Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

På gården har vi en traktor som går i 50 km/h. Jeg har hørt rykter om at man må ha vogntog eller lastebil lappen for og kjøre den

account_circle

SPØRSMÅL

Heisann, jeg er en gutt som kommer fra gård.. jeg kjørte opp til traktor i mars.. på gården har vi en traktor som går i 50 km/h. Jeg har hørt rykter om at man må ha vogntog eller lastebil lappen for og kjøre den ? Det kan da ikke stemme at jeg må bruke 100.000 for å kjøre opp til vogntog om mange år for å få kjøre traktoren vi har.. Jeg er avhengig av å kunne kjøre den traktoren vi har. isåfall hva er straffen for og bli tatt, selv om det er liten sjans for og bli stoppet da.. Håper på raskt svar Mvh Gutt 16 : )

account_circle
AKTUELT NÅ

Hvordan takler jeg mørketiden?

Mange som bor i Nord-Norge sliter i mørketiden. Hvordan påvirkes du av mørketiden, og hvordan kan du takle den mørke årstiden? Det har ungdomsjournalist Amalie svar på.

Skrevet av ungdomsjournalist Amalie.

Les mer

Råd til deg som sliter med eksamensangst

For mange elever og studenter oppleves eksamensresultatet som svært avgjørende, og mange reagerer med stress- og angstsymptomer. Hvis du er en av dem, er du ikke alene.

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer