Hopp til hovedinnholdet

Jeg fantaserer mer og mer om å kile en nabokvinne under føttene, bør jeg fortelle hva jeg føler og be om å få prøve å kile henne?

Jente 14 år
 

Spørsmål

Hei. Jeg har veldig ofte den samme drømmen. Jeg legesssistent og skal ta noen hudprøver fra mellom tærne til en nabokvinne jeg kjenner. Hun er barfot og sitter med bena i et stativ fastet til skrivebordet så føttene hennes er midt på bordet. Jeg griper en bommullspinne i hver hånd og begynner å stryke dem under og mellom tærne hennes. Tærne sprikte, hun sperret opp øynene og åpnet munnen i et hvin etterfulgt av vill latter. Jeg ble overrasket over reaksjonen hennes og trakk til bomullspinnene. Du må ikke kile meg, jeg er så kilen under føttene og tærne. Jeg følte plutselig opphisselse av å kile henne så heg fortsatte. Hun ble hysterisk og jeg våknet med et orgasmeskrik og var plask våt i kjønnet. Siden da har jeg fantasert mer og mer om å kile henne under føttene. Det tenner meg mer enn noe før. Bør jeg fortelle hva jeg føler og be om å få prøve å kile henne? Hun er mye eldre enn meg. Over 60.

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei

Takk for at du skriver inn til ung.no.

Det å like spesielle ting i forbindelse med sex, kalles for fetisjisme.

Seksuell fetisjisme kan forklares med at konkrete gjenstander, handlinger eller ideer blir tillagt en seksuell verdi. Hva dette konkrete er, varierer mye, og kan for eksempel være spesielle klær, fottøy, gummi, lær, fjær, eller som du - tenne på føtter/kile noen under føttene. Hos noen er fetisjen eller fetisjene helt nødvendige for at de skal føle lyst, tenne seksuelt eller oppnå seksuell tilfredsstillelse, mens andre benytter fetisjen til å oppnå en større seksuell nytelse. Fotfetisj er en av de mest vanlig fetisjene vi kjenner til. 

Når det gjelder det om du skal spørre henne om å få kile henne, så er det slik at fantasier ofte er best når de forblir fantasier. I tillegg er du ung, og siden dette dreier seg om noe seksuelt for deg, er det faktisk ulovlig for en godt voksen kvinne å gå inn i et slikt forhold med deg. 

Les gjerne vedlagte artikler. Lykke til.

Hilsen Sexologisk rådgiver (nacs), ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Fetisj

Par i senga med sokker og høye hæler (colourbox.com)

Må du ha eller gjøre noe spesielt for å bli kåt eller få orgasme? Noe som kanskje gjør at du føler deg litt spesiell eller annerledes? Å ha en fetisj er ikke alltid så enkelt, men heller ikke så uvanlig som mange tror.

Les mer

Hva gjør at du blir kåt?

Jente biter seg i leppa (colourbox.com)

Hva som gjør at vi blir kåte varierer veldig fra person til person, men de fleste har noe som tenner dem litt ekstra seksuelt. Noen opplever at de sjelden blir kåte, mens andre føler seg nærmest kåt hele tiden. Alt sammen er like normalt.

Les mer

Kåthet, onanering og orgasme

Gutt med buksene nede (colourbox.com)

I puberteten øker mengden hormoner som gir seksuell lyst - kåthet. Lurer du på noe om kåthet, onanering eller orgasme? Kanskje finner du svaret i denne artikkelen.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Sex
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om sex