Jeg tar forsiktig frem den avtalte filmen og skrur den på.

Jeg ser bildene på skjermen, og gir meg lov til å smugtitte litt på han iblant. Smilene og den dype nydelige latteren hans avslører at han er helt med i filmen. Et lite snev av skuffelse treffer meg. Men jeg må si jeg beundrer den avslappa stilen hans, som om han ikke har noen bekymrelser å uroe seg over i det hele tatt. Men det har ham, det vet jeg!

 

Som vanlig har han fanget oppmerksomheten min, jeg prøver å konsentrere meg om filmen, men som en overnaturlig kraft trekker han meg mot han. Så ser han på meg med den dypeste øyekontakt. Det blir varmt inni meg, jeg kjenner blodet pumpe, hjertet slår. For ham?

 

Han bøyer seg forsiktig over til meg, kjenner varmen hans fyller rommet. Lippene våre møtes, forsikig! Jeg lukker øynene, og kjenner armene hans rundt meg. Vi sitter slik en stund, alle bekrymringer forsvinner, alt som betyr noe er at jeg er her med ham. At vi to er sammen akkurat nå. Jeg drar av ham genseren, han min, slik fortsetter vi til jeg kjenner hans myke nakne hud inntil min..

Øynene hans glinser lekne, vi fortsetter, og jeg drømmer meg bort.. som vanlig.

 

Han reiser seg igjen, drar på seg klærne igjen og snur seg mot meg med et tomt blikk. Jeg blir liggende pustende i senga med et trist uttrykk.

- Hvor lenge skal dette fortsette, spør jeg

Han trekker på skuldrene, og forsvinner ut døra.

Hjertet mitt skriker etter ham, Hvorfor gidder jeg? Han vil aldri bli min, men i de 40 miuttene han er her, føles det faktisk slik. Det er det som holder meg gående..