Hopp til hovedinnholdet

Min fritid: Teater

Embla (16) driver med teater på Harstad Kulturskole. Vi har snakket med henne for å vite mer om hvordan det er å ha teater som hobby.

Les mer

Publisere eigne tekstar

Har du lyst til å dele det du har skrive, med andre? Her kjem nokre måtar å gjere dette på.

Les mer

Min fritid: Sang og musikk

Johanna fra Lenvik i Troms synger masse på fritiden og er vant til å opptre foran et publikum. Ungdomsjournalist Amalie har pratet med henne om sang som fritidsaktivitet.

Les mer

Aldersgrenser på film

I Norge er det Medietilsynet som bestemmer aldersgrenser på film som vises på kino. Hva er det som gjør at noen filmer får en høyere aldersgrense enn andre?

Les mer

Relaterte emner

Hvordan skrive jobbsøknad?

Hvordan skriver du en søknadstekts? Hva er viktig å ha med? Ung.no gir deg tips til jobbsøknaden.

Les mer

Hvordan skrive jobbsøknad?

Hvordan skriver du en søknadstekts? Hva er viktig å ha med? Ung.no gir deg tips til jobbsøknaden.

Les mer

Korleis lage enkle filmar?

Har du starta opp din eigen YouTube-kanal? Treng du filmar til bloggen din? Eller likar du berre å lage filmar saman med kompisane dine?

Les mer

Lager du musikk?

Har du lyst til å dele musikken din med andre, og kanskje komme i kontakt med folk som kan hjelpe deg videre i karrieren? Her er et par tips om hvordan du kan legge ut musikken din.

Les mer

Hva er Ung kultur møtes (UKM)?

Har du et talent du gjerne vil dele med andre? UKM er ikke bare for de som synger eller spiller et instrument - uansett hvilken form for kunst du driver med kan du bli med!

Les mer

Skolerevy - noe for deg?

På en skolerevy er det elevene som bestemmer - både på og bak scenen. Du kan vokse mye på å være med å sette opp en forestilling.
Av Tiril, ungdomsjournalist i ung.no

Les mer

Vil du spille klassisk musikk?

Ønsker du å spille i et orkester eller vil du spille klassisk musikk på andre måter? Her får du tips om hvem du kan kontakte.

Les mer

Hvordan skrive sanger

Det finnes dessverre ikke én oppskrift på hvordan man skriver sanger, og det er like mange innfallsvinkler som det finnes låtskrivere. Det gjelder å finne ut hva som passer deg!

Les mer