Kroppen hennes begynner å dirre ,redselen trenger seg inn på rekordtid og tårene presser seg framover. Små våte perler av tårer renner sakte nedover kinnene hennes.

Det har pågått lenge, flere måneder faktisk. Søvnløse netter, endeløse skoledager. En kraftig depresjon har fullstendig tatt over livet hennes. Vennene hennes vil ikke lengre ha noe med henne å gjøre, og når hun får spørsmålet: ?Hva har skjedd med deg?? klarer hun ikke engang å svare.

Elendig, er ordet som beskriver henne. Det føles som om noen har satt en pil tvers gjennom hjertet hennes, og hun får den ikke ut. Det bare fortsetter og fortsetter å blø, til det ikke er mer igjen av hjertet hennes, til hun ikke orker mer. Til slutt sitter hun der som en person uten hjerte, uten sjel og uten kjærlighet. Hjertet hennes har sluttet å virke, det vil ikke gi fra seg noe som helst, spessielt ikke kjærlighet. Hun stenger ute alle hun er glad i, de klarer ikke å nå inn til henne. Livet hennes er et helvete, hvorfor ikke bare avslutte det ?

Hun ofrer et siste blikk bort på den tomme Paracet-esken og den halvfulle whiskey-flasken på nattbordet. Så blir alt svart.