Hopp til hovedinnholdet
Gutt spiller på PC (colourbox.com)
No nudes for you - #ikkegreit
No nudes for you - #ikkegreit

Han presset penisen inni meg. Det var veldig vondt og jeg følte ingenting.

Jente 19 år
 

Spørsmål

Jeg hadde aldri hatt sex før og følte meg veldig uerfaren. Derfor lastet jeg ned tinder "på gøy" & traff en kjekk gutt som jeg trivdes veldig godt sammen med, men hver gang vi skulle treffes var det enten hjemme hos han eller hjemme hos meg. Foruten den gangen vi var på tur i skogen, spiste ute og var ute på byen. Rundt den 4. daten så havnet jeg i sengs og fortalte han da at jeg ikke hadde gjort det før. Virket som han synes det var greit. Vi prøvde så flere ganger på datene i etterkant å ha sex uten å lykkes. Inntil forrige torsdag hvor han presset seg inni meg. Han fingret meg ikke noe særlig før og jeg følte meg egt. ikke klar. Det var veldig vondt og jeg følte ingenting. Han jokket meg veldig fort. Virket som han nøt det. Er dette greit? Tok angrepille dagen etterpå selvom han ikke kom inni meg. Har heller aldri kommet når han har fingret meg eller lignende. Da spør han alltid "kommer du snart?". Nå føler jeg meg ubrukelig, dum og gruer meg til neste gang vi treffes:(

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei jente 19 år.
Takk for at du skrev til ung.no
 
Det er så trist å lese at seksualiteten med en annen ble slik for deg. Det er svært viktig at du vet at du hverken er ubrukelig eller dum. Hvis det er noen som er ubrukelig og dum i dette tilfellet, så er det gutten!
Du må tenke deg nøye om, om du vil ha sex med han igjen. Hvis du vil det, må du virkelig ville det, ikke ha sex på hans premisser. Ingen har lov til å presse penisen inn slik at det blir vondt. En sensitiv partner ville brukt god tid, sikret seg at jenta var like seksuelt tent som han selv, og han ville sikret seg at jenta fikk orgasme, enten før eller etter ham selv.
Det er veldig bra at du tok angrepille/nødprevensjon. Det kan være sædceller i den væsken som gjør penis våt når gutten er kåt. Man kan altså bli gravid selv om gutten ikke får sædavgang i skjeden.
Hvis du ikke har lært deg å onanere til orgasme alene, er det der du må starte, før du har sex med en annen. Når man vet hvilke stimuli man nyter og får orgasme av, er det lettere å kommunisere med en partner. 
Som du ser av en de vedlagte artiklene er det bare 30 % som får orgasme ved penis` eller fingres bevegelser i skjeden. Mange kjenner altså ingenting eller får vondt. Friksjonen fra penisen kan lage små rifter og sår som svir og kanskje blør. Den letteste måten å få orgasme på er ved stimuli av den ytre delen av klitoris, også når man har samleie. Se artiklene. 
Hvis man stresses med utsagn slik som han kom med, får man ikke orgasme! Mange jenter beskriver at de må "gå inn i seg selv", virkelig fokusere, for å få orgasme. Stimuliene mellom hjerne og kjønn må gå uavbrutt av andre tanker. Forstyrres man, forsvinner den seksuelle tenningen på et øyeblikk, og skjeden blir tørr og trang, i stedet for våt og utvidet som den skal være, når man er ordentlig seksuelt tent. 
Hvis man er litt usikker eller nervøs strammer man også ubevisst musklene i bekkenet. Da blir skjedeåpningen veldig trang og det er vondt å få penisen inn. Se artiklene. I artikkelen om kåthet, onanering og orgasme er det en del informasjon som kan være til hjelp, selv om du er ferdig med puberteten for lenge siden. 
Tenk nøye gjennom hva du vil! Du bestemmer over kroppen din. Du skylder ikke denne gutten noen ting. 
Du er viktigst i verden for deg selv og du skal ivareta deg selv!

Jeg håper dette er til hjelp for deg og jeg ønsker deg alt godt!

Hilsen sexologisk rådgiver (NACS), ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Sex og nytelse

Par (colourbox.com)

Mange gruer seg for å ha sex med en annen, enten det er for første gang eller første gang med ny partner. Usikkerhet og bekymringer kan legge en demper på opplevelsen, og kanskje hindre deg i å ha sex. Hvordan ha sex til glede og nytelse?

Les mer

Kåthet, onanering og orgasme

Gutt med buksene nede (colourbox.com)

I puberteten øker mengden hormoner som gir seksuell lyst - kåthet. Lurer du på noe om kåthet, onanering eller orgasme? Kanskje finner du svaret i denne artikkelen.

Les mer

Jeg får ikke orgasme når jeg har samleie.

Blid jente ligger i senga (www.colourbox.com)

Det er vanlig at man ikke får orgasme når man har samleie. Det er en rådende, misforståelse at alle jenter nyter penis` bevegelser i skjeden og at dette alene gir dem orgasme. Det er ikke tilfelle.

Les mer

Seksuell lyst

Par i senga Colourbox.com)

Hos de fleste varierer lysten på sex i perioder av livet, men noen har mye lyst hele tiden, andre har lite lyst alltid. Noen har ikke sexlyst i det hele tatt. For noen kan seksuell lyst føles som et problem - enten det er for mye eller for lite av den. Kjenner du deg igjen?

Les mer

Spørsmål om onanering? Les vår ABC om å oppnå orgasme med hånd

ABC for å oppnå orgasme på egenhånd (ung.no)

Å greie onanere og få orgasme selv eller å greie å hjelpe partneren til en god orgasme, er en fin kunst å kunne. Her finner du litt kunnskap som er nyttig for å forstå og kjenne kjønnsorganene bedre og dermed å mestre onanikunsten bedre.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Sex
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om sex