Hopp til hovedinnholdet

Blir forelska i både gutter og eldre damer - normalt?

Jente 15 år
 

Spørsmål

Jeg er ei jente på 15 år, og er blir forelsket i jenter og gutter. Men jeg merker at jeg blir forelsket i eldre damer :/ Jeg lurer på om det er normalt? Jeg vet ikke om jeg er bifil, fordi jeg blir ikke forelska i jenter på min alder, bare eldre damer. Gutter blir eg forelska i på min alder. Er det vanlig å bli forelska i kun eldre damer når du er ein ung jente? :/

Besvart 15.05.2018 22:07
 

Svar
Hei

Fint at du skriver til oss på ung.no

I den alderen du er, er det ikke uvanlig at man blir forelska i gutter, jenter, poppstjerner, skuespillere eller læreren.

Det er et tegn på at du er på søken etter å finne ut hvem du er. Dette vil roe seg med årene, og du vil "lande" på en seksuell legning. 

Legger ved noen artikler

Lykke til

Vennlig hilsen helsesøster

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Er du lesbisk, bifil eller homofil?

Flagg i regnbuefarger

Eller lurer på om du kanskje er det? I ungdomstida prøver man å finne ut hvem man er, hvordan man skiller seg fra andre eller hva som er spesielt med akkurat meg.

Les mer

20 tegn på at DU er forelsket

20 tegn på at DU er forelsket

Her på ung.no får vi ofte spørsmål fra unge som lurer på om de selv er forelsket. I denne artikkelen vil du finne 20 tegn som kan tyde på at DU er forelsket!

Av Amalie, ungdomsjournalist, ung.no

Les mer

Hva gjør at du blir kåt?

Jente biter seg i leppa (colourbox.com)

Hva som gjør at vi blir kåte varierer veldig fra person til person, men de fleste har noe som tenner dem litt ekstra seksuelt. Noen opplever at de sjelden blir kåte, mens andre føler seg nærmest kåt hele tiden. Alt sammen er like normalt.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Homofil
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om homofil