Hopp til hovedinnholdet

Martin: Jeg føler meg trygg, når jeg har mobilen med meg overalt. Les innlegg Liten pil høyre

Kommentaren

Alarmtelefonen 116 111
Alarmtelefonen 116 111

A-Å

Gutt skriver på maskin (colourbox.com)

Skolerevy - noe for deg?
Klipp fra skolerevyer

På en skolerevy er det elevene som bestemmer - både på og bak scenen. Du kan vokse mye på å være med å sette opp en forestilling.
Av Tiril, ungdomsjournalist i ung.no

Innlegg: "Jenter og dårlig selvtillit"
Jente speiler seg (colourbox.com)

Hei! Først om fremst vil jeg bare si at det IRRITERER meg med tanken at såå mange jenter i dag har så dårlig selvtillit! Det finnes INGEN fasit på hvordan en jente bør og bør ikke være, hvordan de skal se ut eller hvem de er inni seg, for det har noe med at man er spesiell! Jeg har så mye å si om dette.

Innelgget er sendt inn til ung.no av gutt 15 år

Ris og ros til ung.no
Jente med tommel både opp og ned (colourbox.com)

Vi vil gjerne bli et enda bedre nettsted for dere mellom 13 og 20 år. Derfor vil vi høre hva dere mener vi kan gjøre bedre. Hva liker du å lese om her på ung.no og hva savner du? Har du andre forslag som kan gjøre ung.no bedre?

Innlegg: "Fra englebarn til et rent helvete"
mariuana /colourbox.com

"Jeg var akkurat som en vanlig 15 år gammel jente, var jeg ikke? Jeg hadde helt ok snitt på skolen, jeg hadde masse venner, jeg hadde gode muligheter, foreldre som respekterte meg, stolte på meg, selv om jeg snuste, og de ikke viste det. Så gjorde jeg jo ikke noe gale sånn egentlig".

Innlegg fra jente, nå 17 år, altfor erfaren

Innlegg: "Chille"
Slapper av i gresset (colourbox.com)

Å chille er en særdeles viktig idrett. Man kan chille hvor man vil, og når man vil. Chilling går ut på at man sitter, ligger eller står og henger, veldig rolig.

Innlegget er skrevet av Martin

Innlegg: "De gode utlendingene"
Asiatisk jente

"If you tolerate this, then your children will be next..." Forfatteren forteller om sitt møte med norske fordommer og rasisme.

Innlegget er hentet fra Si ;D (Aftenposten)

Innlegg: "Livredd"
Overfall (colourbox.com)

Jeg er redd for å gå ute etter kl. 17, selv om det bare så vidt er begynt å mørkne. Hvis en mann på T-banen ser på meg, blir jeg livredd for at han kommer til å voldta meg på veien hjem.

Innlegget er hentet fra Si;D (Aftenposten)

Innlegg: "Henne"
Jenter ringer (colourbox.com)

Jeg ligger under samme dyne som henne. Jeg ikke kan se sokkene hennes, bare føle dem med tuppen av tærne. Hun svarer berøringen min ved å gripekameratslig rundt benet mitt med føttene sine. Vil hun ikke?

Innlegget er hentet fra Si ;D (Aftenposten)

Innlegg: "Akkurat passe..."
Bein på vekt

Jeg har alltid slitt med selvbildet mitt, vært sjenert og usikker på meg selv. Jeg er overvektig og har ikke klart å gjøre noe med det. Det eneste jeg var god til, trodde jeg, var skolen.

Innlegget er hentet fra Si ;D (Aftenposten)

Innlegg: "Løs tøs eller player?"
Player? Hore?

Når en gutt har mange sexpartnere får han respekt av guttervenner. Hvis jenter gjør det samme blir de sett på som billige, ikke bare av andre jenter, men også av gutter. Er dette diskriminering?

Innnlegget er skrevet av Ninni

Innlegg: "Mitt liv med en alkoholiker-mor"
Gutt er lei seg (colourbox.com)

Det er viktig å være optimistisk og glad. Det har vært hardt for meg i noen tider. Eller rettere sagt helt jævlig. Når man ikke orker å gjøre noen ting. Bare sitte inne på rommet sitt å gråte. Det som alltid har hjulpet meg er å være med venner.

Innlegget er skrevet av gutt, 16 år

Innlegg: "P-pillepress"
Kondomer (colourbox.com)

Jeg vet om mange gutter som sier de ikke bruker kondom fordi "de har for stor kølle", de synes altså at den sitter for trangt på, så det gjør vondt. Eller så sier de at det ikke er digg å ha "sex med regnfrakk".

Innlegget er skrevet av "Jente 19"

Innlegg: "Faser"
Jente med lukkede øyne (colourbox.com)

Fra vi er småtroll til vi blir 86+ går mennesker hele tiden gjennom faser.

Innlegget er skrevet av KM

Innlegg: "Dyrt å flytte ut"
Flytte (colourbox.com)

En helt vanlig dag våknet jeg med en følelse i magen som sa at det er på tide at jeg flytter hjemmefra. Hvorfor jeg fikk denne følelsen er jeg ikke helt sikker på.

Innlegget er skrevet av Lotta

Innlegg: "16 år og... hva så..?"

"Gratulerer med den store dagen! 16 år og greier. Dette er virkelig stort!" Alle som har fylt 16 år har nok fått høre eller tenkt nettopp dette. Det er tydeligvis ikke bare bare å fylle 16. Det fører med seg massevis av både muligheter og ulemper.

Innlegget er skrevet/illustrert av Kristine