Hopp til hovedinnholdet
Gutt spiller på PC (colourbox.com)
No nudes for ypou - #ikkegreit (ung.no)
No nudes for ypou - #ikkegreit (ung.no)

A-Å

Innlegg: "P-pillepress"

Kondomer (colourbox.com)

Jeg vet om mange gutter som sier de ikke bruker kondom fordi "de har for stor kølle", de synes altså at den sitter for trangt på, så det gjør vondt. Eller så sier de at det ikke er digg å ha "sex med regnfrakk".

Innlegget er skrevet av "Jente 19"

Kondomer (colourbox.com)

Kondomet, det vi alle lærer om på skolen.

"Det beste prevensjonsmiddelet, beskytter mot graviditet og kjønnssykdommer!". Greit nok det, men for det første, hvordan bruker man det? Det lærte vi faktisk aldri på skolen, og jeg vet det er en av grunnene til at mange ikke tør å bruke det. De er usikre på hvordan de tar den på, og hvis de først har fått den på er det ikke sikkert den sitter godt nok.

Kondon

Jeg vet om mange gutter som sier de ikke bruker kondom fordi "de har for stor kølle"

, de synes altså at den sitter for trangt på, så det gjør vondt. Selv har jeg ikke noen erfaring med hvordan det kjennes ut å ha en på, da jeg er jente. . . haha, og er glad for det.

Den andre grunnen er vel hvor man får tak i et kondom.

Det er faktisk ganske dyrt å kjøpe kondomer, og ungdom nå til dags har ikke så mye penger, det går helst til andre ting. Ja, man kan få gratis kondomer på helsestasjoner, men det finnes ikke helsestasjoner over alt, og de er åpent kun noen få dager i uken. Du er på fest, har glemt kondom, men hey, du kan jo bare vente fire dager, så får du en helt gratis på helsestasjonen. Tror ikke det. . . Jeg skjønner at det er litt flaut å gå inn på en helsestasjon for å hente litt prevensjon. Det er alltid stappfullt, og helst av jenter som gransker alle som kommer inn fra topp til tå!

For det tredje er det visstnok ikke noe digg å ha sex med regnfrakk.

"Det er som å spise tyggis med papiret på" som en del sier. Det vet jeg ikke helt om stemmer, men det er sant at det ikke er så deilig å ha sex med kondom, som uten. Når man først er i gang, har man lyst til å gjennomføre, uten noen avbrytelser. Men plutselig kommer man på, beskyttelse! Hvis man er heldig er det en av partene som har en i lommen eller lommeboken, og hvis ikke så må man begynne å lete der man er. Veldig opphissende å gå rundt med stiv kølle å lete etter et kondom kan du tro.

Neste steg er å få den på, ikke alltid like lett hvis Jr. har begynt å sovne litt etter all letingen.

Noe jeg har vært utsatt for, er at gutten ber meg tre den på. Jeg sier at det får han greie selv, det er jo ikke jeg som skal ha den på. Jeg har fått til svar at det får jeg gjøre, ellers blir jeg jo gravid. Trusler kan man kalle det, ikke akkurat koselig. Jeg personlig synes at gutten burde greie det veldig fint selv.

P-piller

Nå om dagen er det nesten en selvfølge at jenta går på p-piller, så det er en god grunn til å "glemme" å bruke noe.

Jeg synes gutter skal respektere at ikke alle går på p-piller, og det finnes faktisk noe så ekkelt som kjønnssykdommer. Man tror at man aldri at personen DU har sex med ikke har noen sykdommer, men det er ikke alltid like lett å se. Så lenge du har sex med en person som du ikke har vært sammen med en god stund, burde du bruke kondom under samleie, gjør det til en vane (gutter), i hvert fall hvis du har en one night stand. Ikke så kult å få en telefon noen måneder senere å få vite at du snart skal bli pappa, og betale barnebidrag til barnet ditt blir 18 år! Yej, det var den ungdomstiden.

Uansett, kondom er kondom inntil de finner noe annet mot kjønnssykdommer.

Det blir kanskje litt morsommere hvis du kjøper forskjellige kondomer, for eksempel på kondomeriet. Det finnes selvlysende, svarte, og mange forskjellige smaker og størrelser. La det bli din venn, din lille hjelper som er med deg over alt. Han liker ikke å ligge i lommeboken i flere måneder, men med på fest er bare bra. Lykke til, alle der ute;)

Jente19

Innlegget er lånt fra Aftenpostens Si;D.


Var dette til hjelp?
Var dette til hjelp?

Kommentarer fra brukere Kommentarer


Du må fylle inn både navn og tekst for å sende inn skjemaet.

Legg inn en melding!

Obs! Ung.no svarer IKKE på spørsmål i kommentarfeltet. Send inn spørsmål på ung.no/oss

(HTML-tagger fjernes)
Gutt
0
25.02.2015 23:51:58
Jeg syntes hun jenta som skriver dette er slem Som skriver nedlatende og krenkende (okey, krenkende er vel litt å overdrive). Men hun skriver det som om vi ikke veit hva kjønnssykdommer er og det veit vi. Vi kan faktisk ffå det selv.
Gutt
0
25.02.2015 23:46:37
Det er ikke så veldig lurt med små kondomer for det er vondt og store er ikke passelige #LIKESTILLING
Gutt
0
25.02.2015 23:43:16
Jeg syntes at jenter også skal respektere at: for det første: Er det ikke så godt å ha sex med kondom. For det andre: så er det vansklig for de fleste gutter å ta på et kondom. Og for tredje og viktigste grunn: Å ha på et kondom er mange gutter ubehagelig og vondt og noen kan til og med få sår av å bruke kondom. Og i noen ganger kan det hende at gutten ikke tåler plasten som brukes på et kondom,og dette er ikke nødvendig vis at han ikke kan berøre denne type plast, men siden plasten er plasert akkurat rundt peisen. Og av ulike årsaker skjer det reaksjoner på å ha plasten plasert på et "ømt" sted. Så viss jenta ikke vil bruke P-piller RESPEKTERER guttene det. Og viss gutten ikke føler får å ha på et kondom RESPEKTERER jentene også det. Og da får de la være å ha sex. Men det er også viktig at flere jenter ikke tåler P-piller og kan få reaksjoner / smerter. Og vis jenta ikke tåler dette og gutten ikke respekterer dette er han skutt i hode
Gutt 12
0
21.11.2013 15:33:49
Hei jenter viss dere har lyst på litt info om gutter kan dere skrive snapen eller kik i komentarfelte
Ida
5
29.09.2013 09:41:23
Ah, P-pillepresset. Jeg har sterk risiko for blodpropp i familien, og kan dermed ikke bruke P-piller. Eller, teoretisk sett kan jeg det, men vil helst være på den sikre siden. Så jeg krever bruk av kondom. Og dette med regnfrakken? Å, tro du meg, mister, det er ikke akkurat like fantastisk for oss heller, men det er et kompromiss vi må ta. Suck it up and deal!
meg
1
27.02.2013 01:06:04
er 15 år og har lyst til å begynnne på/med p-piller. Men kun for å slippe mens. Hvor får jeg tak i det? Og hvordan bruker jeg det for å utsette mens så lenge som mulig?
jente 15
0
04.10.2012 15:38:04
denne kommentaren er feil Hvorfor velger nesten alle p-piller hvis de ikke bruker kondom?! P-piller må tas hver dag unntatt når du har mensen.. jævlig stress spørr du meg. :) Jeg er ikke seksuelt aktiv og ser ikke ute etter kjæreste/sex.. Men hvis jeg var det så ville jeg gått på p-plaster og p-ring på sommeren. P-plasteret kan festes på f.ex låret og er der en uke før du bytter plaster. Det går ikke av i vann osv. Og du har ikke plaster når du har mensen. Og hvis du glemmer å bytte plaster og det er 2 dager siden du skulle byttet så går det greit, da er det bare å bytte så fort som mulig. Du vil da ikke bli gravid. MYE ENKLERE. P-ring er en ring som dyttes inni skjeden og byttes hver uke som p-plaster. Men den må tas hver syvende dag hvis ikke så øker risikoen for å bli gravid. Det gjør ikke noe hvor du putter den så lenge den er inni og da er du sikret. P-ringen sees ikke og er grei på sommeren når du skal bade i bikini. :) Mitt tips. 8D Også er det ca like dyrt som p-piller btw. ^^ Good luck! .... p ring byttes hver tredje uke. det er som p piller. du har den i tre uker og tar den ut en. deretter setter du inn en ny ring du har i tre nye uker. man burde vite hva man snakker om, om man skal gi råd :-)
HJELP
1
23.02.2012 00:06:46
Hei jeg har akuratt hatt ubeskyttet sex med damen, jeg er 14 asso.. Jeg har fått 3-4 kviser på penisen ikke på forhuden men inni. Er det en kjønns sykdom ?? Hjelp meg ! (red: Du kan stille spørsmål om kropp og seksualitet på suss.no eller klara-klok.no eller lese tidligere besvarte spørsmål på ung.no/oss)
TheBoy
2
12.10.2011 14:01:51
jeg skjønner ikke helt det greiene med at gutter skal overtale jenter til og bruke p-piller osv. om di ikke vill det så skal gutten bruke kondom! ja kansje det ikke er like deilig med, men so what? er gjenta som bestemmer! så om gutten ikke vill bruke kondom og jenta ikke p-piller, så bare drit i sexen da..
dette er sykt
3
24.02.2011 16:43:25
jeg vet om en jente som hadde frivilig sex allerede som 9-åring. det er sykt
Malo
3
13.02.2011 21:56:34
Hei, jeg bruker mye runke nesten fire ganger hver uke. jeg lurer hva skal jeg gjø
xD
0
02.08.2010 06:02:00
de som ikke liker dei tykke kondomene kan jo bare gå å kjøpe ekstra tynne :P fynker mye bedre dei
pulegutten
1
19.04.2010 09:03:29
min er så stor så når jeg bruker kondom så sprekker den
pulegutten
0
19.04.2010 08:53:00
Pul og knull så mye du vil sier nå jeg da!!!!!
Tussetrollet
1
26.10.2009 22:30:00
Jeg debuterte på fredagen som var, jeg.. jeg er 14 år.. brukte kondom og er helt fornøyd med det, men jeg starter på p-piller eller tar p-sprøyte før neste gang vi gjør det.. spørs hva helsesøster råder meg.. :)
Iselin og Lisa
1
25.08.2009 11:53:46
man må beskytte seg
Whyyy? XD
0
24.08.2009 00:59:32
Hvorfor velger nesten alle p-piller hvis de ikke bruker kondom?! P-piller må tas hver dag unntatt når du har mensen.. jævlig stress spørr du meg. :) Jeg er ikke seksuelt aktiv og ser ikke ute etter kjæreste/sex.. Men hvis jeg var det så ville jeg gått på p-plaster og p-ring på sommeren. P-plasteret kan festes på f.ex låret og er der en uke før du bytter plaster. Det går ikke av i vann osv. Og du har ikke plaster når du har mensen. Og hvis du glemmer å bytte plaster og det er 2 dager siden du skulle byttet så går det greit, da er det bare å bytte så fort som mulig. Du vil da ikke bli gravid. MYE ENKLERE. P-ring er en ring som dyttes inni skjeden og byttes hver uke som p-plaster. Men den må tas hver syvende dag hvis ikke så øker risikoen for å bli gravid. Det gjør ikke noe hvor du putter den så lenge den er inni og da er du sikret. P-ringen sees ikke og er grei på sommeren når du skal bade i bikini. :) Mitt tips. 8D Også er det ca like dyrt som p-piller btw. ^^ Good luck!
love4show
1
27.05.2009 16:23:40
Jeg debuterte da jeg var 17 år ( for 2 uker siden) med en gutt som var 12. Kan det regnes som pedofili? Vi hadde liksom hatt et fast forhold 3 uker, og vi følte begge to at tiden var inne. Jeg har hørt at dert er straffbart å være ovrer 16 og ha sex med en under 16, men vi kunne ikke motstå hverandre. Jeg var den første kjæresten hans og jeg vet at han elsker meg. Har aldri opplevd noe lignende før! Burde jeg vurdere å begynne på p-piller fordi vi har planlagt å kanskje gjøre det flere ganger. koozz
??
3
29.03.2008 02:21:58
Skjerpings.. Jeg var 13 år når jeg første debuterte, å GUESS WHAT - angrer ikke! Var i et godt og kjærlig forhold med en gutt som var tre år eldre enn meg, å vi var sammen i 2 år.. Syns det er greit å ha sex med en person man er i et fast forhold med, men å være 13 år og ha one night stands, det syns jeg er dumt..
M
0
29.03.2008 02:12:25
Jeg går på p-piller, å de begynte jeg med sånn ca. 6-7 mnd ut i forholdet til meg og min samboer. Jeg var litt bekymret når jeg leste på pakken å det sto økt sjanse for blodpropp og mange ille bivirkninger, men det er bare tull og tøys. Mange av venninene mine er redde for å begynne for de har lest at man blir tykk av å gå på p-piller, det er også bare tull! Man får økt mat-lyst ja, men hvis man klarer å holde seg unna kjøleskapet så legger du ikke på deg?! Jeg fikk også større pupper av p-piller, det er jo ikke akkurat en ulempe for oss jenter med småe pupper? :-) Jeg anbefaler p-piller til alle jenter som er i et fast forhold og har sex regelmessig, for hvem kan bruke hundrevis av kroner på kondomer hver uke? P-piller får man gratis hos helsesøster, det er utrolig greit! Anbefaler kondomer og kanskje en angrepille i nattbordskuffa til jenter som ikke er i fast forhold og kanskje har en liten tendens til å "ligge rundt", det er nok for deres eget beste, er ikke så morsomt å våkne med kjønnsykdom neste morgen, eller at du var så full at du ikke engang husker at dere brukte kondom? Da er angrepillen go' å ha!
jente 17
1
20.02.2008 23:49:59
eg og kjeresten min har så langt bare hatt sex med kondom. men vi har nå begynt å snakke om at eg skal starte på p-piller. ikkje fordi at det ikkje er godt med kondom, men fordi me begge synest det er tryggere om eg går på pillen, viss kondomet skal sprekke. kjeresten min er verdens beste gut! han passer alltid på at eg ikkje har det vondt. å sier at han har ingenting imot å bruke kondom. det er noe av det som viser kor glad han er i meg! :)
j
2
10.02.2008 11:26:44
hei jg syns at 13 år er allllllllt for liten til å ha sex:s hellllo liksom
Angel
4
24.01.2008 13:14:10
Heii. jeg bruker kondom HVER gang jeg knuller. det er ingen forskjell og like behagelig...
sinnasmurfen
0
21.11.2007 18:11:44
hvor sikkert er p-piller? hvor lenge må man gå på dem før de funker?
Line
0
17.11.2007 13:57:09
Hej! Dette e et supert sted for oss å få svar på forskjellige ting,syns æ....MEN det står ganske så mye bullshit au, fra useriøse folk! æ e kjempelei av gutter pga mæ og en kamerat va på fest en gang, og han blei drita, og prøvde seg...æ sa nei,men han prøvde ingen og ingen....te slutt bare stakk æ fra heile festen...dette va nyttårsaften for 2år sia...en ann gang feira æ bursdagen, og det va en kjempefin gutt der æ kjente litt...virka som han likte mæ...da natta kom lurte han på om han kunne overnatte,og æ lot ham...dessverre viste det seg at han kun va ute etter èn ting...han sa han va sjalu da æ fikk klem av en god venn av mæ, og at vi prata for mye sammen...Så trodde jo kanskje han likte mæ,men han va bare ute etter en ting...så æ avviste ham rett før vi lå sammen,kanskje teit av mæ...men ville ikkje! så akkurat nå har æ fått litt nok av gutter;) menmen:)Æ foretrekke sex me kondom for å føle mæ trygg...(æ går på p-piller) for æ slippe å gå rundt mange dager etterpå og bekymre mæ...(som æ gjor en gang)...
grrr
0
13.11.2007 22:09:28
Gikk på p-pille for en annen grunn enn sex, og ble så deprimert at jeg slutta etter en uke. Gruer meg om jeg skal gå på det, men tør nesten ikke la vær om det er det tryggeste..
Jente
0
08.11.2007 12:08:04
Jeg vet av mange som begyner på p-piller på grunn av at de har lyst til å få større brøst osv. Man får jo det, men jeg synes det er bare teit de som gjør det.
usikker jente
0
04.09.2007 12:55:41
ehm, jeg har et lite p-pille press. kjæresten min hater å ha sex med kondom, å han vil at jeg skal begynne med p-piller... men jeg har ikke fått mensen helt regelmessig enda,og vil ikke si d til han. kan jeg allikevel begynne på p-piller selvom jeg ikke har fått mensen regelmessig enda? hilsen usikker jente.
XD
0
03.09.2007 19:01:05
Det er jo smartest at han bruker uansett. Det kan jo hende at han eller jenta har fått noe fra en annen partner... Det er jo ikke så digg XD
Ingrid
0
30.08.2007 16:19:37
Sludder og vås. Det er større sjanse for blodpropp ved å bli gravid eller ved å gjennomføre en abort. Det er ikke bevist at det er p-pilla i seg seg som gir økt sjans for blodpropp. De fleste som får det har det i genene, og det som sies er at p-pillene bidrar til økt sjanse for at du får det. Men jenter som har blodpropp i familien blir frarådet å gå på p-piller.. Jeg har gått på p-piller i to år. Først trionetta, så microgynon. Jeg har bare hatt positive opplevelser med dette, og de funker veldig bra.
p-pilla kan være farlig!!!
0
30.08.2007 14:19:00
Jenter, ikke annbefal andre å gå på p-piller. J gikk på p piller i 2 år, og det gir deg kviser, og hovne bryster osv, ikke alle opplever dette men den verste "bivirkningen" av alle er det faktum at det er økt risiko for BLODPROPP! Jeg er en av de uheldige som manglet et type protein i kroppen og har dermed veldig stor sjanse for å få blodpropp! det er mange som har dette, og få som vet om det! Gå til legen å få det undersøkt! Kjipt å ende opp med blodpropp når du blir eldre og skal ta en flytur fordi du proppet i deg hormoner som tenåring! Finnes mange ulike kondomer, tynne som bare det, merker nesten ikke at de er der en gang! vær hvertfall varsom med p-piller, vær sikre på at dere faktisk kan ta det, holder ikke å måle blodytrykket hos helsesøster! hilsen bekymret jente
g 14
0
15.08.2007 14:50:24
hei jeg vil ha sex vet ikke om jeg burde
G16
0
14.08.2007 11:31:26
Go Helene. De fleste gutter vil høre på jenta, og mange tenker selv at de ikke vil måtte oppfostre et barn, men det finnes alltid noen drittsekker. Personlig har jeg ingenting imot kondom, det er ikke no' stress. Hvis noen mener det er det jo bare for gutten å øve litt på egenhånd. Da blir det lettere når det gjelder.
Helene
0
07.07.2007 16:40:06
hvorfor syns folk det er så inmari viktig å si i fra at de hadde sex da de var under 13 år, og at kjæresten var over 17:S? det viser jo bare hvor dumme mange jenter er når de er så unge! dere vet ikke hva dere vil! jeg vet godt hvor tåpelige 13. årige jenter er, og jeg kan ikke fatte hvordan gutter på over 17 kan falle for dem.. og dere jenter på 13.. sex er ikke så fantastisk som mange skal ha det til første gang. ikke la dere lure av kåte gutter som ikke klarer å finne seg noen på sin egn alder(som de så absolutt burde)! selv syntes jeg det var vondt, og angret nesten på at jeg hadde blitt med på dette, selvom jeg følte meg helt klar. senere har jeg skiftet mening. jeg er veldig for kondom når det gjelder det med kjønnssykdommer og graviditet. det er et trygt prevensjonsmiddel, som alle bør bruke når man er ung, før man har funnet den rette. (man får den gratis på helsestasjonen!! kan være litt flaut, men get over it) hvis dere glemmer prevensjon, så pass for gudsskyld på at jenta tar en angrepille dagen derpå. den skal taes helst innen 12 timer! jeg er enig med jentene som sier at sex er bedre uten kondom... heelt enig.. nesten vondt med synes jeg:S men man skal passe på sikkerheten!! ikke nyt ubeskyttet sex med en helt tilfeldig! kjenn din partner såpass godt at du vet det er helt sikkert med tanke på sykdommer. og glem ikke p-piller! få partneren din til å teste seg for sykdommer, og test deg du også.
Carina Pronto
0
12.06.2007 23:11:12
assa! Jeg carer max i om jeg bruker piller ellnz. Det er jo digg da! Det er jo max care i klamydia og hiv og sånt piss. Max care i piller og condiz az. Tenk på følelsen. go to hell and eat dirt!
jente 17
0
10.06.2007 01:16:05
jeg har hatt sex siden jeg var 14, var 100% sikker. Gikk på p-piller men brukte ikke kondom. ble heldigvis ikke gravid og foretrekker å ikke bruke kondom, får nesten ikke orgasme da. er dette uvanlig? Er i et særiøst forhold, vært sammen i ett og et halvt år ;) begge har testa oss, ingen er syke. Burde vi alikevel bruke kondom? Liker ikke å ha sex med, aldri blitt pressa
meg
1
20.05.2007 01:17:52
I mitt forhold er det jeg som skaffer prevansjonen, og det synes jeg er helt greit.. Det er jo bare å spørre kompiser eller helsesøstera om de har eller du kan dra på butikken og kjøpe, det er jo ikke noe dyrt akkurat, og hver gang vi er tomme får jeg tak i flere og gir det til henne når jeg får sjansen, jeg har jo ikke bruk for dem uten henne :P jeg er en ordentlig gutt som prøver å tenke på andre og er aldri utro med kjæresten min uansett om jeg faktisk er ganske populær blant de fleste jenter. Jeg elsker jenta mi og vil gjøre alt for henne.
Gutt 16
0
11.05.2007 20:15:00
Jeg synes at det ikke er noe problem å ha med kondomer. Jeg vil ikke ende opp med en kjønnssykdom. Jeg vet at mange kan ta det som en mistillitserklæring hvis gutten tar fram et kondom, eller hvis jenta ber gutten om å ta på kondom. Det kan kanskje være flaut å stoppe opp litt for å tre på kondomet, men det sparer så mange bekymringer. Egentlig burde jeg vel ikke skrive noe om dette, siden jeg ikke har noe erfaring, men min mening kommer nå fram.
jente16
0
26.04.2007 15:19:03
Heii (: nå syns jeg vi jenter nesten er slemme mot guttene ass! de har jo ikke gjort noe galt, de sier de syns det er best uten kondom, men de fleste ser ut til og høre på jenta. Håper dere gutter skjønner at vi jenter kan virke litt "redde" men det er jo ikke dere som må gå 8 mnd med en beby i magen heller da! Men, Men.. De fleste artiklene jeg har lest som er skrevet av gutter syns jeg er fine, de føeste gutter ser ut til og skjønne at det er best for oss jenter med kondom. Men jeg personlig syns det er best og gå på pillen, men for de jentene som er yngre vil kanskje ikke dette, og det ser det ut som at de fleste gutter her har skjønt! Jeg er ikke jomfru, jeg og kjæresten min blei sammen i 2004, 3 år sia det nå, og det er faktisk ikke så lenge siden vi hadde det. han er 2 år eldre enn meg, men det var jeg som han gjorde det med først. Men jeg og kjæresten min har lest disse innleggene sammen, og vi syns det er jentene som er på "bærtur" har ass!€ Men, men... Hade braa
lalala
0
22.04.2007 10:24:36
jeg er en jente på 16 år og e singel og synest ik at d er nødvendi og begynne på p-piller før eg er sammen med en og har vært samme med han litt då vil eg begynne på p-piller er dette vanli? men eg har ik tid til å¨bestille time t doktoren og tør ik og si d t mamma. plizz svar jente som tar sex alvorlig og ik gjør d med hvem som helst...
A
0
21.04.2007 10:48:24
Ser det er sinnsykt mange her som er heeelt imot at 13-14-15 åringer skal ha sex. Er ikke det en avgjørelse som den enkelte bør ta? Jeg tror at det kan godt være en 17 åring som ikke er klar, imens en 13 åring som er klar - det kommer helt an på den enkelte person. Er du klar så er du klar, bare tenk godt over det. :) Hilsen J 14 (ikke jomfru. )
..
1
18.04.2007 11:21:40
P PILLA BØR VÆR GRATIS FOR FOLK UNDER 16
kiigen
0
18.04.2007 11:18:17
Sex uten kondom er selfølgelig best. kondomen hemmer alle de gode følelsene , og vi kjenner nesten ingenting. GOOOO P-PILLAAAAAAA
hoj
0
17.04.2007 02:03:27
Ble litt overraska da jeg begynte å lese det folk har skrevet her.. Mange fra 13års alderen som har sex virker det som. Er ganske tilig det synest jeg. Å det er en del som har en eldre kjæreste(17 f.ex) som føler behov for å ha sex å dermed presser 13åringer til å ha sex før dem er klar(jeg meiner ikke at alle gutter er slik!!) Jeg venta sjøl ganske lenge før jeg hadde sex første gangen, noe jeg er veldig glad for. Nå veit jeg at de jeg hadde lyst til å ha sex med en gang er noen drittsekker egentlig.. Å selv om man går på P-piller betyr ikke d at en ikke blir gravid for den er ikke 100% sikker. Men det er LITEN sjangse for at en kan bli gravid. Å p-pillen/mini pillen hjelper ikke bare mot uønsket graviditet, men vist en er plaget med mensen smerter så kan den hjelpe. Noe jeg var veldig plaget med, men som jeg nesten ikke har noe av da jeg begynte på p-pillen. Ha en fortsatt fin natt folkens;)
jente
1
15.04.2007 21:29:10
herregud!Er det mulig å skrive så mye dritt som det det blir gjort her.Er det omoggjøre å ha sex tidligst mulig eller?Folk "skryter" av at dem har hat sex for første gang da dem var 13 osv.Jeg var 13 år selv da jeg mistet jomfudommen men det er da ingenting å skryte over!Man har sex når man føler for det,uansett alder og det er ingeting å være stolt over at man har hatt sex som 13åring.
Gutten
0
12.04.2007 22:13:07
Haha! Dumme kvinnfolk som skriver her ass. Tror dere jenter at gutter er noen vandrende ståpikker? Selvfølgelig tar vi det ikke som en selvfølge at jenter går på piller. Og det med den kondomen. De jentene som mener gutter bør klare det selv bør få fingern ut av ræva og hjelpe oss. Det er faktisk mere køddent enn det ser ut som. Og når jenta bare kikker på så blir man jo superstressa. Mvh, gutt som er lei av jenter som alltid klager på gutter, men er ikke en dritt bedre sjæl. Tåplig !
sc
0
10.04.2007 18:30:07
æ e 13 og har itj hatt sex...og har itj tænkt å ha d på ein lang stonj..suns d e domt å ha sex når man e ong..JÆVLI DOM...
C
1
07.04.2007 18:04:53
Hva skjer med at 13-åringer lurer på om det er normalt å ha sex? Er det om og gjøre å være mest mulig normal nå da? Ha sex når du føler deg klar for det, helst sammen med en du er glad i. Til alle gutter, det blir vel litt feil å be alle jenter bruke p-piller? For det første, så legger man på seg av det og det er masse bivirkninger. Er det jenta som skal ha alt ansvaret?
capri kåre
0
04.04.2007 17:59:12
Jeg er 13 år å har hatt sex med fire jenter.Jeg hadde det i går.Er det farlig å ha sex når man er å liten?
katrine
1
30.03.2007 12:42:22
pulte når jeg var 15 1/2

Spørsmål og svar

Hvordan skal jeg utsette mensen med Synfase?
Hei! Det er mulig å utsette mensen også med Synfase, men ikke på den måten du beskriver. Hvis man skal ha en trygg utsetting av mensen uten fa...
Er kjemperedd for å bli gravid.  Hva skal jeg gjøre med det?
Hei! Høres hyggelig ut med en "i kikkerten"  -Lykke til med fortsettelsen.... Det kan være litt ubehagelig ved første samleie, men ikke slik a...
Han har også spurt om jeg kan vurdere p-piller så han slipper å skaffe kondomer hele tiden
Hei Så fint at du skriver hit med dine spørsmål. Det er fint at dere bruker kondom når dere har sex. Jeg skjønner at han har spurt deg om du kan...
Jeg og typen min har kommet fram til at vi ikke lenger har lyst til å bruke kondom
Hei! P-piller eller et annet hormonelt prevensjonsmiddel, kan være aktuelt å vurdere hvis du ønsker noe annet enn kondom, ja. Hva som passer de...
Er det stor sjanse for at eg blir gravid? vi bruker jo kondom.
Hei! Kondom er et bra prevensjonsmiddel. Hvis det brukes riktig og gjennom hele samleiet, så beskytter det mot graviditet uansett når i menstrua...
Tror du han liker meg like godt som jeg liker han ?
Svar Hei! Jeg tror at kjæresten din bryr seg virkelig om deg og han tar ansvar for at du har det bra. Han er omtenksom og føler et spesielt ansvar ...
Kan aldri vite når mensen kommer...
HeiJeg forstår jo at dette er litt frustrerende.  Det høres jo ikke ut som gynekologen fant noe "galt", og da er nok dette DIN normalvariant.  Gyn...
Vet ikke kordan jeg kan skaffe p-piller utenat mine foreldre merker det !..
Hei! For å få veiledning om p-piller og annen prevensjon og evt. resept hvis du har behov for å starte med en trygg prevensjon, kan du gå til f...
Hvor lenge bør man vente før man begynner på p-piller?
Hei! Tusen takk for at du skriver til oss, jente 15 år! Du kan begynne på p-piller når som helst etter du har fått mensen. Hvis du begynner med ...
Noen forslag til å få bedre orgasme?
Hei! For å få orgasme ved sex så er jenter stort sett avhengige av stimulering av klitoris før-, under- eller etter samleiet. Det er også vik...
Jeg har velldi lyst til og begynne på p-piller, for omtrent hver gang jeg og kjæresten har hatt sex, føler jeg meg gravid, selv om vi bruker kondom
Hei! Det er mulig å få resept på p-piller av lege for deg som er under 16 år. Legen vil nok oppfordre deg til å prate med foreldrene dine, me...
Skal jeg slutte med p-pillen?
Hei Dette er noen du må finne ut selv. Tenker du at du ikke skal ha sex så kan du slutte med p-pillen. Ønsker du og er du klar for å ha sex så k...
Jeg lurer på hvor lang tid det tar før mensen blir regelmessig?
Hei! Mensen blir regelmessig ganske raskt. Det varierte jo bare med en dag denne gangen, og neste gang vil du nok kunne forvente at den kommer 28 ...
Er det i orden å gå fra å bruke Mercilon den ene måneden til å begynne med Yasmin etter mellomblødning måneden etter?
Hei! Du skriver ikke om du har vært å byttet p-pille. Har du brukt Mercilon og byttet til Yasmin på grunn av plager med mellomblødninger? Man sk...
Jeg har nylig fått et seksuelt forhold til en jente, men lurer på en ting. Hva er egentlig sikrest mot graviditet
Hei! Brukt riktig, er p-pillen nesten 100 % sikker. Det vil si at p-pillen blir tatt hver dag til riktig tid blant annet. Sikkert når det bruke...
Se alle