Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Pappa har drevet med det jeg vil kalle psykisk vold. Vær så snill å gi meg noen tips, om så bare for å gi meg bedre selvtillit og hindre meg i flere selvmordsforsøk

account_circle

SPØRSMÅL

Pappa har altid vært veldig streng og kranglete, og hver gang vi krangler klarer han på mirakuløst vis å legge all skylden på meg; det er jeg som startet, jeg som diskuterer og jeg som ikke gir meg. så lenge jeg kan huske( hvertfall siden 1.klasse) har han drevet med det jeg vil kalle psykisk vold. jeg har følt meg mobbet og utrygg, noe som har ført til noe spiseforstyrrelse(kaste opp, droppe måltider), selvmordstanker, veldig lav selvtillit og selvskading(har kuttet opp begge underarmene +ett lår, slått meg selv med harde gjenstander). nå i ferien har ting blitt enda værre. jeg har forsøkt å ta selvmord to ganger i løpet av sommerferien, (men ikke havnet på sykehus). jeg orker ikke mer. jeg har gått til skole-psykolog, og fortalt pappa både om det og om selvskadingen. nå vet jeg ikke hva jeg skal gjøre lenger for å få han til å roe seg ned. vær så snill å gi meg noen tips, om så bare for å gi meg bedre selvtillit og hindre meg i flere selvmordsforsøk. tusen takk<3 -jente 14

account_circle
AKTUELT NÅ

Styrketrening, vekst og pubertet

Kan jeg stoppe å vokse hvis jeg trener med tunge vekter? Hvordan får jeg raskt store og tydelige muskler? Jeg trener mer enn kameratene mine. Hvorfor har de større muskler enn meg?

Les mer

Hvordan handle trygt på nettet

Netthandel kan være en billig og rask måte å handle gaver og ting til deg selv på. Her får du tips for å unngå nettfellene!

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer