Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Har mistet vennene mine

account_circle

SPØRSMÅL

Eg er jente 16 år fra Stavanger.Før drev eg med en sport eghar drevet med hele livet og den harvært en stor del av meg.i fjor slutta eg fordi eg aldri har likt den godt,bare vokst opp med den og ment den var OK. Samtidig mista eg mine 2beste venna.D va mi feil.Vi va en gjeng på 4, men mine 2beste venna utestengte hu ene.Eg ville ikke være med på utestengingen.Da slutta mine 2beste venna å være med meg å,tror de ble lei av å høre på maset om at vi burde innvitere hu siste jenta.d e sårt å se at de to er ilag mye værtfall når de e m andre eg vil være med.Eg vil ha de i livet mitt fordi de ga meg kjærlighet og trygghet.Eg har prøvd å få de tilbake,men de bryr seg ikke om meg.Jeg har prøvd å få nye venner men jeg er ikke så morsom å være med så har ikke fått d til. Jeg føler meg veldig uintresant siden jeg ikke har noen sport lenger,ingen gode venner og i tillegg har eg aldri holdt på med noen gutter.Eg føla me tom og som en grå mus. Ka å gjøre?

account_circle
AKTUELT NÅ

Hvordan takler jeg mørketiden?

Mange som bor i Nord-Norge sliter i mørketiden. Hvordan påvirkes du av mørketiden, og hvordan kan du takle den mørke årstiden? Det har ungdomsjournalist Amalie svar på.

Skrevet av ungdomsjournalist Amalie.

Les mer

Råd til deg som sliter med eksamensangst

For mange elever og studenter oppleves eksamensresultatet som svært avgjørende, og mange reagerer med stress- og angstsymptomer. Hvis du er en av dem, er du ikke alene.

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer