Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Skal prøve på å bli gravid

account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg har en liten gutt på 10mnd og jeg og barnefar er fortsatt sammen og har det bra! Jeg elsker morsrollen over alt annet. Og jeg begynner å kjenne på babyfeber igjen! Så vi har bestemt oss for å prøve å få barn igjen om 7 mnd siden da gutten vår er rundt 2,5 år gammel og da syns jeg han er i en bra alder til å begynne på barnehagen! Men jeg har noen spørsmål om selve prøvingen!

account_circle
AKTUELT NÅ

Hvordan takler jeg mørketiden?

Mange som bor i Nord-Norge sliter i mørketiden. Hvordan påvirkes du av mørketiden, og hvordan kan du takle den mørke årstiden? Det har ungdomsjournalist Amalie svar på.

Skrevet av ungdomsjournalist Amalie.

Les mer

Råd til deg som sliter med eksamensangst

For mange elever og studenter oppleves eksamensresultatet som svært avgjørende, og mange reagerer med stress- og angstsymptomer. Hvis du er en av dem, er du ikke alene.

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer