Hopp til hovedinnholdet

Han vil bare ha BH bilder og nudes, hva gjør jeg?

Jente 14 år
 

Spørsmål

Vet dette kanskje ikke oppfattes som krise men for meg er det liksom litt da.. så det er denne gutten jeg snakker med. Han vil bare ha BH bilder og nudes, hvis ikke snakker han ikke egt til meg. Jeg har ikke sendt noe til han siden jeg har endel problem med det at jeg har sendt nudes til folk fra før som ble spredd, men har begynt å få følelser for denne gutten nå! Siden vet ikke, men føler meg bare spessiel når han sier jeg er deilig osv.. som gjør så jeg selvfølgelig har begynt å få følelser siden han gir så mye komplimanger.... å føler han er mer enn fuckboy vil jeg si, men han er ikke det! Så hva skal jeg gjøre. Har ikke sendt bilder har veldig lyst for å få mer oppmerksomhet av han, det er mutt problem at aner ikke hva jeg skal gjøre

Besvart 02.08.2018 13:24
 

Svar
Hei

Takk for at du skriver til oss i ung.no.

Jeg synes det er flott og modig av deg til å skrive til oss om dette temaet. Jeg forstår at du har sendt nakenbilder av deg selv før, og at dette har blitt spredd. Det er nemlig slik bildene ofte ender. Hos venner og bekjente, og noen gang hos familien. Det er ikke kjekt!

Hvis denne gutten ikke ønsker å snakke med deg eller bli mer kjent med deg fordi du ikke ønsker å dele Bh bilder og lignende med han, er han virkelig ikke noe for deg!

Da er han bare ute etter nakenbildene av deg, og hva skal han med di? Jo, mest sannsynligvis vise de til andre, og le at du sendte han de.

Så min klare anbefaling er at du ikke gjør som han ønsker, men at du gjør slik du selv ønsker og vil! Ikke del nakenbilder med andre.

Les gjerne artiklene nedenfor.

Ønsker deg masse lykke til!

Vennlig hilsen Helsesøster ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Hjelp! Det er nakenbilder av meg på nettet

Jente foran pcen (colourbox.com)

Her finner du konkrete tips til hvordan du får fjernet bilder på andre nettsider, og hva du gjør om noen har filmet deg uten ditt samtykke.

Les mer

Er det greit å mase seg til sex?

Par i en seng (colourbox.com)

Du gleder deg kanskje veldig til å ha sex med kjæresten din, men det å mase om sex kan føre til at kjæresten din føler seg presset til å ligge med deg. Det er aldri greit å presse noen til sex.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om #Ikkegreit
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om #ikkegreit