Hopp til hovedinnholdet

Ressurser for din nettside

Ungdom med pc på skole (colourbox.com)

La unge få svar på det de lurer på - på din side. Du kan få kvalitetssikret og oppdatert offentlig informasjon daglig på din nettside. Her finner du kodene og knappene du trenger.

Offentlig og kvalitetssikret
Ungdom med pc på skole (colourbox.com)

RSS (siste nytt)

For å si det enkelt, er RSS en alternativ måte å lese nyheter på. Du trenger et eget program som du bruker istedenfor din vanlige nettleser (f.eks Mozilla Thunderbird, Bloglines eller Google Desktop/Reader). I dette programmet legger du inn nettstedene du ønsker å følge med på. Programmet sjekker da automatisk med jevne mellomrom om det har skjedd noe nytt. Hver gang en ny melding fiskes opp, varsles du om dette.

 

ung.no kan tilby følgende RSS-feed:

Siste artikler (RSS 2.0):

http://www.ung.no/rss/ung.xml

Siste fra spørretjenesten (RSS 2.0):

http://www.ung.no/rss/ung_siste_spm.xml

Siste artikler med bilder (Atom 1.0):

http://www.ung.no/rss/ung_med_bilder.xml

Bruk høyre museknapp og "Copy Shortcut" / "Kopier snarvei" i nettleseren din for å klippe ut lenken og lime den inn i nyhetsleseren.

 

ung.no på ditt nettsted

Du kan nå få oppdatert informasjon fra ung.no på dine nettsider. Slik kan brukere av siden din alltid finne aktuell og nyttig informsjon rett fra din side.

Vi har over 2500 artikler innen temaer som fra arbeid, barnevern, mobbing, psykisk helse, skolen din, utdanning, forbruk, miljø, sex og samliv og mye, mye mer.

Siste artikler

RSS-strømmen med bilder er velegnet for å få de siste artiklene fra ung.no på ditt nettsted. Strømmen inneholder tittel, ingress med eventuelle bilder og lenke til de 20 siste artiklene som er publisert. Artikler som publiseres må inneholde en lenke til hele artikkelen på ung.no. Strømmen er tilgjengelig som en XML-fil i Atom 1.0 format og oppdateres hvert kvarter. Med en XML-parser er det enkelt å hente ut innholdet slik at det kan integreres etter ønske på ditt eget nettsted.

Siste artikler med bilder (Atom 1.0):

http://www.ung.no/rss/ung_med_bilder.xml

Skrevet av:
Redaksjonen, ung.no
Sist oppdatert:
17.01.2019
Var dette til hjelp?
Var dette til hjelp?