Hopp til hovedinnholdet

Ida: Jeg er stort sett den eneste jenta på trinnet som ikke bruker sminke, nettopp fordi jeg syns det bare er en maske som prøver å skjule den jeg virkelig er. Tusen takk, gutt 15 år! Sånne gutter tre... Les innlegg Liten pil høyre

Kommentaren

Jente lener seg mot en vegg (colourbox,com)
Jente lener seg mot en vegg (colourbox,com)

A-Å

Publisere egne tekster
Penn og papir (foto: Ung.no)

Har du lyst til å dele det du har skrevet med andre? Her kommer noen måter å gjøre dette på. Har du tips til andre steder å publisere på? Del gjerne i kommentarfeltet.

Lager du musikk?
Band på konsert

Har du lyst til å dele musikken din med andre, og kanskje komme i kontakt med folk som kan hjelpe deg videre i karrieren? Her er et par tips om hvordan du kan legge ut musikken din

Skolerevy - noe for deg?
Klipp fra skolerevyer

På en skolerevy er det elebeme som bestemmer - både på og bak scenene. Du kan vokse mye på å være med på å sette opp et forestilling.
Av Tiril, ungdomsjournalist i ung.no

Klassisk musikk - også for unge
Orkesterinstrumenter (colourbox.com)

Kanskje spiller du et instrument og vurderer musikeryrket? Eller hva med å høre musikken fra Star Wars med fullt orkester? Vært på en konsert med skolen og vil høre mer? Det finnes profesjonelle orkestre og korps spredt over hele landet, og mange har konsert hver uke.

Tidenes 15 beste musikaler
Musikaler

Hvem elsker ikke å gaule med til kjente melodier til de gode, gamle musikalene? Hvis du en gang føler deg i dårlig humør, vil dette definitivt gjøre trikset. Entertainment Weekly har kåret tidenes beste filmmusikaler, og vi skal guide deg gjennom topp 15.

Av Hege, ungdomsjournalist ung.no

Utstillingsarena for dine kunstverk
Logo trafo.no

Trafo er et nettsted og en utstillingsarena for unge mellom 16 og 22 år som er interessert i lyd, bilde, tekst, film, multimedia og scenekunst. De deler også ut penger til prosjekter.