Har du behov for å chatte med noen nå?

Du kjenner sikkert til spørretjenesten her på ung.no. Men trenger noen å chatte med akkurat nå? Da har vi laget en oversikt over hvilke gode chattetjenester som finnes.

Jeg er i en by og holder mobil i hånda
NÅ: Av og til trenger du noen å prate med uten å måtte vente på hjelp og gode råd. På ung.no/chat har vi samlet gode chattetjenester. Foto: Colourbox

De fleste tjenestene vi har samlet i oversikten på ung.no/chat er støttet av det offentlige. Du møter både fagfolk og frivillige med erfaring. Vi har også lagt inn åpningstidene for de ulike tjenestene, så du enkelt kan se hvilke som er åpne.

Anonym?

Du er i utgangspunktet anonym når du chatter på disse tjenestene. Men husk at jo mer du forteller om deg selv, jo mindre anonym er du. Uansett er det viktig å huske på at de som svarer deg ikke er interessert i å vite hvem du er, men å hjelpe deg. De er gode til å lytte til det du skriver og komme med råd om hva du bør gjøre videre.

Vil du snakke med noen på telefon?

Mange av disse chattetjenestene har også telefon du kan ringe. Du finner en oversikt på ung.no/hjelp.

Ung.no/oss

Og ikke glem spørretjenesten her på ung.no. Det er ikke en chat, men vi har et stort fagpanel som svarer deg så fort de kan – om nær sagt hva som helst.

Skrevet av Redaksjonen, ung.no

Sist oppdatert: 28.06.2021

Offentlig og kvalitetssikret
Jeg er i en by og holder mobil i hånda
NÅ: Av og til trenger du noen å prate med uten å måtte vente på hjelp og gode råd. På ung.no/chat har vi samlet gode chattetjenester. Foto: Colourbox

Fakta

ung.no/chat finner du en oversikt over gode chattetjenester.

Fikk du svar på det du lurte på?
Les også

Hvem svarer på spørsmål på ung.no?

Ung.no er det offentliges informasjonskanal for ungdom. Det er fagpersoner som svarer på spørsmål i vår spørretjeneste.

Skriver på laptop (colourbox.com)
Aktuelt

Skal du fjerne hår eller ikke?

Du bestemmer selv om du vil fjerne hår på kroppen og i ansiktet eller ikke. Her får du noen tips og råd om hårfjerning.

Tegning av gutt på badet som har barbert seg på halve kroppen. Illustrasjon: ung.no

Alarmtelefonen har døgnåpen chat

Utsettes du for vold, trusler, overgrep eller omsorgssvikt? Trenger du noen å snakke med? Du kan chatte med Alarmtelefonen for barn og unge hele døgnet.

Holder mobil med Alarmtelefonen 116111 åpent (foto: ung.no)

Små og store penisplager

Svie, nupper, blemmer eller kløe? Plager med penis som ikke har vært der før? Noe er helt ufarlige og forsvinner av seg selv mens annet bør kanskje vurderes av lege.

HJELP?! Noe ukjent som skjer i underlivet? Gradvise forandringer som skjer i ungdomstiden er som oftest helt normal. Foto: Colourbox