Hopp til hovedinnholdet

Jeg sliter med å få pult.

Gutt 20 år
 

Spørsmål

hei, jeg er en gutt på 20 år som sliter med og få pult, problemet er at ingen jenter kjenner meg, jeg er ikke overvektig og ser bra ut, har tenkt og begynne og trene også. Så jeg lurer på om dere vet hva den raskeste måten og få pult på er? Har tenkt litt på ei hore. Men vet ikke om jeg gidder sjangsen på å bli tatt for det.

Besvart 09.02.2018 13:47
 

Svar
Hei

Du forteller at du sliter med å finne noen du kan ha sex/samleie med. Du sier problemet er at ingen jenter kjenner meg. Du skriver at du ser bra ut, og at du tenker å begynne og trene.

Så bra at du skriver til ung.no! Jeg skjønner at du er frustrert over ikke å ha noen å ha sex med. Det er faktisk ganske mange gutter som er 20 år og eldre som aldri har hatt sex med noen andre, så du er ikke alene - selv om det nok kan føles slik av og til.

Jeg tenker at nøkkelen til endring har du allerede nevnt i spørsmålet ditt der du sier at "ingen jenter kjenner meg". Du må først og fremst sørge for at jenter får en sjanse til å bli kjent med deg! Du må prøve å være ute blant folk - melde deg inn i et lag eller en forening som har aktiviteter du liker - da vi du møte andre (og sikkert også jenter) som har samme interesse som deg. Sjansen vil da være at du treffer noen som ser deg, og har lyst til å bli nærmere kjent med deg. Kanskje du kan begynne på et treningsstudio nå når du har tenkt å begynne å trene?

Det er vanlig at gutter på din alder er "desperate etter sex" og runker hver dag! Kroppen din er full av hormoner som styrer denne lysten. Dette er normalt.

Det er fint at du blir kjent med din egen kropp og hva du liker før du begynner å ha sex med en partner.

Det er noen ting man burde være klar over for å kunne ha god sex med en annen person.

Man må kjenne - og være trygg på kroppen sin. Onani eller fingring er en måte å utforske og nyte sin egen kropp på. Det er vanlig at både gutter og jenter onanerer. Det er sunt.

Det er viktig å tenke gjennom hva man vil og ikke vil gjøre. Man burde vite om sine egne grenser og føle seg trygg. Føler du deg trygg på deg selv? Føler du deg klar? Det er viktig å ikke la seg presse til noe man ikke vil. Man kan si nei når man ikke vil. Det er du som bestemmer over din egen kropp.

Det er veldig viktig at den du skal ha sex sammen med har lyst og er klar for det. Sex skal være positivt for dere begge. Hvis en eller begge ikke er klare for det, eller føler seg presset, kan det være en vond opplevelse.

I de fleste forhold starter man som regel med å holde hender, klemme og kysse. Etter hvert tar og føler man på hverandres kropper, først utenpå klærne, deretter innenfor. Når man kjenner seg klar for det kan man ta på hverandres intime soner. Før man kommer så langt kan det ha gått lang tid. Det er viktig å være tålmodig.

Det finnes masse sex-sider på internett - ofte er dette pornografi - mye av det er ikke verdt å bruke tid på da det ofte viser et forvrengt bilde av sex og seksualitet!

Håper du kan bruke noe av dette - masse lykke til!

Vennlig hilsen Helsesøster/Helsebror

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Sexleketøy

En lilla vibrator og håndjern med rosa pels på. (www.colourbox.com)

Kanskje har du lyst å forsøke et sexleketøy når du onanerer eller har sex med en partner, men vet ikke hva du kan bruke eller hvordan du skal få tak i det? Eller kanskje du har funnet noe i skapet til en annen i familien din, men er usikker på om du kan låne det?

Les mer

Er det greit å mase seg til sex?

Par i en seng (colourbox.com)

Du gleder deg kanskje veldig til å ha sex med kjæresten din, men det å mase om sex kan føre til at kjæresten din føler seg presset til å ligge med deg. Det er aldri greit å presse noen til sex.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Sex
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om sex