Hopp til hovedinnholdet

Martin: Jeg føler meg trygg, når jeg har mobilen med meg overalt. Les innlegg Liten pil høyre

Kommentaren

Følg ung.no på Snapchat
Følg ung.no på Snapchat

A-Å

Vær stolt av den kroppen du har!

Smiler
SAMMENLIGNER: Har du tenkt på at andre også sammenligner seg med deg?

Tenårene er en tid der kroppen forandrer seg mye. I løpet av noen få år skal kroppen utvikles fra et barn til en voksen, og i denne perioden er det normalt å føle på usikkerhet og å sammenligne seg med andre.

Endringene som skjer i kroppen under puberteten kan lett føre til utrygghet og usikkerhet. "Er jeg normal?", "Er jeg for tykk?", "Er jeg for tynn?", "Har jeg for lite muskler?" og lignende tanker.

Blir vi påvirket?

Selgerne av ungdomsprodukter, klær, sminke, treningstimer, kosttilskudd o.s.v. vet å benytte seg av dette, og presset fra reklame og media er stort. Noen ganger føles det som om folk kommenterer på kropp og at kropp er tema på "alle kanaler". Den sterke fokuseringen på kropp, kan føre til at noen tøyer grensene for å forandre kroppen til reklamens idealer, eller mistrives med kroppen som den er og får ulike psykiske reaksjoner som følge av det.

Når du sammenligner deg med andre

Det å sammenligne seg med andre, er vanlig. Mange føler seg da ikke bra nok. Noen kan også føle seg litt bedre når de sammenligner seg med andre. Mange er veldig opptatt av hva andre syns om en og bruker mye tid og tanker på det.

I voten Hva gjør det med deg at du sammenligner deg med andre, kan du si hva du mener om dette og se hva andre mener.

Har du tenkt på at andre også sammenligner seg med deg?

Vær fornøyd med den kroppen du har!

Husk også at kroppen må få tid til endringene. Om du en periode føler at du er litt rund eller du syns det går tregt før du får noe særlig synlige muskler, vil det ofte endre seg når kroppen blir ferdig utvokst. Ha litt tålmodighet og prøv å ikke vær så selvkritisk. Ta en titt i speilet og se på den flotte kvinnen eller mannen du er iferd med å utvikle deg til. Vær stolt!

Det er helt greit å trene og spise sunt for å ha energi, overskudd og føle seg vel. Men hvor går grensen mellom det sunne og friske og det syke og skadelige? Vær bevisst på disse grensene og tenk gjennom hvordan du kan ta godt vare på deg selv og DIN kropp.

Les artiklene - om selvfølelse, tips til trening og om det å like seg selv.

 

Redaksjonen, ung.no

Var dette til hjelp?
Var dette til hjelp?

Kommentarer fra brukere Kommentarer


Du må fylle inn både navn og tekst for å sende inn skjemaet.

Legg inn en melding!

Obs! Ung.no svarer IKKE på spørsmål i kommentarfeltet. Send inn spørsmål på ung.no/oss

(HTML-tagger fjernes)
Les dette!!
1
08.04.2017 11:29:47
Muskler veier mer enn fett, og musklene vokser når vi trener. Enjoy life you just have one.
Gutt 13
0
17.12.2015 22:54:08
På teksten under mente jeg på den første setnigen at jeg ikke kan. jeg skrev (knyttet) istedet i
Gutt 13
0
17.12.2015 22:47:58
Jeg er ganske feit er 1.63 og er 69 kilo men knyttet ikke gjør noe for å slanke meg pga jeg har et problem på kneet og kan ikke trene. Hv skal jeg gjøre. PS: Jeg prøver med sunt mat men det funker ikke så bra
Gutt 19 (Studerer idrett)
1
08.03.2016 11:16:50
Du høres ikke feit ut, men kanskje litt over gjennomsnittet. Hvis du ønsker å få gang på slankingen (selv om det somregel løser seg med varigert kosthold gjennom puperteten) kan du sykle eller svømme 2-3 ganger i uka. I starten kan du svømme 250 meter eller sykle 2 mil, uten stopp! Senere kan du øke svømmetreningen med 50-150 meter eller sykle 5 km mer ettersom du blir bedre trent. Dette skaper lite belastning på ledd, men samtidig er en av de beste formene for aktivitet; når det gjelder å brenne fett og energilagre. For å få best mulig resultat ville jeg kombinert denne utholdenhetstreningen med styrketrening. Relativ styrketrening (styrketrening hvor du bruker kroppsvekt) er veien å gå først, men senere kan du begynne å bruke vekter (dette er med tanke på kneet ditt). I starten kan du bruke BMI-kalkulatoren for å se hvordan du ligger an. OBS! hvis du har tung beinbygging vil denne slå ut feil. Jeg er 183.5 høy og veier 88kg, og ifølge den er jeg overvektig, men jeg trenger ca 2-3 ganger dagen. Først har jeg gym på skolen, deretter trener jeg styrke på treningsstudio, for så å gå på fotballtrening. BMI er ikke helt nøyaktig, men en fin pekepinne på hvor du er hvis du er en mosjonist (driver med vanlig aktivitet/idrett) Håper dette hjelper deg som ønsker å gå ned i vekt, men husk 3 ting: * Dette skjer ikke over natta og er sammensatt av trening og varigert kosthold. * Også skal du passe på å forandre formye i puperteten. I denne perioden strekker kroppen seg i alle retninger og er under bearbeiding. * Vær glad i deg selv.
Mej
0
21.12.2015 14:30:03
Synes ikke du høres så feit ut men her er mine tips: ☺ -Prøv å ikke spise deg stappmett, men for all del bli mett nok!!!! -Hold deg i aktivitet hver dag, (gjør det ikke alltid selv heller da men.) Hvis det foreksempel er en lørdags kveld og du har stappet I deg fullt av pizza og potetgull, ser du kanskje at du ser litt tjukkere ut enn før, ta 20 situps og en annen styrke ting og du vil faktisk bli litt tynnere (det blir hvertfall jeg) Dans litt foran speilet og få opp pulsen din litt hver dag, hopp og prøv å nå taket, alt hjelper
J 12
2
29.10.2015 16:41:59
Hei, dette innlegget av Ung.no er egentlig et ganske vanlig tema. Mange sier jo at de er overvektige hvis de veier rund 50-60 kg. Men hvis du trener mye så trenger du ikke slanke deg med mere trening. HUSK! Muskler veier mere enn fett. Jeg veier rundt 34 kg og er 1,57 cm høy. Jeg vil gå opp i vekt igjen men det går bare ikke! Gjør alt jeg kan, spiser ikke ofte Junk Food, holder meg til grønnsaker. En brødskive til frokost og en til lunsj. Er det for lite? Uansett, vær stolt av din kropp. Det er godheten inni deg som teller!
gutt på 16
1
28.07.2015 00:46:05
Er fornøyd med kroppen min jeg, men synes det er helt greit å ha en grei kondisjon.
Gutt på 10
0
28.07.2015 00:22:55
Jeg veier 63 kg hvordan kan jeg gå ned i vekt til ca.42
Gutt på 10
0
28.07.2015 00:20:48
Jeg veier 63 kg hvordan kan jeg gå ned i vekt
Hallo
0
21.12.2015 14:32:10
Les andre kommentarer her, tror ikke du kan gå nedst mye, men altså kanskje du prøve å ta situps nesten hver dag og løp opp trapper istednfor å tar heisen
Jente på 12
0
10.07.2015 02:23:40
jeg er en jente på 12 år og veier 75 kg jeg kjempe feit å klarer ikke å slanke meg
Jente 18
2
13.11.2015 21:30:41
Ikke prøv å slank deg! Det er vanskelig. La det gå naturlig, begynn og spise mer sundt og start på/med en trening du liker ;)
emanuel minos
1
10.06.2015 11:29:14
Det viktigste er ikke hvordan man ser ut på utsiden, men hvordan man ser ut på innsiden av den fantastiske kroppen som Gud har skapt:)
Ja ❤
0
21.12.2015 14:32:46
Helt enig, me ønsker jo å være slank selv da
jeg har det bra
1
12.06.2013 01:57:15
spiser som en gris, mcdonalds er hjemmet mitt, men har perfekt kropp, får komplimenter for kroppen all the time, og jeg bare hehe ja du vet jeg trener iblant blablabla mens egentlig har jeg aldri trent frivillig i hele mitt liv.. DAYUM jeg har det så bra as
Same!!!
0
31.07.2016 00:46:57
Samme her jeg da jeg var ni så såg jeg på en dokumentar om en annen feit fyr huske ikke helt, dagen etter da jeg våknet hadde jeg abs ringen rundt magen, jeg begynte og håppe trampo og sykle nå er jeg 13 og har 8pack ja det var nyttig har alle damene i klassen lol, det nytter seg ig være ut i naturen because "Nature is you trainer". Håper jeg var til hjelp, vist ikke piss of
Obs obs
6
22.05.2014 11:05:24
Alt handler ikke om utseende! Lurer på hvorden kroppen din ser ut invendig. Kroppen liker ikke slik mat vettu. Hjerte og karsykdommer er en livsstilssykdom, jeg bare sier ifra!:)
gift eller?
0
25.03.2016 23:11:36
Du skjønner at han spiser normalt med MC han utgir ikke at han spiser uvariert
Jau
14
09.06.2013 22:15:46
Hvorfor skal man elske kroppen sin hvis man er overvektig? Det er usunt å være feit om jeg har skjønt det rett. Hvorfor elske at man er usunn i stedet for å slanke seg med trening???????
J15
0
18.01.2017 04:36:22
Noen kan ikke noe for at de er overvektig. Ikke alle overvektige spiser usunt. D kan være så mange grunner til d, sånn som at d ligger i genene, at d er sånn d var meningen at de skulle være, eller hvis de har en sykdom som gjør at de er/blir overvektig å ikke kan slanke seg, også er d de som ikke er i form til å trene, fordi de kanskje har en sykdom som gjør de slitne, å ikke har mye krefter. Mammaen min var tynn (veide sikkert kanskje under eller rundt 50kilo når hun var voksen med 4 barn, men så ble hun kronisk syk, som gjorde til at hun la på seg en del, å hun har ikke klart å slanke seg igjen, fordi d går ikke. Den sykdommen hun har gjør at hun er veldig sliten hele tiden, så hun er ikke i form til å trene, å hun spiser sikkert nesten mindre enn hun gjorde da hun var tynn. Legene finner ikke noen grunn til at hun har lagt på seg. Jeg er ikke overvektig selv, for både jeg å søsteren min har fått genene etter mamma fra da hun var tynn, men jeg er ikke veldig tynn, veier rundt 60kilo å bruker str S, men jeg er 15 (16 om 2 uker), så jeg er i den perioden da kroppen forandrer seg, å da er d vanlig at folk veier litt mere enn de kanskje gjorde før puberteten. Men man skal være gla for at man har en kropp, å man bør elske kroppen sin uansett størrelse. Dere er fine akkurat som dere er, å d er personligheten som teller mest, å de som synes du er stygg pga at du er "for" overvektig eller "for" undervektig er noen dr*ttse**er. De skal dere ikke bry dere om. Så da håper jeg at den personen som skrev den kommentaren over leser dette å forstår litt mere :)
Ane
1
06.06.2013 08:47:04
Etter flere år med spiseproblematikk, ser det ut som jeg endelig har et mer avslappet forhold til mat og kropp. Jeg spiser sunne måltider og trener 4-5 ganger i uken. Jeg er ikkenlenger så streng med meg selv, så får jeg lyst på en is - ja, da spiser jeg en is. Nettopp fordi jeg spiser sunt ellers og trener regelmessig. Å ha en sunn balanse, fet er det som gjør meg lykkelig :-)
Wandrergirl
12
01.06.2013 16:30:20
They say nobody is perfect.... I say everybody is perfect! < 3
Obs obs
2
22.05.2014 11:06:26
I like!!
jente 15
1
11.02.2012 21:46:45
jeg vet hvordan det føltes, dere må ikke tro at det bare er dere som føler dere tykke, jeg har selv hatt et selvbilde helt på bunnen de siste årene, men etter mye psykolog hjelp har jeg fått det mye bedre. Det er mulig om man kjemper for det! Før hadde jeg anoreksi kan man si i perioder, får så at det gikk over i bulimi, og får så anoreksi. Jeg sliter fortsatt, og har ofte tilbakefall, men ting har likevl blitt enklere. Dette er kanskje et litt dumt spørsmål, men er det vanlig å veie 49 når du er 171? Dere skjønner jeg har gått opp mye, og er ikke sikker på om dette er normalt å veie...
??!
0
22.10.2014 11:45:51
Du er UNDERVEKTIG!!
Nei
0
21.12.2015 14:34:50
Er ca. 158 og 39 kg og de er jo ikke mye forskjell på jente 15 her, men hun er 15 og jeg 13 så vet ikke helt
Jente 12
2
31.01.2012 22:02:45
Jeg trener 3 dager i uka. 1 time per økt i tillegg til gym osv. på skolen og litt "trening" alene. Jeg spiser godteri mer enn 2 dager i uka. Spiser på fredager, lørdager og litt småspising (f.eks en sjokoladebit og en håndfull med potetgull de dagene jeg er veldig goddisgærn) Prøver å ikke spise goddis mer enn 1 dag i uka, men veldig vanskelig :p Er 170 og veier 59 kg.
Jente med LANG erfaring!
20
24.01.2012 17:24:19
Til alle dere der ute som tenker at dere ikke er tynne nok, pene nok, kule nok, gode nok...DERE ER VAKRE ALLE SAMMEN! Du ER perfekt! Du ER pen nok! Du er kul nok! Du er tynn nok! OG DU ER GOD NOK! Jeg har selv hatt anoreksi og har vært nær døden flere ganger pga sykdommen. Og tro meg det er ikke noe du vil oppleve! Jeg var deprimert store deler av ungdomsskolen rett og slett fordi jeg ikke fikk energi til å le og være glad. Jeg begynte å fryse, selv på sommeren, husker en gang jeg hadde på meg både ullsokker, ulltrøye, hettegenser og stillongs, men allikevel satt jeg der og hakket tenner. Jeg har alltid vært glad i sport og idrett hvor jeg pleide å trene minst fire ganger i uka, men når jeg sluttet å spise klarte jeg såvidt å stå oppreist pga ubalanse og svimmelhet (og en jævla hodepine). Det er mye som skal til for at jeg skal klare og overtale noen til å gjøre det rette valget, nemlig å spise, men til deg som er så fornuftig og faktisk leser dette; det må vel ha vært en grunn for at du begynte å lese det? Hvorfor er du inne på akkurat denne siden? Nettopp, du vil bli frisk igjen! Og det klarer du, "just have a little faith"
Love it!
7
15.01.2012 14:03:19
Heii,ja egentlig er det sant at man ikke BØR slanke seg når man er ung (med mindre man er overvektig osv).. Er 16år og veier 70kg, som kanskje er over litt normalt?. Eg går til skolen hver dag(ca.3km), men har ganske lav forbrenningxD, men ville aldri tatt noen sånnt slaketabl. fordi det er jo unaturlig for kroppen( pluss bivirkninger..who wants that??) Men eg er stolt over kroppen min eg, ville ikke hatt en annen. Eg har blitt mobbet da eg var liten, men eg er psykisk oppegående og taklet det. Bare overse de som mobber dere, for de vet ikke hvor mye man jobber for å nå målet sitt, og de vet ikke hvordan det er å bli mobbet. De er primitive, og sånne folk hører jeg ikke på, men noen velger å gjøre det.. Peace to the world!
hvorfor i *******
5
08.10.2011 04:05:51
hvorfor i ***** er alle så ***** opptatte av og slanke seg og se "bra ut" det er noe jåleri som går ut over seg selv man kan f.eks.: ikke klare og slutte med slankepiller, ikke klare og slutte slanke seg (kan føre til død på grunn av manglende stoffer proteiner og lignende), OPS. hvis du slanker deg kan du bli mobbet... de andre kan f.eks. gi deg stygge og krenkende kallenavn på grunn av slankingen, +(om du var litt fyldig så er det ikke fint om fyllet forsvinner bare masse stygge rynker og slikt (større sjanjs for og se helt ***** ut en bra...
cecilie
6
30.05.2011 10:10:24
jeg er 16 år og 59 kg og føler meg utolig feit.. men har gått ned noen kilo, siden jeg har gått vekk fra min " bestevenn ". vi stakk på butikken hver enste dag etter skolen, og kjøpte godteri og lo sammen. Men nå er vi ikke bestevenner, vi er ikke engang venner!, siden hu kasta kniver etter kompisen min.. og driver å juger..!
vilde
1
21.03.2011 19:21:47
heia :) eg e ei jenta på 18år å e i fra stavanger. eg lige kroppen min å d har eg egentli så å sei jort heila live.. meeen,når eg plutseli går åpp 5kilo då bler d farligt.hehe! det e då eg sjenne eg bler redde å ikkje vett heilt ka eg ska jørr.. eg prøve jo å spisa mye sunnere å hålla formen.. åså trene eg jo 3ganger i ugå nå for å gå ner i vekt.men eg føle lixm ikje d hjelpe.hjelpe kansje litt.går ner 1kilo åså ståppe d der.ka e d eg jørr gale ?
Ada
11
04.01.2011 16:46:40
Prøv og elsk dere selv, og vær stolt av den dere er. :)
sikki
4
04.01.2011 14:21:44
hvorfor skal vi ikke slanke oss når vi er unge ? jeg får ikke lov av min morr:S
Ada
8
04.01.2011 16:44:44
Fordi kroppen din er i forandring, ofte frem til man er 18-25 år.
annette
4
27.07.2010 10:34:43
hei! jeg har sletet med vekten min helt siden jeg gikk i 5 klasse, da veide jeg 27 kilo, å oppover så måtte mamma tvangsspise meg:/... nå er jeg 19 år å har hatt spiseforstyrrelse i ca 5 år å jeg klarer ikke å spise mer enn 1banan og drikke litt vann å trener 2 timer dagen:/ jeg vet ikke hva jeg skal gjøre:( alt skjedde da jeg ble kaldt tykk når jeg gikk i 5 klasse:( å jeg klarer ikke slutte:( (red: Du kan skrive inn til ung.no/oss og få svar)
Ada
6
04.01.2011 16:40:56
Skaff deg hjelp. Gå til forelder, lærer, helsesøster, lege, venner eller noen andre og be om hjelp.
Mitt Navn
2
21.09.2009 23:27:00
Jeg er feit og jeg blir mobba vær dag av folk, men fortsatt bruker jeg ikke DOPS til å gå ned i vekt
Tonje
7
03.09.2009 12:09:00
Hei, alle sammen! Jeg ser på innleggene deres og vet hvordan dere har det. Da jeg var 13 år var jeg lang og tjukk. Jeg snek til meg slankepiller og sluttet å spise mat. For å døyve sulten, drakk jeg mengder med lunkent vann. Det varte i to år, inntil jeg daglig begynte å besvime og måtte til slutt innlegges på sykehus for å få opp blodverdier og sånt medisinsk. Mamma og pappa visste ikke noe om hasardspillet, men når de fant ut av det, ville de hjelpe meg. Jeg gikk til spykolog i tre år og nå har jeg gått opp i vekt igjen, fordi jeg lenge slet med depresjon i terapi-perioden. Grunnen til at jeg spilte russisk rullett med min egen kropp, var at en j**** tosk av en gutt som var året eldre enn meg, trodde han hadde rett til å fortelle meg at jeg var feit - helt siden jeg var 6 år, altså 1.klasse. Jeg sliter fremdeles med selvbildet, men har gode dager hvor jeg ikke bare hører at andre sier at jeg er pen, men at jeg faktisk ser det selv. Det er en deilg følelse å vite at folk beundrer jenter som har former! Jenter: uansett form: elsk deg selv!
hei du
1
16.10.2008 15:29:26
mest sannsynelig har du glutenintolleranse eeller cøliaki som det kalles. Annbefaler en sjekk hos legen;)
...
2
30.05.2008 23:32:42
æ har et problem... hver gang æ spiser middag, og brød og andre ting som inneholder masse mel, får jeg en mage som ser ut som æ gravid.. hva kan være grunnen til dette??
Ada
3
04.01.2011 16:39:26
Gluten allergi?
...
5
29.05.2008 21:28:44
går man ned i vekt da??om man lever på frukt??
Pretty much
0
08.06.2013 17:53:10
Siden man ikke får i seg alle vitaminene og mineralene man trenger + at å spise bare frukt blir veldig få kalorier (man må spise MYE frukt for å få seg nok energi og kalorier på en dag haha) går man selvfølgelig ned i vekt. Det er er derfor veldig usunt, siden du får i deg for få kalorier, og ikke alle vitaminer og mineraler kroppen din trenger for å utvikle seg. Men om du bare lever på frukt kan dette fort utvikle seg til sulting, pga mangel på nok kalorier. Da mister du mye vekt, men kroppen din vil bli så syk at du må spise et mer variert kosthold. Og siden du da har levd på så få kalorier (på en nærmest sultediett) vil kroppen gjøre om hver eneste kalori til fett når du begynner å spise mer/ normalt. Altså: Når du begynner å spise sunt igjen vil du bli veldig mye feitere på kort tid, så du ender sikkert opp i gamle synder igjen. Altså: Om du lever på bare frukt vil du miste vekt, men du kommer til å gå gjennom et Helvete, og det kommer til å bli veldig usunt. SPIS ET VARIERT (OG SUNT OM DU VIL) KOSTHOLD ISTEDENFOR, DER DU HELLER LEGGER INN TRENING :-)
sant
3
29.05.2008 18:36:24
Det som er sunnest er å spise nok frukt å grønsaker hverdag, jeg har selv merket at det er en stor forbedring.
sant
3
25.04.2008 23:32:56
jeg prøvde å kaste pillene, men sprakk etter en uke... nå æ lageret fylt opp igjen. å sjølbilde æ på bunn... æ orker ikke mer!!
hmm
1
24.03.2008 12:29:19
du kan jo prøve å snakke med noen, kaste pillene dine! tro på at du er vakker som du er! som jeg prøver å si til meg selv.... mye å ta i mye å være glad i
sant
1
12.03.2008 09:16:38
jeg har et veldig usundt syn på kroppen min. bruker avføringspiller og lar vær å spise... jeg vet at dette er skadelig... men klarer ikke å slutte.. noen som har noen råd?

Spørsmål og svar

Hvordan kan jeg tørre å vise meg naken foran et annet menneske?
Hei Du har et viktig poeng i spørsmålet du stiller. Du bør kanskje starte med å jobbe med hvordan du oppfatter deg selv. Det kan være du må br...
Kjæresten er ikke fornøyd med kroppen min
Hei Takk for spørsmålet! Jeg skjønner at dette er vanskelig for deg. Dere har jo vært sammen lenge og da kan det være tøft når forholdet møt...
Jeg vil utvikle spiseforstyrrelse, for da blir jeg tynn. er veldig opptatt av vekta
Hei, Det er skremmende å høre hvordan du tenker og føler. Spiseforstyrrelser er en farlig sykdom som både rammer familie og venner rundt deg i t...
Hvordan kan jeg få større rumpe?
Hei Takk for spørsmålet ditt. 1. Det er flott at du trener, og du vil nok se resultater etter hvert. To uker er nok litt lite tid for at du kan f...
Hvordan kan jeg bli penere?
Hei Takk for spørsmålet ditt. Så trist å høre at du misliker deg selv så mye. Det er mange som sliter med dårlig selvtillit og har et negativt...
Jeg spiser bare et måltid om dagen, går jeg i en farlig retning?
Hei Og takk for at du skriver inn til ung.no Ut fra det du skriver går du i en farlig retning. Du har nå begynt å "tulle" med mat. Du har kuttet ...
Er det farlig å drikke 3 bokser energidrikker i uka?
Hei gutt (13) Du lurer på om det er farlig for en gutt på 13 år og 64 kg å drikke tre bokser med energidrikk i uka. Energidrikker har, til tross...
Hei, liksom Æ har ALDRI VÆRT FORNØYD Med kroppen min..
Hei, og takk for st du skriver til ung.no!   Så leit å høre at du har mistet pappaen din, og at blir mobbet for det og for kroppen din. Det er i...
Hvordan kan jeg gå ned i vekt og kan psykologen tvinge meg til å veie meg?
Hei Takk til deg som skriver til ung.no. Vi i ung.no kan ikke gi råd om hvordan du gå ned i vekt. Hovedgrunnen til det er at det kan være svært ...
Kan jeg få fritak fra svømming?
Hei Det er mulig å få fritak for hele eller deler av kroppsøvingsfaget hvis det er skadelig for deg å ha kroppsøving, eller i dette tilfellet sv...
Slutter brystene å vokse etter innsatt p-stav?
Hei Takk for at du skriver til Ung.no. Brystene slutter ikke å vokse etter innsatt p-stav, så det er helt unødvendig å fjerne p-staven hvis den ...
Jeg tenker stygge ting om meg selv hele tiden. Det er kroppen min jeg ikke er fornøyd med. Jeg blir kalt stygge ting av andre. Kanskje livet bare ikke er for alle. Hjelp meg!
Hei Jente 13 år. Takk for at du skriver til Ung.no.Du skriver at du føler deg ensom. At de du har som venner kaller deg stygge ting. Familien din k...
Jeg gikk på dans og turning før, men nå er det slutt for sommeren. Jeg føler jeg har lagt på meg etter det. 
Hei Takk for at du skriver til oss! Hele kroppen forandrer seg i puberteten. Jenter får mer kvinnelige former, med rundere hofter i tillegg til bry...
Jeg er en gutt på 14 år som er overvektig. Jeg veier rundt 70-80 kilo og hater kroppen min.
Hei, og takk for at du skriver til ung.no!   Så leit å høre at du hater kroppen din, får kommentarer på den, og selvskader på grunn av dette. ...
Hei. Jeg har spørsmål angående kropp og selvbilde. Og så lurer jeg på hva vandregruppe i russetiden er?
Hei, og takk for at du skriver til ung.no!   Så flott med så mange spørsmål! Jeg besvarer de punktvis, ett og ett.  Når det gjelder det å...
Lurte på er om man får større hofter/rompe og pupper om man bruker prevensjon.
Hei jente 15 år. Takk for spørsmålet ditt!Formene på kroppen din endrer seg etter hvert som du kommer lengre i puberteten. Din kroppsbygning best...
Hva er kroppspress?
Hei jente 13 år. Takk for ditt spørsmål til Ung.no.Jeg forstår at du lurer på hva ordet kroppspress betyr og spørsmålet ditt er veldig viktig....
Jeg hater kroppen min. Han sier veldig ofte at han elsker kroppen min.
Hei jente 15 år. Takk for at du skrev til ung.no   Det er svært viktig at du ikke har sex med han bare fordi han vil! Det er du selv som skal fi...
Jeg vil slanke meg.
Hei jente, 14 år. Takk for at du skriver til oss.Du spør om hva man skal veie når man er 163 cm, og 14 år. Jeg har regnet ut din KMI, og den vise...
Se alle