Har du behov for å chatte med noen nå?

Du kjenner sikkert til spørretjenesten her på ung.no. Men trenger du noen å chatte med akkurat nå? Da har vi laget en oversikt over hvilke gode chattetjenester som finnes.

Sist oppdatert: 30.11.2022 Av: Redaksjonen, ung.no

""
NÅ: Av og til trenger du noen å prate med uten å måtte vente på hjelp og gode råd. (Foto: Colourbox)

De fleste tjenestene vi har samlet i oversikten Snakk med noen er støttet av det offentlige. Du møter både fagfolk og frivillige med erfaring. Vi har også lagt inn åpningstidene for de ulike tjenestene, så du enkelt kan se hvilke som er åpne:

Er jeg anonym når jeg chatter?

Du er i utgangspunktet anonym når du chatter på disse tjenestene. Men husk at jo mer du forteller om deg selv, jo mindre anonym er du. Uansett er det viktig å huske på at de som svarer deg ikke er interessert i å vite hvem du er, men å hjelpe deg. De er gode til å lytte til det du skriver og komme med råd om hva du bør gjøre videre.

Vil du snakke med noen på telefon?

Mange av disse chattetjenestene har også en telefon du kan ringe. Dette alternativet vil være merket som et telefonsymbol på oversiktskortet for hver enkelt tjeneste.

Kort svartid på ung.no/oss

Og ikke glem spørretjenesten her på ung.no. Det er ikke en chat, men vi har et stort fagpanel som svarer deg så fort de kan – om nær sagt hva som helst. Som regel får du svar innen et par dager.

""
NÅ: Av og til trenger du noen å prate med uten å måtte vente på hjelp og gode råd. (Foto: Colourbox)

Spørsmål og svar

Fikk du svar på det du lurte på?
Temasider