Hopp til hovedinnholdet

Martin: Jeg føler meg trygg, når jeg har mobilen med meg overalt. Les innlegg Liten pil høyre

Kommentaren

Jente lener seg mot en vegg (colourbox,com)
Jente lener seg mot en vegg (colourbox,com)

A-Å

20 tegn på at han/hun liker deg

Forelsket jente (colourbox.com)

Mange opplever stadig følelsen av å være hodestups forelsket, og at det ikke er noe man ønsker mer enn at den du er forelsket i skal føle det samme for deg! Men hvordan vet du om en person liker deg eller ikke?

Av Signe, ungdomsjournalist ung.no

Alle oppfører seg forskjellig ovenfor den man er forelsket i. Noen blir tøffe og vil gjerne imponere så mye som mulig, mens andre blir nervøse og synes det er vanskelig å ta kontakt. Likevel finnes det noen tegn som ofte går igjen, og under kan du finne noe av det man ofte gjør når man er forelsket.

tall 1Blikkontakt

Tar du ofte personen i se på deg, og møtes blikket deres ofte? Dette kan være et tegn på at han/hun liker deg. At blikket deres møtes kan bety at begge tenker på hverandre, og i tillegg er det en fin måte å vise interesse overfor den man er forelsket i på!

tall 2Oppsøker deg og oppholder seg rundt deg

Merker du at han/hun ofte oppholder seg i nærheten av der du er? Dette kan være et annet tegn på forelskelse. Er man forelsket i en person har man nemlig ofte oversikt over hvor denne personen befinner seg. I tillegg ønsker man kontakt, og dette får man mye lettere ved å være i nærheten av personen. Merker du altså at en person ofte leter etter deg med blikket sitt og er interessert i hvor du er kan dette være et tegn på at personen er interessert i deg.

 

tall 3Gir deg ekstra mye oppmerksomhet

Er man forelsket i en person gir man ofte denne personen ekstra mye oppmerksomhet. Er dere for eksempel flere som står i en gjeng vil en som er forelsket i deg ofte bry seg mest om akkurat det du sier og gjør. Ofte kan det virke som om personen snakker spesielt til deg ved at han/hun ser rett på deg, selv om dere står i en gruppe på flere. I tillegg vil han/hun ofte vise ekstra mye interesse når akkurat du snakker.

 

tall 4Tar kontakt

Personen tar ofte kontakt for å spørre om dere skal finne på noe eller møtes. Han/hun er interessert i å tilbringe tid med deg! I tillegg starter personen ofte samtaler med deg for eksempel på skolen eller på chat.

 

tall 5Hun/han snakker om deg til venner

Kanskje blir du spurt etter om du er syk og borte fra skolen en dag. Han/hun har lagt merke til at du ikke er der og spør vennene dine om hvor du er. Eller han/hun snakker mye om deg til sine egne venner. Når man er forelsket så tenker man på personen nesten hele tiden, så hvis du får høre av andre at han/hun snakker mye positivt om deg til andre, kan det godt hende det er en forelskelse på gang...

 

tall 6Smiler

Han/hun er i godt humør og smiler. Når man er forelsket så vil man vise seg fra sin beste og mest positive side. Hvis han/hun smiler mye når du er i nærheten, kan det bety at han/hun er interessert og blir veldig glad for å se deg.

Les mer (ung.no) LES MER: "Flørtetips for små skriftlige meldinger"

 

tall 7Gjengjelder flørting

Hvordan reagerer han/hun når du åpner deg opp ovenfor personen, gir han/hun oppmerksomhet og er flørtende? Tar personen i mot flørtingen og viser samme interesse ovenfor deg, eller er han/hun avvisende? Hvordan en person reagerer på flørting kan si mye om hva personen tenker om deg.

 

tall 8Prøver å være morsom

Personen prøver å være morsom for å få deg til å le. Personen ønsker å imponere deg og å vise at han/hun er en person det er morsomt å være sammen med! Kanskje du til og med merker at personen prøver for hardt? Dette er nok kun fordi han/hun ønsker å vise seg fra sin beste side.

 

tall 9Små-erter

Du merker at personen "erter" deg på en morsom og tullete måte. Mange bruker dette som et sjekketriks og en metode å få oppmerksomhet på. Ved å erte deg litt får personen oppmerksomheten din uten å vise åpenlyst at han/hun er interessert. Kanskje personen kommer med kommentarer som handler om skolen eller fritidsinteresser? Personen kommenterer gjerne noe som han/hun får til, men som ikke du får til. Han/hun ønsker rett og slett å starte en diskusjon slik at dere får snakket sammen!

 

tall 10Tøffer seg

Man ønsker gjerne å imponere den man er forelsket i. Man vil vise hva man kan, hva man tør og hva man duger til. Derfor prøver mange å "tøffe seg" ovenfor den man er interessert i. Ofte betyr dette at man vil vise fram noe man er god i eller noe man klarer. Andre ganger gjør personen ting som viser fram spesielle eller imponerende evner. Eksempler på dette kan være å hoppe fra "ti-metern", løpe veldig fort, vinne i håndbak eller bade i kaldt vann.

© Frode Øverli. / Distr: Strandcomics.no

 

tall 11Blir klønete og nervøs

Mens noen blir tøffe og vil vise seg fram, blir andre litt klønete og nervøse. Disse får kanskje prestasjonsangst når det kommer til for eksempel sport og andre fritidsaktiviteter man vanligvis mestrer. I tillegg merker du på personen at han/hun er nervøs når han/hun skal snakke med deg. Noen ganger resulterer dette i stamming, rødming og svetting. Personen stokker kanskje til ordene og sier ting som han/hun vanligvis ikke ville sagt. Hvor nervøs man blir varierer selvfølgelig fra person til person.

 

tall 12Er hyggelig og snill

Personen er ofte snill og hyggelig mot deg og ønsker deg alt godt. Spør du han/hun om en tjeneste får du nok ja til svar! I tillegg kommer personen med komplimenter for at du skal føle deg vel, og sier hyggelige ting som du blir glad av å høre.

 

tall 13Fikser på antrekket

Personen sørger for at klærne sitter som de skal før og når dere snakker sammen, og når dere oppholder dere i nærheten av hverandre. Han/hun ønsker å se så fin ut som mulig ovenfor akkurat deg.

 

tall 14Tar seg i håret

Et vanlig tegn på forelskelse er at man ordner håret sitt når man snakker med den man liker. Gutter drar gjerne hånden gjennom håret, mens jenter "tukler" eller "leker" med håret sitt. Også dette gjør man for å prøve å se så pen og vakker ut som mulig.

 

tall 15Ønsker fysisk kontakt

Det er vanlig at en person om er interessert i deg ønsker fysisk kontakt. Personen holder kanskje rundt deg, stryker deg på kinnet, klapper deg på ryggen eller lignende. Det at man ønsker berøring med den man er forelsket i er et vanlig tegn på forelskelse.

 

tall 16Retter seg opp i ryggen

Personen retter seg opp i ryggen i stedet for å krumme den, ofte helt automatisk. Dette er fordi han/hun vil virke så attraktiv og innbydende som mulig. Dette er ofte et tegn på at man ønsker kontakt.

 

tall 17Blir sjalu

Personen blir gjerne sjalu når han/hun ser deg med andre av samme kjønn som han/hun selv er. Dette er fordi personen er redd for konkurranse og for at noen andre skal "stjele" deg fra han/henne. Dette resulterer i at personen prøver å "skjerme" deg fra andre. Personen holder da gjerne rundt deg for å vise at du reservert, i tillegg til å komme bort for å delta i samtaler hvor han/hun ser at du snakker, flørter eller tuller med en annen potensiell kjæreste.

 

tall 18Blir glad av å se deg

Personen blir glad av å se deg, og av å tilbringe tid med deg! Forelskelse innebærer jo at man er veldig glad i en person, og da vil det at han/hun får lov til å tilbringe tid med deg være en ting som gjør personen glad og fornøyd.

 

tall 19Sender koselige sms/meldinger på Facebook

Hvis han/hun sender deg meldinger med komplimenter, hjerter, mye smilefjes etc., kan det bety at vedkommende er interessert. Kanskje særlig hvis meldingen kun inneholder innehold som dette, ikke praktiske spørsmål om lekser eller når dere skulle møte på skolen i morgen. Mange synes det er lettere å skrive koselige komplimenter til en man liker, enn å si det ansikt til ansikt.

 

tall 20Spør om du har kjæreste

Hvis hun/han spør om du er sammen med noen, er det kanskje for å sjekke at du ikke allerede har kjæreste. Ofte betyr et sånt spørsmål at han/hun er interessert i deg. Er man forelsket, vil man jo finne ut av om den man liker har de samme følelsene tilbake, eller om han/hun egentlig liker en annen.

 

Husk uansett at alle oppfører seg forskjellig når de er forelsket. Kanskje du rett og slett bare må hoppe ut i det og se hvor det ender? Lykke til!

Var dette til hjelp?
Var dette til hjelp?

Kommentarer fra brukere Kommentarer


Du må fylle inn både navn og tekst for å sende inn skjemaet.

Legg inn en melding!

Obs! Ung.no svarer IKKE på spørsmål i kommentarfeltet. Send inn spørsmål på ung.no/oss

(HTML-tagger fjernes)
Emma
0
26.03.2017 22:18:18
Vet du ikke hva jeg stammer betyr? Men uansett:) det betyr at man liksom snakker sånn her: h h h v vil d du finne p på n noe ?
halla
0
16.03.2017 18:24:57
jeg er en gutt som er 14 year som er liker ei jente og ikke tor a si det fra til henne. hva skal jeg gjore
kissa 99
0
16.03.2017 18:51:10
du kan snakke med henne på sosiale medier:) gi henne komplimanger det elsker jenter:) se henne inn i øynene når dere snakker sammen:) ta på henne (Kroppskontakt) da vet hun at du liker henne:) smil til henne:) gå rett i ryggen da har du en bra holdning:) gjør noe på fritiden med henne:) snakk med henne samme hva det er om:) enten om det er på skolen, sosiale medier osv det viktigste er å ta kontakt:) ta en dag om gangen:) jo bedre dere blir kjent jo lettere er det å finne ut om dere passer sammen:) ØNSKER DEG LYKKE TIL VIDERE:)
Heihei
1
06.03.2017 23:25:32
Jeg r en jente som tror liner en gutt som r ett år yngre. Har han på snap, men han svarer meg nesten aldri han bare smerter dager. Og han r også på spam lista mi for d ville han. R d egt ett deg på at han liker meg når han ville være med på spamlista mi?? Jo iallefall sp murte jeg på om hvordan jeg kunne på han til å svare meg??
kissa 99
0
07.03.2017 15:23:01
jeg hadde problemer med å forstå hva spørsmålet ditt var, men jeg skal hjelpe deg så godt jeg kan :) vist dere går på samme skole så kan du kan snakke med han på skolen:) vist han ikke svarer deg så ofte på snap eller andre sosiale medier LYKKE TIL VIDERE:)
leser
0
24.02.2017 00:49:51
når det er slik at man skjuler følelsene,og kan klare det,er man bare blitt nysjerige.men det kan jo gå ok.
Love a girl
0
15.02.2017 12:58:30
Hei jeg er så sikkelig forelsket i en jente Åssen blir jeg sammen med henne alle jentene i klassen snakker om gutter heletiden bortsett fra hun,hun sier heletiden at jeg må skjerpe meg :PS ingen av oss som er puberteten
Hallo
1
02.03.2017 21:31:52
Jenter vil at gutter skal spørre dem om å bli sammen med dem. Liksom du kan se på tegnene hennes om du henger med henne og tar insjativ. Vil hun bli glad. Bare ikke spør henne sånn liker du meg? Mer sånn du skjønner jeg har følelser for deg og jeg lurte på om du likte meg på den samme måten eller no
gutt 10-åringene
2
14.02.2017 17:24:11
Hei jeg er så sikkelig forelsket i en jente Åssen blir jeg sammen med henne alle jentene i klassen snakker om gutter heletiden bortsett fra hun,hun sier heletiden at jeg må skjerpe meg :PS ingen av oss som er puberteten
kissa 99
0
15.02.2017 17:36:42
dere bør først bli godt skjent med hverandre:) og så må dere stole på hverandre osv:) dere kan finne ut om dere har noen felles fritids interesser eller andre ting:) det gjør det lettere å ha en samtale med hverandre:) men dere trenger ikke nødvendigvis å ha så mangen felles intereser men det viktigste er at hun er en snill og kjekke jente:) dere må og like hverandre tilbake men bare ta en dag om gangen så ser du hvordan dette så når dere har funnet ut at dere passer sammen og at dere begge har følelser for hverandre så kan du spørre henne om å bli sammen du kan gjøre det via sosiale medier men jeg synes at face2face er det beste siden da kan du se hvordan hun reagerer:) og det blir mere personlig:) vist dette ikke går bra så må du huske at det finnes 1000 vis av jenter der ute som vil elske deg for akuratt den du er som person:) ØNSKER LYKKE TIL VIDERE:)
Kamz
0
14.02.2017 09:55:33
Få gutter boner når de er med jenten de liker?
kissa 99
1
15.02.2017 17:25:09
det er mangen som får det men det varierer fra gutt til gutt
Heihei
0
11.02.2017 20:59:17
Hei! Okey vet ikke hvor jeg skal begynne men. I går så var jeg men noen venner ( tror de r iallefall vennene mine eller ikke) men uansett så var vi med noen gutter og vi "lekte" flaske turen peker på og da måtte en gutt "a" og en jente "j" de måtte kysse. Så lekte vi kyss klapp eller klem. Og da vare d "a" som måtte kysse klappe eller klemme meg og han tok kyss på kinnet og d gjorde han flere ganger. Og da ble "j" sjalu og var slem mot meg hele den kvelden og jeg lurer på har "a" litt følelser for meg og lurte liksom på hvorfor han tok kyss og ikke klem eller klapp. Men så ble de sammen deg kvelden og hun andre jenta "a" har også kjæreste og da sa "a" når vi skulle sove at jeg ikke måtte gå til den som var kjekkest og sånt men d gjør jo hun. Og de snakke bare om kjærestene sine nesten hele nattan og da sa jeg at de ser på meg som den som skal ha den rar gutt og egt ikke få meg noen:( de r egt bare slemme mot meg og de ser på meg som den rare og stygge som jeg føler. Og d r ingen som liker meg og jeg har heller ingen ordentlig venner som jeg kan stole på heller:( hva skal jeg gjøre? Hvordan kan jeg få meg en ekte venn og en kjæreste som liker meg for den jeg r?
kissa 99
1
11.02.2017 23:34:13
du bør snakke med de som har vært stygge med deg så blir det nok bedre:) snakk om hva du synes ikke var bra med leken så får de og si si mening...det beste muligheten for å få seg venner er å være seg selv og være med i samtalen og være hyggelig osv...du har hele livet ditt på å få deg kjærest:) det kommer med tiden:) LYKKE TIL VIDERE:)
Unicorns
2
10.02.2017 09:08:45
Hey! Eg e liker ein gutt og mange trur han liker meg og. Når vi hadde ball i januar så gjekk eg bort til han og spurte han om han ville danse med meg og han ja, så klart. Etter d så har han sett på meg veldig masse osv, men mange jenter i klassen min seier at han ikkje liker meg. Mange trur fordi han e litt eldre enn meg osv og at jentene i klassen min liker han elle e sjalu på meg. Det eg syns e rart e at jentene i klassen min seier at han ikkje ser på meg elle liker meg, men han ser heile tide på meg, når eg e åleina så kommer han nesten bort før noken av vennene mine kommer til meg så går han bort. Kva skal eg gjere siden eg vil snakke med han og sånt, men eg e kje tøff nok te å gjere det lissom. Og når vi har noke som heiter fysisk så e det to grupper, han e på ein gruppe og eg e på ein, men når han e med oss så ser han på meg og av og til så står han ved siden av meg. Og når han står feks på andre siden av gymsalen og eg på andre så kommer han plutseleg bort til meg. Og han e så snill og seier at dette klarer eg osv. Det eg meiner e kva skal eg gjere lissom? Eg e så confused siden han ser på meg, e kjempe snill, vil snakke med meg, men så seier jentene i klassen min at han ikkje liker meg:// Kan eg få tips?
kissa 99
2
10.02.2017 17:16:29
jeg regner med at du er en jente...når han ser på deg så er det en tegn på at han liker deg:) vist du ser han inn i øynene og smiler til han så sender du ut et signal til han om at du liker han:) så kan du se om han smiler og ser på deg tilbake:) ikke hør på hva jentene i klassen din sier du bestemmer selv om du vil bli bedre kjent med han:) vist du synes at han er kjekke og greie så kan du bli bedre kjent med han...du bestemmer ikke jentene i klassen din:) ikke bry deg om at de jentene sier at han ikke ser på deg de er bare sjalu:) han går nok bort fra deg siden han kanskje er sjenert...men når han kommer til deg så signaliserer han at han vil snakke med deg:)...lukk ørene når jentene sier noe negativt om han du liker:) da er du veldig voksen av deg:)...du sier at du ikke klarer å snakke med han...da skal jeg bruke meg selv som et eksempel:) når jeg skulle gi julegaven til hun jeg liker ( som nå er kjæresten min) så tvang jeg meg selv til å snakk med henne det var skummelt men jeg var så stolt over at jeg klarte å snakke med henne:) vi snakket mye på sosiale medier så fant vi litt mer ut hva vi gjordet på fritiden osv..så etter vært så gikk alt naturlig så etter vært så kunne jeg holde henne i hånden å klemme henne osv...jeg signaliserte at jeg likte henne med å komme borti henne med vilje i armen.. så du kan flørte med han og se om han flørter tilbake med deg bare ta insiativ da blir alt lettere etter vært...vist dere har en bra tone så er det stor skjengs på at dere kan bli kjærester:) og ha det fint sammen:)...JEG HAR TROEN PÅ DEG BARE VÆR DEG SELV DU KLARER DET TIL SLUTT ØNSKER DEG LYKKE TIL VIDERE MED KJÆRLIGHETEN:)
14 jente
2
06.02.2017 22:05:03
Hei! Jeg vet ikke hvem jeg liker. Følelsene mine r så rare først så liker jeg den ene så om noen dager liker jeg de andre. Jeg har til og med likt tre gutter på likt. Og til fredagen skal to av vennene mine møte to gutter. Og jeg har veldig lyst å være med men da blir d liksom litt rart at liksom de har en gutt og jeg har ingen. Føler også at ingen liker meg og at inger gutter gir liksom initiativ til meg. Føler egt at jeg bare r luft for guttene jeg kjenner og at de egt ikke ser meg:( hva skal jeg gjøre og hvordan får man seg en kjæreste?
kissa 99
0
07.02.2017 15:40:50
du har hele livet ditt på å få deg kjæreste:) det kommer når du minst venter det:) det beste er å være seg selv:) gutter liker jenter som tar insiativ i samtaler:) jenter som er hyggelige og som bryr seg om de rundt seg:) osv...men det som er det viktigste for oss gutter er at jenta er hyggelige og greie:) LYKKE TIL MED JAKTEN PÅ Å FINNE DEN RETTE GUTTEN I DITT HJERTE:)
Emma
1
01.02.2017 23:23:38
Hei! Sender et spørsmål igjen... Men i friminuttet spilte vi elefantball (nesten som stikkball). Jeg ble tatt av en i 6 klasse og måtte gå på sidelinja. Etter litt ble han jeg er forelska i tatt, og han kon rett bort til meg og var 4-5 cm unna ansiktet mitt får han snudde seg. Han så meg rett inn i øynene! Hva betyr det?
kissa 99
1
02.02.2017 15:49:41
det kan bety at han har lyst å kysse deg:)
Emma
1
01.02.2017 23:24:37
Jo jeg glemte også at han stelte seg rett ved siden av meg og sto der i 5 sek. Før han gikk til Bestevennen hans
kissa 99
3
02.02.2017 15:50:39
han vil nok være så mye som han kan i nærheten av deg:)
Emma
2
02.02.2017 23:36:09
Tusen takk!
kissa 99
2
03.02.2017 21:23:09
værse god:)
Hei så forelska
6
31.01.2017 21:49:37
Jenter liker når gutter er romantiske og snille gir komplimenter og er seg selv. Ja be henne med deg hjem ( rydd rommmet ditt først) jenter liker gutter som er ryddige❤Lykke til videre
Så forelska
2
31.01.2017 16:47:24
Nå spør jeg en jente. Hva liker jenter? Skal jeg be hu med hjem? Skal
kissa 99
0
02.02.2017 16:07:40
jenter liker gutter som tør å ta insiativ:) at guttene behandler jenta med respekt omsorg og mye kjærlighet:) at gutten bryr seg om jenta at han vill henne alt vel:) det lønner deg og å gi jenter komplimanger:) det elsker jenter:) det er og veldig viktig at gutten klarer å oppføre deg siden jenter liker ikke gutter som kommer ofte i probleemr og som er barnslige...jenter likker og å få ting men det bør du gjøre vist begge liker hverandre:) du kan be en jente ut når dere har god kjemi:) vist hun liker deg tilbake så kommer hun garantert til å si ja vis du spør henne ut:) når du skal spørre en jente om å bli sammen så så bør du spørre henne face2face siden det er den beste måten siden det er mare personlig en å spørre hene via meldinger det er og kanskje lurt å spørre henne når dere er alene bare dere to:) jenter liker og gutter som er flørtete:) du bør se det litt an før du inviterer en jente hjem:) alt sammen kommer med tiden:)...men det viktigste er at du er deg selv.) ØNSKER MASSE LYKKE TIL:)
Så forelska
1
31.01.2017 16:45:45
Som jeg gjør skal jeg fortsette med det?
Så forelska
2
31.01.2017 16:45:19
Skal jeg gi gode kommentarer for at hun skal like meg
kissa 99
0
02.02.2017 15:53:50
ja:) men det beste er at du er deg selv:)
Victuri
1
31.01.2017 17:57:12
Sure m8
Så forelska
0
31.01.2017 16:43:50
Sier det til læreren dem får sitte Igen
Så forelska
0
31.01.2017 16:43:12
Jeg er lit ung men jeg trenger hjelp ikke for og skryte men jeg er den mest populære gutten i 9klasse så ja mange prøver seg og de andre gutta prøver og skade meg lit som slå meg midt i men klarer og ta takki hånda på han så men noen av jentene tror jeg starter det men noen vet jeg ikke gjør det og støtter meg så har lit flaks men skal jeg gå Una i stede jeg tror hu tror jeg er en som slåss mye
kissa 99
0
02.02.2017 16:11:53
så lenge du ikke slåss på alvor så er jentene fornøyd det er flaut å sloss på i virkeligheten ingen jenter liker det og du kommer selv i problemer og slossing løser ingenting det gjør alt 100 ganger være...men det er lov på tull det er det så lenge du begrenser deg:)
Hei så forelska
1
31.01.2017 21:44:45
Du må bare hoppe uti det eg har sikkert ikkje så mye erfaring som du sidene. Er 12 men bare pass på at du ikkje tråkker noen andre på tærene. Vis du liker henne må du bare vise den du virkelig er inni deg
Så forelska
0
31.01.2017 16:04:34
Jeg tror en anen dust er forelska i den jenta jeg er forelska i men hav skal jeg gjøre?
kissa 99
0
02.02.2017 16:18:02
vær der for henne:) vis at du er den rette gutter osv:)
kissa 99
0
02.02.2017 16:14:49
du bør være der for henne:) vise at du bryr deg om henne osv:)
Emma
1
01.02.2017 23:26:42
Spør henne før han "dusten" spør henne!!
0
31.01.2017 16:02:14
Jeg ville sakt at vis du er tøfere en meg så Hadde jeg spurt
0
31.01.2017 16:00:01
HVa skal jeg gjøre jeg er forelska i en men jeg prøver og prate med hu men jeg stammer
kissa 99
1
02.02.2017 16:21:30
hva mener du med "jeg stammer" er det du mener at du høres sliten ut? vist det er det du mener så er det bare en treningsakk:) det blir lettere å snakke med henne etter vært:)
2
31.01.2017 15:58:10
Ehi PG luer på Åsen man ser at en han/hun er forelsket i deg jeg er forelsket i en og hav skal jeg si til hu kan dere hjelpe meg please jeg tror hun er forelsket i meg men tør ikke og si noe til hu
kissa 99
0
02.02.2017 16:37:00
vist blikene deres ofte møttes og at dere ofte smiller til hverandre så er et et tegn på at dere liker hverandre:) vist dere har kroppskontakt så er det et bra tegn:) at du gir henne fine komplimanger:) gjør noe på fritiden med henne:) du kan begynne å snakke med henne på sosiale medier vist det er lettere en i real life til å begynne med eller du kan ta med deg en venn når du skal snakke med henne:) men det går og an å snakke med henne når hun står helt alene:) uten at hun er med venene sine det er av og til lettere siden da trenger du ikke å tenke på de rundt deg:) LYKKE TIL VIDERE OG HUSK : DU TAR EN DAG OM GANGEN OG SÅ SER DU HVORDAN DET GÅR:)
Emma
1
28.01.2017 13:47:41
Jeg er dritforelska i en gutt i klassa, og tror han er det med meg også. I KRLE timen på torsdag, fikk vi oppgave i å tegne noe islamsk og jeg og crushet mitt ble ferdig samtidig. Litt etter ble bestevennen hans ferdig (han sitter foran meg) også begynte crushet mitt og bestevennen hans å gi hverandre rare blikk,og jeg skjønte ingenting. Bestevennen til crushet mitt( kaller crushet mitt bare for C bestevennen hans for B) sitter foran meg og jeg sitter nesten ved siden av C. Bare han sitter 2 rader bort for meg. Ikke bakover men siden...ja ikke sikkert dere forstår.. men etter C og B ble ferdige å sende hverandre blikk, begynte C å tulle med håret sitt, tok de snorene på hettegensern å lata som han hadde langt hår
kissa 99
1
28.01.2017 17:49:19
det ser og ut til at han vil ha oppmerksomheten din:)
kissa 99
0
28.01.2017 17:47:24
jeg forsto ingenting nesten...prøv neste gang å ikke gjøre det så komplisert i mine øyne ( ikke vondt ment) men jeg skal prøve å hjelpe deg uansett:)...du kan se han inn i øynene og smile til han du liker:) og blunke til han du kan og snakke med han på sosiale medier:) ta på han (kroppskontakt) gi han hyggelige komplimanger:) gå rett i ryggen og brystene frem:) gjør noe på fritiden med han får å bli bedre kjent uten om skolen:) ØNSKER MASSE LYKKE TIL VIDERE
gutt 16
0
23.01.2017 21:37:13
hei! eg like ei jente som går i klassen over (Vg2) men vi går ikkje på same Vgs! kva skal eg gjere?
kissa 99
0
24.01.2017 15:24:08
du kan snakke med henne på sosiale medier:) snakke med henne på skolen når hun for eksempel er alene det er lettere det en at hun er med mangen venner men det går fint det og:) ta på henne (kroppskontakt) når du ser henne så prøv å se henne inn i øynene og smil til henne:) gi henne fine komplimanger det elsker jenter:) gå rett i ryggen og brystkassa frem jenter liker når gutter har en bra holdning:) gjør noe på fritiden med henne:) LYKKE TIL:)
carmen
1
16.01.2017 13:48:15
dette er veldig gode tegn som hjalp meg om mitt crush og finne ut av det!:)
Gut
5
14.01.2017 13:28:40
Hei det er meg igjen (vist du husker meg)
Eg er jo forelska i ein jente som eg trur er forelska i meg. Men eg har ikkje turt å spørre ho, no så henger ho fortsatt med meg, men ho henger med nokon gutter i parallelklassen. Venta eg forlenge? Lika ho meg enda? Bør eg spør ho?
kissa 99
1
15.01.2017 12:20:32
hei igjen:) det er bra at hun liker deg:) du har ikke ventet forlenge du har forsatt håp:) vis dere har god kjemi og dere liker hverandre godt så kan du spørre hun:) hun liker nok enda:) ikke bry deg for mye om hun henger med noen gutter i parellklassen:) du kan spørre hun når dere er alene bare dere to:) jeg vet ikke hvordan det går med dere siden jeg skjenner dere ikke...men jeg håper jo at hun liker deg enda:) og at hun vill bli sammen med deg:) jeg spurte hun jeg liker om å bli sammen når jeg var alene med henne og jeg fikk ja:) lytt til hjertet ditt og hode og magefølelsen din:) vis det sier at du skal spørre henne om å bli sammen så anbefaler jeg det:) vis hun ikke vill bli sammen med deg så må du huske at det finnes 1000 vis av jenter der ute som vil elske deg for akurat den du er som person:) LYKKE TIL VIDERE PÅ REISEN DIN:)
Gut, 12
0
15.01.2017 13:45:43
Tusen takk for støtta
kissa 99
2
15.01.2017 13:58:39
bare hyggelig kompis:)
Heihei
0
09.01.2017 08:28:31
Hei, jeg liker en gutt som r et år yngre enn meg. Bestevenninna mi driver med bestevennen hans om jeg liker. Så vi har liksom vært sammen mange ganger vi fire. Og da har venninna mi sakt at jeg og ham jeg liker passer sammen og burde liksom drive. Men jeg vet ikke om han liker meg. Han kysser på alle jenter som han ikke liker og venninna mi har sakt til meg at han er veldig glad i å kysse. Og jeg som ikke har kysset før. Men hver gang vi møtes vi fire og jeg og venninna mi skal hjem så klemmer han jeg liker meg. Men jeg vet ikke helt hvordan jeg skal få kontakt. Når han ikke har adda meg på snap og jeg heller ikke har nummeret hans. Hvordan skal jeg få kontakt med han?
kissa 99
0
09.01.2017 16:26:46
jeg vet ikke hva du mener med ordet "drive" men du bør snakke med han hvorfor han gir ut så forskjelige singnaler til forskjellige jener...men det beste vill være for deg og se etter andre gutter som er mer modne som bare vil kysse og klemme og holde hånden bare den 1 jenta han liker deg for eksempel lett heller etter andre gutter siden det finnes andre gutter der ute som vill elske deg med helle sitt hjertet:) LYKKE TIL VIDERE:)
Heihei
0
09.01.2017 17:51:02
"Drive" betyr at du liksom holder på med noen at du er på vei å bli sammens med den personen. Men tusen takk for svaret❤❤
kissa 99
0
09.01.2017 20:16:34
nå vet jeg hva drive betyr:) det var en sann glede å hjelpe deg:)
Anonym, Jente
0
09.01.2017 00:24:05
Jeg er dritforelska i en gutt i klassen, avogtil ser han på meg mens han fikser på sveisen..er det er godt tegn? Itillegg forteller han meg historier fra barndommen og sånt..Avogtil prøver han og få meg til og le...men Jeg tror også at han er ''In love'' med en annen i klassen..(venninen min) Hva skal je gjøre??
kissa 99
1
09.01.2017 16:19:39
han liker deg han gjør det:) du bør prøve å flørte med han:) du kan se han inn i øynene når dere snakker sammen:) og smile og blunke til han:) ta på han (kropskontakt) gi han hyggelige komplimaner:) og legge han til på sosiale medier:) gjøre noe med han på fritiden din:) du får prøve å ha han til å like deg og ikke venninen din...men vis du eller veninen din vis en av dere ikke får han for eksempel så må du/dere huske at det finnes 100 vis av gutter der ute som vill elske dere for akuratt den dere er som person:) ØNSKER DEG MASSE LYKKE TIL:)
Jente
0
07.01.2017 23:14:30
Hei, for ca en halvtime siden så sendte jeg til en gutt som venninna mi liker. Der skrev jeg " vet du at hun liker deg" hun= venninna mi. Og da skriv han nei. Og hun venninna mi har sakt til meg på skolen at at vet at hun liker han og mye mer. Så da sendte jeg til hun venninna mi og skrev at jeg sendte "vet du at hun liker deg og da skrev han nei" da svarte hun til bake. "Faen hvorfor gjorde du d" da skrev jeg" du sa jo d til meg på skolen" da slev hun idiot til meg og my mer. Og til ogmed har hun jugd til meg om andre ting. Og da trudde jeg at hun jugde om d hun sa til meg om d her. Og d var tydeligvis ikke sant. Jeg har også sakt d til mamma og hun sa at jeg ikke akkurat burdde spørre om d. Men jeg hviste liksom ikke hva jeg skulle tro. Og nå er du dritsur på meg. Og jeg vet ikke hva jeg skal gjøre? Hjelp meg!
kissa 99
0
08.01.2017 00:35:44
det var veldig uedvendig av deg å blande deg opp i vennina di sitt privat liv...men du gjør jo det får å hjelpe henne og det er jo bra det:) snakk med henne om det som skjedde det er det beste snakk om det face2face med henne:) LYKKE TIL:)
To
0
06.01.2017 17:14:32
Går det Ann å slette??? (red: send spørsmål på ung.no/oss og be om sletting, så fikser vi det. )
To
1
06.01.2017 17:12:54
Vi er foreslsket i en gutt.
Men ikke i samme.
Vi liker tipsene til nettsiden.
kissa 99
0
07.01.2017 12:33:45
vis dere liker en gutt så bør dere finne ut hvordan han er som person:) om han er snill, glad, høffelig, hjelpsom osv...dere kan flørte med han på skolen for eksempel med å se han dere liker inn i øynene og smile til han og blunke i samme slengen...og se om han reagerer på det det dere gjør:) det beste er at dere er dere selv:) da 1 dag om gangen:) dere kan ta på han dere liker (kropskontakt) og gi han fine komplimanger som han setter pris på:) snakk med han på sosoale medier:) gå rett i ryggen og brystene frem:) jeg regner med at dere er jenter:) og gjøre noe på fritiden med han dere liker:) LYKKE TIL BEGGE TO:)
Hardcore Fujoshi
2
04.01.2017 18:49:42
*sigh* Jeg scrolled nedover det lange kommentarfeltet og innser at nesten alle er forelsket. At nesten alle trenger hjelp med ditt og datt. At de elsker han/hun så mye, at de vet ikke hva de skal gjøre! Også kommer jeg. Jeg som aldri har vært forelsket før. Som aldri har likt noen på "den måten". (Selvfølgelig ser jeg folk jeg syntes er søte, eller .. kjekke ((asiatere heheh)) Men .. forelsket? Nop. Nop. Hvor lang tid skal de ta før jeg blir ... for-for...forelsket? Mange i klassen min maser og snakker så mye om hvor mye de liker bae-n sin og her om dagen var det en som fant ut at crushet jobber på TGR! Folk finner ut de rareste ting. De graver, og graver. Finner stadig nye ting om personen de liker enda de ikke har snakket me'n ! Det er vel ikke forelskelse, vel.. Hvordan kan de plutselig ha følelser for en de ikke en gang har snakket med? Hmhmhmhm. Jeg skjønner at det kommer jo til å skje en gang. Kommer til å skje at jeg utvikler spesielle følelser ovenfor noen. Jeg skjønner jo at det egentlig ikke er så mye vits i å skrive dette, men jeg gjør det likevel. Hehe. Actually trenger jeg ikke real life guter når jeg har Sangwoo og alle de fujoshi greiene heheheh . Det er nok for meg. For nå. Kanskje dette kom ut litt feil, at jeg ga feil budskap, men men. LENGE LEVE FUJOSHIENE (sorry)
kissa 99
1
05.01.2017 15:39:57
du har hele livet ditt på å finne den rette personen i ditt hjerte:) det kan være i mårrå om 1 uke om 1 måned om 6 månder om 1 år eller mange år livet er spenende sån sett:) du vett aldrig hva du finner:) du kommer til å finne kjæligheten så lenge du er deg selv:) ikke stress med dette det kommer når det kommer:) man kan finne ut om man liker personen vis de virker intreserte og hyggelige men man bør aldrig møtte folk man treffer på nettet vis man skal treffe dem i virkeligheten så bør man ha med seg en ekstra person for å være på den sikre siden og man bør måtte personen på en offentlig plass...det med at de finner ut mye nytt om de de liker selv om de ikke har treffet dem i real life så kan det være forelskelse vil jeg si...men de kan ikke være sikker på om personen liker de tilbake det lureste er å treffe noen man liker i real life:) siden da kan man se hvordan personen er og hvordan han/hun oppfører seg osv HÅPER DU FIKK SVAR PÅ DET DU LURTE PÅ VIS IKKE SÅ ER DET BARE Å SPØRRE IGJEN OG JEG ØNSKER DEG LYKKE TIL MED LETTINGEN ETTER DEN RETTE PERSONEN I DITT HJERTE:)
hardcore fujoshi
0
13.03.2017 19:28:00
vent hva, nei, nei .hehe tror du misforsto;;. personene de liker er ekte folk på skolen i høyere klasser. det er ikke noen på nettet vi snakker om her . Lol . hehe. uansett takk.
Hardcore Fujoshi
0
04.01.2017 18:51:17
gutter* sorry
gurl
0
03.01.2017 16:44:36
Hei, eg er eigentleg ikkje forelska i noken. Men det er noken som seier at 3 stykken frå 10. Klasse frå min skule liker meg (og er ein 8. klassing btw) Han eine er sikkelig grei mot meg og hører på kva eg seier. Han andre rødmer og begynte å følgje meg på sosiale medias og broren min seier at han snakker om meg nesten kvar gang han henger med han. Og den siste veit eg ikkje, men dei seier at han har eit crush på meg. Og den eine venninno mi seier at dei har diskuterer bare fordi alle tre liker meg:/ Kva skal eg gjøre? Er ikkje det litt creepy at ein 10 klassing liker ein 8 klassing?
kissa 99
0
04.01.2017 17:33:38
det er ikke creppy i det hele tatt at en som går i 10. klasse som liker en som går i 8.klasse jeg har selv likt en voksen dame som er 11 år eldre en meg ...man kan ikke bestemme hvem man tiltrekkes av:) du får prøve deg på den du liker best og han som du synes behandler deg best osv...når du har funnet ut hvem som er best for deg så får du si til de 2 andre guttene at det finnes 100 vis av andre jenter som vil elske dem for akuratt dem de er som person:) LYKKE TIL:)
gurl
0
06.01.2017 16:35:55
Altså det er og litt vanskelig og velga, men eg trur eg syns ein av dei er snillest mot meg. Men eg tør lissom ikkje å snakke med han og han tør ikkje å snakke til meg. Eg har sett noken gongar når eg er åliena så e han på vei bort til meg, men så kommer vennene mine og då går han tilbake til vennene sine:// og vennene mine (bortsett frå ein) syns det er rart at han liker og meg kanskje....og dei syns det er creepy. Eg gjer ikkje det lengre, men dei skal alltid gjer ein kommentar om at det er creepy. Og han prøvet å snakke til meg og han ser etter meg, men han vil ikkje gå bort til meg når vennene mine er der://
#forelska
1
03.01.2017 03:39:23
Æ tar mæ sjøl i å gjøre 1-6 og 8-18.
Jente 14
0
02.01.2017 00:01:59
Hei, jeg liker en gutt. Har møtt han noen ganger i byn men noen venninner. Men venninna mi liker han også. Så hun vet ikke at jeg liker han hun liker. Og hun har en forter bror som er venn men han jeg liker og han har sakt til venninna mi at han jeg liker og hun passer sammen. Men hun venninna mi har sakt noe som ikke er sant som. At han jeg like har sovet i senga hennes og at han liker henne og masse annet. D sa jeg til en annen venninne som kjenner han jeg liker. Han sa at d ikke var sant og at han liker en annen. Og han når han leger ut på ms ( my storye) "noen som vil finne på noe" så svarer hun venninna mi som også liker han "ja jeg vil" da skriver han til bake "Hæ? Nei kan ikke allikavel" og sånt. Jeg gidder ikke å svare jeg vet liksom hva han kommer til å svare "Hæ? Vet ikke jeg kjenner deg jo så vidt. D kommer til å bli kleint." Men d kan jo sikkert bare henne at jeg innbille meg ting også. Men hun venninna mi som også liker han snakker om han hele tiden at han sender bilder bare til henne og han skriver akkurat d bare til henne. Og jeg sitter liksom ved siden av henne og hører på. Men når han sender snap til meg så blir hun liksom sur for at han sender ting til meg som ikke hun får. Men jeg vet nok sikkert at han ikke liker meg. Men hva skal jeg gjøre? Og hun venninna mi sa til meg at hun spurte han liker du henne som han egt liker og da sa venninna mi at han sa nei jeg liker ikke henne jeg liker noen andre. Men d er ikke sant han liker henne som han liker. Men jeg vet ikke helt hvem jeg skal tro på?! Hva skal jeg gjøre? Og skal jeg prøve og svare på den snappen han legger ut på ms "noen som vil finne på noe"? Jeg vet iallfall ikke. Håper noen iallfall kjente hva jeg skrev og håper noen vil svare meg.
kissa 99
0
02.01.2017 16:32:36
de bør snakke med veninen din å spørre henne hvorfor hun sier ting som ikke er sant om hun han du liker ...og sa bør dere snakke om hvem som bør prøve seg på han siden da slipper dere og bli uvener dere bør snakke sammen om hva som er viktigst han eller venskapet deres du kan og snakke med foreldrene dine om dette her de kan sikkert komme med noen bra tips til deg:) snakk med dem det gjelder så får du et bedre inblikk i hva som er situasjonen i deres syn:) HÅPER DETTE BLIR BEDRE OG JEG ØNSKER DEG MASSE LYKKE TIL VIDERE:)
hana
0
29.12.2016 05:00:32
hva gjør du vist han flørter med mange andre jenter nor du er i nereten
kissa 99
0
29.12.2016 11:24:02
du kan spørre han hvorfor han gjør det det kan jo være at han ikke helt har forstått at det kan såre deg...så det beste er å ta en prat med han så han forstår at det ikke er bra at han flørter med andre jenter en deg...bare ta en skikkelig prat med han du så blir det sikert bedre for deg:) LYKKE TIL VIDERE:)
Bby
0
28.12.2016 01:48:55
Hei! Jeg har en mistanke om en gutt i klassen liker meg men er usikker, gutten snakker med meg og sender meldinger til meg og når jeg snur meg til hun som sitter ved han så stirrer han på meg og smiler. Han hilser på familien min og vil bli bedre kjent med dem og når jeg spør hvorfor så sier han bare jo dem ser utrolig hyggelige ut. På meldingene så skriver han babe
kissa 99
1
28.12.2016 11:39:39
det høres ut som at han liker deg veldig godt:) det høres ut som at han vil bli bedre kjent med deg:) og familien din:) du kan se om han flørte diskre med deg på skolen:) diskre betyr at han flørter son at ingen andre bare du ser det som regel da:) vis han ser deg inn i øynene og blunker eller smiler til deg:) eller at han vil være kosete med deg:) eller at han gir deg komplimanger:) kan jo flørte diskre med han så finner du ut om han liker deg eller ikke:) LYKKE TIL:)
Gut, 12
2
22.12.2016 18:56:10
Eg liker en jente og eg trur ho liker meg og, men eg er redd for å sei kva eg meiner. Bør eg spør ho? Isåfall bør eg spør ho face 2 face eller på sosiale medier? Eg veit ikkje kva eg skal gjere, spør ho eller overse noken eg liker (det blir dumt)
kissa 99
0
22.12.2016 23:51:24
du kan spørre henne face2face siden det er det beste valget i mine øyne siden da kan du se hvordan hun reagerer:) og det blir mer personlig:) bare spør hun du når du føler at du er klar for det:) ØNSKER DEG LYKKE TIL:)
Gut, 12
1
23.12.2016 10:41:43
Takk, men eg er litt redd for at vist eg spør ho oh ho seier nei er eg redd for at vennskapet våres blir øydelagt. Det er også litt vanskelig å spør ho face2face, for det er litt skummelt synst eg. Det e litt vanskelig og avtale møte med ho for ho har ein bestevenn som ho henger masse med.
kissa 99
0
23.12.2016 15:05:11
jeg tviler på at det kommer til å ødelegge venskapet mellom dere spør på sosiale medier vis det er lettere for deg da:) den som innte våger inte vinner...bare ta sjangsen du...du kan jo være med henne selv om hun i tilleg er med bestevenen sin....du kan jo spørre foreldrene dine hva de synes er det beste for deg:) det er det beste tror jeg for din del:) ØNSKER DEG LYKKE TIL:)
Gut, 12
0
23.12.2016 15:17:27
Takk, du hjelper veldig!
kissa 99
0
23.12.2016 17:13:30
tussen takk:) OG GOD JUL:)
Gut, 12
0
24.12.2016 15:58:26
Takk, god jul og godt nyttår til deg og!
kissa 99
0
24.12.2016 17:24:12
mange takk unge mann:)
Gut, 12
0
23.12.2016 11:28:59
Den jenta eg snakker om: 1. Ser på meg i timen og i fritida vist vi møtst da 2:Små erte meg på en morsom/gøy måte 3.Ler av det eg seier (ikkje alltid) 4:Ho smile til meg når eg er i nærheten.5: Tøffe seg litt. Like ho meg trur du? Det gjør eg.Eg føle det blir best å spør ho på sosiale medier, e litt for nervøs til å gjøre det face2face.
kissa 99
0
23.12.2016 15:10:49
ja hun liker deg:) vær med henne på skolen og fritiden din osv så kommer du til å finne ut om dere passer sammen eller ikke bare ta 1 dag om gangen:)
kissa 99
0
23.12.2016 15:07:36
ja hun liker deg:) jo mer du er med henne på skolen og på fritiden osv så kommer du til å finne ut om dere passer sammen eller ikke:) ta 1 dag om gangen du:)
Gut, 12
0
23.12.2016 11:40:54
Ho flørte veldig med meg. Plis svar,
kissa 99
0
23.12.2016 15:08:44
bare vær deg selv så kommer alt mest sansynlig til å gå helt fint:)
Emil
0
20.12.2016 23:36:29
Jeg liker en jente men jeg vet ikke om hun liker meg tilbakke, jeg har veldig lyst til å spørre hun men jeg klarer ikke å spørre forde jeg er alt for redd at hun ikke liker meg å kommer til å avise meg
Anonym, Jente
0
08.01.2017 23:38:15
Hvis hun gjør noen av disse tegnene liker hun kansje deg. Og hvis du skal spørre henne, det er ikke pinlig, hvis jeg var den jenta du liker..hadde jeg blitt overlykkelig om du hadde spurt meg:) Good Luck!!
kissa 99
0
21.12.2016 17:26:16
du kan spørre henne på sosiale medier:) du kan få henne til å like deg med å være deg selv:) bare snakk med hun på sosiale medier til å begynne:) så klarer du å snakke med henne face 2 face etter vært:) en dag om gangen:) når du snakker med henne så kan du spørre egentlig om hva som helst:) for eksempel skole, fritidsaktiviteter, famillie, hobyer, mat, osv...vist hun aviser deg så må du huske at det finnes tusen vis av jenter der ute som vil elske deg for akuratt den du er:) LYKKE TIL VIDERE:)
Jente--
1
20.12.2016 20:18:15
Hei! Jeg liker en gutt og jeg har aldri snakke med denne gutten. Dessuten så går vi ikke i samme klasse. Det er dumt:( men han ser ofte på meg og jeg ser ofte på han. Og! Jo en gang! Så snakke vi eller han begynte og prate med meg! Han sa "Hei!" Og jeg bare "hei!" "Du var fin idag!" Og jeg bare "Eh takk?" Også gikk han. Jeg har sååå lyst til å snakke med han men jeg må bare finne en måte å snakke med han på! Noen tips kanskje? Forresten så planlegger jeg og de andre om hvordan snakke med han. Så KANSKJE litt tips hadde vært noe?
kissa 99
1
20.12.2016 22:53:55
hjelpen er på vei:) du kan snakke med han i friminutene:) siden dere ikke går i samme klasse eller du kanskje kan snakke med han på sosiale medier:) du kan se han inn i øynene og smile til han når du ser han:) ( jeg gjør det samme med hun jeg liker) og du kan gi han fine komplimanger:) ta på han (kroppskontakt) det er jo kjempe snilt sakkt av han sa at du var fin idag det samme kan du si til han det lønner seg alltid å gi komplimanger:) så lenge det er ærlige komplimanger...du kan ta med deg en venn når du skal snakke med han i begynelsen:) gå også rett i ryggen og brystene frem da har du en bra holdning:) det liker vi gutter veldig godt:) og etter vært så klarer du å ha et samtale med han helt alene:) OG HUSK:... JEG HAR TROEN PÅ DEG IKKE STRESS TA EN DAG OM GANGEN OG MITT BESTE TIPS ER AT DU ER DEG SELV DU ER UNIK OG DET FOR TA DEN TIDEN DET TRENGER JEG ØNSKER DEG MASSE LYKKE TIL VIDERE PÅ REISEN DIN:)
Jente-----13
0
20.12.2016 18:59:09
Nå er den hellige TIMEE Vi står i stjerneskinn.
Mielle
0
14.12.2016 21:33:14
Og jeg drømmer om han vær natt! Er jeg sprø?
kissa 99
1
15.12.2016 16:17:50
nei det er du ikke
Mielle
1
14.12.2016 21:30:38
Mente exen...Ikke Even...
Mielle
0
14.12.2016 21:29:36
Jeg driver og ser på den jeg liker hver time. Og prøver og få han til og like meg, men jeg vet ikke om han liker meg? Og de 2 bestevennene mine er forelska i samme fyr som meg! Hvordan får jeg han til og like meg? Og nå sitter vi vesiden av hverandre. Jeg vet ikke hva jeg skal gjøre? Jeg kunne gjort hva som helst for å blitt sammen med han! Men det flaue er jeg ikke tørr spørre han om å bli sammen! Og vi var sammen før men Even min sa at han slo opp til meg, og jeg slo opp til han? Jeg trenger veldig hjelp! Alle de gode rådene, takk. Jeg er gal etter han!
kissa 99
0
15.12.2016 16:38:28
det beste for å få noen til å like deg som person er å være deg selv:) du får prøve å vise at du er mere intresert i han en veninene dine:)...snakk med på sosiale medier:) gi han hygelige komplimanger:) se han inn i øynene og smil til han når du skal snakke med han:) gjør noe på fritiden med han:) gå rett i ryggen og brystene frem da har du en bra holdning og det er veldig positivt:) du kan og spøre han hvordan dagen hans har vært eller om han har det bra visdu synes at han ser litt lei seg ut da viser du at du bryr deg:) og omsorg kommer du veldig langt med i livet ditt:) ta insativ det liker vi gutter godt når jentene tar inativ til å gjøre noe etter skolen:) når du sitter ved siden av han så kan du flørte litt med han:) du kan bein flørte med han du kan komme borti hans fot med din fot for å se hvordan han reagerer på det:) du kan stryke han på låret eller på ryggen, armen,skinnet osv...et veldig bra flørte tips er å leke/tulle med håret hans da får du oppmerksomheten hans med engang tipper jeg:) du kan også kose med hendene hans:) ta tingene hans men det er egentlig ikke nudvendig siden det kan for noen se på som mobbing og det er jo ikke en bra ting:( men du kan jo små erte han på en venskapelig måtte det går helt fint:) JEG HAR TROEN PÅ DEG JEG KRYSSER FINGRENE MINE FOR AT DETTE SKAL GÅ GINT OG JEG ØNSKER DEG ALT VELL OG LYKKE TIL VIDERE:)
Jente(12)
1
12.12.2016 22:10:56
Hei. Mange av vennene mine tror at det er en gutt i klassen min som liker meg. Jeg fortalte dette her til de:1.Han ser på meg i timene. 2.Han ser bare på de snappene mine når jeg f.eks legger et bilde av meg selv eller med venner. 3.Han tøffer seg forann meg. 4.Han små erter meg. 5.Han husker hele navnet mitt og hvor jeg bor. 6. Han gjør at jeg ler. 7.Han er nesten alltid der jeg er (på skolen). Kan du Plz hjelpe meg?Liker han meg?
kissa 99
1
12.12.2016 22:23:33
ja det gjør han:) du kan gjøre dette her vist du ville prøve deg på han:) se han inn i øynene og smille til han:) snakke med han på sosiale medier:) ta på han (kroppskontakt) da vet han at du ønsker fysisk gi han fine komplimanger:) gå rett i ryggen og brystene frem da har du en bra holdning og liker vi gutter veldig godt:) ØNSKER MASSE LYKKE TIL:)
Ein jente
1
11.12.2016 16:58:06
Hei! Eg er forelska i ein gutt i klassen min:) Vi har fått blikkkontakt veldig mange ganger og når eg er innerheten av fikser han på håret og smiler til meg. Vennene min vil at eg skal bli sammen med han siden når eg ikkje ser på seier dei at han ser på meg nesten heile tide. Når eg snakker om han til vennene min om han så seier di til han at eg må spørre han, men det einaste problemet er at eg er redd vis han svarer nei:// Eg har sagt til dei at vil vente litt, men når eg er inærheten av han er eg bare heilt normal, men når det gjelder å spørre noken så klarer eg ikkje det. Eg har prøvd på sosiale mediar, men det klarer eg heller ikkje:/ me har snakke veldig mykje og han gjer på kompliment osv, men ikkje noken av oss tør å spør! Han prøver å snakke til meg når eg er med "Sqauden" min, men så kjem vennene hans og begynner å snakke til han sånn at han ikkje rekkjer å komme bort og det same gjer vennene min....har deko noken bare tips eller?
kissa 99
1
11.12.2016 19:12:22
jo lenger tid dere bruker på å bli kjent med hverandre jo større mulighet er det for at dere kan få det fint sammen:) jeg anbefaler deg til å spørre han face2face når dere er alene bare dere to:) grunnen til at jeg vil at du skal spørre han face2face er siden da kan du se hvordan han reagerer:) det kan man ikke på sosiale medier LYKKE TIL:)
Jente 15
2
10.12.2016 02:45:40
Hei. Jeg liker en gutt i klassen, å jeg tror han liker meg også. Her er en liste over noe av d han gjør, å betyr disse tingene at han liker meg?: 1. Han er veldig snill mot meg. 2. Han smiler hver gang han ser meg. 3. Han gjør morsomme ting som får meg til å le, å han ser på meg når han gjør d. 4. Han liker alt jeg legger ut på fb. 5. Han har tatt kontakt på melding å spurt om vi skal finne på noe. 6. Jeg skal på en fest om ikke så lenge, å med en gang han fikk vite om d, spurte han meg om vi skulle dra dit sammen, jeg sa ja. 7. Han ser på meg ofte. 8. Vi har fysisk kontakt iblant. 9. Høres kanskje litt rart ut, men flere ganger har han gitt meg hodemassasje, noe jeg ikke har sett at han gjør på andre jenter, å han spør om jeg synes d er godt(noe jeg synes). 10. Han tar ofte på håret mitt å gir meg komplimanger. Jeg vet ikke om dette er noe han gjør med flere jenter, men jeg har ikke sett at han har gjort d(spesielt ikke d med hodemassasje). Dette ble kanskje en litt lang kommentar, men håper noen kan svare meg :) Hilsen J15
kissa 99
1
10.12.2016 12:36:52
dette høres ut som at han liker deg veldig godt:)...du kan smile til han når han gjør det til deg:) vis du ikke gjør det fra før av men det gjør du sikkert:) det samme gjelder det med øyekontakt og det med å skrive til han på sosiale medier:)...jeg tror at du gjør det til han:)...jeg bare nevnte det til i tilfelle:) forsette å flørt med han:) og snakke med han:) og være med han på fritiden:) så kommer dette til å gå kjempe bra:) JEG HAR TROEN PÅ DEG DU HAR EN GOD MULIGHET FOR Å BLI SAMMEN MED HAN SIDEN DERE VIRKER Å HA EN VELDIG GOD KJEMI SAMMEN SÅ JEG ØNSKER LYKKE TIL VIDERE:)
Jente 15
1
10.12.2016 14:38:00
Ååå, tusen takk :D Da fikk jeg bekreftet d. Ja, jeg gjør alt d der :) Men.. Jeg fant ut at han har kjæreste som han har hatt en stund nå..:( Hun går på en annen skole enn oss. Jeg vet at jeg burde holde meg unna, men d går vel greit å være venner å bli litt bedre kjent med han, å d kan kanskje være en fordel hvis d blir slutt mellom dem en dag? Men d jeg ikke skjønner da er hvorfor han gjør disse tingene, men d går vel an å like noen andre mens man har kjæreste? Jeg vet ikke hva jeg skal gjøre? Skal jeg bare vente å se hva som skjer videre, eller skal jeg holde meg helt unna?(noe jeg egentlig ikke vil). Jeg respekterer d at han har kjæreste, å jeg er ikke den type person som roter med noen som har kjæreste, så jeg tenker at jeg bør bare fortsette på denne måten også vente å se hva som skjer videre. Jeg tenker at hvis han liker meg bedre enn kjæresten, så kommer de til å slå opp å han kommer til å bli sammen med meg. Jeg må innrømme at en del av meg har lyst til d, men jeg vil ikke ødelegge forholdet deres, men jeg tenker at d er opptil han om hva han vil å føler å hva som skjer videre. Også er han den som har vært snillest mot meg av alle guttene jeg kjenner på skolen. Jeg vet at jeg heller bør finne noen som er singel, men d blir vanskelig å holde seg unna han, for d virker som at han liker meg veldig godt, å jeg liker han veldig godt, også er han så snill å hver gang jeg er i nærheten, så får jeg en veldig god følelse angående han. Så hva synes du jeg bør gjøre? Takk for at du tar deg tid til å svare :) Hilsen J15 :)
kissa 99
1
10.12.2016 20:21:33
tusen takk jeg gjør bare jobben min jeg:) kjekt å hjelpe deg:) du kan være venner med han:) men jeg anbefaler deg å ikke flørte med han når han er har kjæreste fra før av...men jeg skjønner ikke hvorfor han flørter med deg når han har kjæreste det kan jo være at han heller vill bli sammen med deg en å være sammen med jenta si...du kan jo spørre han hvorfor han flørter med deg når han har kjæreste...jeg føler at det ikke blir rett at du skal gå rundt å vente på at de skal slå opp du kan jo se om du finner andre søte, kjekke, hyggelige gutter i steden for å vente i evigheter...det er så forskjellige muligheter du har så du bør fulle hjerte og magen følelsen din og gjøre det du du synes er det beste for deg....og du høres ut som en veldig fornuftig jente så det skal du ha:) DU FÅR HA MASSE LYKKE TIL VIDERE MED KJÆRIGHETEN OG JEG ØNSKER DEG ALT VEL VIDERE:)
Jente 15
1
11.12.2016 15:03:18
Helt enig med deg. Jeg får gjøre d som jeg føler er best for meg. Takk for komplimanget å takk for mange gode råd :) Å takk igjen for at du tar deg tid. Du er kjempeflink til å hjelpe andre å gi gode råd :) Kanskje vi snakkes igjen :) Hilsen J15
kissa 99
1
11.12.2016 15:24:25
bare hyggelig:) mange takk for at du synes at jeg er flink til å hjelpe andre:) setter stor pris på å få høre det av deg:) takk igjen:) det kan jo være at vi snakkes igjen hvem vet:)
Frfrf
0
03.12.2016 13:27:55
Når kan man ha sex havet dere det ????????
kiss 99
0
03.12.2016 22:26:53
her i kommentar feltet så blir det svart på spørsmål om forelskelse og ikke sex og samliv så du har dessvere skrevet spørsmålet på feil plass og kategori...men jeg kan jo svare deg det skader vel ikke... og man bør ikke ha sex før man er 16 år siden da er man over den sexuele lavalderen i norge, men det lure er å ha sex med en du er glad i som du har følelser for og man må være klar for å ha sex både psykisk å fysisk:) og man skal ikke tvinge noen til å gjøre noe man ikke vil...men skal ta hensyn til begge når man skal ha sex og det er lov å ombestemme seg når man vill:) og alle bør bruke kondom siden da slipper man og få kjønsykdommer og man kan ikke bli gravid i ung alder...man kan også ha sex med seg selv vis du er jente så kan du gjøre det med å stimulere klitorisen og indre og ytre kjønnslepper man kan og bruke dildo osv men det er egentlig ikke nødvendig siden man kan gjøre det samme med fingrene for jentene mens for oss så drar vi forhuden opp og ned...dette kalles for å onanere det finnes ingen regel på hvor gammel du må være for å onanere så man kan gjøre uansett om man er under 16 år eller ikke...når gutter får orgasme så kan det vare i 3-7 sekunder mens hos jentene så er det fra 20-40 sekunder NÅ HAR DU FIKK SVARET PÅ DET DU LURTE PÅ:)
0
24.11.2016 22:10:53
Hei, jeg r en jente på 14 år. Skal prøve å skive d kort men lover ingen ting. I forrige uke så sa jeg til en venn( hun kaller jeg for T) at jeg likte en gutt og hun lovte og ikke si d videre. Men hun klarte å si d til en venn(hun kaller jeg for L). Så da hvisste de to d. På mandagen så sa T til meg at L hadde sakt til syv andre personer at jeg likte han men når jeg spurte L sa hun nei. På onsdagen så sa jeg til T at jeg skulle si til L og de andre folka at jeg ikke liker han lenger men jeg bare sa d for at d er egt noen andre som liker han så jeg bare liksom latasom. Snåsa jeg d til L i dag og hun sa d til de andre. Så i 4 time spurte L meg om d egt var sant d at jeg ikke likte han noe mer og da sa jeg Hæ hvordan d da svarte hun at T hadde sakt at d ikke var sant. Så var nesten timen over og da gikk L til han jeg likeg og sa noe men jeg fikk ikke vite hva de snakka om og T var der også og noen andre. Sp ble jeg med T hjem da sa hun alt hva L hadde sakt hun hadde sakt: at jeg liker han jeg liker til han og at han ikke liker meg og at han hater jeg og at han synes jeg er iriterene og rar!! Og når jeg var i gangen på skolen sa en gutt i en annen klase hei til meg og da sa vennen Hannes Hæ sier su hei til ho d hadde ikke jeg gjort. Etter alt d her vil jeg rett og slett bare DØ! Jeg orker ikke å leve mer! Det er ingen som liker meg, alle synes jeg er RAR og IRITERENE. Da er d ikke vitsi og leve da! Hva skal jeg gjøre, jeg holder på å ta mitt eget liv! Håper i aller faller fall noen svarer meg men men... hilsen en jente som ikje har noe å gjøre på jorda...
kissa 99
0
25.11.2016 16:27:13
jeg hadde store problemer med å forstå hva du mente siden det var ikke så veldig oversiktelig...men dette skal vi fikse:) vis L eller t eller begge ikke er til å stole på så bør du ta en prat med L og T og spør hvorfor L eller t eller begge har lyvet til deg og du har rett til å få vite sannheten:) dette her kan du nevne til læreren din så kan hun/han hjelpe deg med dette her:) eller du kan kontakte ung.no:)eller foreldrene dine:) eller noen andre som du stoler på:) du bør ikke prøve deg på denne gutten vis han liker noen andre...du kan heller prøve deg på noen andre gutter vis han er opptatt med en annen jente og det finnes 1000 vis av gutter som vil elske deg for akuratt den du er:) du er unik:) og du har like bra mulighet til å lykkes i livet ditt som alle andre:) du må tenke positivt så går det anda bedre:) du har alt å leve for:) jeg har heller ikke funnet meg en jente som jeg kan få det fint sammen med...men jeg tar tiden til nytte siden jeg vet at en vakker dag så kommer jeg til å finne meg en søte hyggelige jente som vil elske meg for akuratt den jeg er som person:)du er forsatt ung og du har forsatt godt tid til å finne den rette og finne kjærligheten:) du har hele livet på deg til å finne den gutten som du vil dele resten av livet ditt med:)...dette var ikke enkelt men jeg håper at dette var til hjelp for deg:) du kan spør meg mere vis du lurer på noe annet eller samme hva det er om forelskelse jeg er open for alt:) ikke vær redd for å skrive flere spørsmål til meg som jeg kan svare på jeg svarer deg med glede og jeg hjelper deg så godt jeg kan:) DU ER PERFEKT SOM ALLE ANDRE OG DU KOMMER ALLTID TIL Å VÆRE PERFEKT OG DU KOMMER TIL Å FÅ ET KJEMPE BRA LIV ØNSKER DEG MASSE LYKKE VIDERE MED KJÆRLIGHETEN OG JEG HÅPER AT DU KAN VÆRE GLAD OG FORNØYD MED LIVET DITT BARE VÆR DEG SELV LYKKE TIL MED ALT ØNSKER DEG ALT VEL VIDERE OG JEG HÅPER AT DU FÅR EN GOD HELG:)
0
25.11.2016 21:29:39
Tusen takk for svaret!!! Men i dag på skolen så spurte jeg L om hun hadde sakt d til han jeg liker men hun nekta for d! Så sier hun andre noe annet at hun har sakt t jeg liker han til han men jeg vet ikke hvem jeg skal tro på?! D er til og med noen andre jenter i klassen som også sier at hun har sakt d! Og han jeg liker/ likte vet at jeg liker han:(! Oh han liker ikke meg tror jeg da
kissa 99
0
25.11.2016 21:57:09
det høres ut som at du ikke kan stole på hverken L eller T:( vis du lurer på om han liker deg eller ikke så synes jeg at du skal spør han gutten siden da slipper du mest sannsynlig å gå rundt å være usiker på grunn av folk sier forskjelige meninger til deg...da har du et problem mindre å tenke på:) det beste er å spørre han face2face siden da kan du se hvordan han reagerer:) LYKKE TIL:)
Jente på 12 år
2
24.11.2016 17:48:13
Hei, jeg er syyyykt forelsket i en gutt, mange sier han er i meg å men er ikke helt sikker, han ser ofte på meg i timene, og får meg til å le heletida
kissa 99
0
24.11.2016 21:34:37
det med at ser ofte på deg og at han for deg til å le er er noen bra tegn på at han liker deg:) og at han vil ha kontakt med deg:) når han får deg til å le:) du kan snakke med han på sosiale medier:) (ta på han kroppskontakt) se han inn i øynene når dere snakker sammen:) gi han fine komplimanger:) gå rett i ryggen og brystene frem:) gjør noe på fritiden med han for å bli bedre kjent:) han ser på deg da kan du godt se på han tilbake:) ikke tvil på deg selv...vær deg selv:) og ta det forsiktig litt etter litt:) jeg har troen på deg:) dette klarer du:) tenk positivt så går det enda bedre:) LYKKE TIL:)
:) (jente)
0
22.11.2016 22:06:04
Jeg liker en gutt veldig godt nå...har likt han i noen uker. Men er veldig usikker på om han liker meg tilbake:( for vi satt ved siden av hverandre før og da snakke vi masse, men nå gjør vi ikke det, så vi snakker ikke like mye. Og liksom han ser ofte på meg i timene, og når han og kompisene har gått forbi så har kompisene sett opp på meg og så har han sett ned som om han er flau elns... har skjedd et par ganger nå i det siste. Og vi er på k&h gruppe og da satt vi ovenfor hverandre, og snakka masse selvom det var tre andre der. Så så han mest på meg. Og i mat og helsen hjalp han meg og satte meg ved siden av meg. Vet noen ift d jeg har skrevet om han kanskje liker meg? Håper på svar
kissa 99
0
23.11.2016 15:33:31
det med at han ser på deg og sitter og snakker sammen med deg og at han er litt sjanert når du er i nærheten er noen tegn på at han er intreserte i deg:) du kan snakke med han på sosiale medier:) ta på han (kroppskontakt) da vet han at du vil være intim med han:) gi han fine komplimanger:) se han inn i øynene og smil til han:) du kan også hinte til han for å se om han trekker seg unna deg eller ikke:) gå rett i ryggen og brystene frem:) da har du en bra holdning:) gjør noe på fritiden med han:) ta 1 dag om gangen:) jo bedre dere blir kjent jo større mulighet er det for at dere kan få det godt sammen som kjærester:) bare vær deg selv så kommer det til å gå kjempefint:) LYKKE TIL VIDERE:)

Spørsmål og svar

Hvordan kan man få seg kjæreste?
Hei! Mitt råd til deg er at du hele tiden prøver å være deg selv, vær hyggelig, gi komplimenter (ærlige) og være egasjert og vis henne interes...
Hvordan starte en samtale med han? Og hvordan vet jeg om han liker meg?
Hei Jeg legger ved en artikkel som handler om hvordan man vet om en person liker deg eller ikke, den heter "20 tegn på at han/hun liker deg".Hvis be...
Hvordan kan man gå frem for å få seg kjæreste? Er av den sjenerte typen.
Hei For å få seg kjæreste må man finne en man virkelig liker og passer sammen med, og får å finne denne personen må man være utadvendt og sos...
Hvordan skal jeg holde samtalen med han gående?
Hei Så hyggelig at du har møtt en du liker og at dere har fått så god kontakt. Det virker jo absolutt som han liker å snakke med deg, men jeg sk...
Hvordan kan jeg vite helt sikkert at en gutt liker meg?
Hei Takk for spørsmål. 1. Folk oppfører seg ofte forskjellig når de liker eller er forelsket i en person, så det er vanskelig å si sikkert om ...
Har dere noen tips til hvordan flørte/sjekke opp jenter?
Hei!   Vedlagt finner du artikkelen "ung.nos flørteskole" der det står en del om flørting og sjekking. Jeg legger også ved noen andre artikler ...
Hvordan kan jeg spørre en jente ut uten at det blir kleint? 
Hei, og takk for spørsmål! Det er et kjent problem for mange; hvordan man kan spørre noen ut uten at det blir kleint. For deg tror jeg ikke det bi...
Jeg vil bli sammen med en jente, hva skal jeg gjøre?
Hei, Siden du foretrekker punkter skal du få svar punktvis: 1. Dersom hun ofte er i nærheten av deg, smiler mye til deg, snakke mye med deg kan de...
Hvordan vet jeg om jenta er interessert?
Hei Det er fint å høre at du har lyst å be henne ut- jenter liker gutter som tar initiativ! Dersom hun får følelsen av at du holder på med noen...
Pupillene hennes blir større når hun ser på meg. Hva betyr dette?
Hei Så hyggelig at du har så god kjemi med hun du liker! Hvis pupillene hennes utvider seg når hun ser på deg, kan dette være et tegn på at hun...
Forelsket i en gutt men vet ikke om han liker meg.
Hei Det er alltid vanskelig å være forelsket i noen når man ikke vet hva den andre tenker. Det virker jo som om dere har hatt en del kontakt, og d...
Hvordan flørte for å få jenter superinteressert? Lyst på kjæreste. 
Hei Det er ikke så lett å si hvorfor de ikke er superinteressert. Kanskje er det fordi dere ikke har passet sammen? Andre ganger kan det jo ha vær...
Hvordan skal jeg gå fra å få en gutt interessert? 
Hei, og takk for spørsmål! Det er mange måter å gå fram for å få en gutt interressert, og det er ikke nødvendig å snakke om sex av den grunn...
Hvordan skal man velge mellom to gutter? Hvordan vet man om man liker noen?
Hei Det er ikke alltid så lett å vite om man er forelsket i en gutt, eller om det bare er vennskapelige følelser. Når man er forelsket i noen bli...
Hvorfor spiller gutter hard to get, og hva skal man gjøre da?
Hei Så hyggelig at du sender inn spørsmål til oss. Du skal selvfølgelig få svar, men det blir jo på norsk:)Jeg skjønner godt din frustrasjon o...
En gutt sier halla brosjan til meg
Hei Takk for at du sender inn spørsmål til oss. Det vet jeg desverre ikke noe om. Jeg tror han hilser på deg og vil gjøre noe morsomt ut av det, ...
 Hvordan bli enda bedre kjent med han? Hva skal vi snakke om?
Hei Les artikkelen under kalt "20 tegn på at han/hun liker deg" for tips til hvordan du kan se om denne gutten liker deg eller ikke. Når det gjelde...
Bli kjent med ei jente.
Hei Det er mange måter å gjøre dette på, og vi har samlet gode tips i artiklene jeg lenker ved under. Ta en kikk på dem! Men husk at det beste t...
Hvordan gå fra venn til kjæreste? Vanskelig å "prøve seg" på noen. 
Hei For å gå fra venn til kjæreste må du vise at du er interessert, og ikke bare som en venn. Flørter du med de jentene du liker får du vist ty...
Hvordan få kontakt med gutten jeg liker?
Hei, Takk for spørsmål og beklager seint svar.Så hyggelig at du har funnet en gutt du liker! :) For å gjøre det litt mindre skummelt å ta kont...
Se alle