Da han var på tur inn så han en sur parkeringsbetjent som skrev bot på en feilparkert bil. Han gikk inn på den store bedriften. Carl Kleder var en bedrift som var størst i klesbransjen. Inne i butikken luktet det nye klær. Selve butikken var et stort varelager på mye areal. Han hadde sett en jakke i et tur og friluftslivmagasin som han ønsket seg fælt. Den jakken var en blå og glansfull dunjakke, som var nedsatt til 300 kroner. Hans forrige jakke var slitt, luktet fælt og var hullete under ermene. Men nå kunne han kjøpe seg en ny jakke med god samvittighet.

Da han kom inn på Carl Kleder fikk han straks hjelp av ei søt lita dame på knapt 20 år. På navneskiltet hennes sto det Lene. Hun hadde røde kinn og var tynn som en flaggstang. Smilet hennes var bredt og hun hadde lys stemme. Hun luktet som den søteste parfymen på jord. Johnsen skalv da han fikk se den fine dunjakken. Han prøvde den på. Den passet perfekt for ham. På siden av jakken sto det slimtouch. Damen med den lyse stemmen forklarte hva slimtouch var og hvorfor det var bra. Men det brydde ikke Johnsen seg om. Han sto bare og siklet til den nydelige blå dunjakken. Det var en ting han var sikker på, han skulle ha den nye jakken. Han tok med seg den glansfulle jakken og gikk forsiktig til kassen. Han betalte med et smil om munn.

Han gikk ut av Carl Kleder. Utenfor Carl Kleder luktet han råtten fisk som enten var fra parkeringsbetjenten som holdt på å skrive bot på en bil, eller var det bare likevel. Han hørte biler som tutet og gasset. Han gikk å spurte hvorfor parkeringsbetjenten skrev bot. Det var fordi bilen var parkert foran et varemottak. Johnsen hisset seg opp mot parkeringsbetjenten. Han kjeftet og skjelte ut parkeringsbetjenten. Parkeringsbetjenten satte flere bøter på bilen på grunn av Johnsen. Til slutt var det 6 bøter på frontruten til bilen. Han fant ut at det ikke var noe vits å krangle med parkeringsvakten lenger. Han bestemte seg for å gå rundt hjørnet og finne sin egen bil.