Hopp til hovedinnholdet

Sløtface bruker musikken som talerør

Bandet Sløtface bruker musikken og sin posisjon som artister til å sette fokus på ulike samfunnsspørsmål.

Les mer

Min fritid: Sang og musikk

Johanna fra Lenvik i Troms synger masse på fritiden og er vant til å opptre foran et publikum. Ungdomsjournalist Amalie har pratet med henne om sang som fritidsaktivitet.

Les mer

Hva er Ung kultur møtes (UKM)?

Har du et talent du gjerne vil dele med andre? UKM er ikke bare for de som synger eller spiller et instrument - uansett hvilken form for kunst du driver med kan du bli med!

Les mer

Vil du bli bedre til å synge?

Sangstemmen din er delvis begrenset av fysikken din, men du kan også trene den opp på lik linje med resten av kroppen og andre ferdigheter.

Les mer

Relaterte emner

Dette må du vite om lønn og feriepenger

Aldri hørt om tariff, feriepenger eller lønnsslipp? Da bør du lese dette.

Les mer

Dette må du vite om lønn og feriepenger

Aldri hørt om tariff, feriepenger eller lønnsslipp? Da bør du lese dette.

Les mer

Hvordan skrive sanger

Det finnes dessverre ikke én oppskrift på hvordan man skriver sanger, og det er like mange innfallsvinkler som det finnes låtskrivere. Det gjelder å finne ut hva som passer deg!

Les mer

Lager du musikk?

Har du lyst til å dele musikken din med andre, og kanskje komme i kontakt med folk som kan hjelpe deg videre i karrieren? Her er et par tips om hvordan du kan legge ut musikken din.

Les mer

Klassisk musikk - også for unge

Ønsker du å spille i et orkester eller vil du spille klassisk musikk på andre måter? Her får du tips om hvem du kan kontakte.

Les mer

Skal du på festival?

Ta vare på deg selv og vennene dine under festivalen, og vis festivalvett! Her får du noen gode råd for en vellykket festivalopplevelse.

Les mer

Min fritid: Spille et instrument

Stina (14), Ingrid (14) og Helene (14) spiller klarinett, og mener at absolutt alle kan spille. Ung.no stilte dem 10 spørsmål om det å spille et instrument.

Les mer

Høy musikk rett i øret kan gi dårlig hørsel

Mange av oss skader hørselen vår med høy musikk uten å være klar over det. Her får du huskereglene for å høre på musikk og være snill med ørene dine samtidig.

Les mer