Hopp til hovedinnholdet

Bør jeg unngå ei jente som har kjæreste?

Gutt 16 år
 

Spørsmål

Hei. Jeg er en gutt på 16 år som går Vg1. Første dagen ble jeg kjent med en jente, og vi kom godt overens, jeg fant ut at hun hadde en kjæreste, men det hadde jeg ikke noe problem med. Men de siste månedene har hun blitt litt klengete på meg, og hun hinter til at hun liker meg, og kanskje vil noe mer. Jeg prøver alt jeg kan å motstå fristelsen til å være med henne, men iblant blir jeg kåt og velger å snakke om litt intime tema. Jeg har ingen følelser for henne, og vil heller ikke ha sex med henne, men er redd for at jeg en dag ikke greier å motstå. I det siste har det gått litt rykter rundt om henne, om at hun er hore og utro mot kjæresten. Derfor har jeg bestemt meg for å unngå henne iblant, bare slik at folk ikke får feil ide, og tror vi hooker. Jeg har ikke snakket med kjæresten, men han vet om meg, jenten sender ofte bilder av meg. Bør jeg unngå henne totalt? Vil ligge med henne når jeg blir kåt, men når jeg har kommet mister jeg lysten, og innser hvor dårlig ide det er.

Besvart 13.02.2018 14:34
 

Svar
Hei

Takk for at du skriver inn til ung.no.

Du lurer på hva du skal gjøre med ei jente som viser interesse for deg. Hun har allerede kjæreste og i utgangspunktet høres det ikke ut som du er interessert i henne. Når du er kåt tenker du på henne, men i hverdagen er det ei jente som du ikke interesserer deg for.

Jeg tenker at det i utgangspunktet er lurt å bestemme seg for at du ikke skal innlede et forhold til henne. Hun har kjæreste og du er ikke interessert. Selv om du kunne tenke deg henne når du er kåt går det over når kåtheten forsvinner. Det er nok et tegn på at du ikke har nok interesse for henne. I utgangspunktet er det lurt å ikke ødelegge et forhold, særlig hvis man selv ikke er interessert i person.

Hvis du bestemmer deg for ikke å innlede et forhold til henne så kan det også være lurt å ikke flørte med henne. Vær venn med henne, men unngå å snakke om intime ting. Da er det mindre sannsynlighet for at du faller for fristelsen med å være med henne. Du trenger ikke å unngå henne totalt, men det kan som sagt være lurt å ikke flørte.

 

Hilsen helsesøster, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Å være forelsket i noen som allerede har kjæreste

Misunnelig egg (colourbox.com)

Av og til er man ikke like heldig med hvem man forelsker seg i. Noen ganger gjengjelder de rett og slett ikke følelsene dine, andre ganger kan de være opptatt. Hva gjør man om man er forelsket i noen som allerede har kjæreste?

Skrevet av ungdomsjournalist Hege

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Sex
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om sex