Hopp til hovedinnholdet

KJæresten min tar på meg i skrittet og på puppene og jeg liker det ikke.

Jente 14 år
 

Spørsmål

Hei jeg er en 14 år gammel jente som har en kjæreste som tar på meg (skrittet pg puppene) jeg vil egentlig ikke. Men vil ikke at han skal misslike meg eller no sånt... Han tar av meg tskjorta og bh-en (noen ganger helt av med bh-en) og prøver å ta av buksa mi. Jeg prøver å få han til å la være men det hjelper svært lite.. Han er jomfru og han har sagt at han ikke vil ha sex men forstår ikke helt.. Kan du/dere hjelpe meg? Jeg vil ikke at han skal hate meg eller no sånt pga. At jeg ikke vil det.... Jeg er en litt sjenert jente...Takk håper på svar.. :) <3

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei

Jeg skjønner at dette blir litt vanskelig.  Kjæresten din er sikkert veldig nysgjerrig på deg og føler seg skikkelig tiltrukket av deg.  -Allikevel er det viktig at han respekterer deg og det du vil.  -Om du er tydelig på at du ikke vil det, så setter du deg i respekt og om han er glad i deg, vil han tåle det.  Si ifra til ham om hva som er greit og ikke greit!


Vennlig hilsen helsesøster

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Er det greit å mase seg til sex?

Par i en seng (colourbox.com)

Du gleder deg kanskje veldig til å ha sex med kjæresten din, men det å mase om sex kan føre til at kjæresten din føler seg presset til å ligge med deg. Det er aldri greit å presse noen til sex.

Les mer

Sex som DU vil

Trist jente ligger på senga (colourbox.com)

Sex kan være deilig, energigivende og styrkende dersom alt stemmer, begge har lyst og forholdet er godt og trygt. I andre situasjoner kan sex bli helt feil, ødeleggende og vondt.

Les mer

Å dele andres nudes er #ikkegreit

Å dele andres nudes er ulovlig

#ikkegreit er en kampanje som retter fokus mot overgrep og krenkelser blant unge. Årets tema er deling av nakenbilder, og på ung.no/ikkegreit finner du info om GIFs, artikler og filmer om temaet.

Les mer

Sett dine egne grenser

Ungdommer (colourbox.com)

Alle har rett til å sette sine egne grenser for hvor nærgående andre får være. Noen må stoppe opp et godt stykke unna, andre får lov til komme næmere, og noen får komme veldig tett.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Ekteskap
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om ekteskap