Godt innpakket i dyner og puter sitter vi side ved side, med en bærbar pc på fanget. Jeg kjenner skulderen din mot min, den rolige pusten din. Filmen vi ser går i bakgrunnen, selv om den egentlig er unødvendig. Du kom ikke for å se film, vi vet det begge, men det forblir er hemmelighet som vi begge nekter å innrømme.

I flere timer har vi sittet her. Få ord har blitt uttalt, det er ingenting som er nødvendig å si. Du stryker meg på hånden, prøvende først. En kunne tro det var et uhell, om man ikke kjente deg bedre. Jeg tar hånden din, legger den i fanget mitt utenpå dynen. Stryker deg lett med fingertuppene. Alt annet er glemt, bare følelsen av nærhet ligger igjen. Vi fortsetter å utforske grensene. Usikre, nervøse. Rolig stryker jeg deg på kinnet, og du fanger blikket mitt. Du holder hånden min, og bøyer deg nærmere.

Det første kysset er forsiktig. jeg kjenner pusten din mot huden, og varmen fra kroppen din. Vi sitter slik lenge, ansikt mot ansikt, kjenner hverandres varme og økende hjerterytme. Du kysser meg igjen, mer utfordrende denne gangen. Hende dine ligger rundt meg, og du stryker meg på ryggen. Jeg tar hånden mi forsiktig under genseren din, og stryker deg på magen. Hele tiden holder vi blikkene festet på hverandre. Kyssene blir lengre, og pusten tyngre. Jeg kjenner, mer enn jeg ser, at du smiler. Bare du betyr noe, ingenting annet. Kyssene, pusten, hendene, og smilet. Jeg blir varm i hele meg, vil ha deg nærmere.

Rolig slår du av filmen, og legger bort den bærbare pc'n. Vi vet begge at grensen er krysset, hemmeligheten er avslørt. Du legger meg ned i sengen, og legger deg forsiktig over meg. Stryker meg på kinnet, og kysser meg varsomt på munnen. Jeg begynner å ta av deg genseren og t-skjorta, og du setter deg opp, lar meg fullføre. Den nakne huden din er varm, myk. Forsiktig risper jeg deg på ryggen med neglene. Du stønner, nesten uhørbart, mot nakken min. Kyssene blir mer heftige, pusten tungre.

Du setter deg opp, ser på meg. Øynene dine er blanke, og du stryker meg forsyktig på brystet. Jeg kysser deg, og sier jeg har en annen. Du nikker, vet det allerede. Side ved side ligger vi, lenge. Hele tiden med blikket mot hverandre, hendene på hverandres hud. Du holder rundt meg og sier forsiktig at det går bra. Det går ikke bra. Jeg ligger med hodet på brystet ditt, kjenner pusten din er rolig. En tåre renner stille nedover kinnet ditt. Vi sovner sammen, og fremdeles er alt annet uviktig. Varmen, pusten, kyssene, hendene...

Du vet du er den jeg vil ha, men aldri kan få...

Av Sunniva