Hopp til hovedinnholdet

Har lyst å bruke sexleketøyet til min far.

Gutt 15 år
 

Spørsmål

Jeg vet at pappa har hatt sex lekke tøy. Tidligere har den ligget i nattbordskuffen hans men nå ligger den ikke der lenger. Jeg har leitet de fleste steder der jeg kan tenke meg at den er. Hvor kan den være nå. Har sykt lyst til å brukken den. Hilsen kåt gutt.

Besvart 12.02.2018 13:18
 

Svar
Hei

Takk for at du skriver inn til ung.no.

Hvor din far oppbevarer sexleketøyet sitt nå, kan ikke vi svare på. En annen ting er at din far kanskje ikke har så lyst at du skal bruke samme sexleketøy som han. Det har med hygienen å gjøre - om et sexleketøy skal deles må det være fordi man er blitt enige om at det kan skje, og at man vet hvordan det skal rengjøres etter bruk. Enkelte kjønnssykdommer kan smitte via deling av sexleketøy.

Det beste er at du skaffer deg ditt eget. På grunn av din alder er det vanskelig å bestille via nettet, men har du en butikk der du bor som selger slike, kan du kjøpe der. det er det ingen aldersgrense på. 

Eller du kan lage deg ditt eget av ting du har hjemme? 

Noen velger å lage seg for eksempel en "kunstig vagina" hjemme av en myk plastpose innsatt med glidemiddel eller parfymefri krem. Posen kan legges inn mellom to puter som holdes sammen av en strikk eller hyssing. Andre bruker for eksempel et sammenrullet håndkle og lar penis gli ut og inn av hullet som dannes i midten på rullen. Siden håndklær kan være litt rue, kan det være lurt å ha på et kondom eller benytt en liten plastpose så du slipper å bli sår på penis. 

Håper dette er til hjelp og nytte for deg!

Hilsen Sexologisk rådgiver (nacs), ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Kåthet, onanering og orgasme

Gutt med buksene nede (colourbox.com)

I puberteten øker mengden hormoner som gir seksuell lyst - kåthet. Lurer du på noe om kåthet, onanering eller orgasme? Kanskje finner du svaret i denne artikkelen.

Les mer

Sexleketøy

En lilla vibrator og håndjern med rosa pels på. (www.colourbox.com)

Kanskje har du lyst å forsøke et sexleketøy når du onanerer eller har sex med en partner, men vet ikke hva du kan bruke eller hvordan du skal få tak i det? Eller kanskje du har funnet noe i skapet til en annen i familien din, men er usikker på om du kan låne det?

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Sex
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om sex