Hopp til hovedinnholdet

Mamma har lovt å aldri ha sex igjen

Jente 13 år
 

Spørsmål

Hei<3 mamma fortalte meg at hun var gravid for sånn 3 år siden ca... jeg ble sur, men kanskje mest sur pga at hun hadde hadd sex med stefaren min... vi snakket litt den kvelden og vi ble enige om at HUn skulle ta prevensjon som er permanent på en måte... haha. Vi ble og enige om at hun aldri skal ha sex igjen, men jeg er redd for at hun løy. Om man sier at man lover å aldri ha sex, kan jeg stole på mamma da?

Besvart 16.04.2018 19:32
 

Svar
Hei

Fint at du kontakter oss på ung.no

Du skriver at du ikke liker tanken på at moren din har sex. Det er helt normalt at man føler det ubehagelig at foreldrene har et sexliv. Det gjelder om foreldrene dine har sex med hverandre, eller med stefar/stemor.

Når det er sagt så har du ingen rett til å bestemme over moren din sin kropp og seksualitet. Det er hennes kropp og hennes valg.

Det du kan ha en mening om, er at du skal slippe og høre lydene som sex gjerne fører med seg. Det er et ønske du kan ha, som bør respekteres.

Lykke til

 

Vennlig hilsen helsesøster

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Hjelp, jeg hørte foreldrene mine ha sex!

Jente har fingeren i øret (colourbox.com)

Det er sent om kvelden. Det er stille i huset. Du har ikke sovnet, og plutselig hører du det – lyder fra soverommet til foreldrene dine. Lyder som gjør at du ikke er i tvil om hva som forgår - foreldrene dine har sex!

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Familie
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om familie