Hopp til hovedinnholdet

Er jeg bifil eller hetro? Hvor kan jeg kjøpe sexleketøy anonymt?

Gutt 16 år
 

Spørsmål

Hei, jeg lurer på om jeg er bifil eller liker kun motsatt kjønn. Jeg liker veldig mye å sje litt på menn som har sex med hverandre mrn liker mere damer osv. mitt crush på ekte er ei jente på min alder. Jeg elsker å putte noe i rumpen fordi jeg får kjempe gode følelser pga det. 1. er jeg bifil eller heterofil?. 2. Hvor kan man kjøpe analleker uten at det vises i posten at det er sexleketøy?. takk for hjelp på forhånd.

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei

Bifil, heterofil, hetrofleksibel, panfil... Vi har mange forskjellige ord på typer seksualitet som ikke passer i den binære homofil - heterofil kategorien. Hvilken kategori du velger (eller lar være å velge) er kun opp til deg. De er ord vi bruker for å beskrive seksualiteten vår, men de definerer den ikke. Seksualitet finnes på en skala, så om man er bifil betyr ikke det at man må like gutter og jenter like mye, man kan like mest jenter men litt gutter og fortsatt kalle seg bifil. Seksualitet er også noe som kan endre seg gjennom livet. 

Sexleketøy kan kjøpes anonymt gjennom de fleste nettsider som selger sexleker, da er det bare å google seg fram. Nettsidene sier ofte ting som "Diskré Levering" og "anonyme forsendelser." Det betyr gjerne at avsendernavnet eller firmanavnet de bruker på forsendelsen ikke er det samme som på nettsiden, men et nummer eller et nøytralt navn som "mcopmany" eller "kservice". For å betale på nett i Norge må man derimot være over 18 år.

Det beste er å gå innom Kondomeriet eller en annen fysisk butikk for tips til sexleker. Der kan du handle som 16-åring. De er veldig profesjonelle og snakker om sex og sexleker dagen lang. Det er ikke så flaut når du først har gått innom. Ansatte kan også fortelle om rengjøring/hygiene ved forskjellige leker.   

Flott at du har funnet ut av noe du synes er deilig!

Hilsen Youchat i samarbeid med ung.no.

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Sexleketøy

En lilla vibrator og håndjern med rosa pels på. (www.colourbox.com)

Kanskje har du lyst å forsøke et sexleketøy når du onanerer eller har sex med en partner, men vet ikke hva du kan bruke eller hvordan du skal få tak i det? Eller kanskje du har funnet noe i skapet til en annen i familien din, men er usikker på om du kan låne det?

Les mer

Er du lesbisk, bifil eller homofil?

Flagg i regnbuefarger

Eller lurer på om du kanskje er det? I ungdomstida prøver man å finne ut hvem man er, hvordan man skiller seg fra andre eller hva som er spesielt med akkurat meg.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Homofil
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om homofil