Hopp til hovedinnholdet

Martin: Jeg føler meg trygg, når jeg har mobilen med meg overalt. Les innlegg Liten pil høyre

Kommentaren

Alarmtelefonen 116 111
Alarmtelefonen 116 111

A-Å

20 tegn på at han/hun liker deg

Forelsket jente (colourbox.com)

Mange opplever stadig følelsen av å være hodestups forelsket, og at det ikke er noe man ønsker mer enn at den du er forelsket i skal føle det samme for deg! Men hvordan vet du om en person liker deg eller ikke?

Av Signe, ungdomsjournalist ung.no

Alle oppfører seg forskjellig ovenfor den man er forelsket i. Noen blir tøffe og vil gjerne imponere så mye som mulig, mens andre blir nervøse og synes det er vanskelig å ta kontakt. Likevel finnes det noen tegn som ofte går igjen, og under kan du finne noe av det man ofte gjør når man er forelsket.

tall 1Blikkontakt

Tar du ofte personen i se på deg, og møtes blikket deres ofte? Dette kan være et tegn på at han/hun liker deg. At blikket deres møtes kan bety at begge tenker på hverandre, og i tillegg er det en fin måte å vise interesse overfor den man er forelsket i på!

tall 2Oppsøker deg og oppholder seg rundt deg

Merker du at han/hun ofte oppholder seg i nærheten av der du er? Dette kan være et annet tegn på forelskelse. Er man forelsket i en person har man nemlig ofte oversikt over hvor denne personen befinner seg. I tillegg ønsker man kontakt, og dette får man mye lettere ved å være i nærheten av personen. Merker du altså at en person ofte leter etter deg med blikket sitt og er interessert i hvor du er kan dette være et tegn på at personen er interessert i deg.

 

tall 3Gir deg ekstra mye oppmerksomhet

Er man forelsket i en person gir man ofte denne personen ekstra mye oppmerksomhet. Er dere for eksempel flere som står i en gjeng vil en som er forelsket i deg ofte bry seg mest om akkurat det du sier og gjør. Ofte kan det virke som om personen snakker spesielt til deg ved at han/hun ser rett på deg, selv om dere står i en gruppe på flere. I tillegg vil han/hun ofte vise ekstra mye interesse når akkurat du snakker.

 

tall 4Tar kontakt

Personen tar ofte kontakt for å spørre om dere skal finne på noe eller møtes. Han/hun er interessert i å tilbringe tid med deg! I tillegg starter personen ofte samtaler med deg for eksempel på skolen eller på chat.

 

tall 5Hun/han snakker om deg til venner

Kanskje blir du spurt etter om du er syk og borte fra skolen en dag. Han/hun har lagt merke til at du ikke er der og spør vennene dine om hvor du er. Eller han/hun snakker mye om deg til sine egne venner. Når man er forelsket så tenker man på personen nesten hele tiden, så hvis du får høre av andre at han/hun snakker mye positivt om deg til andre, kan det godt hende det er en forelskelse på gang...

 

tall 6Smiler

Han/hun er i godt humør og smiler. Når man er forelsket så vil man vise seg fra sin beste og mest positive side. Hvis han/hun smiler mye når du er i nærheten, kan det bety at han/hun er interessert og blir veldig glad for å se deg.

Les mer (ung.no) LES MER: "Flørtetips for små skriftlige meldinger"

 

tall 7Gjengjelder flørting

Hvordan reagerer han/hun når du åpner deg opp ovenfor personen, gir han/hun oppmerksomhet og er flørtende? Tar personen i mot flørtingen og viser samme interesse ovenfor deg, eller er han/hun avvisende? Hvordan en person reagerer på flørting kan si mye om hva personen tenker om deg.

 

tall 8Prøver å være morsom

Personen prøver å være morsom for å få deg til å le. Personen ønsker å imponere deg og å vise at han/hun er en person det er morsomt å være sammen med! Kanskje du til og med merker at personen prøver for hardt? Dette er nok kun fordi han/hun ønsker å vise seg fra sin beste side.

 

tall 9Små-erter

Du merker at personen "erter" deg på en morsom og tullete måte. Mange bruker dette som et sjekketriks og en metode å få oppmerksomhet på. Ved å erte deg litt får personen oppmerksomheten din uten å vise åpenlyst at han/hun er interessert. Kanskje personen kommer med kommentarer som handler om skolen eller fritidsinteresser? Personen kommenterer gjerne noe som han/hun får til, men som ikke du får til. Han/hun ønsker rett og slett å starte en diskusjon slik at dere får snakket sammen!

 

tall 10Tøffer seg

Man ønsker gjerne å imponere den man er forelsket i. Man vil vise hva man kan, hva man tør og hva man duger til. Derfor prøver mange å "tøffe seg" ovenfor den man er interessert i. Ofte betyr dette at man vil vise fram noe man er god i eller noe man klarer. Andre ganger gjør personen ting som viser fram spesielle eller imponerende evner. Eksempler på dette kan være å hoppe fra "ti-metern", løpe veldig fort, vinne i håndbak eller bade i kaldt vann.

© Frode Øverli. / Distr: Strandcomics.no

 

tall 11Blir klønete og nervøs

Mens noen blir tøffe og vil vise seg fram, blir andre litt klønete og nervøse. Disse får kanskje prestasjonsangst når det kommer til for eksempel sport og andre fritidsaktiviteter man vanligvis mestrer. I tillegg merker du på personen at han/hun er nervøs når han/hun skal snakke med deg. Noen ganger resulterer dette i stamming, rødming og svetting. Personen stokker kanskje til ordene og sier ting som han/hun vanligvis ikke ville sagt. Hvor nervøs man blir varierer selvfølgelig fra person til person.

 

tall 12Er hyggelig og snill

Personen er ofte snill og hyggelig mot deg og ønsker deg alt godt. Spør du han/hun om en tjeneste får du nok ja til svar! I tillegg kommer personen med komplimenter for at du skal føle deg vel, og sier hyggelige ting som du blir glad av å høre.

 

tall 13Fikser på antrekket

Personen sørger for at klærne sitter som de skal før og når dere snakker sammen, og når dere oppholder dere i nærheten av hverandre. Han/hun ønsker å se så fin ut som mulig ovenfor akkurat deg.

 

tall 14Tar seg i håret

Et vanlig tegn på forelskelse er at man ordner håret sitt når man snakker med den man liker. Gutter drar gjerne hånden gjennom håret, mens jenter "tukler" eller "leker" med håret sitt. Også dette gjør man for å prøve å se så pen og vakker ut som mulig.

 

tall 15Ønsker fysisk kontakt

Det er vanlig at en person om er interessert i deg ønsker fysisk kontakt. Personen holder kanskje rundt deg, stryker deg på kinnet, klapper deg på ryggen eller lignende. Det at man ønsker berøring med den man er forelsket i er et vanlig tegn på forelskelse.

 

tall 16Retter seg opp i ryggen

Personen retter seg opp i ryggen i stedet for å krumme den, ofte helt automatisk. Dette er fordi han/hun vil virke så attraktiv og innbydende som mulig. Dette er ofte et tegn på at man ønsker kontakt.

 

tall 17Blir sjalu

Personen blir gjerne sjalu når han/hun ser deg med andre av samme kjønn som han/hun selv er. Dette er fordi personen er redd for konkurranse og for at noen andre skal "stjele" deg fra han/henne. Dette resulterer i at personen prøver å "skjerme" deg fra andre. Personen holder da gjerne rundt deg for å vise at du reservert, i tillegg til å komme bort for å delta i samtaler hvor han/hun ser at du snakker, flørter eller tuller med en annen potensiell kjæreste.

 

tall 18Blir glad av å se deg

Personen blir glad av å se deg, og av å tilbringe tid med deg! Forelskelse innebærer jo at man er veldig glad i en person, og da vil det at han/hun får lov til å tilbringe tid med deg være en ting som gjør personen glad og fornøyd.

 

tall 19Sender koselige sms/meldinger på Facebook

Hvis han/hun sender deg meldinger med komplimenter, hjerter, mye smilefjes etc., kan det bety at vedkommende er interessert. Kanskje særlig hvis meldingen kun inneholder innehold som dette, ikke praktiske spørsmål om lekser eller når dere skulle møte på skolen i morgen. Mange synes det er lettere å skrive koselige komplimenter til en man liker, enn å si det ansikt til ansikt.

 

tall 20Spør om du har kjæreste

Hvis hun/han spør om du er sammen med noen, er det kanskje for å sjekke at du ikke allerede har kjæreste. Ofte betyr et sånt spørsmål at han/hun er interessert i deg. Er man forelsket, vil man jo finne ut av om den man liker har de samme følelsene tilbake, eller om han/hun egentlig liker en annen.

 

Husk uansett at alle oppfører seg forskjellig når de er forelsket. Kanskje du rett og slett bare må hoppe ut i det og se hvor det ender? Lykke til!

Var dette til hjelp?
Var dette til hjelp?

Kommentarer fra brukere Kommentarer


Du må fylle inn både navn og tekst for å sende inn skjemaet.

Legg inn en melding!

Obs! Ung.no svarer IKKE på spørsmål i kommentarfeltet. Send inn spørsmål på ung.no/oss

(HTML-tagger fjernes)
0
24.07.2017 22:30:16
Jeg liker en gutt har likt han siden før jul men har liksom gått sånn av og på... men han har kjæreste... og de har pult og gjort mye annet men når jeg r med han og mange andre folk r han veldig på og snakker til meg og vil liksom holde rund meg og sånn. Liker han meg, men han kjæreste. Og vennene mine sier at han ikke r bra for meg fordi han har prøvd snus, røyk og alkohol og har vært full han r 02 og d r jeg å. Men liksom han driver å dunker borti andre jenter også og han leger armen rundt dem også som han gjør med meg. Men r d riktig når han har kjæreste? Hjelp jeg svaner han men vet at har kjæreste men....
kissa 99
0
25.07.2017 17:46:48
han flørter med andre jenter det bør man aldrig gjøre når man har kjæreste, han har prøvd snus, røyk, alkohol, ikke bra, og i tilleg så har han kjæreste han virker ikke som en fornuftig gutt desverre ( ikke vondt ment) se heller etter andre gutter der ute:) det finnes heldigvis gutter der ute som er mer fornuftige:) det finnes 1000 vis av gutter som kommer til å elske deg for den du er som person:) ta 1 dag om gangen:) og du kommer og til å treffe mangen søte, snille, hyggelige gutter i årene som kommer:) gled deg:) JEG ØNSKER DEG LYKKE TIL VIDERE:)
0
25.07.2017 18:34:57
Tusen takk!!
kissa 99
0
25.07.2017 21:22:40
bare hyggelig:)
04 gutt
0
20.07.2017 09:37:37
Hei, er det normalt at en kjæreste slår opp siden hun savner den gamle?
kissa 99
0
20.07.2017 14:39:00
det er noen som gjør det ja
SOMEONE
0
20.07.2017 12:07:40
Jeppp!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
03'er
0
14.07.2017 20:21:48
Ehm.. hei. Ehh.. det er sånn at... det er ikke noe galt i å være forelska i fetteren sin...? Jeg liker en annen forsatt, men.. så kom jeg på fetteren min. Minnene som jeg har med han. Men.. det.. eller vi to har ikke snakket med hverandre på flere år.. det er så lenge siden.. jeg savner! Lurer på han savner meg.. jeg vet ikke hva jeg skal gjøre nåå..! Jeg liker to gutter, men.. vet ikke hvem jeg liker mest.. begge to er morsomme og snille.. er så usikker:(
kissa 99
0
15.07.2017 18:30:42
det er ikke galt å være forelsket i fetteren sin(det er ikke noe galt så lenge han er på samme alder som deg cirka) velg han du har best kjemi med:)velg han som du følger er den rette for deg JEG ØNSKER DEG MASSE LYKKE TIL:)
03'er
0
16.07.2017 18:57:20
Tusen takk for tipset:D Du gjør en fantastisk jobb!
kissa 99
0
17.07.2017 12:59:16
bare hyggelig:) tusen takk, jeg gjør så godt som jeg kan
Someone
0
14.07.2017 21:13:06
Kjenn etter hjerte ditt! Tenk på hvem du er mest deg selv med. Det er det viktigste! ÅH ER SÅ FLINK MED OR! Glad for å kunne hjelpe:)
En 05er jente
0
13.07.2017 19:00:48
Hei jeg er jente 12 hvet ikke om en 06 er liker meg eller ikke han har gitt meg nummer vi har snakka lit om en leir vi var på ,å en dag spurte jeg hvem han liker og han så på meg og smilte til meg en gang sa en venninne av han hun var sammen med at han liker meg og at jeg liker han til henne jeg løp til fotballbanen og henta han og sa det til han vi prata litt å så gikk vi hen til han han var sammen meg og begge sa at vi ikke hadde følelser for hverandre. har jeg glemt noe bare spør . None som aner om han liker meg
someone
0
15.07.2017 10:18:56
Det er sjeldent gutter smiler til jenter! Du er heldig! Eller crushet mitt har smilt til meg mange ganger OG HVIS HAN GIR DEG KOMPLIMENTER SÅ BETYR DET AT HAN LIKER DEG! og siden du har fårr nummeret hans... TULLERING HAN MED SJULT NUMMER OG SPØR FORSKJELLIGE SPØRSMÅL OM KJÆRLIGHET! glad for å kunne hjelpe:)
kissa 99
0
13.07.2017 21:45:15
det er kjempe bra at dere har snakket litt sammen fra før:) når han ser på deg og smiller til deg så er det et tegn på at han liker deg:) jeg skal gi deg noen tips: se han inn i øynene og smil til han:) se om dere får blikkontakt:) ta på han (kroppskontakt) da viser du at du liker han:) gi han fine komplimanger:) snakk med han på sosiale medier:) send han søte meldinger på sosiale medier:) gjør noe på fritiden sammen:) gå rett i ryggen og brystene frem da har du en bra holdning det liker vi gutter:) vis han ikke er den rette så må du huske du er forsatt ung:) og at du har hele livet ditt på å finne drømme gutten:) ta 1 dag om gangen:) LYKKE TIL VIDERE:)
13 åringen snart fjortis
2
05.07.2017 00:16:15
Noken tips på korleis eg kan få meg dame, er lit desperat og veit ikkje heilt kva eg skal gjera. Eg er lit tent på x en min men eg veit ikkje korleis eg skal sei det til ho. P.S eg bur i Hordaland og vist du blir 14 i år og er singel så bare spør etter snapen min Ok, gleder også vist du vil ha parr terapi.
Someone
0
15.07.2017 10:22:10
Hvorfor akkurat ha et "Nettkjæreste" når du kan få en EKTE! Bare se etter en jente du liker og ehh spørr om å bli sammen og hvis hun sier "Nei!" enten så finner du deg en annen jente eller så... aner ikke-__- men let etter ditt livs kjærlighet MANN! Glad for å kunne hjelpe:)
kissa 99
1
06.07.2017 13:02:38
du har god tid til å fine deg den jenta som du vil dele resten av livet ditt med:) du kan treffe drømme dama i dag, i mårrå, om 1 uke, en måned, 1 år, livet er spenende sån sett:) det kommer når du minst venter det ikke stress med det det kommer naturlig jeg anbefaller å ikke snakke med jenter som du ikke skjenner på sosiale medier siden du kan ikke være 100% sikker på at det er en jente i værste fall så kan det faktisk være en mann som prøver å lure barn/ungdom på forskjellige måtter, bestikelser, stygge, alvorlige ting med barn/ungdom men vis du møter en snill, søt jente enten på skolen, fritiden osv da er det ikke et problem siden da ser du at det er hun du snakker med og hvordan hun er som person i real life...da kan du legge henne til på sosiale medier får å bli bedre kjent med henne:)...du kan for eksempel si dette her til x en din "du, jeg har fått følelser for deg igjen" "har du forsatt følelser for meg" for eksempel du kan si det til henne enten på sosiale medier eller face2face LYKKE TIL:)
Takk
0
07.07.2017 22:12:41
Takk! From THE MAN
Savner han
0
03.07.2017 23:41:07
^^Og hver gang vi er med kjekke gutter så får jeg aldri snakka med de eller liksom få snappen til dem jeg blir liksom bare skjøvet bort. Har egt lyst å ta mitt egt liv men..... d r noen ting som stopper meg
someone
0
15.07.2017 10:25:06
Ikke hør på han "Gutt" og prøv å chatt med han mer eller snakke. Så ja du må også prøve å snakke mer på den gjengen. Glad for å kunne hjelpe:)
Gutt
0
12.07.2017 00:47:40
Tips kjøp en kondom også vifter du med den foran gutten og spør om han skal bli med hjem i senga
kissa 99
0
04.07.2017 15:06:08
snakk foreldrene dine, de stoler på, eller kankje en psykolog, det er heldigvis mangen som kan hjelpe deg med god hjelp og støtte så kommer du til å få det veldig bra:) det lover jeg...men du må sidet til dem du stoller på det er VELDIG viktig, ikke gjør det...du har mye å leve for...du er et bra menneske...gi beskjed vær så snill, -, kissa 99
Savner han
1
03.07.2017 23:41:07
^^Og hver gang vi er med kjekke gutter så får jeg aldri snakka med de eller liksom få snappen til dem jeg blir liksom bare skjøvet bort. Har egt lyst å ta mitt egt liv men..... d r noen ting som stopper meg
Savner han
0
03.07.2017 23:18:11
Okey! Jeg føler at ingen liker meg likosm kroppen min gutter og jenter. Jeg blir liksom ikke igjen en når jeg er med folk de stenger meg liksom uten for og snakker bare med alle de andre unntatt meg. Og så er d en gutt jeg liker som er 01 og jeg er 02 jeg jeg føler liksom når vi er med han og mange fler så prøver folk å splitte oss og at vi ikke skal snakke sammen. Men jeg kjenner han egt ikke så godt men.... jeg savner han veldig!!
kissa 99
0
04.07.2017 14:52:21
kroppen din er perfekt som den er:) det er du og:) du er perfekt vær dag:) det er kroppen din og:) spør de hvorfor de stenger deg ute...hvis de forsetter å utestenger deg så vær med noen andre som viser deg respekt...si dette til de du stoler på, foreldrene dine og andre det er UTROLIG viktig at gir dem du stoler på beskjed at du ikke har det så bra så kan de hjelpe deg til at du får det bedre...du kan snakke med han du liker på sosiale medier:) siden da kan ingen vite at du snakker med han og vis dere avtaler å møte hverandre på fritiden via sosiale medier så vet ingen at dere er sammen og da kan ingen splitte dere...da får dere privat liv begge 2...snakk med han på sosiale medier så ser du hvordan det går...vis det går så bra (det håper jeg for din del:) ) så kan du flørte med han på fritiden da viser du t du er intresert i han:) så ser du om han flørter med deg tilbake:) se han inn i øyene og smill til han det kalles for blikkontakt:) ta på han (kropskontakt) gi han fine komplimanger:) vis han ikke er den rette så finnes det heldigvis 1000 vis av gutter der ute som kommer til å elske deg for den du er som person:) HUSK: DU ER PERFEKT DU ER UNIK VÆR DEG SELV:) JEG ØNSKER DEG LYKKE TIL VIDERE MED KJÆRLIGHETEN:)
Savner han
0
04.07.2017 00:39:34
Mente blir liksom ikke med i gjenger og sånt**
andre
0
28.06.2017 04:14:17
JEG ER DESPERAT HJEL MEG
kissa 99
0
28.06.2017 21:25:50
prøv å tenk på noe annet det:) snakk med foreldrene dine det er det beste:)
andre
0
28.06.2017 04:08:53
problemet er at det er jeg som blir nervøs jeg har nesten ikke negler igjen for jeg biter så mye negler jeg prøver hva skal jeg gjøre??????
Ehhh....
0
28.06.2017 00:52:59
Fikk 13 av de her riktige
Someone
0
20.07.2017 12:09:09
Grattis
jente
0
19.06.2017 02:22:55
Jeg er sykt forelska i en gutt i parallel klassen min,men vet ikke om han liker meg. Jeg vil bli sammen med han Ka ska jeg gjør . ❤️❤️
Someone
0
14.07.2017 20:29:14
Gå bort til han og se på han og smiiiil!!! :)
kissa 99
1
19.06.2017 19:16:52
du kan legge han til på sosiale medier:) på skolen så kan du gå bort å snakke med han vis han står alene det er nok litt skummelt i begynelsen men det blir lettere etter vært og itilleg så er det lettere å snakke med noen man liker vis personen står alene en med flere (i en gruppe) du kan og se han inn i øynene og smille til han da ser du om han gjør det sammen til deg vis han gjør det så er det et tegn på at han liker deg:) ta på han (kroppskontakt) da viser du tydelig at du liker han:) gi han fine komplimanger enten på skolen eller fritiden osv vi gutter vi elsker å få komplimanger fra dere jenter:) gjør noe på fritiden får å bli bedre kjent med han som person og i tillleg så finner du ut om dere passer sammen eller ikke jeg håper at du blir sammen med han etter vært:) JEG ØNSKER DEG MASSE LYKKE TIL:)
Lol100000
0
18.06.2017 18:27:25
Men han er søt snill og morsom
Frustrert678
0
18.06.2017 18:23:05
Jeg syns du bør skjerpe deg å drite i den idioten vær singel
kissa 99
0
19.06.2017 20:47:09
men, jeg synes at det er bra at gutter og jenter vil finne den rette som de vil dele resten av live sitt med finne kjæligheten sammen stifte familie sammen føre generasjonen videre vis alle var singel så hadde det ikke blitt født så mangen gutter og jenter og da hadde vi hatt et stort problem...det er utrolig viktig å lage barn, men selfølgelig så respekterer jeg de som vil være singel det gjør jeg
Lol100000
0
14.06.2017 18:43:54
Jeg er forelska i en jeg ikke helt vet om er forelska i meg jeg trenger sykt hjelp.
kissa 99
0
19.06.2017 19:05:16
du kan snakke med han/hun på sosiale medier:) se han/hun inn i øynene og smil se om du får blikkontakt:) gi han han/hun komplimanger:) du kan og ta på han/hun (kroppskontakt) gå rett i ryggen og bryskassa fram (vis du er en gutt ) og brystene frem (vis du er en jente) gjør noe på fritiden med han/hun får å bli bedre kjent LYKKE TIL VIDERE:)
kissa 99
0
19.06.2017 19:02:09
du kan flørte med han/hun se personen inn i øynene og smil og se om personen ser og smiler til deg vis personen gjør det så har dere blik kontakt og det er et godt deg:) du kan og snakke med personen på sosiale medier:) gi personen fine komplimanger:) ta på personen (kroppskontakt) gå med brystkassa frem vis du er en gutt og gå med brystene frem vis du er en jente prøv å gjøre noe på fritiden med personen som du liker LYKKE TIL VIDERE:)
Ukjent 02
1
06.06.2017 19:29:45
Men har veldig lyst til å gjøre noe, men hva??
Ukjent 02
0
06.06.2017 19:28:42
Hei, jeg liker en gutt som har kjæreste. Men det som er spørsmålet er at hvordan kan jeg hjelpe? Den gutten gjør mye som ikke er lov og ting som kan skade han som ( røyking, snusing, stjeling osv...) og en venn av meg sa at jeg burde komme meg over han og at han ikke er bra for meg. Og jeg vet at jeg skal passe på meg selv og sånt men har er også sent ute om kveldene som etter 00:00 ogsånn alene noen ganger. Og kjæresten Hannes gjør der samme ( røyker, snuser osv...) og jeg er også litt redd på om kjæresten Hannes tvinger han til å gjøre sånne ting som han ikke vil. Liksom begge r 02 synes det er litt tidelig liksom.
kissa 99
0
07.06.2017 15:08:45
han har kjæreste så du bør finne deg en annen og han snuser, røyker, stjeler osv det er ikke bra han virker ikke som en fornuftig gutt (det er sant dessverre) så du bør heller lette etter andre gutter som er mer fornuftige:) det finnes nok av gutter der ute som er snille og som ikke snuser, røyker , stjeler osv det er mangen gutter som kan bli drømme gutten din:) LYKKE TIL VIDERE:)
Ukjent 02
0
07.06.2017 18:26:11
Men jeg savner han! Hva skal jeg gjøre?
kissa 99
0
07.06.2017 21:23:45
du kan snakke med foreldrene dine og spør hva de synes du bør gjøre :)
Ukjent 02
0
08.06.2017 00:03:23
Åja tusen takk for hjelpen
kissa 99
0
12.06.2017 17:03:02
bare hyggelig:)
Feiring gutt
0
17.05.2017 19:58:56
Jeg snaker med helse søster om problemene mine jeg ble mobba men er det vanelig og snakke med helse søster
Feiring gutt
0
17.05.2017 19:56:18
Er det vanelig og ronke og fingere
kissa 99
0
18.05.2017 15:47:06
du er nå kommet til kategorien forelskelse/kjærlighet så du har nå skrevet spørsmålet på feil plass, men jeg skal svare deg:) ja det er vanlig og så er det bra og sunt for kroppen å ronke/onanere for gutter og fingre seg selv for jenter
Feiring gutt
1
17.05.2017 19:55:30
Jeg har en penis på 15 cm er det normalt
Mullah
0
23.05.2017 13:27:48
den er veldig stor average er 13,8 men min er 15 og jeg er 12 år!!! åååååååååååååååå yeeeee!!!!!!!!!!!
Hva skal jeg gjøre?
0
16.05.2017 15:14:22
Hei, jeg tør ikke å spørre en gutt som jeg liker om å finne på noe? Liksom hva skal vi gjøre hvis han sier ja. Men hvis han sier nei eller kan ikke hva skal jeg skrive til bake da? Trenger hjelp?
kissa 99
1
16.05.2017 17:27:22
bare ta mot til deg å spør han om han vill finne på noe på fritiden med deg :)(det gjordet jeg og det gikk veldig fint) vis han sier nei da er han desverre ikke intresert i deg som kjæreste mitt tips til deg er: ta sjangsen:) tenk vis du får et ja:) det får du aldrig vis du aldrig tar sjangsen og det kan bli lenge til neste gang jeg har troen på deg ta mot til deg å spør enten face2face , skolen, sosiale medier osv JEG ØNSKER DEG MASSE LYKKE TIL:)
Heihei
1
13.05.2017 21:42:28
Jeg har litt foreleser for en gutt. Han har kjæresete, men han flørter og sånnt med andre jenter. Idag så kom han og mange andre gutter til en venninne av meg som jeg var hos. Han la seg i senga til venninna mi. Og venninna mi la seg oppå han. Og jeg la meg siden av han også la han seg på bena mine og jeg drev og tokk i håret hans. Han drev å lå oppå venninna mi og klemte og sånt. Hva skal jeg gjøre liker han meg eller ikke liker han venninna mi eller ikke? Men så nå r kjæresten hans sur på han fordi at han var med oss. Men jeg vet ikke jeg.....
Someone
0
14.07.2017 20:33:43
Sannheten han er en player og hvis du ikke vet det. SYND FOR DU BURDE VITE DET! Glad for å kunne hjelpe:)
Anonym
1
19.06.2017 21:55:35
Hvis gutten prøver seg på andre jenter selvom han har kjæreste, betyr det at han mest sannsynlig ville fortsatt uansett om du hadde blitt sammen med han eller ikke. Personlig synes jeg det virker som han ikke tar forholdene sine seriøst.
kissa 99
1
14.05.2017 14:24:46
hold deg langt vekke fra han det høres ut som at han er bare ute etter sex, og itilleg så har han kjæreste og jeg skjønner veldig godt at kjæresten hans er sur på han, vent heller til du finner deg en fantastisk gutt som elsker deg for den du er som person og som ikke vill bare ha sex med deg, et forhold er så mye mer en sex, (jeg snakker ikke om erfaring men jeg har leste det av fagfolk ) LYKKE TIL MED Å FINNE HÅPER DU FINNER DRØMMEGUTTEN:)
Someone
0
14.07.2017 20:36:15
Hehe dette er snakk om forelskelse ikke blæh.. hvordan sier jeg det "Se... bløøæh" prøver igjen "Se.." JEG GIR OPP! Men uansett du forstår det. Glad for å kunne hjelpe:)
Liker han meg?
1
11.05.2017 14:43:40
Hei, jeg og eksen min går i samme klasse, men vi begynner snart på forskjellige skole(Videregående) Men uansett, i går var vi på en premiere med hele klassetrinnet, han var også der, men han så den veien jeg sto med jevne mellomrom. I dag i gymmen, så spilte vi fotball, der vi var på samme lag. Jeg skåret et mål, og da sa han "Bra" og tok tommelen opp, jeg sa bare takk tilbake. Vi snakket litt med hverandre i pausene, men da var det andre også der. Liker han meg? Plz trenger svar!;)
Someone
0
14.07.2017 20:37:46
Det beste måten er å stalke han eller bare spørre han:/ Glad for å kunne hjelpe:)
kissa 99
1
11.05.2017 15:07:32
jeg vet ikke om han liker deg, det beste blir å spørre han face2face eller på sosiale medier om han liker deg eller ikke
Christine
0
09.05.2017 15:56:27
Wæææ, en jeg liker som troli liker meg samsvarer alle kategorier!! Han vet ikke at jeg liker han, og jeg vet ikke om han liker meg men nå er jeg et steg nærmere svare
Wææææ
0
08.05.2017 22:59:09
Ok jeg har likt en gutt på treningsstudioet jeg går på i noen uker og jeg føler liksom at det bare er oss to som snakker og jeg sendte sånn at tentamen i morgen Streak ting og da sa han lykke til og da vi møttes dagen etter så spurte han hvordan det gikk
Someone
0
14.07.2017 20:41:25
Hmm... det du burde gjøre er å se etter om han gjør noen av de tegnene her. 1) Han stirrer hele tida på deg 2) Han smiler til deg 3) Han stalker deg overalt Og hvis han ikke gjør det 3. Næh tro'kke han gjør det. Hvis han gjør de to så får du et fint liv. Glad for å kunne hjelpe:)
kissa 99
0
09.05.2017 14:48:34
han sa det nok bare for å være snill med deg:) du kan snakke med han når du trener med han da blir du bedre skjent med han som person etter vært:) du kan og legge han til på soaiale medier og snakke med han der:) prøv å få blikkontakt med han smil og se han inn i øynene:) så ser du om du får respons:) og kankje så kan du små flørte med han og:) LYKKE TIL VIDERE:)
0
08.05.2017 15:19:34
jeg liker en gutt og han liker også meg, men jeg tørr ikke å spør han tilfelle at han bare tuller med meg. magne av vennene mine sier at det er jo bare til å spørre han... noen tips til hva jeg bør gjøre?
Someone
0
14.07.2017 20:42:48
Ring han med skjult nummer og lag en annen stemme og spørr! Glad for å kunne hjelpe:)
kissa 99
0
08.05.2017 17:14:29
du kan jo flørte med han og se hvordan det går:)hvis dere flørter og snakker sammen og har det bra sammen både på skolenog fritiden:)så kan du spørre han når dere står face2face:) mot hverandre siden det er den beste måten siden det da kan du se hvordan han reagerer:) (jeg spurte hun jeg er sammen med face2face og hun sa ja) hvis du mener at tiden er inne så er det bare å spørre enten på sosiale medier eller face2face jeg anbefaller face2face men det er du som bestemmer:) LYKKE TIL:)
Problemo
0
07.05.2017 23:08:17
Hei, jeg er litt vanskelig situasjon som.keg håper noen kan hjelpe meg med: Jeg går i 8. nå og jeg har kjent en gutt der siden barnehagen. Men vi gikk ikke på samme barneskole. Han går i paralellklassen sammen med bestevennene mine. To av dem liker han. Ene er kjempegod venn med han, og andre snakker med han sånn av og til. I påskeferien begybte vi å chatte, men det endte med en slåsskamp på skolen(sånn gjorde vi i barnehagen også) siden det sa jeg unnskyld to ganger, men han snakket ikke med meg. Etterhvert begynte jeg se han på en annerledes måte og fikk følelser for han. Nå snakker han sånn av og til med meg på skolen. (Han er veeeeldig folsøm) jeg liker han, men jeg har ikke sjans, siden han liker noen andre og bestevennene mine liker han. Hva skal jeg gjøre?
Someone
0
14.07.2017 20:45:24
Stakkars deg! Fortell vennene dine følelser. Så forteller du han. Så.. hmm vet ikke hvordan det kommer til å ende:/ Glad for å kunne hjelpe:)
Anonym
0
19.06.2017 22:03:41
Det er kanskje lurt å si til vennene dine hva du føler ( hvis du ikke allerede har gjort det ). Er forelskelsen din bare et crush i forhold til deres? Er det mulig å bare glemme gutten og komme seg videre? Jeg vil anbefale deg til å ikke la det gå ut over vennskapet.
kissa 99
0
08.05.2017 15:01:16
det eneste du kan gjøre er å være venn med han siden han liker noen andre...mitt beste tips til deg blir å se etter andre gutter som du kan få følelser for LYKKE TIL VIDERE:)
Problemo
1
08.05.2017 18:30:22
Tusen takk
kissa 99
0
09.05.2017 14:41:36
bare hyggelig
S
0
07.05.2017 19:44:58
Foresten er det sant at ekte kjælighet starte med krangel
:-)
0
11.05.2017 17:57:51
Det tror jeg på
kissa 99
0
08.05.2017 15:03:07
nei det er ikke sant
S
0
07.05.2017 19:40:02
Hei, Jeg går i 6 klasse og jeg har et problem. Det er en jente som hete Julie. Og Julie like den gutten jeg liker. Først likte hun en annet gutt som het maf. Og no liker hun den gutten jeg liker. Å hun sier til meg at jeg skal hjelpe henne med å få henne nærheten av gutten. Å jeg sier Ok fordi jeg tørr ikke å si at jeg også like den gutten du liker. Jeg har allerede sakt at jeg ikke bruke å like en gutt besteveninna mi like. Jeg kjenner gutten i 6 år og Julie kjenner han i 3 år. Jeg har likt gutten i 6 år mens Julie har likt han i 2 år tror jeg. Hva skal jeg gjøre:(
Someone
1
14.07.2017 20:49:49
Hmm.. for det første. Ikke hjelp henne og hvis du gjør det. Gjør eller si noe som gjør at hun ikke kommer i kontakt med han! For det andre... JEG ER SÅ SKUFFA OVER DEG!! DU SKULLE IKKE HA SAGT JA! For det tredje du kan bare si at du ikke har lyst til å hjelpe henne alikevel og prøvd å snakke med han. Face2face og sosiale medier. ER SÅ STOLT AV DEG! (Selv om du ikke har gjort meg stolt) Glad for å kunne hjelpe:)
kissa 99
0
08.05.2017 15:16:54
dere for finne ut hva som er viktigst denne "gutten" eller vennskapet deres, det er kankje ikke lurt så at den ene for denne gutten siden det kan ødelegge venskapet deres, det beste er kankskje at ingen får denne gutten siden det er nok det beste for veskappet dere begge hadde i værtefall (ikke vondt ment av meg) funnet dere en gutt en gutt til henne og en gutt til deg som er glad i dere for den dere er som person dere for diskutere hva som er det beste for dere begge:) LYKKE TIL VIDERE:)
kissa 99
0
08.05.2017 15:08:38
du skal ikke hjelpe henne med denne her "gutten" det er ikke ditt ansvar, dere for bli enige om hva som er viktigste vennskapet deres eller denne her gutten i værste fall så må du se etter noen andre som du kan få følelser for...men det beste er kanskje at dere begge lar denne gutten gå så kan dere finne der en annen gutt en gutt til henne og en gutt til deg...det beste blir at dere snakker sammen om hva som er viktigst tror jeg LYKKE TIL:)
Hei
0
07.05.2017 22:59:49
Jeg er i litt samme situasjon, så det eneste jeg kan si er at hvis du kjenner gutten veldig godt så burde du snakke med han om hva du føler og dere kan finne en løsning på problemet, men hvis du ikke kjenner han så godt og er litt redd for å snakke med han så kan du si til bestevennina di hva du føler for han uansett hvor vanskelig det er. For når du sier det kan dere finne en løsning sammen. Jeg er sikker på at vennina di forstår hvis hun virkelig er glad i deg.
M
0
07.05.2017 12:44:18
Jeg går i åttende klasse og jeg er kanskje en litt forsiktig jente som er syyyyyykt forelska i en gutt i paralellklassen min. Vi har snakket sammen noen ganger men da var det andre folk der og sånt, så det har ikke så mye å si. Men jeg trenger noen gode råd til hvordan han kan like meg. Setter mye pris på gode råd:)
Someone
0
14.07.2017 20:52:14
Gå bort til han og smil! ELLER DU KAN SNAKKE MED HAN PÅ MELDINGER OG FLØRTE MED HAN! Hvis du ikke vet. Så.. hmmmmmmm SI MASSE KOMPLIMENTER!
Someone
0
14.07.2017 20:52:30
Glad for å kunne hjelpe:)
kissa 99
0
07.05.2017 13:33:02
det viktigste er at du er deg selv:) flørt med han:) snakk med han på sosiale medier vis du synes at det er skummelt med å snakke med han face2face så anbefaler jeg å begynne å bli kjent med han på sosiale medier:) det er på sosiale medier jeg ble litt kjent med hun så jeg er sammen med så etter vi hadde snakket på sosiale medier så klarte vi etter hvært å snakke sammen face2face både på skolen og på fritiden:) du kan og smille til han og se han inn i øynene så ser du om du får blikkontakt med han tilbake:) gå rett i ryggen og brystene frem da har du en bra holdning og det liker vi gutter og motsatt:) gjør noe på fritiden når den tiden kommer:) men som jeg så så er det viktigste at du er deg selv:) så må du satse på at han liker deg tilbake som person:) ta 1 dag om gangen så ser du hvordan dette her går:) JEG ØNSKER DEG MASSE LYKKE TIL:)
M
0
07.05.2017 15:36:14
Tusen takk kissa 99
kissa 99
0
07.05.2017 17:12:02
bare hyggelig
Katte elskeren
0
26.04.2017 18:50:21
Hei hei Kissa 99. Det er lenge siden jeg har skrevet noe her nå. Jeg tror ikke du husker hvem jeg er. Jeg kalte meg hvertfall katte elskeren når jeg skrev til deg ganske seint i 2016 en periode. Det var til stor hjelp. Jeg skrev hvertfall at jeg var forelsket i en gutt og sånt, men ikke turte å spørre han. Det har gått veldig bra. Vi ble faktisk sammen. Det var han som spurte meg. Men problemet var bare det at vi aldri gjorde noe sammen. Det var ikke fordi ingen tok initiativ. Det ble bare kleint når vi var sammen. Så vi slo opp. Vi snakket om det og slo opp. Men nå har det gått lang tid. Vi er kjempe gode venner og har det så gøy sammen. Han sier til meg nå at han liker meg. Jeg vet ikke om jeg liker han eller ikke. Hva skal jeg gjøre? Tusen takk for svar.
Someone
0
14.07.2017 21:08:29
Jeg er så skuffet over deg-__- dere kunne ha holdt hverandre i hendene eller noe. Men respekterer det. Her er tegn på at du kan være forelska 1) Du tenker på ham mange ganger 2) hjerte ditt slår fortere når du tenker eller er med ham 3) at du savner han Thats it Glad for å kunne hjelpe:)
kissa 99
0
26.04.2017 21:08:46
hei igjen, takk for sist:) jo jeg husker hvem du er:) så dumt at dere slo opp:( men det er bra at dere er gode venner:) dere kan jo prøve å finne en løysing på hva som gjordet det så klein når dere var sammen...kan du fortelle meg hva som er grunnen til at det ble klein mellom dere, vis du husker hva som var grunnen til det det hadde det hjelpet meg mye:) dere kan jo bli sammen igjen vis du tror at det kommer til å gå bedre denne gangen, men det er ikke så lurt kanskje å gå inn i et forhold med han på ny så lenge du er usiker,,,du kan jo se etter andre kjekke gutter der ute siden det finnes heldigvis andre som og kan elske deg for den du er som person:) mitt beste tips til deg blir: følg hjerte og mage følelsen din gjør det som du mener er best for deg JEG ØNSKER DEG MASSE LYKKE TIL VIDERE MED KJÆRLIGHETEN:)
Katte elskeren
0
27.04.2017 14:57:03
Tusen takk for svar. Jeg føler at det blir feil å bli sammen med han. Han er veldig snill og morsom og vi har det veldig gøy sammen nå. Men jeg tror faktisk at vi passer best som venner. Jeg vet ikke. Jeg er ikke sikker på hva jeg vil egentlig. Du spurte om hva som gjorde det kleint. Det vet jeg faktisk ikke. Når vi var venner så hadde vi det kjempe gøy sammen, men når vi ble kjærester så bare forsvant det helt. Vi hadde ikke noe å snakke om og jeg følte det bare feil når vi var sammen. Vi hadde ikke noe å snakke om. Men nå er det bare rart. Han sier at han vil bli sammen med meg nå. Jeg vet ikke hva jeg skal si. Nå er jeg ikke sikker. Vi har det så gøy sammen, men det føltes bare feil når vi var sammen.
kissa 99
0
27.04.2017 15:14:35
du vill ikke være sammen med han da har du følt hjertet ditt og gjordt det som er det beste for deg...du har god tid til å finne den rette som du kanskje vill stifte famiile med når dere er godt voksne...det er bra at du er venn med han og så kan du lette videre etter den rette når du vil det KOS DEG VIDERE MED VENSKAPET MED HAN:)
Katte elskeren
0
27.04.2017 17:58:54
Tusen takk for svar igjen! Men jeg lurer på hvordan jeg skal si det til han at jeg ikke vil bli sammen med han? Han har sendt til meg at han liker meg og vil bli sammen med meg og sånt. Jeg vil ikke såre han. Også hva om vennskapet blir ldelagt hvis jeg sier til han at jeg ikke vil bli sammen med han. Hvordan skal jeg si det?
kissa 99
0
27.04.2017 20:57:39
bare si det til han face2face det er det beste siden det er personlig og en fin måtte å gjøre det på...du kan si det til han at du synes at det er kjempe kjekt å være venn med han men at du ikke vil være sammen med han du kan og si til han at han ikke trenger å være lei seg siden det finnes 1000 vis av jenter der ute som vil elske han for den han er som person det kan hjelpe han da kommer han mest sansynlig til å fokusere på andre jenter som han kan bli sammen med
Katte elskeren
0
29.04.2017 09:39:42
Jeg har snakket med han. Han sa Ok, jeg skjønner. Jeg vet ikke om han ble lei seg eller ikke. Tusen takk for svar og tips!
Katte elskeren
0
26.04.2017 18:50:21
Hei hei Kissa 99. Det er lenge siden jeg har skrevet noe her nå. Jeg tror ikke du husker hvem jeg er. Jeg kalte meg hvertfall katte elskeren når jeg skrev til deg ganske seint i 2016 en periode. Det var til stor hjelp. Jeg skrev hvertfall at jeg var forelsket i en gutt og sånt, men ikke turte å spørre han. Det har gått veldig bra. Vi ble faktisk sammen. Det var han som spurte meg. Men problemet var bare det at vi aldri gjorde noe sammen. Det var ikke fordi ingen tok initiativ. Det ble bare kleint når vi var sammen. Så vi slo opp. Vi snakket om det og slo opp. Men nå har det gått lang tid. Vi er kjempe gode venner og har det så gøy sammen. Han sier til meg nå at han liker meg. Jeg vet ikke om jeg liker han eller ikke. Hva skal jeg gjøre? Tusen takk for svar.
J14
1
20.04.2017 20:11:19
Hei. Jeg liker en gutt. Vi to går i samme skole og samme trinn, men ikke i samme klasse. Vi to bor vedsiden av hverandre. Har merket at han stirrer på meg. Han har nevnt navnet mitt mange ganger. Vi to har snakket sammen noen få ganger, men ikke hverdag. Vi har fått blikk kontakt mange ganger. Jeg har snakket med han på sosiale medier. Men er usikker på om han virkelig liker meg. Da vi to så sammen på en film i samme klasserom så snakka HAN til meg. Han bare "Du vet at vi to er naboer ikke sant?" sa han. og jeg sa "Jepp" også sa han "Kule briller" til meg. (Bruker briller og det gjør han og) og jeg sa "Takk" men nå snakker vi ikke med hverandre lenger dessverre. Har lyst, men.. jeg vet ikke hvordan. Så jeg lurte på hvordan. En av vennene mine sier "Du kan "dunke" borti han og si "unnskyld" også prater dere sammen og bla bla bla" og ja.. jeg synes også det var god ide. Men jeg gjorde ikke den ideen ennå. Så jeg skal gjøre snaaaaaaaaarrtt! men jeg vet ikke når. hmmmmmmmmm. Han er snill og hjelpsom. Jeg er veldig forelska i han. så jaaaa. hehe noen tips på hvordan jeg kan snakke med eller starte en samtale face2face?
kissa 99
1
22.04.2017 12:21:23
han liker deg siden han viser tegn på at han liker deg:) prøv å smil til han når du ser på han:) jeg sier det bare i tilfelle du ikke har komt på smilt til han så ser du om han smiler tilbake:) ( det gjør han helt sikert)...du kan prøve å flørte med han på skolen:) med å for eksempel ta på ha (Kroppskontakt) så ser du om han flørter med deg tilbake:) du kan og spør han enten på skolen eller på sosiale medier om han vil gjøre noe på fritiden sammen med deg:) vist han sier ja så har du en date og da finner du ut etter vært om han liker deg eller ikke LYKKE TIL:)
J14
0
22.04.2017 15:26:40
OK! Skal smile til han, men ikke be han ut;)
kissa 99
0
22.04.2017 23:05:21
du kan be han ut etter vært...du får håper på at den dagen kommer:) ta en dag om gangen:)
J14
0
15.07.2017 10:53:17
H-h-h-HAN SMILTE TIL MEG IGJEN!!! det var sånn at en av vennene mine. Hun bare tok fingeren sin på ryggen hans og han trodde det var hun, men så sa hun navnet mitt også begynte han å se på meg og jeg sa "D-d-det var ikke meg!" så begynte han å smile til meg og jeg smilte tilbake. HELT ÆRLIG HAN HAR DEN FINESTE SMILET! Hun gjorde det for min skyld. JEG BA HENNE IKKE ENGANG OM Å GJØRE DET, men er takknemlig hehe..
i am in love
0
19.04.2017 20:17:56
hei, jeg ble sammen med en gutt for ikke så lenge siden. jeg er kjempe forelsket i ham, men er redd for at han er forelsaka i bestevennina mi. hun flørter med ham, eller jeg vet ikke men det ser veldig sånn ut. han har likt henne før, så jeg er litt redd for at han liker henne. men han har sagt at han bare liker meg og ingen andre. men jeg er ikke helt sikker så jeg trenger noen tips til hvordan jeg skal takle det:)
kissa 99
0
22.04.2017 12:11:19
du bør se om han flørter med henne tilbake eller du kan spørre han face2face om han liker henne
What?
0
14.04.2017 20:12:26
Hei , det er bare en ting jeg lurer på kan gutter ha følelser for samme jente i år selvom han har vært sammen med andre ? Og han liksom sier at han aldri mista følelsene for deg ? Og det samme sier han til en av vennene mine. Er han liksom litt ute å kjører eller ? (Player)
kissa 99
0
18.04.2017 15:37:02
ehh ja det kan jo gå fint ann det, jeg er ikke player selv og jeg kommer aldrig til å bli det heller men det beste er nok at du spør han:) så for du nok svar på det du lurer på:) bare spør han det er det beste for deg det mener jeg:)
Dikte
1
13.04.2017 20:08:48
Jeg er jente og liker en gutt... Men jeg vet ikke om jeg vil si det til han. Jeg er så redd for at han ikke liker meg...(som han garantert ikke gjør) Vi går i samme klasse, så det hadde vært kleint om jeg hadde sagt det, og han ikke liker meg tilbake. En gang likte jeg en annen gutt i klasse. Jeg sa det til han men han likte ikke meg... Jeg ble ikke sånn kjempe lei meg da. Plutselig visste hele klassen om det, til og med guttene! En gutt plager meg fortsatt med det, og det er ikke gøy! Det var ikke gutten som sa det til de andre i klassen, men en jente jeg sa det til som sa det til ALLE selv om hun lovte at hun ikke skulle si det til noen! Burde jeg si at jeg liker han?
kissa 99
1
13.04.2017 20:47:08
du bør gi beskjed til læreren din at det er en gutt som forsatt plager deg når du forlenge siden sa at du liker han i klassen din men at han ikke likte deg tilbake si det til læreren din eller andre du stoler på så blir det nok bedre:) det var stygt gjordt av hun jenta å si det til alle andre, men ikke tenkt på det se heller fremover:) du må først se om du og han har noe til felles for eksempel en felles fritids aktivitet da er det lettere å ha en samtale:) jeg skal gi deg noen tips som du kan se om han er intresert i deg eller ikke se han inn i øynene og smil til han se om du får blikontakt med han du kan og ta på han (kroppskontakt) flørte med han da viser du tydelig at du liker han og da ser du og om han flørter med deg tilbake du kan og gi han hyggelige komplimanger du kan og snakke med han på sosiale medier sosiale medier er en veldig fin måtte å bli kjent med folk vist man ikke tør å snakke med dem face2face til å begynne med men det viktigste er jo at han er snille gutt:) dere trenger ikke å ha så mye til felles egentlig men vist dere har godt kjemi og er trygge i hverandres nærvær så ser det veldig lyst ut:) JEG ØNSKER DEG MASSE LYKKE TIL:)
Dikte
0
14.04.2017 12:40:17
Tusen takk for de fine tipsene :-)
kissa 99
0
18.04.2017 15:22:52
bare hyggelig:)
Gorten
0
05.04.2017 17:19:30
Hei det er en jente i klassen min som jeg liker. Og hun ser på meg mens hun snakker med andre. Kan dette bety at hun liker meg??
kissa 99
0
12.04.2017 09:06:06
Ja det er et tegn på at hun liker deg:)
Love Mikkel❤
0
08.04.2017 08:02:54
Ja det kan bety at hun liker deg. Du må bare gå bort å spørre og husk at om hun ikke liker deg så finnes det flere fisk i havet. Dette klarer du, lykke til!
Love Mikkel❤
0
05.04.2017 16:13:07
Hei. Jeg er en jente. Jeg liker en gutt. Han er kjekk, snill og har et fint smil. Han smiler og blunker til meg. Jeg har veldig lyst til å bli sammen med han men jeg vet ikke om han liker meg hva skal jeg gjøre? Kan du hjelpe meg ? Det hadde vært til stor hjelp!
kissa 99
2
05.04.2017 17:24:18
klart jeg vill hjelpe deg frøken:) når han smiler og blunker til deg så er det et tegn på at han liker deg:) og vist han flørter med deg:) og vist han gir deg komplimanger som for eksempel at du er veldig vakker eller at han vill være hjelpsom osv....først må dere finne ut om dere passer sammen finn ut om dere har noen felles intereser da er det lettere å snakke sammen...dere trenger nødvendigvis ikke å ha noen felles interserer...mine foreldre har sagt til meg at det viktigste er at jenta er snille og hyggelig (jeg er en gutt) og det er sant så lenge han er snill og hyggelig så er det det viktigste:)...det ser ut som at han liker deg:) du kan og snakke med han på sosiale medier:)...ta en dag om gangen:) jeg krysser fingrene mine for at du blir sammen med han senere:) vær deg selv det er mitt beste tips:) JEG ØNSKER DEG MASSE LYKKE TIL:)
14
1
01.04.2017 21:37:09
Hei, hva skal jeg gjøre når jeg vil bli kjennet med andre gutter? Lit rar spørsmål men ja...
kissa 99
1
04.04.2017 15:18:54
jeg har vært veldig opptatt i det siste så jeg har ikke hatt tid til å svare deg:( men jeg skal svare deg nå:) jeg synes ikke at det var et rart spørsmål i det hele tatt du kan snakke med dem på skolen, sosiale medier på fritiden osv men det viktigste av alt er at du er deg selv:)
14
0
05.04.2017 21:43:11
Å tusen takk! Men liksom hvordan flørter man liksom?
kissa 99
0
12.04.2017 09:03:32
du kan flørte på forskjelige måter du kan se de inn i øynene og blunke til dem:) ta på dem (kropskontakt) sende dem søte meldinger på sosiale medier osv LYKKE TIL VIDERE:)
Emma
1
26.03.2017 22:18:18
Vet du ikke hva jeg stammer betyr? Men uansett:) det betyr at man liksom snakker sånn her: h h h v vil d du finne p på n noe ?
kissa 99
1
28.03.2017 16:20:37
oh nå skjønner jeg hva du mener:)...da betyr stammer det samme som at man blir nervøs, redd, usikker
04 gutt
0
20.07.2017 09:48:26
Kissa. Det er en sykdom å stamme også. Jeg har den sykdommen.
halla
1
16.03.2017 18:24:57
jeg er en gutt som er 14 year som er liker ei jente og ikke tor a si det fra til henne. hva skal jeg gjore
kissa 99
0
28.03.2017 15:52:34
du kan snakke med henne på sosiale medier:) du kan gi henne komplimanger på sosiale medier til å begynne med da forstår hun at du viser intersse for henne:) vis dere går på samme skole så kan du smille og se henne inn i øynene:) se om bliket deres møttes:) du kan og ta på henne (kroppskontakt) vis du kommer til den dagen der du ha funnet ut at dere har god kjemi sammen:)..jeg håper for din del at det kommer til å går bra:) bare prøv deg frem:) ta en dag om gangen:) JEG ØNSKER DEG LYKKE TIL:)
kissa 99
0
16.03.2017 18:51:10
du kan snakke med henne på sosiale medier:) gi henne komplimanger det elsker jenter:) se henne inn i øynene når dere snakker sammen:) ta på henne (Kroppskontakt) da vet hun at du liker henne:) smil til henne:) gå rett i ryggen da har du en bra holdning:) gjør noe på fritiden med henne:) snakk med henne samme hva det er om:) enten om det er på skolen, sosiale medier osv det viktigste er å ta kontakt:) ta en dag om gangen:) jo bedre dere blir kjent jo lettere er det å finne ut om dere passer sammen:) ØNSKER DEG LYKKE TIL VIDERE:)
Heihei
1
06.03.2017 23:25:32
Jeg r en jente som tror liner en gutt som r ett år yngre. Har han på snap, men han svarer meg nesten aldri han bare smerter dager. Og han r også på spam lista mi for d ville han. R d egt ett deg på at han liker meg når han ville være med på spamlista mi?? Jo iallefall sp murte jeg på om hvordan jeg kunne på han til å svare meg??
kissa 99
0
07.03.2017 15:23:01
jeg hadde problemer med å forstå hva spørsmålet ditt var, men jeg skal hjelpe deg så godt jeg kan :) vist dere går på samme skole så kan du kan snakke med han på skolen:) vist han ikke svarer deg så ofte på snap eller andre sosiale medier LYKKE TIL VIDERE:)
leser
0
24.02.2017 00:49:51
når det er slik at man skjuler følelsene,og kan klare det,er man bare blitt nysjerige.men det kan jo gå ok.
Love a girl
0
15.02.2017 12:58:30
Hei jeg er så sikkelig forelsket i en jente Åssen blir jeg sammen med henne alle jentene i klassen snakker om gutter heletiden bortsett fra hun,hun sier heletiden at jeg må skjerpe meg :PS ingen av oss som er puberteten
Hallo
1
02.03.2017 21:31:52
Jenter vil at gutter skal spørre dem om å bli sammen med dem. Liksom du kan se på tegnene hennes om du henger med henne og tar insjativ. Vil hun bli glad. Bare ikke spør henne sånn liker du meg? Mer sånn du skjønner jeg har følelser for deg og jeg lurte på om du likte meg på den samme måten eller no
Kamz
0
14.02.2017 09:55:33
Få gutter boner når de er med jenten de liker?
AB
0
20.04.2017 20:28:57
Hvis jentene leker litt deilig og på en står litt flørtete ut så ja
kissa 99
1
15.02.2017 17:25:09
det er mangen som får det men det varierer fra gutt til gutt
Heihei
0
11.02.2017 20:59:17
Hei! Okey vet ikke hvor jeg skal begynne men. I går så var jeg men noen venner ( tror de r iallefall vennene mine eller ikke) men uansett så var vi med noen gutter og vi "lekte" flaske turen peker på og da måtte en gutt "a" og en jente "j" de måtte kysse. Så lekte vi kyss klapp eller klem. Og da vare d "a" som måtte kysse klappe eller klemme meg og han tok kyss på kinnet og d gjorde han flere ganger. Og da ble "j" sjalu og var slem mot meg hele den kvelden og jeg lurer på har "a" litt følelser for meg og lurte liksom på hvorfor han tok kyss og ikke klem eller klapp. Men så ble de sammen deg kvelden og hun andre jenta "a" har også kjæreste og da sa "a" når vi skulle sove at jeg ikke måtte gå til den som var kjekkest og sånt men d gjør jo hun. Og de snakke bare om kjærestene sine nesten hele nattan og da sa jeg at de ser på meg som den som skal ha den rar gutt og egt ikke få meg noen:( de r egt bare slemme mot meg og de ser på meg som den rare og stygge som jeg føler. Og d r ingen som liker meg og jeg har heller ingen ordentlig venner som jeg kan stole på heller:( hva skal jeg gjøre? Hvordan kan jeg få meg en ekte venn og en kjæreste som liker meg for den jeg r?
kissa 99
1
11.02.2017 23:34:13
du bør snakke med de som har vært stygge med deg så blir det nok bedre:) snakk om hva du synes ikke var bra med leken så får de og si si mening...det beste muligheten for å få seg venner er å være seg selv og være med i samtalen og være hyggelig osv...du har hele livet ditt på å få deg kjærest:) det kommer med tiden:) LYKKE TIL VIDERE:)
Unicorns
2
10.02.2017 09:08:45
Hey! Eg e liker ein gutt og mange trur han liker meg og. Når vi hadde ball i januar så gjekk eg bort til han og spurte han om han ville danse med meg og han ja, så klart. Etter d så har han sett på meg veldig masse osv, men mange jenter i klassen min seier at han ikkje liker meg. Mange trur fordi han e litt eldre enn meg osv og at jentene i klassen min liker han elle e sjalu på meg. Det eg syns e rart e at jentene i klassen min seier at han ikkje ser på meg elle liker meg, men han ser heile tide på meg, når eg e åleina så kommer han nesten bort før noken av vennene mine kommer til meg så går han bort. Kva skal eg gjere siden eg vil snakke med han og sånt, men eg e kje tøff nok te å gjere det lissom. Og når vi har noke som heiter fysisk så e det to grupper, han e på ein gruppe og eg e på ein, men når han e med oss så ser han på meg og av og til så står han ved siden av meg. Og når han står feks på andre siden av gymsalen og eg på andre så kommer han plutseleg bort til meg. Og han e så snill og seier at dette klarer eg osv. Det eg meiner e kva skal eg gjere lissom? Eg e så confused siden han ser på meg, e kjempe snill, vil snakke med meg, men så seier jentene i klassen min at han ikkje liker meg:// Kan eg få tips?
kissa 99
2
10.02.2017 17:16:29
jeg regner med at du er en jente...når han ser på deg så er det en tegn på at han liker deg:) vist du ser han inn i øynene og smiler til han så sender du ut et signal til han om at du liker han:) så kan du se om han smiler og ser på deg tilbake:) ikke hør på hva jentene i klassen din sier du bestemmer selv om du vil bli bedre kjent med han:) vist du synes at han er kjekke og greie så kan du bli bedre kjent med han...du bestemmer ikke jentene i klassen din:) ikke bry deg om at de jentene sier at han ikke ser på deg de er bare sjalu:) han går nok bort fra deg siden han kanskje er sjenert...men når han kommer til deg så signaliserer han at han vil snakke med deg:)...lukk ørene når jentene sier noe negativt om han du liker:) da er du veldig voksen av deg:)...du sier at du ikke klarer å snakke med han...da skal jeg bruke meg selv som et eksempel:) når jeg skulle gi julegaven til hun jeg liker ( som nå er kjæresten min) så tvang jeg meg selv til å snakk med henne det var skummelt men jeg var så stolt over at jeg klarte å snakke med henne:) vi snakket mye på sosiale medier så fant vi litt mer ut hva vi gjordet på fritiden osv..så etter vært så gikk alt naturlig så etter vært så kunne jeg holde henne i hånden å klemme henne osv...jeg signaliserte at jeg likte henne med å komme borti henne med vilje i armen.. så du kan flørte med han og se om han flørter tilbake med deg bare ta insiativ da blir alt lettere etter vært...vist dere har en bra tone så er det stor skjengs på at dere kan bli kjærester:) og ha det fint sammen:)...JEG HAR TROEN PÅ DEG BARE VÆR DEG SELV DU KLARER DET TIL SLUTT ØNSKER DEG LYKKE TIL VIDERE MED KJÆRLIGHETEN:)
14 jente
3
06.02.2017 22:05:03
Hei! Jeg vet ikke hvem jeg liker. Følelsene mine r så rare først så liker jeg den ene så om noen dager liker jeg de andre. Jeg har til og med likt tre gutter på likt. Og til fredagen skal to av vennene mine møte to gutter. Og jeg har veldig lyst å være med men da blir d liksom litt rart at liksom de har en gutt og jeg har ingen. Føler også at ingen liker meg og at inger gutter gir liksom initiativ til meg. Føler egt at jeg bare r luft for guttene jeg kjenner og at de egt ikke ser meg:( hva skal jeg gjøre og hvordan får man seg en kjæreste?
kissa 99
0
07.02.2017 15:40:50
du har hele livet ditt på å få deg kjæreste:) det kommer når du minst venter det:) det beste er å være seg selv:) gutter liker jenter som tar insiativ i samtaler:) jenter som er hyggelige og som bryr seg om de rundt seg:) osv...men det som er det viktigste for oss gutter er at jenta er hyggelige og greie:) LYKKE TIL MED JAKTEN PÅ Å FINNE DEN RETTE GUTTEN I DITT HJERTE:)
Emma
1
01.02.2017 23:23:38
Hei! Sender et spørsmål igjen... Men i friminuttet spilte vi elefantball (nesten som stikkball). Jeg ble tatt av en i 6 klasse og måtte gå på sidelinja. Etter litt ble han jeg er forelska i tatt, og han kon rett bort til meg og var 4-5 cm unna ansiktet mitt får han snudde seg. Han så meg rett inn i øynene! Hva betyr det?
kissa 99
1
02.02.2017 15:49:41
det kan bety at han har lyst å kysse deg:)
Emma
1
01.02.2017 23:24:37
Jo jeg glemte også at han stelte seg rett ved siden av meg og sto der i 5 sek. Før han gikk til Bestevennen hans
kissa 99
3
02.02.2017 15:50:39
han vil nok være så mye som han kan i nærheten av deg:)
Emma
2
02.02.2017 23:36:09
Tusen takk!
kissa 99
2
03.02.2017 21:23:09
værse god:)
Hei så forelska
7
31.01.2017 21:49:37
Jenter liker når gutter er romantiske og snille gir komplimenter og er seg selv. Ja be henne med deg hjem ( rydd rommmet ditt først) jenter liker gutter som er ryddige❤Lykke til videre

Spørsmål og svar

Er hun interessert?
Hei Takk for spørsmålet! Ut fra det du forteller virker det absolutt som om hun kan være interessert. Det at hun ser såpass mye på deg og ler n...
Hvordan kan man få seg kjæreste?
Hei! Mitt råd til deg er at du hele tiden prøver å være deg selv, vær hyggelig, gi komplimenter (ærlige) og være egasjert og vis henne interes...
Hvordan starte en samtale med han? Og hvordan vet jeg om han liker meg?
Hei Jeg legger ved en artikkel som handler om hvordan man vet om en person liker deg eller ikke, den heter "20 tegn på at han/hun liker deg".Hvis be...
Hvordan kan jeg spørre en jente ut uten at det blir kleint? 
Hei, og takk for spørsmål! Det er et kjent problem for mange; hvordan man kan spørre noen ut uten at det blir kleint. For deg tror jeg ikke det bi...
Har dere noen tips til hvordan flørte/sjekke opp jenter?
Hei!   Vedlagt finner du artikkelen "ung.nos flørteskole" der det står en del om flørting og sjekking. Jeg legger også ved noen andre artikler ...
Hvordan skal jeg holde samtalen med han gående?
Hei Så hyggelig at du har møtt en du liker og at dere har fått så god kontakt. Det virker jo absolutt som han liker å snakke med deg, men jeg sk...
Hvordan kan man gå frem for å få seg kjæreste? Er av den sjenerte typen.
Hei For å få seg kjæreste må man finne en man virkelig liker og passer sammen med, og får å finne denne personen må man være utadvendt og sos...
Jeg vil bli sammen med en jente, hva skal jeg gjøre?
Hei, Siden du foretrekker punkter skal du få svar punktvis: 1. Dersom hun ofte er i nærheten av deg, smiler mye til deg, snakke mye med deg kan de...
Hvordan skal jeg gå fra å få en gutt interessert? 
Hei, og takk for spørsmål! Det er mange måter å gå fram for å få en gutt interressert, og det er ikke nødvendig å snakke om sex av den grunn...
Forelsket i en gutt men vet ikke om han liker meg.
Hei Det er alltid vanskelig å være forelsket i noen når man ikke vet hva den andre tenker. Det virker jo som om dere har hatt en del kontakt, og d...
Pupillene hennes blir større når hun ser på meg. Hva betyr dette?
Hei Så hyggelig at du har så god kjemi med hun du liker! Hvis pupillene hennes utvider seg når hun ser på deg, kan dette være et tegn på at hun...
Hvordan kan jeg vite helt sikkert at en gutt liker meg?
Hei Takk for spørsmål. 1. Folk oppfører seg ofte forskjellig når de liker eller er forelsket i en person, så det er vanskelig å si sikkert om ...
Hvordan vet jeg om jenta er interessert?
Hei Det er fint å høre at du har lyst å be henne ut- jenter liker gutter som tar initiativ! Dersom hun får følelsen av at du holder på med noen...
Hvordan flørte for å få jenter superinteressert? Lyst på kjæreste. 
Hei Det er ikke så lett å si hvorfor de ikke er superinteressert. Kanskje er det fordi dere ikke har passet sammen? Andre ganger kan det jo ha vær...
Hvorfor spiller gutter hard to get, og hva skal man gjøre da?
Hei Så hyggelig at du sender inn spørsmål til oss. Du skal selvfølgelig få svar, men det blir jo på norsk:)Jeg skjønner godt din frustrasjon o...
Liker en gutt, men er redd for at han er "fuckboy".
Hei Takk for at du skriver til oss. Det kan være litt usikkert å vite helt hvordan noen er før man blir godt kjent. Du sier at denne gutten har ry...
En gutt sier halla brosjan til meg
Hei Takk for at du sender inn spørsmål til oss. Det vet jeg desverre ikke noe om. Jeg tror han hilser på deg og vil gjøre noe morsomt ut av det, ...
Jeg liker en jente. Hva skal jeg gjøre for å få svar på om hun liker meg? 
Hei Så fint at du har funnet en jente du liker!. Den sikreste måten å finne ut om hun liker deg også er jo å spørre, men jeg skjønner at du ik...
Hvordan få kontakt med gutten jeg liker?
Hei, Takk for spørsmål og beklager seint svar.Så hyggelig at du har funnet en gutt du liker! :) For å gjøre det litt mindre skummelt å ta kont...
Bli kjent med ei jente.
Hei Det er mange måter å gjøre dette på, og vi har samlet gode tips i artiklene jeg lenker ved under. Ta en kikk på dem! Men husk at det beste t...
Se alle