Når jeg hadde nynnet gjennom sangen rundt ti ganger så sto jeg opp, og begynte og jogge nedover mot det store fossefallet. Jeg hørte fossen bruste og lagde mye lyd. Jeg var snart der. Når jeg kom dit dro jeg av meg den lyse blå singleten og den korte hvite shortsen. Eller den tidligere hvite shortsen nå var den brun og grønn av jord og grønske. Nå sto jeg der bare i en mørke blå underbukse med små hvite prikker og den svarte bhen med rosa blonder. Det var deilig og bare stå der den kjølige brisen som suste forbi meg. Og de små kalde dråpene fra fossen som falt på den nakne huden min. Mens solen brant huden på ryggen min på en varm, men også litt ekkel måtte.

Jeg tok foten min ned i det kalde vannet under meg. Det var perfekt temperatur, jeg tipper kanskje rundt 18, 19 grader. Jeg tenkte på forrige gang jeg badet, da måtte jeg vente tre timer før undertøyet mitt var helt tørt. "Hvorfor ikke." smålo jeg, mens jeg kneppet opp bhen og deretter lot underbuksen gli nedover lårene mine. Jeg hoppet ut i vannet. Vannet omringet kroppen min. Det var deilig og være under vann. Den eneste lyden jeg da kunne høre var fossen som traff vannoverflaten og de korte men bestemte svømmetakene mine. Jeg slapp litt luft ut av munnen min og så små bobler trenge seg gjennom vannet og opp til over flaten. Jeg slapp ut litt mer og så enda nøyere på dem. Solen skinte igjennom dem. "Nydelig!" ropte jeg med en eneste gang jeg hadde fått hodet over vannet. Jeg svømte litt rundt og sparket fra den harde overflaten steinene bak meg.

Det begynte og smake salt i munnen min. Jeg skvatt fordi det er jo ferskvann. Jeg så rundt meg, men alt var tåkete. Jeg skyndte meg opp fra vannet. Solen var bak den eneste skyen på himmelen "Typisk." tenkte jeg. Jeg skalv. Jeg plukket opp bhen og underbuksa og dro det på. Jeg brydde meg ikke at jeg var våt engang. Så dro jeg på shortsen og singleten. Singleten klistret seg til kroppen min og jeg fikk to store mørke flekker. En på magen og den andre på den ene puppen. Jeg løp tilbake til hytta. Bena mine brant og jeg slo armen min på et tre så en tynn blod strippe rant nedover armen min.

Når jeg var framme ved hytta løp jeg inn. Jeg tenkte "Billy er der, og når jeg kommer inn så kommer han til og hoppe på meg og jeg vill kjenne den myke tungen hans.". jeg åpnet opp døren, men Billy var ikke der. Jeg satte meg ned på sengen min. Og så ned på teppene som Billy pleide og gjemme seg i og sove. Jeg tok et av teppene og klemte det. jeg luktet lukten av Billy. "Billy!?" hulket jeg fram. Tårene mine kom ustoppelig. Jeg fikk en knute i magen. Jeg sto opp så fort at det svartnet. Jeg små løp bort fra sengen og inn i skogen. Jeg stoppet ved den lille lysningen der graven til Billy var. " Billy du var alltid der for meg! Jeg elsker deg. Jeg savner deg. Du var alltid her med meg. Bare oss to det blir aldri det samme uten deg. Billy." klarte jeg og snufse fram før jeg gikk inn i et til gråte anfall. Jeg gikk til noe rødt i en av buskene. Favoritt ballen til Billy. Jeg tok den opp og la den ved siden av graven hans. "Til minne om deg jeg vil aldri glemme deg!"