Interessert i kultur?

Liker du å drive med teater, skolerevy, film og dans? Eller vil du bli medlem i et ungdomslag, eller bli bedre kjent med din lokale fritidsklubb?

Frilynt Norge organiserer kulturaktiviteter over hele Norge, og har både barn, ungdom og voksne som medlemmer. Frilynt er blant Norges største på amatørteater, og har over 200 teatergrupper.

Frilynt Norge jobber med å gi tilskudd til aktiviteten som foregår lokalt, og vil motivere, legge til rette og gi opplæring til lokallagene. Frilynt har derfor ansatte som jobber med teater, kulturledelse, pedagogikk, scenografi, sceneteknikk, scenetekst, film og organisasjonsarbeid.

 

Starte eget teaterlag eller revygruppe?

Har du lyst til å lære mer om teater, men mangler gode tilbud i ditt nærmiljø?

Eller ønsker skolen din å sette opp en ny revy, uten at dere egentlig har midler eller kunnskap til å gjøre dette? Da kan det være en idé å starte et lokallag, og melde seg inn i Frilynt Norge, for å få en myk start på det hele. Du kan lese mer om påmelding og medlemskap her.

Les også om hvordan Verdal Teaterlag fikk 250 000 kroner i støtte.

 

Bli med på Vintercamp

Frilynt Norge arrangerer også ulike camper for deg som ønsker å lære mer om teater, film og kultur - eller rett og slett bare ha det moro. VinterCamp er for ungdom mellom 13 og 19 år. Vintercamp arrangerer også ulike workshops, som du kan lese mer om her.

 

Splæshcamp

SplæshCamp er Nordens største sommerleir for ungdom mellom 13-19 år. Campen er laget for ungdom som liker å drive med film, kultur, teater, hip hop, scenekunst og mye mer.

 

FAKTA

Hvem er Frilynt Norge?

Frilynt Norge er en landsomfattende teater- og kulturorganisasjon, og skriver på sine hjemmesider at de er partipolitisk, religiøst og språklig nøytrale. De har også medlemmer fra 0-100 år.

 

Campen er organisert med mange ulike workshops og kulturaktiviteter. I tillegg arrangeres skumparty, nattkino, skrekkløype, og også finale i MinusManus, som er en konkurranse i improteater. Sjekk ut alle de ulike workshopene som arrangeres her.