Hopp til hovedinnholdet
Gutt spiller på PC (colourbox.com)
No nudes for ypou - #ikkegreit (ung.no)
No nudes for ypou - #ikkegreit (ung.no)

jeg fikk ereksjon når jeg så noen småjenter og noen eldre menn passere

Gutt 14 år
 

Spørsmål
Hei. Jeg var på badeland i Tyskland noen måneder tilbake. En ting som skjedde der var når det gikk 3 små jenter (Cirka 8 år), og 2 gamle menn (cirka 55-60 år). Det som skjedde når de gikk forbi, var at jeg fikk stå. Hva er jeg da? Er jeg pedo? Er jeg homo? eller nøytraliseres det siden det var så stor forskjell på alderen deres.
Besvart 27.08.2018 22:27
 

Svar
Hei gutt! Takk for at du skriver til oss! Du er verken pedofil eller homo selv om du fikk ereksjon av å se på småjentene som sikkert var ganske lettkledde. Gutter i din alder kan få ereksjon av det meste og det kan skje uten forvarsel. Dette er noe som skjekr for de aller fleste gutter og har bare med at det er mange hormoner i sving i kroppen din akkurat nå. Jeg legger ved en artikkel det kan være nyttig for deg å lese. Vennlig hilsen helsesøster, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Dette kan du snakke med helsesøster om

Helsesøster

Helsesøster kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, livvstilsproblemer og annet.

Les mer

Ofte og plutselig ereksjon?

Gutt holder seg i skrittet (colourbox.com)

Du sitter i klasserommet. Ingenting handler om sex, men plutselig kjenner du det likevel – penis blir stiv eller det kribler i underlivet! Hvorfor er det slik?

Les mer

Gutter og puberteten

Gutt i boxeren (colourbox.com)

Puberteten starter på forskjellig tid og på forskjellig måte hos ulike mennesker. Det et stort sprik, og det kan bety at to venner på samme alder kan ha kommet veldig ulikt i pubertetsutvikling. Gjennomsnittlig starter puberteten 2 år senere hos gutter enn hos jenter.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om #Ikkegreit
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om #ikkegreit


ukens tema

Alt om deling av nudes (ung.no)