personen holder da gjerne rundt deg for å vise at du reservert, i tillegg til å komme bort for å delta i samtaler hvor han/hun ser at du snakker, flørter eller tuller med en annen potensiell kjæreste.

 

tall 18Blir glad av å se deg

Personen blir glad av å se deg, og av å tilbringe tid med deg! Forelskelse innebærer jo at man er veldig glad i en person, og da vil det at han/hun får lov til å tilbringe tid med deg være en ting som gjør personen glad og fornøyd.

 

tall 19Sender koselige sms/meldinger på Facebook

Hvis han/hun sender deg meldinger med komplimenter, hjerter, mye smilefjes etc., kan det bety at vedkommende er interessert. Kanskje særlig hvis meldingen kun inneholder innehold som dette, ikke praktiske spørsmål om lekser eller når dere skulle møte på skolen i morgen. Mange synes det er lettere å skrive koselige komplimenter til en man liker, enn å si det ansikt til ansikt.

 

tall 20Spør om du har kjæreste

Hvis hun/han spør om du er sammen med noen, er det kanskje for å sjekke at du ikke allerede har kjæreste. Ofte betyr et sånt spørsmål at han/hun er interessert i deg. Er man forelsket, vil man jo finne ut av om den man liker har de samme følelsene tilbake, eller om han/hun egentlig liker en annen.

 

Husk uansett at alle oppfører seg forskjellig når de er forelsket. Kanskje du rett og slett bare må hoppe ut i det og se hvor det ender? Lykke til!

Var dette til hjelp?
Var dette til hjelp?

Kommentarer fra brukere Kommentarer


Du må fylle inn både navn og tekst for å sende inn skjemaet.

Legg inn en melding!

Obs! Ung.no svarer IKKE på spørsmål i kommentarfeltet. Send inn spørsmål på ung.no/oss

(HTML-tagger fjernes)
Person
0
22.09.2017 11:30:29
Denne teksten sier at jeg er gay med bestevennen min. lol
Meg!!
0
20.09.2017 21:46:51
Har likt en gutt siden 1 klasse og no går eg i 6 klasse. Han er 04 er og jmeg er 06 er vi har en liten skule sp i fjor måtte eg sitte med han og det var så kleint. Han brukte og stikke meg med blyanter i låret. Og vi snakker på snap og san og på skulen. Men vi snakker mest på dans og fotball trening sidan av og til så har vi fotball trening med guttane. Og på dans i dag så sa han at eg og han hadde lagt ongar til en anna gutt og at vi hadde vert inn over skapn og klina og han gutten går i klassa til broren min. Og han tekk mobilen min og skrur den heilt av. Og kvar gang vi snapen og eg får en snao av han så domkor hjerte mitt sjukt fort. Og når vi holder på med prikk eller som noken kalla det 1 sprett så brukar han alltid og prøve på meg. Og i dag på snap så skreiv han eg veit du likar meg! Og det var så kleint
...
0
21.09.2017 15:48:09
Han liker sikkert deg og! smil til han viss du ser han på skolen vink til han så han og andre ser att dere kjenner hverandre godt! se han inn i øynene og smil. Jeg vet det var flaut når han sa att han viste att du liker han men du kan bare ingrorere den meldingen og ikkje bry deg om den.
kissa 99
0
21.09.2017 15:03:19
prøv å flørt med han:) gi han fine komplimanger:) vær med han på fritiden:) se om du får blikk kontakt med han:) se han inn i øynene og smil til han:) LTKKE TIL:)
Hjelp!
0
20.09.2017 19:06:12
Jeg har snakket med han på snapp og han sa att det var nøtt eller sannhet på mobil. Jeg har snakket med hun og hun sa også det var nøtt eller sannhet! Håper det er sant men det er liksom ikke greit att dei kysser uansett for han har jo kjæreste!
kissa 99
0
21.09.2017 14:56:20
spør foreldrene dine de kan hjelpe deg:)
Hjelp!
0
20.09.2017 15:08:05
Jeg trenger hjelp! Jeg har ein kjæreste som er verdens beste kjæreste! Men for 5 dager siden kom det ein ny jente i klassen. Og i går var eg og kjæresten min på kino sammen. Og etter på sp skulle eg gå hjem alene og så så jeg hun kysse med kjæresten min!! Jeg løp hjem og nå vet jeg ikkje va jeg skal gjøre jeg var syk i dag eller jeg orket ikke på skolen hjelp meg!
kissa 99
0
20.09.2017 16:49:50
ååå:( det høres ikke kjekt ut:( ikke bra:(... snakk med kjæresten din si til han at du ikke liker at han kysser hun "nye" jenta, si til han at viss dette gjentar seg mangen ganger så vill du ikke være sammen med han lenger...du må kunne stole på han, snakk med han med en bestemt men rolig stemme til han og la han forklare seg på hvorfor han kysset henne, snakk med han face2face dette skal gå bra, han kommer nok til å forstå alvoret i dette, snakk med han om dette her da blir det mye lettere for deg:) vær ærlig med han:) JEG ØNSKER DEG LYKKE TIL:)
05
0
20.09.2017 13:14:56
Det er det som er vanskelig. Jeg tørr ikkje snakke med han. Men prøver så godt jeg kan❤️
kissa 99
0
20.09.2017 15:00:35
vis du klarer å si hei til han så er det veldig bra gjort av deg:) det er alltid vanskelig de første gangene men det blir lettere etter vært:) etter vært så klarer du å snakke med han uten problemer:)
05
0
20.09.2017 08:39:21
Takk
kissa 99
0
20.09.2017 14:57:52
bare hyggelig:)
05
0
19.09.2017 16:05:57
Jeg er sjenert og jeg vill ikke være det! Jeg liker den gutten men tørr ikke snakke med hann det er for flaut. Jeg har heller ikke nummeret hans. Jeg er ikke sikker men av og til føles det som han ser på meg. Men er ikke sikker.
kissa 99
0
19.09.2017 22:50:28
snakk med han på sosiale medier:) se han inn i øynene og smil til han:) gi han fine komplimanger:) ta på han (kroppskontakt) gjør noe på fritiden med han:) ta en dag om gangen:) LYKKE TIL:)
05
0
19.09.2017 15:59:01
UPS sente den vist to ganger.
05
0
19.09.2017 15:32:00
For noen dager siden kom en ny gutt i klassen. Han er snill morsom og sånn men jeg tør ikke snakke med han. Jeg føler meg sjenert når jeg er med han og det er så flaut. Jeg vill bli mere kjent med han men det er vanskelig.
kissa 99
0
19.09.2017 22:52:04
begynn å snakk med han litt på skolen begynn med å si hei:) og legg han til på sosiale medier:) så tar du det der i fra:) LYKKE TIL VIDERE:)
05
1
19.09.2017 15:32:00
For noen dager siden kom en ny gutt i klassen. Han er snill morsom og sånn men jeg tør ikke snakke med han. Jeg føler meg sjenert når jeg er med han og det er så flaut. Jeg vill bli mere kjent med han men det er vanskelig.
Hellow
0
18.09.2017 23:21:02
13 av 20
Hellow
0
18.09.2017 23:16:40
14 av 20 ??
Trenger hjelp
0
15.09.2017 23:18:16
Hei, jeg vet ikke om jeg har følelser for en gutt, men han er tar bussen med meg og bor ved meg. Men han er 04 og jeg er 02. Og noen gutter i klassen min som kan være veldig frekke har han på snap og sitter med han på buss og har blitt veldig godt venn med han. Har adda han på snap men han har ikke adda meg til bake. Men jeg har utrolig steke følelser for en annen gutt som er 03 og han vet jeg at han ikke liker meg. Fordi det var noe spørsmål greier på Snapchat. Å jeg har likt han over ett år. Eller jeg har godt sånn av og på med har likt han innerst inne... savner han utrolig mye. Jeg og en venn tenkte å ta bussen til han fordi han bor en halv time unna så jeg ser han bare når jeg er hos pappa fordi han bor nærme han. Men ja vi tenkte å ta bussen til han. Bytte vi gjøre det når jeg vet at han ikke liker meg eller han sa at han ikke for et halvt år siden... og jeg har ikke snakka med han siden det og han svarer ikke når jeg sender "hei" eller "skjer". Hva skal jeg gjøre?? Men hva skal jeg gjøre med han 04 jeg tror jeg har litt følelser for han. Han smiler og titter på meg i bussen også.... hva skal jeg gjøre med begge guttene??? Trenger hjelp!
kissa 99
0
16.09.2017 18:47:23
det virker ikke som han 03 gutten er intresert i deg siden han ikke svarer deg (dessverre) prøv deg på han 04 gutten han viser at han er itresert i deg:) han ser på deg:) og smiller til deg:)det er et tegn på at han liker deg:) legg 04 gutten til på sosiale medier:) snakk med han face2face:) flørt med han:) se han inn i øynene:) og smil til han:) gi han fine komplimanger:) gå rett i ryggen:) og brystene frem:) (jeg regner med at du er en jente) gjør noe på fritiden med han:) JEG ØNSKER DEG LYKKE TIL VIDERE:)
.....
0
16.09.2017 21:32:39
Men han leger meg ikke til på sosiale medier. Å det er bare rar å spørre han om å finne på noe når vi ikke en gang har snakket til hverandre. Og han vet ikke hva jeg heter og hvem jeg er. Tøt heller ikke å gå bort til han.... hva skal jeg gjøre??
kissa 99
0
16.09.2017 22:59:21
du kan begynne å snakke med han på skolen:) du kan begynne med å si hei til han:) ta en dag om gangen:) du kan spørre foreldrene dine:) di kan gi deg mangen gode tips:) de har erfaring med det å være forelsket så de kan hjelpe deg:) mitt tips til deg er: spør foreldrene dine:) du kommer til å få god hjelp:)
....
0
17.09.2017 00:16:11
Men synes det er kleint å si der til foreldrene mine likosm.... men synes du jeg budde dra og besøka han 03 med en venn eller ikke...? Jeg saver han veldig... men er det så god ide å dra til han??
kissa 99
0
17.09.2017 13:43:16
ja du kan dra å besøke han med en venn det går fint det:)
....
0
17.09.2017 17:26:20
Han 04 har lagt meg til på snap og vi har snakket samme litt. Men det er jeg kom må starte samtalene... har også lyst til å finne på noe med han men synes jeg er litt for iveri. Hvordan skal jeg tørre å spørre om å finne på noe?
kissa 99
0
17.09.2017 22:00:10
det er bra at dere snakker sammen på snap:) det er en veldig bra begynelse:) du kan spør enten face2face eller på sosiale medier jeg har troen på deg:)
0
18.09.2017 17:50:10
Oki tusen takk
kissa 99
0
19.09.2017 14:54:06
bare hyggelig:)
04 gutt
0
07.09.2017 23:01:03
Dro på telttur med klassen. Hele turen var det en jente som prøvde å skremme meg ved å "dytte" meg i ryggen. Noen ganger tok henne armen sin rundt nakken min. Hun prøvde å være så mye i nærheten av meg som mulig, og smilte til meg og oppførte seg nesten litt overekstatisk. ?
kissa 99
1
08.09.2017 17:18:43
hun er nok intersert i deg:) eller forelsket i deg:) vis du er forelsket i henne flørt med henne tilbake:) vis at du liker henne tilbake:)
mbj
0
05.09.2017 15:55:18
13 av 20
15
0
31.08.2017 20:39:55
Hei, i stad så jeg en gutt på matbutikken med foreldrene sine. Å jeg kjenner han og foreldrene. Når jeg så han begynte hjertet mitt å hammer raskere og raskere når jeg så på han. Jeg blei så nervøs jeg vet ikke hva som skjedde. Har likt han før veldig. Og han bor ved pappa en min som er ca 20-30min unna så har vært med han noen ganger men ikke alene. Men når jeg er med han så ser han ikke på meg og stammer når han snakker til meg... det er et halvt år siden jeg så han sist. Men det jeg ikke skjønner er Hvorfor begynte hjertet mitt å hammere fortere og fortere? Og hvorfor blei jeg nervøs?
kissa 99
0
31.08.2017 21:29:28
jeg tror grunnen til at hjertet ditt slo fortere og fortere og at du ble nervøs jeg tror at det skjedde siden du er nok litt forelsket i han og det er kjekt det:) du har likt han før sa du, du kan legge han til på sosiale medier:) prøve å treffe han på fritiden:) da kan du snakke til han:) og se han inn i øynene og smile til han:) da viser du at du liker han:) og da finner du fort ut om han liker deg tilbake flørt med han og gi han fine komplimanger:) LYKKE TIL:)
GingerGirl03
0
21.08.2017 18:02:13
En gutt i klassen min er i en gjeng og en gang sa en av de andre der at han duden liker meg og jeg bare :0 Whaaaaat liksom og så en gang sa han at jeg hadde et fint smil og jeg bare
kissa 99
1
21.08.2017 22:39:21
det kan jo være at han liker deg:) snakk med han på sosiale medier:) eller face2face:)så finner du ut om han liker deg og kanskje du og blir forelsket i han prøv å finn ut om han liker deg
a
1
16.08.2017 10:57:23
Jeg holder på med storebroren til bestevenninna mi.
Kos
1
21.08.2017 17:58:46
Kos
Heihei
1
16.08.2017 00:00:04
Jeg har to venninner men ho enne som vi kan kalle t ho vil ikke være venn men ho andre som vi kan kalle m. Jeg vet ikke men ho sendte snap nå forlitt siden om at de ikke kunne være venner leger forde ho t syntes de var ulike og hadde ikke lik interesse. Jeg vil egt ikke bli inn blandet i dette men jeg synes så synst på m. Ho er veldig lei seg... å har Egt veldig lyst å hjelpe men hvordan? Vet at dette er kanskje ikke riktig side å skrive dette på men trenger hjelp...
kissa 99
0
17.08.2017 14:09:53
det går helt fint å skrive det her:) du får hjelp:) det hender at folk vokser fra hverandre at man blir eldre og at man får andre interser...si til henne at det er normalt og at hun må rett og slett finne noen andre som hun kan bli venn/vennine med (desverre) (ikke vondt ment av meg) her er noen tips til hun som kan gjør at hun blir glad i igjen:) hun kan høre på mussik som hun liker, fortelle det til dem hun stoller på, være med andre venner og deg, se på film gjøre kjekke ting på fritiden som hun liker osv håper at dette var til hjelp
Hvofor?
0
14.08.2017 22:55:12
Jeg har på en måte likt en gutt i over et år. Liksom jeg har likt han og ikke likt han det høres rart ut men. Jeg vet at han ikke liker meg... jeg ble kjent med han hos pappa da det var sån åpen greier da var han veldig snill og smilte og sånn. Vi lekte boxsen går også skulle jeg hente han å Han bare stirra meg inn i øya i noen sek. Men så kom et noen. Dagen etter adda jeg han på snap og vi begynte å snakke litt men så begynte han å være CARE.... det gikk over et år og jeg møtte han igjen hos pappa ham bor i nærheten av pappaen min så han henger med lille broren min som er 2 år unger og han er liker er 1 år yngere. Det var vinter å vi sto på ski og aka. Jeg sto på et av akebretta som han skulle ha. imens han så ned i bakken sa han kan du passe deg. Jeg titta på han og han ble helt rød i festet. Etter den gang som er et halvt år siden nå har jeg ikek sett han. Men jeg har også blokka han og fjerna han fra snap mange ganger Og adda han igjen høres veldig rart ut men han adda meg til bake alle gangene men han ville ikek svare på noe. Har han likt meg eller like han meg? Hva skal jeg gjøre??
kissa 99
0
15.08.2017 10:38:15
når han ser på deg i noe sekunder da liker han deg og når han blir rød i fjeset når du ser på han så da er det et tegn på at han liker deg men at han er litt sjenert du kan være venn med han det kan vær at han vill prøve å bli sammen med deg på sikt men han lurer kanskje på hvorfor du adder han og så sletter han kanskje at han blir litt ussiker på om du liker han når du sletter han og så adder han på ny kankje han er lei seg for at du har slettet han så kankje det er grunnen til at han ikke svarer deg du kan spørre han om like deg og så kan du og kankje spør om han er lei seg eller sint på deg når du har slette han og så lagt han til på ny spør han så kan du og spør hvorfor han ikke svarer deg når du prøver å ta kontakt med han gjør det som er best for deg:) LYKKE TIL:)
Jente 15
0
14.08.2017 21:21:32
Jeg føler ut som at ingen liker meg for den jeg er liksom jenter og gutter. Liksom jeg savner en gutt som liker meg for den jeg er... men liksom det jeg føler ut som er når jeg er med vennene mine eller jeg vet ikke helt om jeg kan kalle det venner egt. Vi var på stranda det var meg og to andre jenter som jeg kjente godt. Det kom noen elder gutter bort til oss som var 2-3 år eldre. Ho ene venninna mi var veldig på og svarte og snakka veldig mye ho kan vi kalle a og ho andre j . Så spurte de om de kunne på snappen våres så skrev j inn sin snap og sendte mobilen videre til a og så skrev hun inn sin. Så snudde ho ryggen til meg og ga mobilen til han. Da titta han på meg men sa ingen ting. Så skulle vi gå og noe vi gikk snakka a om hva de guttene skrev til ho og sånt var det egt riktig å bare snu ryggen til meg så jeg ikke fikk skrevet inn min snap? Men bør vi har vært hjemme hos noen av oss sa sier ho a at ho trener så og så mange ganer i uka. Så titta ho på meg og sa at det er bra å trene å ta styrke trening og sånn. Da ble jeg faktisk litt lei meg når ho sa det. Jeg trener meg men jeg er kanskje litt kraftigere enn de vennene mine men. Og når vi er på byn og møter gutter er ho a sånn vakt liksom på meg litt rart å si det men ho skal liksom bare være i veien sånn at jeg ikke får snakker med noen gutter. Og når vi møter sånn "rare" gutter så sier ho til meg han hadde du passet med og sånn. Faktisk så blir jeg ganske lei meg av det. Men ikke nokk med det, vi skal på en fest om noen dager som er en halv time unna. Og jeg skal si at jeg sover hos j når vi er på festen. Hvorfor vi ikke sier at vi skal på fest er fordi at det er alkohol der. Men jeg skal ikke drikke men det skal vennene mine og egt så føler jeg ut som at jeg skal være en som passer på de så de ikke gjøre noe som ikke er greit. Men da tenker jeg hadde de gjort det samme for meg? "Nei det tror jeg ikke". Men jeg har jo også lyst til å gå... jeg har flere andre venner også men de dere liksom ikke på fester og være ute på byn... men hva skal jeg gjøre. Er det riktig det vennene mine gjør mot meg i såfall hvis det ikke er riktig hva skal jeg gjøre??
kissa 99
1
15.08.2017 11:13:04
nei det var ikke bra at hun snudde ryggen til deg det kan være hun ikke ville at de skulle få nummeret ditt/snappen din osv kanskje siden at hun var redd for at du skulle gi henne kamp om de 2-3 guttene men det var stygt gjort av hun spør henne hvorfor hun snudde ryggen til deg og at hun ikke lot deg skrive inn nummeret ditt/snappen din osv du har rett til en forklaring spør henne enten på soisiale medier eller face2face de hae ingenting med hvem du snakker med du kan snakke med gutter når du vill de har ingen ting med det og jeg synes at du ikke skal gå på festen det er kjempe bra at du har bestemt deg at du ikke vil gå på festen siden det er alkohol og vis du ikke vil drikke alkohol så er det bra du er ikke gammel nok du er en veldig fornuftig jente som ikke vil gjøre noe som ikke er lov det er ikke kult at ungdommer under 18 år drikker seg fulle på alkohol det er bare trist å se du trenger ikke å passe på de på festen de er stygge med deg så hvorfor skal du da passe på dem de gir deg ikke respekt vær heller med de andre veninnene dine:) det går an å gjøre mye mer på fritiden en å være oppe hele natta eller på byen og drikke seg full det er så utrolig mye det går ann å gjøre på fritiden an å feste heldigvis:) mitt tips er vær heller med gutter og jenter som behandler deg med respekt du gir respekt du viser respekt og du får som regel alltid respket tilbake:) VÆR DEG SELV SÅ KOMMER DU TIL Å FÅ DEG MANGEN SNILLE, HYGGELIGE, KJEKKE,VENNINER OG GUTTEVENNER MED TIDEN:) DU KOMMER TIL Å TREFFE MANGEN MENESKER SOM VILL LIKE DEG FOR DEN DU ER SOM PERSON:) DU ER UNIK:) DU ER LIKE BRA SOM DE ANDRE:) KROPPEN DIN ER PERFEKT:) DU ER PERFEKT:) VIS DU ETTER VÆRT VILL FÅ DEG EN GUTT SOM KJÆRESTE SÅ KOMMER DU TIL Å KLARE DET:) SIDEN DET FINNES 1000 VIS AV GUTTER DER UTE SOM KOMMER TIL Å ELSKE DEG FOR DEN DU ER SOM PERSON:) DU ER FORSATT UNG DET ER NÅ DET BEGYNNER:) DU HAR MANGEN MANGEN GODE, KJEKKE ,ÅR I MØTTE/VENTE GLED DEG:) JEG HAR TROEN PÅ DEG:) JEG ØNSKER DEG MASSE LYKKE TIL VIDERE:)
Jente 15
0
15.08.2017 13:51:08
Ååå tusen takk
kissa 99
0
15.08.2017 21:41:35
være god:)
Anonym112233 jente
0
13.08.2017 15:55:59
Hei. Det er en gutt i klassen som er forelska i meg. Jeg er ikke forelska i han. Men jeg vet liksom ikke hvordan jeg kan få sagt det. Men det er ikke det som er problemet. Problemet er at vi snakker sammen om ting. Liksom vi snakker sammen om at han runker og jeg fingrer. Han sier han vil se meg naken og fingre meg og slikke meg og sånt. Jeg sa nei. Det respekterte han. Men jeg lurer på om det er vanlig å ha sånne venner? Må man være kjærester for å snakke sammen om sånne ting? Vi gjør det på meldinger. Men er det liksom normalt og sånt? Takk for svar. Jeg vet dette ikke akkurat er riktig syed å spørre om dette, men jeg gjør det for det om
kissa 99
0
14.08.2017 21:16:42
det høres ikke vanligt ut det synes ikke jeg at de man er venner med snakker med deg om sexuelle ting men noen vil si at det er vanligt men jeg synes ikke at det er vanligt og nei man må ikke være kjærester for å kunne snakke om sexuelle ting og private ting imtimsoner noen kan snakke om alt uten å bli flau alle er forskjellige
kissa 99
0
14.08.2017 21:09:44
du kunne ha skrevet dette spørsmålet på temaet: sex men det går og helt fint å skrive det her og jeg tror at det ikke er vanlig å ha venner som snakker om at de vil gjøre sexuelle ting med deg men noen ville ha sakt at det er vanlig men jeg synes at det ikke høres vanlig ut eller riktig men alle er forslkjelige og nei man må ikke være kjærester for å kunne snakke om sexuelle ting eller private ting som intimsoner noen kan snakke om hva som helst uten å bli flau alle er jo forskjelige
Anonym112233jente
0
19.08.2017 10:30:13
Takk for svar
Gutt (15 år)
0
13.08.2017 20:19:47
Hei. Dette er forsåvidt et greit sted å spørre om slikt om. Da kan også mange andre ungdommer i landet gå inn og kommentere og legge igjen tips, råd og erfaringer:) Man må ikke være kjærester for å snakke om seksualitet, heller ikke slik som i deres tilfelle. Men, det kan være litt greit å ikke gå altfor langt om man bare er venner. Hvis din kompis ønsker å se deg naken, men du ikke ønsker det, skal ikke du la ham se deg naken. Det var fint av han å respektere det. Om du og han ønsker å snakke om onani som venner, er opp til dere. Noen gjør det, noen ikke. Det varierer litt. Et godt tips jeg personlig vil gi deg og kanskje din kompis er å ikke snakke altfor ``grovt`` over meldinger og internett. Husk at meldinger ikke alltid er like enkelt å få fjernet, og uten at man ønsker det, kan andre komme seg inn og se noen meldinger. Selv om det ikke er ulovlig, kan det være litt ubehagelig. Så et godt råd er å begrense hva dere snakker om over nettet. Verken du eller din kompis skal føle deg tvunget til å diskutere seksualitet og onani og andre private ting. Hvis du eller din kompis ikke ønsker det og sier nei, skal den andre respektere dette. Men, ønsker dere å snakke om seksualitet er dette greit. Noen gjør det, noen gjør det ikke. Hvis kompisen din er forelska i deg og du ikke er forelska i han, er det viktig at du ikke legger an på han. Når han legger an på deg trenger du ikke være frekk eller arrogant, men hvis du ønsker det har du lov å si at han er en god venn, men ikke noe mer enn det, også kan du f.eks si: ``Tenkte bare jeg skulle si det`` eller ``Det kan jo være litt greit at vi begge vet`` kan du si på en fin måte. Det viktigste er uansett at du ikke flørter med han mer enn nødvendig, og ikke viser for mye antydninger til at du liker han når du ikke gjør det. Lykke til, og husk å respekter hverandre, så vil det gå bra:)
Anonym112233jente
0
19.08.2017 10:29:50
Tusen takk for svaret. Satte stor pris på det. Jeg skal fortelle han i dag at jeg ikke er forelsket i han. Jeg gruer meg egt litt da. Men tenkte at vi ikke skulle fortsette å snakke om sex og sånt
1
24.07.2017 22:30:16
Jeg liker en gutt har likt han siden før jul men har liksom gått sånn av og på... men han har kjæreste... og de har pult og gjort mye annet men når jeg r med han og mange andre folk r han veldig på og snakker til meg og vil liksom holde rund meg og sånn. Liker han meg, men han kjæreste. Og vennene mine sier at han ikke r bra for meg fordi han har prøvd snus, røyk og alkohol og har vært full han r 02 og d r jeg å. Men liksom han driver å dunker borti andre jenter også og han leger armen rundt dem også som han gjør med meg. Men r d riktig når han har kjæreste? Hjelp jeg svaner han men vet at har kjæreste men....
kissa 99
0
25.07.2017 17:46:48
han flørter med andre jenter det bør man aldrig gjøre når man har kjæreste, han har prøvd snus, røyk, alkohol, ikke bra, og i tilleg så har han kjæreste han virker ikke som en fornuftig gutt desverre ( ikke vondt ment) se heller etter andre gutter der ute:) det finnes heldigvis gutter der ute som er mer fornuftige:) det finnes 1000 vis av gutter som kommer til å elske deg for den du er som person:) ta 1 dag om gangen:) og du kommer og til å treffe mangen søte, snille, hyggelige gutter i årene som kommer:) gled deg:) JEG ØNSKER DEG LYKKE TIL VIDERE:)
1
25.07.2017 18:34:57
Tusen takk!!
kissa 99
1
25.07.2017 21:22:40
bare hyggelig:)
04 gutt
1
20.07.2017 09:37:37
Hei, er det normalt at en kjæreste slår opp siden hun savner den gamle?
kissa 99
2
20.07.2017 14:39:00
det er noen som gjør det ja
SOMEONE
1
20.07.2017 12:07:40
Jeppp!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
03'er
1
14.07.2017 20:21:48
Ehm.. hei. Ehh.. det er sånn at... det er ikke noe galt i å være forelska i fetteren sin...? Jeg liker en annen forsatt, men.. så kom jeg på fetteren min. Minnene som jeg har med han. Men.. det.. eller vi to har ikke snakket med hverandre på flere år.. det er så lenge siden.. jeg savner! Lurer på han savner meg.. jeg vet ikke hva jeg skal gjøre nåå..! Jeg liker to gutter, men.. vet ikke hvem jeg liker mest.. begge to er morsomme og snille.. er så usikker:(
kissa 99
1
15.07.2017 18:30:42
det er ikke galt å være forelsket i fetteren sin(det er ikke noe galt så lenge han er på samme alder som deg cirka) velg han du har best kjemi med:)velg han som du følger er den rette for deg JEG ØNSKER DEG MASSE LYKKE TIL:)
03'er
1
16.07.2017 18:57:20
Tusen takk for tipset:D Du gjør en fantastisk jobb!
kissa 99
1
17.07.2017 12:59:16
bare hyggelig:) tusen takk, jeg gjør så godt som jeg kan
Someone
1
14.07.2017 21:13:06
Kjenn etter hjerte ditt! Tenk på hvem du er mest deg selv med. Det er det viktigste! ÅH ER SÅ FLINK MED OR! Glad for å kunne hjelpe:)
En 05er jente
1
13.07.2017 19:00:48
Hei jeg er jente 12 hvet ikke om en 06 er liker meg eller ikke han har gitt meg nummer vi har snakka lit om en leir vi var på ,å en dag spurte jeg hvem han liker og han så på meg og smilte til meg en gang sa en venninne av han hun var sammen med at han liker meg og at jeg liker han til henne jeg løp til fotballbanen og henta han og sa det til han vi prata litt å så gikk vi hen til han han var sammen meg og begge sa at vi ikke hadde følelser for hverandre. har jeg glemt noe bare spør . None som aner om han liker meg
someone
0
15.07.2017 10:18:56
Det er sjeldent gutter smiler til jenter! Du er heldig! Eller crushet mitt har smilt til meg mange ganger OG HVIS HAN GIR DEG KOMPLIMENTER SÅ BETYR DET AT HAN LIKER DEG! og siden du har fårr nummeret hans... TULLERING HAN MED SJULT NUMMER OG SPØR FORSKJELLIGE SPØRSMÅL OM KJÆRLIGHET! glad for å kunne hjelpe:)
kissa 99
0
13.07.2017 21:45:15
det er kjempe bra at dere har snakket litt sammen fra før:) når han ser på deg og smiller til deg så er det et tegn på at han liker deg:) jeg skal gi deg noen tips: se han inn i øynene og smil til han:) se om dere får blikkontakt:) ta på han (kroppskontakt) da viser du at du liker han:) gi han fine komplimanger:) snakk med han på sosiale medier:) send han søte meldinger på sosiale medier:) gjør noe på fritiden sammen:) gå rett i ryggen og brystene frem da har du en bra holdning det liker vi gutter:) vis han ikke er den rette så må du huske du er forsatt ung:) og at du har hele livet ditt på å finne drømme gutten:) ta 1 dag om gangen:) LYKKE TIL VIDERE:)
13 åringen snart fjortis
2
05.07.2017 00:16:15
Noken tips på korleis eg kan få meg dame, er lit desperat og veit ikkje heilt kva eg skal gjera. Eg er lit tent på x en min men eg veit ikkje korleis eg skal sei det til ho. P.S eg bur i Hordaland og vist du blir 14 i år og er singel så bare spør etter snapen min Ok, gleder også vist du vil ha parr terapi.
Someone
0
15.07.2017 10:22:10
Hvorfor akkurat ha et "Nettkjæreste" når du kan få en EKTE! Bare se etter en jente du liker og ehh spørr om å bli sammen og hvis hun sier "Nei!" enten så finner du deg en annen jente eller så... aner ikke-__- men let etter ditt livs kjærlighet MANN! Glad for å kunne hjelpe:)
kissa 99
1
06.07.2017 13:02:38
du har god tid til å fine deg den jenta som du vil dele resten av livet ditt med:) du kan treffe drømme dama i dag, i mårrå, om 1 uke, en måned, 1 år, livet er spenende sån sett:) det kommer når du minst venter det ikke stress med det det kommer naturlig jeg anbefaller å ikke snakke med jenter som du ikke skjenner på sosiale medier siden du kan ikke være 100% sikker på at det er en jente i værste fall så kan det faktisk være en mann som prøver å lure barn/ungdom på forskjellige måtter, bestikelser, stygge, alvorlige ting med barn/ungdom men vis du møter en snill, søt jente enten på skolen, fritiden osv da er det ikke et problem siden da ser du at det er hun du snakker med og hvordan hun er som person i real life...da kan du legge henne til på sosiale medier får å bli bedre kjent med henne:)...du kan for eksempel si dette her til x en din "du, jeg har fått følelser for deg igjen" "har du forsatt følelser for meg" for eksempel du kan si det til henne enten på sosiale medier eller face2face LYKKE TIL:)
Takk
0
07.07.2017 22:12:41
Takk! From THE MAN
Savner han
0
03.07.2017 23:41:07
^^Og hver gang vi er med kjekke gutter så får jeg aldri snakka med de eller liksom få snappen til dem jeg blir liksom bare skjøvet bort. Har egt lyst å ta mitt egt liv men..... d r noen ting som stopper meg
someone
0
15.07.2017 10:25:06
Ikke hør på han "Gutt" og prøv å chatt med han mer eller snakke. Så ja du må også prøve å snakke mer på den gjengen. Glad for å kunne hjelpe:)
Gutt
0
12.07.2017 00:47:40
Tips kjøp en kondom også vifter du med den foran gutten og spør om han skal bli med hjem i senga
kissa 99
0
04.07.2017 15:06:08
snakk foreldrene dine, de stoler på, eller kankje en psykolog, det er heldigvis mangen som kan hjelpe deg med god hjelp og støtte så kommer du til å få det veldig bra:) det lover jeg...men du må sidet til dem du stoller på det er VELDIG viktig, ikke gjør det...du har mye å leve for...du er et bra menneske...gi beskjed vær så snill, -, kissa 99
Savner han
1
03.07.2017 23:41:07
^^Og hver gang vi er med kjekke gutter så får jeg aldri snakka med de eller liksom få snappen til dem jeg blir liksom bare skjøvet bort. Har egt lyst å ta mitt egt liv men..... d r noen ting som stopper meg
Savner han
0
03.07.2017 23:18:11
Okey! Jeg føler at ingen liker meg likosm kroppen min gutter og jenter. Jeg blir liksom ikke igjen en når jeg er med folk de stenger meg liksom uten for og snakker bare med alle de andre unntatt meg. Og så er d en gutt jeg liker som er 01 og jeg er 02 jeg jeg føler liksom når vi er med han og mange fler så prøver folk å splitte oss og at vi ikke skal snakke sammen. Men jeg kjenner han egt ikke så godt men.... jeg savner han veldig!!
kissa 99
0
04.07.2017 14:52:21
kroppen din er perfekt som den er:) det er du og:) du er perfekt vær dag:) det er kroppen din og:) spør de hvorfor de stenger deg ute...hvis de forsetter å utestenger deg så vær med noen andre som viser deg respekt...si dette til de du stoler på, foreldrene dine og andre det er UTROLIG viktig at gir dem du stoler på beskjed at du ikke har det så bra så kan de hjelpe deg til at du får det bedre...du kan snakke med han du liker på sosiale medier:) siden da kan ingen vite at du snakker med han og vis dere avtaler å møte hverandre på fritiden via sosiale medier så vet ingen at dere er sammen og da kan ingen splitte dere...da får dere privat liv begge 2...snakk med han på sosiale medier så ser du hvordan det går...vis det går så bra (det håper jeg for din del:) ) så kan du flørte med han på fritiden da viser du t du er intresert i han:) så ser du om han flørter med deg tilbake:) se han inn i øyene og smill til han det kalles for blikkontakt:) ta på han (kropskontakt) gi han fine komplimanger:) vis han ikke er den rette så finnes det heldigvis 1000 vis av gutter der ute som kommer til å elske deg for den du er som person:) HUSK: DU ER PERFEKT DU ER UNIK VÆR DEG SELV:) JEG ØNSKER DEG LYKKE TIL VIDERE MED KJÆRLIGHETEN:)
Savner han
0
04.07.2017 00:39:34
Mente blir liksom ikke med i gjenger og sånt**
andre
0
28.06.2017 04:14:17
JEG ER DESPERAT HJEL MEG
kissa 99
0
28.06.2017 21:25:50
prøv å tenk på noe annet det:) snakk med foreldrene dine det er det beste:)
andre
0
28.06.2017 04:08:53
problemet er at det er jeg som blir nervøs jeg har nesten ikke negler igjen for jeg biter så mye negler jeg prøver hva skal jeg gjøre??????
Ehhh....
0
28.06.2017 00:52:59
Fikk 13 av de her riktige
Someone
0
20.07.2017 12:09:09
Grattis
jente
0
19.06.2017 02:22:55
Jeg er sykt forelska i en gutt i parallel klassen min,men vet ikke om han liker meg. Jeg vil bli sammen med han Ka ska jeg gjør . ❤️❤️
Someone
0
14.07.2017 20:29:14
Gå bort til han og se på han og smiiiil!!! :)
kissa 99
1
19.06.2017 19:16:52
du kan legge han til på sosiale medier:) på skolen så kan du gå bort å snakke med han vis han står alene det er nok litt skummelt i begynelsen men det blir lettere etter vært og itilleg så er det lettere å snakke med noen man liker vis personen står alene en med flere (i en gruppe) du kan og se han inn i øynene og smille til han da ser du om han gjør det sammen til deg vis han gjør det så er det et tegn på at han liker deg:) ta på han (kroppskontakt) da viser du tydelig at du liker han:) gi han fine komplimanger enten på skolen eller fritiden osv vi gutter vi elsker å få komplimanger fra dere jenter:) gjør noe på fritiden får å bli bedre kjent med han som person og i tillleg så finner du ut om dere passer sammen eller ikke jeg håper at du blir sammen med han etter vært:) JEG ØNSKER DEG MASSE LYKKE TIL:)
Lol100000
0
18.06.2017 18:27:25
Men han er søt snill og morsom
Frustrert678
0
18.06.2017 18:23:05
Jeg syns du bør skjerpe deg å drite i den idioten vær singel
kissa 99
0
19.06.2017 20:47:09
men, jeg synes at det er bra at gutter og jenter vil finne den rette som de vil dele resten av live sitt med finne kjæligheten sammen stifte familie sammen føre generasjonen videre vis alle var singel så hadde det ikke blitt født så mangen gutter og jenter og da hadde vi hatt et stort problem...det er utrolig viktig å lage barn, men selfølgelig så respekterer jeg de som vil være singel det gjør jeg
Lol100000
0
14.06.2017 18:43:54
Jeg er forelska i en jeg ikke helt vet om er forelska i meg jeg trenger sykt hjelp.
kissa 99
0
19.06.2017 19:05:16
du kan snakke med han/hun på sosiale medier:) se han/hun inn i øynene og smil se om du får blikkontakt:) gi han han/hun komplimanger:) du kan og ta på han/hun (kroppskontakt) gå rett i ryggen og bryskassa fram (vis du er en gutt ) og brystene frem (vis du er en jente) gjør noe på fritiden med han/hun får å bli bedre kjent LYKKE TIL VIDERE:)
kissa 99
0
19.06.2017 19:02:09
du kan flørte med han/hun se personen inn i øynene og smil og se om personen ser og smiler til deg vis personen gjør det så har dere blik kontakt og det er et godt deg:) du kan og snakke med personen på sosiale medier:) gi personen fine komplimanger:) ta på personen (kroppskontakt) gå med brystkassa frem vis du er en gutt og gå med brystene frem vis du er en jente prøv å gjøre noe på fritiden med personen som du liker LYKKE TIL VIDERE:)
Ukjent 02
1
06.06.2017 19:29:45
Men har veldig lyst til å gjøre noe, men hva??
Ukjent 02
0
06.06.2017 19:28:42
Hei, jeg liker en gutt som har kjæreste. Men det som er spørsmålet er at hvordan kan jeg hjelpe? Den gutten gjør mye som ikke er lov og ting som kan skade han som ( røyking, snusing, stjeling osv...) og en venn av meg sa at jeg burde komme meg over han og at han ikke er bra for meg. Og jeg vet at jeg skal passe på meg selv og sånt men har er også sent ute om kveldene som etter 00:00 ogsånn alene noen ganger. Og kjæresten Hannes gjør der samme ( røyker, snuser osv...) og jeg er også litt redd på om kjæresten Hannes tvinger han til å gjøre sånne ting som han ikke vil. Liksom begge r 02 synes det er litt tidelig liksom.
kissa 99
0
07.06.2017 15:08:45
han har kjæreste så du bør finne deg en annen og han snuser, røyker, stjeler osv det er ikke bra han virker ikke som en fornuftig gutt (det er sant dessverre) så du bør heller lette etter andre gutter som er mer fornuftige:) det finnes nok av gutter der ute som er snille og som ikke snuser, røyker , stjeler osv det er mangen gutter som kan bli drømme gutten din:) LYKKE TIL VIDERE:)
Ukjent 02
0
07.06.2017 18:26:11
Men jeg savner han! Hva skal jeg gjøre?
kissa 99
0
07.06.2017 21:23:45
du kan snakke med foreldrene dine og spør hva de synes du bør gjøre :)
Ukjent 02
0
08.06.2017 00:03:23
Åja tusen takk for hjelpen
kissa 99
0
12.06.2017 17:03:02
bare hyggelig:)
Feiring gutt
0
17.05.2017 19:58:56
Jeg snaker med helse søster om problemene mine jeg ble mobba men er det vanelig og snakke med helse søster
Feiring gutt
0
17.05.2017 19:56:18
Er det vanelig og ronke og fingere
kissa 99
0
18.05.2017 15:47:06
du er nå kommet til kategorien forelskelse/kjærlighet så du har nå skrevet spørsmålet på feil plass, men jeg skal svare deg:) ja det er vanlig og så er det bra og sunt for kroppen å ronke/onanere for gutter og fingre seg selv for jenter
Feiring gutt
1
17.05.2017 19:55:30
Jeg har en penis på 15 cm er det normalt
Mullah
0
23.05.2017 13:27:48
den er veldig stor average er 13,8 men min er 15 og jeg er 12 år!!! åååååååååååååååå yeeeee!!!!!!!!!!!
Hva skal jeg gjøre?
0
16.05.2017 15:14:22
Hei, jeg tør ikke å spørre en gutt som jeg liker om å finne på noe? Liksom hva skal vi gjøre hvis han sier ja. Men hvis han sier nei eller kan ikke hva skal jeg skrive til bake da? Trenger hjelp?
kissa 99
1
16.05.2017 17:27:22
bare ta mot til deg å spør han om han vill finne på noe på fritiden med deg :)(det gjordet jeg og det gikk veldig fint) vis han sier nei da er han desverre ikke intresert i deg som kjæreste mitt tips til deg er: ta sjangsen:) tenk vis du får et ja:) det får du aldrig vis du aldrig tar sjangsen og det kan bli lenge til neste gang jeg har troen på deg ta mot til deg å spør enten face2face , skolen, sosiale medier osv JEG ØNSKER DEG MASSE LYKKE TIL:)
Heihei
1
13.05.2017 21:42:28
Jeg har litt foreleser for en gutt. Han har kjæresete, men han flørter og sånnt med andre jenter. Idag så kom han og mange andre gutter til en venninne av meg som jeg var hos. Han la seg i senga til venninna mi. Og venninna mi la seg oppå han. Og jeg la meg siden av han også la han seg på bena mine og jeg drev og tokk i håret hans. Han drev å lå oppå venninna mi og klemte og sånt. Hva skal jeg gjøre liker han meg eller ikke liker han venninna mi eller ikke? Men så nå r kjæresten hans sur på han fordi at han var med oss. Men jeg vet ikke jeg.....
Someone
0
14.07.2017 20:33:43
Sannheten han er en player og hvis du ikke vet det. SYND FOR DU BURDE VITE DET! Glad for å kunne hjelpe:)
Anonym
1
19.06.2017 21:55:35
Hvis gutten prøver seg på andre jenter selvom han har kjæreste, betyr det at han mest sannsynlig ville fortsatt uansett om du hadde blitt sammen med han eller ikke. Personlig synes jeg det virker som han ikke tar forholdene sine seriøst.
kissa 99
1
14.05.2017 14:24:46
hold deg langt vekke fra han det høres ut som at han er bare ute etter sex, og itilleg så har han kjæreste og jeg skjønner veldig godt at kjæresten hans er sur på han, vent heller til du finner deg en fantastisk gutt som elsker deg for den du er som person og som ikke vill bare ha sex med deg, et forhold er så mye mer en sex, (jeg snakker ikke om erfaring men jeg har leste det av fagfolk ) LYKKE TIL MED Å FINNE HÅPER DU FINNER DRØMMEGUTTEN:)
Someone
0
14.07.2017 20:36:15
Hehe dette er snakk om forelskelse ikke blæh.. hvordan sier jeg det "Se... bløøæh" prøver igjen "Se.." JEG GIR OPP! Men uansett du forstår det. Glad for å kunne hjelpe:)
Liker han meg?
1
11.05.2017 14:43:40
Hei, jeg og eksen min går i samme klasse, men vi begynner snart på forskjellige skole(Videregående) Men uansett, i går var vi på en premiere med hele klassetrinnet, han var også der, men han så den veien jeg sto med jevne mellomrom. I dag i gymmen, så spilte vi fotball, der vi var på samme lag. Jeg skåret et mål, og da sa han "Bra" og tok tommelen opp, jeg sa bare takk tilbake. Vi snakket litt med hverandre i pausene, men da var det andre også der. Liker han meg? Plz trenger svar!;)
Someone
0
14.07.2017 20:37:46
Det beste måten er å stalke han eller bare spørre han:/ Glad for å kunne hjelpe:)
kissa 99
1
11.05.2017 15:07:32
jeg vet ikke om han liker deg, det beste blir å spørre han face2face eller på sosiale medier om han liker deg eller ikke
Christine
0
09.05.2017 15:56:27
Wæææ, en jeg liker som troli liker meg samsvarer alle kategorier!! Han vet ikke at jeg liker han, og jeg vet ikke om han liker meg men nå er jeg et steg nærmere svare
Wææææ
0
08.05.2017 22:59:09
Ok jeg har likt en gutt på treningsstudioet jeg går på i noen uker og jeg føler liksom at det bare er oss to som snakker og jeg sendte sånn at tentamen i morgen Streak ting og da sa han lykke til og da vi møttes dagen etter så spurte han hvordan det gikk
Someone
0
14.07.2017 20:41:25
Hmm... det du burde gjøre er å se etter om han gjør noen av de tegnene her. 1) Han stirrer hele tida på deg 2) Han smiler til deg 3) Han stalker deg overalt Og hvis han ikke gjør det 3. Næh tro'kke han gjør det. Hvis han gjør de to så får du et fint liv. Glad for å kunne hjelpe:)
kissa 99
0
09.05.2017 14:48:34
han sa det nok bare for å være snill med deg:) du kan snakke med han når du trener med han da blir du bedre skjent med han som person etter vært:) du kan og legge han til på soaiale medier og snakke med han der:) prøv å få blikkontakt med han smil og se han inn i øynene:) så ser du om du får respons:) og kankje så kan du små flørte med han og:) LYKKE TIL VIDERE:)
0
08.05.2017 15:19:34
jeg liker en gutt og han liker også meg, men jeg tørr ikke å spør han tilfelle at han bare tuller med meg. magne av vennene mine sier at det er jo bare til å spørre han... noen tips til hva jeg bør gjøre?
Someone
0
14.07.2017 20:42:48
Ring han med skjult nummer og lag en annen stemme og spørr! Glad for å kunne hjelpe:)
kissa 99
0
08.05.2017 17:14:29
du kan jo flørte med han og se hvordan det går:)hvis dere flørter og snakker sammen og har det bra sammen både på skolenog fritiden:)så kan du spørre han når dere står face2face:) mot hverandre siden det er den beste måten siden det da kan du se hvordan han reagerer:) (jeg spurte hun jeg er sammen med face2face og hun sa ja) hvis du mener at tiden er inne så er det bare å spørre enten på sosiale medier eller face2face jeg anbefaller face2face men det er du som bestemmer:) LYKKE TIL:)
Problemo
0
07.05.2017 23:08:17
Hei, jeg er litt vanskelig situasjon som.keg håper noen kan hjelpe meg med: Jeg går i 8. nå og jeg har kjent en gutt der siden barnehagen. Men vi gikk ikke på samme barneskole. Han går i paralellklassen sammen med bestevennene mine. To av dem liker han. Ene er kjempegod venn med han, og andre snakker med han sånn av og til. I påskeferien begybte vi å chatte, men det endte med en slåsskamp på skolen(sånn gjorde vi i barnehagen også) siden det sa jeg unnskyld to ganger, men han snakket ikke med meg. Etterhvert begynte jeg se han på en annerledes måte og fikk følelser for han. Nå snakker han sånn av og til med meg på skolen. (Han er veeeeldig folsøm) jeg liker han, men jeg har ikke sjans, siden han liker noen andre og bestevennene mine liker han. Hva skal jeg gjøre?
Someone
0
14.07.2017 20:45:24
Stakkars deg! Fortell vennene dine følelser. Så forteller du han. Så.. hmm vet ikke hvordan det kommer til å ende:/ Glad for å kunne hjelpe:)
Anonym
0
19.06.2017 22:03:41
Det er kanskje lurt å si til vennene dine hva du føler ( hvis du ikke allerede har gjort det ). Er forelskelsen din bare et crush i forhold til deres? Er det mulig å bare glemme gutten og komme seg videre? Jeg vil anbefale deg til å ikke la det gå ut over vennskapet.
kissa 99
0
08.05.2017 15:01:16
det eneste du kan gjøre er å være venn med han siden han liker noen andre...mitt beste tips til deg blir å se etter andre gutter som du kan få følelser for LYKKE TIL VIDERE:)
Problemo
1
08.05.2017 18:30:22
Tusen takk
kissa 99
0
09.05.2017 14:41:36
bare hyggelig
S
0
07.05.2017 19:44:58
Foresten er det sant at ekte kjælighet starte med krangel
:-)
0
11.05.2017 17:57:51
Det tror jeg på
kissa 99
0
08.05.2017 15:03:07
nei det er ikke sant

Spørsmål og svar

Er hun interessert?
Hei Takk for spørsmålet! Ut fra det du forteller virker det absolutt som om hun kan være interessert. Det at hun ser såpass mye på deg og ler n...
Hvordan kan man få seg kjæreste?
Hei! Mitt råd til deg er at du hele tiden prøver å være deg selv, vær hyggelig, gi komplimenter (ærlige) og være egasjert og vis henne interes...
Hvordan starte en samtale med han? Og hvordan vet jeg om han liker meg?
Hei Jeg legger ved en artikkel som handler om hvordan man vet om en person liker deg eller ikke, den heter "20 tegn på at han/hun liker deg".Hvis be...
Hvordan skal jeg holde samtalen med han gående?
Hei Så hyggelig at du har møtt en du liker og at dere har fått så god kontakt. Det virker jo absolutt som han liker å snakke med deg, men jeg sk...
Hvordan kan jeg spørre en jente ut uten at det blir kleint? 
Hei, og takk for spørsmål! Det er et kjent problem for mange; hvordan man kan spørre noen ut uten at det blir kleint. For deg tror jeg ikke det bi...
Hvordan kan man gå frem for å få seg kjæreste? Er av den sjenerte typen.
Hei For å få seg kjæreste må man finne en man virkelig liker og passer sammen med, og får å finne denne personen må man være utadvendt og sos...
Hvordan kan jeg finne ut om hun liker meg?
Hei Det høres ut som om hun er litt interessert! Det at hun ser på deg innimellom, og i tillegg klemmer og koser deg er gode tegn på at hun kanskj...
Har dere noen tips til hvordan flørte/sjekke opp jenter?
Hei!   Vedlagt finner du artikkelen "ung.nos flørteskole" der det står en del om flørting og sjekking. Jeg legger også ved noen andre artikler ...
Hvordan skal jeg gå fra å få en gutt interessert? 
Hei, og takk for spørsmål! Det er mange måter å gå fram for å få en gutt interressert, og det er ikke nødvendig å snakke om sex av den grunn...
Forelsket i en gutt men vet ikke om han liker meg.
Hei Det er alltid vanskelig å være forelsket i noen når man ikke vet hva den andre tenker. Det virker jo som om dere har hatt en del kontakt, og d...
Hvorfor spiller gutter hard to get, og hva skal man gjøre da?
Hei Så hyggelig at du sender inn spørsmål til oss. Du skal selvfølgelig få svar, men det blir jo på norsk:)Jeg skjønner godt din frustrasjon o...
Hvordan kan jeg vite helt sikkert at en gutt liker meg?
Hei Takk for spørsmål. 1. Folk oppfører seg ofte forskjellig når de liker eller er forelsket i en person, så det er vanskelig å si sikkert om ...
Jeg vil bli sammen med en jente, hva skal jeg gjøre?
Hei, Siden du foretrekker punkter skal du få svar punktvis: 1. Dersom hun ofte er i nærheten av deg, smiler mye til deg, snakke mye med deg kan de...
Pupillene hennes blir større når hun ser på meg. Hva betyr dette?
Hei Så hyggelig at du har så god kjemi med hun du liker! Hvis pupillene hennes utvider seg når hun ser på deg, kan dette være et tegn på at hun...
Hvordan vet jeg om jenta er interessert?
Hei Det er fint å høre at du har lyst å be henne ut- jenter liker gutter som tar initiativ! Dersom hun får følelsen av at du holder på med noen...
Jeg har veldig lyst på en pulevenn.
Hei Takk for at du skriver til oss. Jeg forstår at tanken på sex er veldig spennende og at en "pulevenn" virker som et godt et alternativ ettersom...
Hvordan flørte for å få jenter superinteressert? Lyst på kjæreste. 
Hei Det er ikke så lett å si hvorfor de ikke er superinteressert. Kanskje er det fordi dere ikke har passet sammen? Andre ganger kan det jo ha vær...
Liker en gutt, men er redd for at han er "fuckboy".
Hei Takk for at du skriver til oss. Det kan være litt usikkert å vite helt hvordan noen er før man blir godt kjent. Du sier at denne gutten har ry...
Hvordan få kontakt med gutten jeg liker?
Hei, Takk for spørsmål og beklager seint svar.Så hyggelig at du har funnet en gutt du liker! :) For å gjøre det litt mindre skummelt å ta kont...
 Hvordan bli enda bedre kjent med han? Hva skal vi snakke om?
Hei Les artikkelen under kalt "20 tegn på at han/hun liker deg" for tips til hvordan du kan se om denne gutten liker deg eller ikke. Når det gjelde...
Se alle