Hopp til hovedinnholdet

Anus, prostata og sexleketøy. Hva gjør jeg?

Gutt 15 år
 

Spørsmål

Hva kan man bruke som dildo, har Kondom men ikke glidemiddle og hvis man bruker fingeren må man ha kondom eller gliddemiddel. Vil ha noe inn. Og er det rart å suge på sine egene tær

Besvart 05.02.2018 09:26
 

Svar
Hei

Når en er i puberteten og hormonene bruser er det ikke uvanlig at alt som omhandler sex er spennende og gjør en nysgjerrig.

Noen liker å stimulere endetarm med en finger, gjenstand eller sexleketøy. Det er viktig at disse ikke er skarpe og spisse, slik at du ikke rifter opp endetarmen.

Det er også viktig å ikke føre inn noe som en ikke kan få ut. Unngå derfor å føre inn ting som kan sitte fast. Det er viktig at du har et godt grep på det du bruker.

Noen bruker dildo, andre frukt som f.eks banan, squash eller agurk. Andre foretrekker en finger.

Anus produserer ingen glidemiddel og det er svært viktig å bruke ulike oljer eller kremer. Du kan forsøke med matolje av ulike slag, babyolje eller krem som ikke har parfyme. 

Gutter har ofte større glede av gjenstander i anus, da de har noe som heter prostata kjertel, som gir dem seksuell tilfredsstillelse /nytelse. Denne kjertelen har ikke jenter, og i tillegg er det få nerver i endetarmen som gir nytelse.

Fingrene dine er det beste å bruke hvis du ønsker å putte noe i anus. Forsøk deg fram med en finger først, så eventuelt flere. Du kan bruke litt spytt på finger, glidemiddel eller matolje.

Liker du å suge på egne tær er det helt fint. Vi mennesker er ulike og liker forskjellige saker og ting. 

Vennlig hilsen Sexologisk rådgiver

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Sexleketøy

En lilla vibrator og håndjern med rosa pels på. (www.colourbox.com)

Kanskje har du lyst å forsøke et sexleketøy når du onanerer eller har sex med en partner, men vet ikke hva du kan bruke eller hvordan du skal få tak i det? Eller kanskje du har funnet noe i skapet til en annen i familien din, men er usikker på om du kan låne det?

Les mer

Hva er analsex?

Hva er analsex? (colourbox.com)

Mange har hørt om analsex, men ikke alle vet så mye om det likevel. Hvor vanlig er det, og hvordan foregår det?

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Homofil
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om homofil