Hopp til hovedinnholdet

Er man homofil hvis man onanerer sammen med kompisen sin?

Gutt 19 år
 

Spørsmål

Hei, jeg er hetrofil, onanere ett par ganger om dagen! Jeg har en god kompis, me stoler på verandre og snakker om alt! Eg spurte han engang om me sko runka samen! Men han sa vetsje, han sa att det var jo litt homo aktikt og gjør! Men jeg sa nei det er normalt att 2 kompiser prøver ting ut samen, men han var litt usikker, men det blei til att me gjor det, og begge likte det og syntes det var godt, han synes det var litt kleint siden me er to gutter som gjør det samen, Og nå viss jeg spør han koss han syntes det var den ganen så sier hann att det var digg! Jeg spurte om han ville gjør det igjenn! Han sa kanskje! Koss kan eg øve bevisa han att det er normalt, att han ikke er homo pga han tar på penisen til en annen gutt? Det hjelper ikke og sei att han skal gå inn på nette og søka for det gidder han ikke og gjør!

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei og takk for spørsmål!

Så fint at du har en kompis du stoler på og kan snakke med.

Det å være homofil handler om hvem man forelsker seg i, ikke nødvendigvis hvem man har sex med eller utforsker med. Du kan godt onanere sammen med kompisen din uten at noen av dere er homofile. Husk samtidig på at man selv setter grenser og det er viktig å respektere andres grenser og at andre respekterer dine.

Begge (eller alle) som er involvert skal synes at det er deilig og fint i forhold til egne grenser. Hvis kompisen din føler seg ukomfortabel med å onanere sammen med deg, er det viktig at du ikke presser han til noe han egentlig ikke har lyst til. Husk at dere alltid kan snakke med noen på helsestasjonen for ungdom, helsesøster på skolen eller hos fastlegen der du bor om alt relatert til sex og helse. De har taushetsplikt.

Håper det var til hjelp!

Hilsen Youchat i samarbeid med ung.no.

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Kåthet, onanering og orgasme

Gutt med buksene nede (colourbox.com)

I puberteten øker mengden hormoner som gir seksuell lyst - kåthet. Lurer du på noe om kåthet, onanering eller orgasme? Kanskje finner du svaret i denne artikkelen.

Les mer

Sett dine egne grenser

Ungdommer (colourbox.com)

Alle har rett til å sette sine egne grenser for hvor nærgående andre får være. Noen må stoppe opp et godt stykke unna, andre får lov til komme næmere, og noen får komme veldig tett.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Sex
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om sex