Hopp til hovedinnholdet

Dette bør du vite om koronaviruset

Eldre og personer med kroniske sykdommer er mest utsatt for å bli alvorlig syke. Viruset ser ut til å være mindre farlig for barn og unge, men du som ungdom kan spre smitten til andre som kan bli mer alvorlig syke.

Les mer

Hvorfor er det viktig at DU følger korona-rådene?

Ditt bidrag i dugnaden for å stoppe koronaviruet er av stor betydning! Du kan bidra til å hindre at andre blir alvorlig syke.

Les mer

Korona: Hva skjer med eksamen, vitnemål og skolen?

Er eksamenen din avlyst? Mange lurer på hva som skjer med vitnemål, karakterer og hjemmeskole i tiden framover. Vi har samlet nyttig info til deg.

Les mer

Alarmtelefonen 116 111 for barn og unge er nå døgnåpen

Nå som skoler holdes stengt vet vi at noen unge må tilbringe mer tid sammen med voksne som ikke er trygge for dem. Er du en av dem eller kjenner du noen som lever under slike forhold? Du kan nå ringe Alarmtelefonen til barnevernet på 116 111 hele døgnet. De vil hjelpe deg. Ring selv om du er i tvil!

Les mer

Relaterte emner

Øvelseskjøring for personbil

Har du gjennomført trafikalt grunnkurs og fylt 16 år har du lov til å øvelseskjøre en vanlig personbil (klasse B).

Les mer

Øvelseskjøring for personbil

Har du gjennomført trafikalt grunnkurs og fylt 16 år har du lov til å øvelseskjøre en vanlig personbil (klasse B).

Les mer

Hva skjer om jeg permitteres eller mister inntekten min?

Er du permittert fra deltidsjobben din? Eller fører koronasituasjonen til andre konsekvenser for jobb og inntekt? Det er lurt å sjekke hvilke rettigheter du har.

Les mer

Åtte tips for å trives hjemme når skolen stenger

Synes du det er vanskelig nå som du må holde deg borte fra skole, jobb og organiserte fritidsaktiviteter? Ungdomsjournalist Konstanse har samlet sine tips til hva du kan gjøre for å trives bedre hjemme i denne perioden.

Les mer

Er det vanskelig å være mer hjemme?

Det er en ny hverdag for alle på grunn av Korona. For noen kan det være ekstra vanskelig å være mye sammen med familien sin. Les våre råd her.

Les mer

Påvirker koronasmitten hvordan du har det psykisk?

Når uvanlige ting skjer, som et koronavirus som spres raskt og til mange mennesker samtidig, kan det man sliter psykisk med fra før føles vanskeligere å håndtere. Hvis det er sånn: Prat med noen.

Les mer

Gode tips til hva du kan finne på hjemme – tips fra Instagram

Vi spurte på vår Instagram hva dere gjør for at det ikke skal bli kjedelig hjemme. Les de gode forslagene vi fikk her.

Les mer

Oversikt over gode hjelpetjenester

Her finner du oversikt over gode hjelpetjenester for deg som har det litt vanskelig for tiden, eller deg som har spørsmål om alt fra problemer hjemme, alkohol, kropp og helse, til verneplikt og førerkort.

Les mer

Reglene for fravær på videregående skole

I perioden mars til august 2020 er det innført midlertidig endringer på grunn av koronoaviruset. Les mer om fraværsgrensen og nye endringer her.

Les mer