Hopp til hovedinnholdet

Kun åpent for krisespørsmål i påsken

God påske. Påskeegg. (colourbox.com)

Fra onsdag 10. april og til og med mandag 22. april vil vi kun besvare krisespørsmål her på ung.no. Både Alarmtelefonen 116111 og Kors på halsen holder åpne tjenester i hele påsken. Sjekk også vår oversikt over gode hjelpetjenester og tidligere besvarte spørsmål her på ung.no.

God påske. Påskeegg. (colourbox.com)

Vi åpner normal spørretjeneste igjen tirsdag 23. april

Vi åpner spørretjenesten for normal drift igjen etter påsken. Fra tirsdag 23. april kan du igjen sende inn spørsmål som vanlig til ung.no. Vi stenger i påsken fordi mange av svarerne våre har påskeferie.

 

Hva er krisespørsmål?

Vi vil likevel svare deg dersom du opplever krise og trenger hjelp nå. Eksempler på krisespørsmål kan være alvorlig psykisk helse, trusler, vold, overgrep o.l. Det er viktig at du som opplever dette skal få hjelp, selv om det er påske: ung.no/oss

 

Åpne tjenester

Husk også at det finnes mange gode hjelpetjenester som er åpne i påsken, så ikke nøl med å ta kontakt dersom du trenger noen å prate med. På ung.no/hjelp finner du en oversikt over gode hjelpetjenester som kan hjelpe deg.

Husk også at Alarmtelefonen for barn og unge er 116 111 og Røde Kors´hjelpethjeneste Kors på halsen begge holder åpnet i påsken.

God påske!

Hilsen redaksjonen, ung.no

Skrevet av:
Redaksjonen, ung.no
Sist oppdatert:
09.04.2019
Var dette til hjelp?
Var dette til hjelp?